Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6369496 Napisano: 19.06.2017 17:52:40 w Wkurza mnie...
Nestle porusza... oj przestaniemy się z nimi chyba zadawać.... emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369451 Napisano: 19.06.2017 16:34:11 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Trzymam kciuki. Ja w lipcu kiedyś: emotka  a jazda... 26 h i dalej do du*y

Będzie coraz lepiej, wszak praktyka czyni mistrza emotka

Powiem tak pani egzaminator jak mnie obleje emotka że na drodze sie poprawie emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369428 Napisano: 19.06.2017 16:07:55 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

Tak dla informacji dodam, że istnieje coś takiego jak ubezpieczenie okularów. Ja płacę rocznie 10% wartości okularów w Vision Express. Jeżeli w ciągu roku zniszczysz okulary to 80% wartości okularów zniszczonych masz na nowe okulary, a jeżeli zgubisz to 50 %. Naprawdę polecam, bo kupując drogie okulary np. za 1000 zł nie trzeba rozpaczać po ich utracie, a jeśli przez rok nic się nie stanie to na sam koniec ubezpieczenia zgłaszasz "kradzież" lub "zgubienie" i połowę wartości okularów możesz wykorzystać na nowe. 

Okulary za 1000 zł? emotka
Z czego oni je robią? Ze złota?

W cenę chyba wliczone są też szkiełka, które zależą od wady wzorku/kąta padania i w ogóle... znajoma ma okulary za 1800 zł  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6369424 Napisano: 19.06.2017 16:01:07 w Intermarche
anula81 napisał(a):

Powiedzcie mi czy ja dobzre rozumiem, w intermarche w konku Zacznij wakacje z nagrodami! co sie kupuje słodycze za 15zł pisze w regul. że nr. transakcji/systemowy to ten na dole, a u mnie dwucyfrowy ? taki nalezy wpisać ?

W sumie mi nie  zalezy na nagrodzie, bo slodycze i tak kupuję, ale szkoda zmarnować paragonu emotka

Będę wdzięczna za rozwianie moich watpliwości!

Tak karlsbad przeważnie chce ten dolny numer transakcji 2/3 cyfrowy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369414 Napisano: 19.06.2017 15:45:30 w Lay's
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Masz już dojścia do nowych konkursów z takimi samymi nagrodami co już kiedyś były ?

Nie mam dojść, ale mam nadzieję, że będą jeszcze KONKURSY  emotka

Myślę że pani Lidia nas nie zostawi emotka
z pozdrowieniami dla pani Lidii emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

pioge7

#6369404 Napisano: 19.06.2017 15:27:00 w Lay's
defed napisał(a):

Szukam osoby chętnej na nietypową wymianę:
potrzebuję dmuchaną sofę z loterii - w zamian oferuję wygraną typu piłka/koszulka/sofa/pufa itp. z przyszłego konkursu lay'sowego Avanti. Interesuje mnie wysyłka bezpośrednio od Avanti (wiem, imię i nazwisko będzie Twoje, ale adres można podać mój i paczka też dojdzie emotka )

Masz już dojścia do nowych konkursów z takimi samymi nagrodami co już kiedyś były ? emotka

byly już jakieś emaile ostatnio z lays? Bo czekam też na taką sofę i nie wiem czy się objadać dalej emotka czy dać se spokój emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369261 Napisano: 19.06.2017 10:50:56 w Dziś cieszę się z.....
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zdany egzamin teoretyczny na prawo jazdy 71/74 emotka emotka emotka
Został teraz praktyczny emotka   emotka emotka emotka

ja właśnie też czekam na egzamin praktyczny termin mam w sobotę emotka  

Trzymam kciuki. Ja w lipcu kiedyś: emotka  a jazda... 26 h i dalej do du*y Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369192 Napisano: 19.06.2017 08:39:16 w Dziś cieszę się z.....
Zdany egzamin teoretyczny na prawo jazdy 71/74emotka emotka emotka
Został teraz praktyczny emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6368357 Napisano: 15.06.2017 14:13:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bruce napisał(a):

Skoro ten wątek tak magicznie działa, to się pozwolę sobie poskarżyć na Colgate... emotka

a już myślałem że tylko mnie olali emotka nie umiem ich zaczarować emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6368276 Napisano: 15.06.2017 08:54:27 w SZUKAM....
kachakacha napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dysia napisał(a):

dostałam meila z Nivea 
Dziękujemy za Twoje zgłoszenie!

Z przyjemnością informujemy, że Twoja odpowiedź została zaakceptowana i przechodzi do następnego etapu.

Informujemy, że jesteś o krok bliżej przetestowania jednego z 5.000 Lekkich Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care, a ze zwycięzcami skonstatujemy się najpóźniej do 15 czerwca br.

co to oznacza?

A gdzie te testy ? Bo w bazie wpisuje nivea care to wychodzi do testowania nie 5000 a 400 emotka  

https://www.e-kon...wy.html#.WUIYa7P5eSo

uuuu skończyło się emotka
szkoda
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6368101 Napisano: 14.06.2017 21:19:12 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

dostałam meila z Nivea 
Dziękujemy za Twoje zgłoszenie!

Z przyjemnością informujemy, że Twoja odpowiedź została zaakceptowana i przechodzi do następnego etapu.

Informujemy, że jesteś o krok bliżej przetestowania jednego z 5.000 Lekkich Przeciwzmarszczkowych Kremów NIVEA Care, a ze zwycięzcami skonstatujemy się najpóźniej do 15 czerwca br.

co to oznacza?

A gdzie te testy ? Bo w bazie wpisuje nivea care to wychodzi do testowania nie 5000 a 400 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6368094 Napisano: 14.06.2017 21:12:40 w SZUKAM....
martunik3 napisał(a):

Pomoże ktoś? Ile wyniosą koszty wysyłki paczki za pomoca poczty polskiej:
waga 13 kg
wys. 46 cm
szer 41 cm
dł. 44 cm
Przeglądam cennik ale nic z tego nie wiem 

Będzie drogo... paczka ponad 2kg to już jest 15 zł chyba.. 
sprawdz kurierów... np. Dpd na sendit.pl to koszt niecałe 20 zł 

edit: 
sendit.pl podpowiada takie koszty:  (wprowadziłem dane podane przez ciebie emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6367745 Napisano: 14.06.2017 11:56:53 w Informują
zaczytana-pola napisał(a):

Dekoral z weekendu. SMS.

Z poniedziałku też wysłali smsy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6367601 Napisano: 14.06.2017 04:58:32 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miał ktoś tak że jak sie zgłasza na konkurs kaufland nie przepuszcza paragonu i wychodzi że jest wykorzystany

Ktoś pisał o tym, poszukaj na forum emotka

Widziałem o loterii źe pisano i e-mail przychodził ale o konkursie kaufland nic . Napsialem emaila jak nie odpiszą to sobie zadzownie dziś tam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6367544 Napisano: 13.06.2017 21:23:32 w SZUKAM....
asiam napisał(a):

Czy ktoś z was dostał pocztą formularz -  zaproszenie GFK Consumer Panel Service do badania preferencji zakupowych, w którym otrzymuje się skaner kodów. Ściema z wyłudzaniem danych czy też warto wziąć udział ?

Ja jestem w tym od chyba 6/7 lat. 
Dostaje się skaner i skanujesz codzienne zakupy, za to dostaje się punkty i można wymieniać na nagrody 
www.mojezakupy.gfk.pl 
tu jest ich strona, jakby co wal na priv, i pytaj, jak będę w stanie to postaram sie pomoc  Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

pioge7

#6367541 Napisano: 13.06.2017 21:16:47 w Kaufland konkursy
Miał ktoś tak że jak sie zgłasza na konkurs kaufland nie przepuszcza paragonu i wychodzi że jest wykorzystany emotka  mam taki przypadek i nie wiem co robić. Emaila nie dostałem że przeszło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6367486 Napisano: 13.06.2017 18:14:27 w konkursy z gazet

pioge7

#6367310 Napisano: 13.06.2017 11:10:39 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No ale kompostownik to chodzi o ro na trawę, liście itp? Jeśli tak to coś takiego mamy. 
Bardziej chodzi o plastik szkło itp... niby wrzuca się umyte do worka ale tak czy siak dalej jedzie z tego a do kompostowniki takiego się chyba nie wkłada... 

Tak, dokładnie o taki mi chodziło, można tam również składować odpadki kuchenne, ale nie wszystkie (warto poczytać w necie, chyba min. nabiału i mięsa nie wolno).

Co do plastiku/szkła - tu akurat nie wiem, co mogłoby pomóc, bo u nas jest tak:
- w okolicy mam 4 wysepki złożone z kolorowych baniaków na poszczególne odpady, może z nich korzystać każdy, czasami zdarza mi się tam podejść np. po generalnych porządkach, gdy ilość śmieci jest spora,
- w piwnicy mamy różnokolorowe worki, każdy na inny rodzaj śmieci. Po te śmieci przyjeżdża co 2 tygodnie ciężarówka. Ino że one wcale nie śmierdzą (plastik/metal, szkło, papier). Musiałbyś się przyjrzeć pierwszemu lepszemu workowi i obadać, czemu pojawiają się zapachy. Najwyżej po prostu wszystko płuczcie przed włożeniem do worka.

U nas z racji tego że wieś to nie ma takich "baniaków" na odpady. Każdy sam u siebie. A śmierdzi wiadomo... kupi się ser biały opakowany w ten papierek taki to tego się nie da umyć i resztki sera... albo kiełbasa pakowana próżniowo tak samo ciężko domyć taki worek po niej. Niby się myje szkło czy plastik po jogurtach ale np. Po margarynie trochę nie zawsze wychodzi. A jak to siedzi tyle czasu to może zaśmierdnąć. Szkoda że się ekipa zmieniła nam od tego roku, co zbierają tak jak zbierają. Wcześniej brali co tydzien i jakoś nie było zapachów a jak coś juz siedzi któryś tydzien to ma prawo...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6367292 Napisano: 13.06.2017 10:36:20 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...) U nas tez się segreguje z automatu.. sam wynoszę worki wiec wiem... tylko tyle źle że strasznie śmierdzą a wyworzą nam je w drugi i czwarty poniedziałek miesiąca wiec nieraz jesteśmy ze śmieciami 3 tygodnie i wtedy jest ich lekko mówiąc mnóstwo...  

A nie dacie rady założyć kompostownika? Jest dużo porad w sieci, gdybym miała dom, na pewno bym przerobiła ten temat. Ale nawet nie mam balkonu, więc o czym tu w ogóle mówić. Niemniej kompostownik = fajna sprawa, chociaż nie wszystko można do niego wrzucać.

No ale kompostownik to chodzi o ro na trawę, liście itp? Jeśli tak to coś takiego mamy. 
Bardziej chodzi o plastik szkło itp... niby wrzuca się umyte do worka ale tak czy siak dalej jedzie z tego a do kompostowniki takiego się chyba nie wkłada...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6367266 Napisano: 13.06.2017 09:55:07 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak, 100%" segregowane 6 zł a niesegregowane 12 zł tak jak Napsialem... śmieci segregujemy, a zdarzyło się jak się zdarzyło... myśle że wypadki chodzą po ludziach i u nas wlasnie taki był że folie się spaliło... pojedynczy incydent... a na forum poruszenie jakbym człowieka zabił. 

bo to niestety drażliwy temat, mi tak sąsiedzi dali czadu z tym paleniem śmieci, że dziś każdy pojedynczy incydent doprowadza mnie do białej gorączki emotka

na forum lepiej nie przyznawać się do błędów emotka wiem coś o tym emotka osobiście pilnuję aby śmieci były segregowane, aleee.. mam wrażenie, że nie do końca robię  to dobrze:P a co do palenia plastyku .. to moim zdaniem tego się znieść nie da.... strasznie duszący ten smród..  kiedyś wiele osób tak robiło, teraz jak wprowadzili segregacje to nawet moja babcia nie pali plastyku emotka  

Wlasnie zauważyłem że lepiej nie... nawet tego zrobionego nieumyślnie.. ale cóż nie odkręcę tego. Trudno... dostałem baty i na przyszłość pomyśle 10 razy zanim coś tu napsizę...  Wyświetl w wątku >>