Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6335379 Napisano: 20.03.2017 13:06:33 w Platformy dla testerów- trnd itp.
madlette napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

u mnie w mieście nie ma nigdzie tych monte. Znalazłam w jednym sklepie na półce  tylko 4 szt. karmelowe. Obleciałam pół miasta nigdzie nie ma tych monte. Chyba muszę podziękować za kampanię . 

Są w Auchanie. Ja kupiłam bez problemu emotka

Trzeba mieć jeszcze taki Auchan czy makro (a jak już to nawet możliwość wstępu do niego). 

Ja na szczęście mam już kupione tyle co trzeba, siostra dalej szuka emotka  trzy  miasta zajeżdżone  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6335156 Napisano: 19.03.2017 21:31:15 w Carrefour konkursy
alesk napisał(a):

A czy jest w ogóle gdzieś więcej informacji o konkursie Velvet - tym, który jest w gazetce?  emotka  Na ich stronie widzę tylko loterię, a w gazetce (ktoś wrzucał w wątku zapowiedzi) jest konkurs, w którym trzeba odpowiedzieć na pytanie.

Pisałem do nich w czwartek na fb, mają sprawdzić i wrócić z odpowiedzią Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

pioge7

#6335057 Napisano: 19.03.2017 12:44:21 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ile znaków na konkurs fantasi jest dopuszczalne?
Czytam regulamin i nic nie pisze za wyjątkiem tego, że jak się wyśle dłuższą niż 160 znaków to opłata za każdego dodatkowego smsa będzie pobrana emotka

ktos wrzucal link do FAQ i tam bylo 1000 znakow

Dziękuję  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6335040 Napisano: 19.03.2017 11:27:33 w Biedronka
ile znaków na konkurs fantasi jest dopuszczalne?
Czytam regulamin i nic nie pisze za wyjątkiem tego, że jak się wyśle dłuższą niż 160 znaków to opłata za każdego dodatkowego smsa będzie pobrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6335027 Napisano: 19.03.2017 10:24:02 w SZUKAM....
ma ktoś może w domu rozgałęziacz USB podobny do pendrive? bez tego kabelka? szukam na allegro i po sklepach i nic.. a mnie chce kupować 4 rozgałęziacza, bo ten z kabelkiem stale się mi psuje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334955 Napisano: 18.03.2017 18:56:44 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ale mnie wkurzyli sędziowie przed skokiem Kamila.... No dosłownie chamy... pozbawili go nie dość że rekordu to nas 1 miejsca emotka   emotka  

Dobrze, że nerwowo wytrzymał, pal licho rekord... Ależ klęłam na tych dziadów! emotka emotka

Niby tak ale czemu taki kraft może se pobić swój rekord i ponad 250 m a Kamil nie bo juz mniejszy rozbieg... już mogli mu dac żeby np. 240 i swój rekord pokonać ale nie... lepiej obniżyć emotka  za bardzo manewrują tą belką odkąd mają pkt za wiatr.... tak to by belka w ostateczności zmieniana była bo by wszyscy musieli powtarzać skoki a tak...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334948 Napisano: 18.03.2017 18:29:00 w Wkurza mnie...
Ale mnie wkurzyli sędziowie przed skokiem Kamila.... No dosłownie chamy... pozbawili go nie dość że rekordu to nas 1 miejsca emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6334487 Napisano: 17.03.2017 13:40:21 w Kaufland konkursy
marionzzz napisał(a):

moje gapiostwo-a czytałam regulamin bo jeszcze zapisywałam co trzeba kupić-to po prostu siła przyzwyczajenia do nr paragonu i włączony automat... za gapiostwo trzeba płacić... dlatego się nie buntuję choć szkoda...mam nadzieję,że ktoś ucieszy się z rezerwy

tak, też się przyzwyczaiłem że wszędzie numery paragonów, ale akurat wiem że TQG w kauflandzie to bierze zawsze numer systemowy, a karlsband przeważnie numer transakcji... (warto zapamiętać na przyszłość)

Claudia77 napisał(a):

w sumie masz rację, moje zgłoszenie miało nawet mniej niż 160 znaków więc w sumie na to samo wychodzi, ale jeśli już ktoś wcześniej pisał, że komuś tam uznali ten błąd po wyjaśnieniu, to albo robią wyjątki albo nie, niech się trzymają zasad...

no to brzydko zrobili raz uznając a raz nie ... nie wiem od czego to zależy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334466 Napisano: 17.03.2017 13:09:39 w Kaufland konkursy
Claudia77 napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

załamka, podałam nie ten nr i nie chcą mi uwzględnić budżetu.................. emotka

mam to samo-wysyłałam na feriach i zapisałam sobie w notatkach że nr paragonu a nie systemowy... emotka  myślałam,że uwzględnią bo cała reszta się zgadza...niestety...

bez sensu ...ważne żeby paragon się zgadzał co za podejście typowo urzędnicze...masakra ...

niby tak, ale względem innych uczestników... wysyłając systemowy masz juz 12 znaków a numer paragonu i jest 6... wiec juz ktoś kto wysyła paragonu jest 6 znaków do przodu a to jak w budżecie przy takim prefiksie to jest mnóstwo.... 
zresztą grając potwierdzicie znajomość regulaminu a tam wyraźnie jest napisane co należy wysłać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334448 Napisano: 17.03.2017 12:43:37 w Platformy dla testerów- trnd itp.
ela napisał(a):

czy w biedronce  są dostępne monte plus?

U mnie ani w biedronce ani w Tesco..
znalazlem dopiero w intermarche ale też tylko 12 czekoladowych emotka  karmelowych nigdzie nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334447 Napisano: 17.03.2017 12:42:06 w Platformy dla testerów- trnd itp.
umbrella napisał(a):

asper01 napisał(a):

To całe Monte można kupić np. już dziś czy dopiero od 20.03? I czy musi to być jeden paragon (nie bijcie jak te informacje są w ulotce;)?

Można rozbić na max 3 paragony.
Bezpieczniej zrobić zakupy dopiero 20.03 - nie znalazłam inf. czy można wcześniej

Ja już mam kupione emotka  zawsze pisali ze zaraz po informacji można już kupować emotka  od 20.03 działa platforma do zwrotów  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6334212 Napisano: 16.03.2017 21:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

kajeczka napisał(a):

pakowa napisał(a):

gdzie na tnrd moge sprawdzic czy poprawny adres podałam lub czy w ogóle był podawany ?

dobre pytanie - weszłam właśnie w zakładkę Mój profil i jest tam podany kod pocztowy i miasto, bez ulicy  emotka  
brak nawet miejsca na wpisanie tego...ktoś też tak ma ?  emotka

no właśnie ja tak mam i stąd moje pytanie emotka

adres podawaliśmy na sam koniec ankiety. dane + telefon i trzeba było potwierdzić że wszytsko się zgadza Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

pioge7

#6334135 Napisano: 16.03.2017 19:52:13 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Idealny wątek emotka  witam Monterów emotka  testujemy #MontePlusMagia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334130 Napisano: 16.03.2017 19:34:21 w Carrefour konkursy
Macie regulamin konkursu velvet.  ? Nie wiem czy jest ograniczenie listy sklepów ..... czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6334071 Napisano: 16.03.2017 18:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Powiedzcie mi zalando nie miało byc zgłaszania się do dzis?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6333922 Napisano: 16.03.2017 13:43:03 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

czy aplikację mogę mieć nie na smartfonie a na tablecie? Bo mój prehistoryczny smartfon jest niezgodny z tą wersją XD

Chodzi o to żebyś miała zainstalowaną aplikacje i ją pokazała przy kasie, więc myślę że nie będzie problemu jak będziesz mieć na tablecie a nie na smartfonie.., raczej uznają chyba że trafisz na taką co nie uzna bo tak...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6333783 Napisano: 16.03.2017 10:34:18 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

może to głupie pytanie, ale jeszcze nie kupowałam nic z aplikacją, w sensie te promocyjne produkty..
Pokazuje się tą aplikację w kasie, czy co? 

Przed zeskanowaniem produktu mówisz pani że masz aplikację i może zapytać o kod... chyba że chce zobaczyć czy coś. Ale musisz pokazać przed zeskanowaniem 

dzięki emotka  
Myślałam, że jest jak w c4, że daje się coś do zeskanowania 

Nie bo nie ma kodu kreskowego. Jest zwykły kod który chyba wpisuje do kasy i temu taniej . U nas jedna wzięła i sprawdzała na telefonie a druga tylko zerknęła czy jest aplikacja i tyle. Kod chyba znała na pamięć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

pioge7

#6333773 Napisano: 16.03.2017 10:27:18 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

może to głupie pytanie, ale jeszcze nie kupowałam nic z aplikacją, w sensie te promocyjne produkty..
Pokazuje się tą aplikację w kasie, czy co? 

Przed zeskanowaniem produktu mówisz pani że masz aplikację i może zapytać o kod... chyba że chce zobaczyć czy coś. Ale musisz pokazać przed zeskanowaniem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6333607 Napisano: 15.03.2017 21:15:12 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

Może głupie pytanie, ale czy z jednym telefonem można kupić produkt na kilka paragonów, czy na jedną aplikację jeden paragon?

szwagier kupował mi w dwóch kasach na ten sam numer teelfonu i nie było przeszkód emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

pioge7

#6333188 Napisano: 15.03.2017 09:50:29 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

Wkurzyła mnie (bardzo delikatnie powiedziane) jedna osoba z forum. przyblokowała sprzedaż vouchera do spa, bo rzekomo czekała na wypłatę, 10.03 miała dokonać wpłaty... od tamtego dnia nie reaguje na wiadomości, choć bywa na forum... a wystarczyło napisac, że się rozmyslila czy coś.. 

polecam wpisać do NIE POLECAM WYMIANY Z .. żeby się inni nie musieli naciąć na nią na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0