Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6367263 Napisano: 13.06.2017 09:53:33 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a na forum poruszenie jakbym człowieka zabił. 

Już nie przesadzaj. Segreguje się z automatu i nie ma opcji palenia folii w piecu, czy na grillu.
Swoją drogą mega zdrowe musi być mięso wędzone w czymś takim  emotka
Tak czy siak Twój kod poszedł z dymem emotka

Poszedł z dymem i to mnie wkurza. A co do kiełbaski nawet nie poczułem emotka była tak dobra jak zwykle. 
U nas tez się segreguje z automatu.. sam wynoszę worki wiec wiem... tylko tyle źle że strasznie śmierdzą a wyworzą nam je w drugi i czwarty poniedziałek miesiąca wiec nieraz jesteśmy ze śmieciami 3 tygodnie i wtedy jest ich lekko mówiąc mnóstwo...   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6367253 Napisano: 13.06.2017 09:39:06 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Co do palenia śmieci w piecu - weźcie mi wskażcie logikę, której ja nie mogę ogarnąć. Mnie się serio wydaje, że łatwiej jest wrzucić to opakowanie to działu "folia" niż iść z tym do pieca i zawracać sobie głowę paleniem emotka   jestem na tyle leniwa, że wolę oddać to wszystko jako śmieci segregowane, bo kosztuje mnie to mniej: hajsu, czasu i wysiłku. Poza tym palony plastik okrutnie śmierdzi i zostają po nim ohydne gluty. No po co? Po co? Po co? Czemu ludzie sobie tak komplikują życie paleniem śmieci jak ktoś to za grosze zabierze co miesiąc? emotka

Nie napisałem przecież że palimy śmieci w piecu... teź segregujemy bo i tak się za to płaci i tak... zdarzyło się raz czy dwa i to tylko przez nieuwagę bo akurat folia z zottarelli wdarła się między patyki do palenia w grillu a bawił się w rozpalanie mój tata wiec cisnął wszystko jak leci, a mama dopatrzyła w ostatnim momencie. Zdarzyć się, zdarzyło i wielkie poruszenie... 
ciekawe tylko że palenie w piecu też jest ograniczane a smog jak jest tak jest i to każdej zimy coraz większy.... i ciekawe czy wszyscy tak komentujący palicie ekogroszkiem czy innym ZDROWYM paleniem... 

akurat za segregowanie płaci się mniej, gdybyś nie segregował pewnie byś płacił 100% więcej za śmieci.

Tak, 100%" segregowane 6 zł a niesegregowane 12 zł 
tak jak Napsialem... śmieci segregujemy, a zdarzyło się jak się zdarzyło... myśle że wypadki chodzą po ludziach i u nas wlasnie taki był że folie się spaliło... pojedynczy incydent... a na forum poruszenie jakbym człowieka zabił.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6367231 Napisano: 13.06.2017 09:15:56 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Co do palenia śmieci w piecu - weźcie mi wskażcie logikę, której ja nie mogę ogarnąć. Mnie się serio wydaje, że łatwiej jest wrzucić to opakowanie to działu "folia" niż iść z tym do pieca i zawracać sobie głowę paleniem emotka   jestem na tyle leniwa, że wolę oddać to wszystko jako śmieci segregowane, bo kosztuje mnie to mniej: hajsu, czasu i wysiłku. Poza tym palony plastik okrutnie śmierdzi i zostają po nim ohydne gluty. No po co? Po co? Po co? Czemu ludzie sobie tak komplikują życie paleniem śmieci jak ktoś to za grosze zabierze co miesiąc? emotka

Nie napisałem przecież że palimy śmieci w piecu... teź segregujemy bo i tak się za to płaci i tak... zdarzyło się raz czy dwa i to tylko przez nieuwagę bo akurat folia z zottarelli wdarła się między patyki do palenia w grillu a bawił się w rozpalanie mój tata wiec cisnął wszystko jak leci, a mama dopatrzyła w ostatnim momencie. Zdarzyć się, zdarzyło i wielkie poruszenie... 
ciekawe tylko że palenie w piecu też jest ograniczane a smog jak jest tak jest i to każdej zimy coraz większy.... i ciekawe czy wszyscy tak komentujący palicie ekogroszkiem czy innym ZDROWYM paleniem...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6366991 Napisano: 12.06.2017 15:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

as32572 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

1. Czy dostał juz ktos bilety ze Stovit?

2.  
Czy dobrze wnioskuje, ze w Zywcu ta główna moze nie pasc w ktoryms etapie, jesli nie padnie ta sama kombinacja?

3. Jak z opisaniem paragonu na ten konkurs? http://play.chiquita.pl/strona-glowna w zyciu nie widzialam, by bylo cos wiecej niz banany przy bananach

jeśli chodzi o punkt numer 2 to na facebooku juz odpisali,ze losują zgłoszone kombinacje,więc nie może być takiej sytuacji że nikt nie wygra
a banany tez mnie zastanawiają emotka

Do 3 - na fb powiedzieli, że albo pieczątka od pani w kasie albo zdjęcie paragonu z bananami, więc w porządku emotka

Do 1: ani biletów ani dżemów ... akurat te wygrałem i tego nie ma jeszcze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

pioge7

#6366742 Napisano: 12.06.2017 09:08:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

ksantypa napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, jest tu jakiś Sherlock Holmes? emotka  i pomoże rozwikłać zagadkę emotka  znalazłam dziś taką zawleczkę z 7 cyfr-kodem . hehe czy to może być coś konkursowego emotka

moze zywiec-  spróbuj wpisać na stronie konkursu zywca

żywiec ma 10 okienek na kod-to chyba nie to emotka  ale dzięki

A warka? Co piłki można dostać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6366739 Napisano: 12.06.2017 09:01:04 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

picola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem zottarelle promocyjną i mówię... jak zjecie nie wyrzucać opakowania... dziś szukam jej w lodowce a mama mówi że zjedli a jak pytam gdzie opakowanie... W PIECU,... nojacie  emotka

ale chyba nie palicie folii w piecu???emotka

buahaha no i się wydało  emotka

Akurat chodziło mi o piec do grilla, ale zaś nie przesadzajcie ze się wam nie zdarzy czegoś zakazanego w piecu spalić...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6366676 Napisano: 11.06.2017 21:33:16 w Wkurza mnie...
Kupiłem zottarelle promocyjną i mówię... jak zjecie nie wyrzucać opakowania... dziś szukam jej w lodowce a mama mówi że zjedli a jak pytam gdzie opakowanie... W PIECU,... nojacie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6366674 Napisano: 11.06.2017 21:31:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

blanca napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Wytypuj wynik meczu Polska Rumunia"

https://www.faceb.../?type=3&theater
O dziwo napisano, że 49 osób wytypowało wynik meczu, zatem to są zwycięzcy... emotka  Myślałam, że do wygrania jest JEDEN bon... emotka  Napisałam "o dziwo", bo jestem jedną z tych osób... emotka

ale widziałaś ceny tych koszul... nawet z tymi 50 zł to i tak dużo zostaje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6366663 Napisano: 11.06.2017 20:41:11 w Intermarche
fragles napisał(a):

aurorcia napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Plus...co? Bo nie mogę tego słowa odczytać emotka

Miarka, ale może być Warka, Wiarka (taka mała, bo teraz \"trudno nie wierzyć w nic)  ;)

Miarka z logo dekoral taka mała jak brelok  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6366630 Napisano: 11.06.2017 18:19:58 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A po ile u was są te litrowe emulsje?

18.49 WIDZIAŁEM JESZCZE CENÓWKĘ 15 coś, ale nie było ich na półce

Dzięki, czyli nic taniego, zwłaszcza, że nie mam co z nią zrobić emotka

no niestety mam to samo, może dotrwa do remontu (ale dopiero za rok) a może się uda komuś opchnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6366627 Napisano: 11.06.2017 18:14:34 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

A po ile u was są te litrowe emulsje?

18.49 WIDZIAŁEM JESZCZE CENÓWKĘ 15 coś, ale nie było ich na półce Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6366526 Napisano: 11.06.2017 06:21:56 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

pioge7 napisał(a):

znalazł ktoś u siebie ROCKSTAR? u mnie na sprawdzonych chyba 10-13 stacjach nie ma nigdzie emotka

u mnie na Lotosie są 2 sztuki za 6 zł

Znalazłem wczoraj na stacji intermarche emotka  dzieki za podpowiedz.  Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

pioge7

#6366479 Napisano: 10.06.2017 22:06:44 w Sport
0 0

pioge7

#6366476 Napisano: 10.06.2017 22:02:48 w Sport
Wielkim fanem piłki nożnej NIE jestem ale warto odnotować emotka  2 gole Lewandowskiego emotka  na razie emotka   emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

pioge7

#6366219 Napisano: 09.06.2017 20:15:03 w SZUKAM....
znalazł ktoś u siebie ROCKSTAR? u mnie na sprawdzonych chyba 10-13 stacjach nie ma nigdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6366204 Napisano: 09.06.2017 18:44:00 w Oddam za darmo
DUŻO KART SUPER ZWIERZAKI Z BIEDRONKI!!! ponad 100 sztuk! Nie chce mi się liczyć.
Oddam za koszty wysyłki. ok. 7 zł

NIEAKTUALNE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6365665 Napisano: 08.06.2017 15:48:50 w SZUKAM....
ilonaxx5 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lays z loterii jakoś informował? bo wyniki mi się nie wyświetlają emotka

tak były @

dzięki za info
czyli się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6365657 Napisano: 08.06.2017 15:39:39 w SZUKAM....
lays z loterii jakoś informował? bo wyniki mi się nie wyświetlają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6365351 Napisano: 07.06.2017 22:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

Jak podawali info z Paclana? Widze swoje hasło a meila brak

Jeszcze nie było emaili chyba w regulaminie pisze że do kilku dni  Wyświetl w wątku >>
1 asiatko 0

pioge7

#6365340 Napisano: 07.06.2017 21:50:03 w Dziś cieszę się z.....
Jutro będzie pierwszy dzień od miesiąca kiedy mogę spać do oporu emotka  a tak to prawie dzień w dzień wstawanie o 4:30 przez miesiac emotka  Juppi emotka   Wyświetl w wątku >>