Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6345571 Napisano: 12.04.2017 15:17:08 w Lay's
marycha5565 napisał(a):

armiz napisał(a):

Jakby ktoś chciał kody, zapraszam komplet 2szt=1zł emotka

Ciekawa propozycja. Gdyby nie to, że wyczytałam, że na kody zakupione nikt nic nie wygrał, to może bym się zdecydowała, a tak? W sumie pusty, niepotrzebny transfer. Chyba, że się mylę i ktoś jednak coś wygrał? Proszę o uczciwe informacje emotka

Piszą tak ci którzy nie mogą pogodzić się z tym co jednak wymyślili niezbyt ciekawe dla lidki hasło emotka  wygrywa się na te kody emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6345344 Napisano: 12.04.2017 09:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

Co dziś może wozić kurier? Dostałam z rana esemesa. Czekam na Soraye z ITM, Garniera z Biedry i Bobovite z ITM, ale średnio mi to pasuj

Lay' emotka sowe kominy też jadą

Wlasnie tez dostałem smsa i czekam. A czekam na bony do Tesco i itm z nivea i wypiekacz do chleba ze spar. Wiec może coś z tego vemots/tongue.gif

edit: wypiekacz odpada... nie ten numer telefonu emotka

To chyba jednak prostownice z Garniera emotka  

No to ja chyba mam co innego ... bo nic z garniera nie mam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6345339 Napisano: 12.04.2017 09:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Co dziś może wozić kurier? Dostałam z rana esemesa. Czekam na Soraye z ITM, Garniera z Biedry i Bobovite z ITM, ale średnio mi to pasuj

Lay' emotka sowe kominy też jadą

Wlasnie tez dostałem smsa i czekam. A czekam na bony do Tesco i itm z nivea i wypiekacz do chleba ze spar. Wiec może coś z tego emotka

edit: wypiekacz odpada... nie ten numer telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344795 Napisano: 11.04.2017 11:03:54 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No to masz chyba racje... a sąsiedzi nierealne emotka  
kurcze, chyba jako pracownik abc przestanę w nich też brać udział bo mnie nastraszyłaś emotka  

wiec rezygnuje emotka  

Wszystko zależy od konkretnego regulaminu akcji promo - bo np. czasem osoba wykonująca obowiązki na umowę zlecenie może wziąć udział w konkursie, innym razem już nie, trzeba regulaminy dokładnie czytać.

Moja mama też kiedyś pracowała w markecie; niby w dziale reklamacji, ale i tak nikt z rodziny nie brał wtedy udziału w żadnych konkursach/loteriach. Plotki łatwo się rozchodzą, wystarczy że sąsiad czasem odbierze cudzą przesyłkę. A największe paple to kurierzy emotka

Co do ABC: nie gram tam wcale, więc i Ty przeżyjesz, jeśli wybierzesz co innego emotka

W abc grałem dużo i wygrywałem, kiedyś wziąłem udział w konkursie i jak trwał to zmieńil się u mnie sklep w którym pracuje z innego na abc i tez wygrałem, nagrodę dostałem i nic nikt nie zrobił mi wiec myślałem że w tylu sklepach nie będą sprawdzać czy akurat laureat X pracuje emotka  i grałem do tej pory. dziwne te zapisy. Kupie normalnie produkt wymyślę wyśle zapłacę za wszytsko a jestem wykluczony bo pracuje w sklepi... dziwne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344781 Napisano: 11.04.2017 10:39:14 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No wlasnie jest normalnym pracownikiem na umowę. Tak, wszytsko to samo emotka  
a jak siostra? Ma inne nazwisko (po mężu) i mieszka zupełnie gdzie indziej vemots/tongue.gif chyba jej nie będą sprawdzać emotka  bo bym najwyżej na nią zagrał vemots/tongue.gif  

A wiesz, że gdyby to się wydało, to Twoja mama miałaby nieprzyjemności? Warto się babrać w tym konkursie skuli makaronów? emotka

Zawsze uważam, że w papierach musi wszystko grać, u Ciebie na pewno nie będzie. A ludzie wielce "życzliwi" są. Jeśli musisz zagrać, graj na sąsiada/sąsiadkę.

No to masz chyba racje... a sąsiedzi nierealne emotka  
kurcze, chyba jako pracownik abc przestanę w nich też brać udział bo mnie nastraszyłaś emotka  

wiec rezygnuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344770 Napisano: 11.04.2017 10:26:19 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A ja mam pytanie z innej beczki
jest zapis w regulaminie lubella:

"Nagród w Konkursie nie mogą otrzymać pracownicy i członkowie rodziny pracowników Organizatora..."

czyli jeśli moja mama pracuje w maspexie (organizator) jako sprzataczka
to ja nie mogę grać ? Ani cała moja rodzina?  

Ale czy ona jest PRACOWNIKIEM, czyli osobą zatrudnioną na umowę o pracę? Jeśli tak, nie możesz wziąć udziału w konkursie.

Halszka - tutaj chyba nawet nie ma co debatować, bo podejrzewam, że nasz kolega i jego mama mają oboje ten sam adres i nazwisko, łatwo takie rzeczy sprawdzić.

No wlasnie jest normalnym pracownikiem na umowę. Tak, wszytsko to samo emotka  
a jak siostra? Ma inne nazwisko (po mężu) i mieszka zupełnie gdzie indziej emotka chyba jej nie będą sprawdzać emotka  bo bym najwyżej na nią zagrał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344762 Napisano: 11.04.2017 10:19:21 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nagród w Konkursie nie mogą otrzymać pracownicy i członkowie rodziny pracowników Organizatora...

to ja nie mogę grać ? Ani cała moja rodzina?  

chyba mozesz, bo z konkursu wylaczeni sa pracownicy i rodzina organizatora i koordynatora czyli : „MGD” – GMW Sp. z o.o. Sp. oraz agencja reklamowa Next-Life Grzegorz 

Mgd to chyba wlasnie ten maspex emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344753 Napisano: 11.04.2017 10:01:51 w Carrefour konkursy

Nagród w Konkursie nie mogą otrzymać pracownicy i członkowie rodziny pracowników Organizatora...

to ja nie mogę grać ? Ani cała moja rodzina?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344750 Napisano: 11.04.2017 09:56:49 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

defed napisał(a):

Ma ktoś regulamin z konkursu Lubella, o którym jest info w zapowiedziach?
Albo może ma ktoś z Was blisko do C4, żeby wyciągnąć regulamin z POKu?  emotka

Mam blisko do C4, ale tam i tak nie będą nic wiedzieli emotka

Kojarzę za to, że w którymś konkursie Lubelli musiałam załatwiać regulamin drogą okrężną - jak sobie więcej przypomnę albo regulamin zdobędę, dam znać.

Nie prościej wejść na emotka www carrefoura emotka  
http://www.carref...smak_ktory_nas_kreci Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6344515 Napisano: 10.04.2017 16:14:54 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

Jak policzyłam ,to każde zdjęcie z galerii wybranych otrzyma nagrodę ,tak? Mam rozumieć że już są nagrodzone, tylko od głosowania zależy jaką nagrodę otrzymają? 

Chyba masz racje emotka  nie wiem czemu ale coś konkursy organizowane przez biedronkę w przypadku ich wielkich akcji coś mi śmierdzą. Tak samo jak wybierali przy okazji zdjęć ze świeżakami emotka  niektóre fotki wolały o pomstę do nieba emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344429 Napisano: 10.04.2017 13:39:15 w Biedronka
Ten konkurs dziś okazał się jednym wielkim bublem... szkoda, bo nagrody wartościowe a zwierzęta... cóż... 
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6344129 Napisano: 09.04.2017 17:57:30 w SZUKAM....
ile macie wysłanych fotek na projekt TRND z Monte? Mam 20 i się zastanawiam czy nie mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6344081 Napisano: 09.04.2017 11:58:29 w SZUKAM....
kunlunija napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

scrabble napisał(a):

29renata napisał(a):

Konkurs "Wiosenne Wypieki z Palma w złotym opakowaniu" Delikatesy Centrum - na jaki nr należy wysłać odpowiedź na pytanie konkursowe? Podziękowanie i treść: dokończ zdanie... mam z nr 4321 a nie innego. Pytam, bo w innych konkursach z Palmą piszecie, że odpowiedź wysyła się na jakiś inny numer. Proszę o odpowiedź.

Po prostu wciśnij "Odpowiedz" i pisz swoje hasło.
W ABC wysyłasz nr. par. na 4321, zwrotka przychodzi z innego numeru. Jeżeli tu przyszła z 4321 to odpowiedz i tyle  emotka

Tak zrobiłam, ale nie dostałam potem żadnej zwrotki i dlatego mam wątpliwości...

Ja wysłałem przed chwilą na 4321 przyszło pytanie z jakiegoś normalnego numeru a podziękowanie z numeru podpisanego PALMA 

a odpowiedziałeś na pytanie na ten numer, z  którego przyszło pytanie, czy na 4321?

Na ten z którego przyszło pytanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6343743 Napisano: 07.04.2017 20:05:12 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

scrabble napisał(a):

29renata napisał(a):

Konkurs "Wiosenne Wypieki z Palma w złotym opakowaniu" Delikatesy Centrum - na jaki nr należy wysłać odpowiedź na pytanie konkursowe? Podziękowanie i treść: dokończ zdanie... mam z nr 4321 a nie innego. Pytam, bo w innych konkursach z Palmą piszecie, że odpowiedź wysyła się na jakiś inny numer. Proszę o odpowiedź.

Po prostu wciśnij "Odpowiedz" i pisz swoje hasło.
W ABC wysyłasz nr. par. na 4321, zwrotka przychodzi z innego numeru. Jeżeli tu przyszła z 4321 to odpowiedz i tyle  emotka

Tak zrobiłam, ale nie dostałam potem żadnej zwrotki i dlatego mam wątpliwości...

Ja wysłałem przed chwilą na 4321 przyszło pytanie z jakiegoś normalnego numeru a podziękowanie z numeru podpisanego PALMA  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6343717 Napisano: 07.04.2017 18:49:56 w SZUKAM....
wie ktoś może jak nazywa się ten dodatek na bloga, żeby był nagłówek przewijany ze zdjęciami i linkami?
Tak jak na tej stronie internetowej emotka
http://www.mojewypieki.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6343409 Napisano: 07.04.2017 10:45:06 w SZUKAM....
do.ta.3 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

mam zawleczkę od piwa czerwoną z kodem ale nie pamiętam gdzie mam wbić ten kod poratuje ktoś raczej nie Heineken 

moze warka?

desperados raczej na 100% NIE bo mój mąż tego piwa nie pije może warka nic będe wpisywać zobaczę 
a tak na marginesie to mi mąż zadanie z rana wymyślił heheh
Dzięki za namiary 

a nie czasem Harnaś? oni chyba mają czerowną a jak jest kod to jest 100 zł wygrane
https://www.smola...oteria-multimilioner

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak macie opisane paragony na konkurs: 45latmr.pl ?
ja mam MARG ROSLIN 250g 1x 1,89

wygrałem patelke i nie wiem czy jest ok emotka

jest ok, agencja ma taką nazwę z Tesco  emotka

dzięki czyli spokojnie wysyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6343380 Napisano: 07.04.2017 10:21:50 w SZUKAM....
jak macie opisane paragony na konkurs: 45latmr.pl ?
ja mam MARG ROSLIN 250g 1x 1,89

wygrałem patelke i nie wiem czy jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6342754 Napisano: 05.04.2017 20:36:05 w Kaufland konkursy
elsa001 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

elsa001 napisał(a):

Zdarzyło się Wam, żeby w konkursie z aplikacją wyskoczył komunikat, że paragon o podanym numerze został zgłoszony? Co robicie w takiej sytuacji? emotka

dziwne emotka  a podajesz ten numer systemowy lub transakcji z dołu z kreskami? Bo te numery (chyba!) są uniwersalne na kasę ! 

Dokładnie ten systemowy, na dole z kreskami...

No to bardzo dziwne emotka  to może spróbuj bez kresek emotka  i napisz do nich jaka sprawa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6342750 Napisano: 05.04.2017 20:28:08 w Kaufland konkursy
elsa001 napisał(a):

Zdarzyło się Wam, żeby w konkursie z aplikacją wyskoczył komunikat, że paragon o podanym numerze został zgłoszony? Co robicie w takiej sytuacji? emotka

dziwne emotka  a podajesz ten numer systemowy lub transakcji z dołu z kreskami? Bo te numery (chyba!) są uniwersalne na kasę !  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6342730 Napisano: 05.04.2017 19:03:24 w Kaufland konkursy
i jeszcze pytanie dotyczące konkursu z aplikacją
myślicie że oni utożsamiają jakoś zgłoszenie ze zgłaszającym?
Szwagier wysłał zgłoszenie na siebie a pisał jako kobieta i teraz się boi że go to wyeliminuje.
Jakie macie zdanie na ten temat? Mieliście tak kiedyś? Wyświetl w wątku >>
0 0