Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6332922 Napisano: 14.03.2017 17:04:24 w Wkurza mnie...
Trnd... dziś miały byc wyniki monte i nie ma emotka  bedą 16 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6332800 Napisano: 14.03.2017 14:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wioleczka83 napisał(a):

w smak dopisuje z knorr wpisujemy ten długi nr co jest na dole paragonu???

Podobno ktoś pisał ze można ten naprzeciwko daty. Ja ten wpisałem naprzeciwko daty i wysłałem skan to napsiali że wszytsko ok.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6332728 Napisano: 14.03.2017 12:09:52 w Kaufland konkursy

Od czwartku tańszy produkt na konkurs emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6332630 Napisano: 14.03.2017 09:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Dziś bądź jutro RMF rozwozi kosmetyki z dnia kobiet ciekawe czy Poczta Polska czy kurier emotka

To je ma rozwozić poczta albo kurier? Przecież miały byc do odbioru w aptekach?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6332334 Napisano: 13.03.2017 14:13:09 w Lay's
dzasmina napisał(a):

u mnie paczki z nowym konkursem są tylko o smaku pieprzu syczuańskiego i pikantnego peperoni, także dla mnie zdobycie tych kodów, to droga przez piekło emotka

U mnie w piątek do sklepu osiedlowego zawitały w końcu paczki na konkurs... ten do15 marca.... więc muszę się wybrać dalej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6332015 Napisano: 12.03.2017 20:17:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Do kogoś kto wygrał w Laysach - to moje pierwsze zgłoszenie i zastanawiam się, czy dodać zdjęcie tak żeby rzeczywiście był tylko uśmiech na paczce (tak jak na oryginalnych paczkach) czy jednak żeby była cała twarz? 

Nie ma znaczenia, u mnie wygrało i to i to emotka  

Dzięki za odpowiedź! emotka

U mnie wygrywało to kominy, ale znajomi mają telefony tez za róŻne... 
zwierzeta i wiele osob też wygrywało kominy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6332012 Napisano: 12.03.2017 20:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Do kogoś kto wygrał w Laysach - to moje pierwsze zgłoszenie i zastanawiam się, czy dodać zdjęcie tak żeby rzeczywiście był tylko uśmiech na paczce (tak jak na oryginalnych paczkach) czy jednak żeby była cała twarz? 

Nie ma znaczenia, u mnie wygrało i to i to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6331877 Napisano: 12.03.2017 06:20:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Działa wam dobrze fb? Jak daje wpisy po najciekawszych to wychodzą wpisy z 7-9 marca a jak daję po najnowszych to tak samo emotka  albo sprzed 10-12 godzin emotka  
na przeglądarce i w aplikacji to samo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6331677 Napisano: 11.03.2017 09:24:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

W profilu użytkownika widzę na końcu listy taką pozycję, która nazywa się "OPINIE UŻYTKOWNIKA". www.e-konkursy.info/profile/user/
To są "opinie użytkownika o rządzie" czy "opinie użytkownika o konkursach", czy "opinie użytkownika o testowanych produktach konkursowych", czy jeszcze inne opinie użytkownika? Czyli: "moje przekonania o czymś, mój pogląd na jakiś temat, na jakąś sprawę"?
W jakim celu zostało to wprowadzone? Czy to jest coś podobnego, jak pole "O MNIE"? emotka

To jest powiązane z podziękowania i nie polecam wymiany z ... jak piszesz podziękowanie dla użytkownika na forum że np. Dziękujesz za wymianę, to automatycznie pojawi się tam w opinie użytkownika to podziękowanie. Wszystko w jednym miejscu. Wcześniej widniało to jako podziękowania i tam nikt się nie wpisywał , a teraz się uzupełnia to automatycznie jak wpisujesz cos w podziękowania. I np. Jak chcesz się z kimś wymienić albo coś... to zaglądasz tam a nie szukasz w podziękowaniach czy innych topach czy ta osoba jest godna zaufania. 
To jest opinia o użytkowniku, które opinie to dają inni użytkownicy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6331628 Napisano: 10.03.2017 21:57:44 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

Butelki kartonowe z Wypasionego można już wyrzucić prawda? emotka

Witamy,paragony oraz opakowania zgodnie z Regulaminem należałoby zachować do 2 marca 2017 r.

Pozdrawiamy
MLEKOVITA

TAK MI NAPSIALI JAK ICH PYTAŁEM, WIĘC JUŻ MOŻNA :d Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

pioge7

#6331189 Napisano: 09.03.2017 21:36:36 w Kaufland konkursy
asper01 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mahuska napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy ja coś nie tak zrobiłam? Bo u mnie dużo produktów jest  emotka

kup produkt z zakładki Z APLIKACJĄ TANIEJ.
ja takiej zakładki nie widze....a produktów widze dużo...tylko
 to chyba nie chodzi o te

Jak widzicie dużo to to są produkty które są obecnie w ulotce posegregowane na kategorie... 
wystarczy kliknąć w dowolną kategorię i pod końiec wybrać Z APLIKACJĄ TANIEJ ... wtedy wyjdzie tylko jeden 

Czyli tylko tę oliwę z oliwek można kupić na konkurs? Przy zakupie trzeba podać telefon czy co? Kodów kreskowych żadnych tam nie widzę.

Telefonu nie podajesz tylko ten kod co jest przy oliwie, musisz powiedzieć pani że masz kod z aplikacji i podac go przed skanowaniem . Na razie oliwę za tydzien będzie co innego emotka  szkoda że na konkurs to produkty są po prawie 20 zł z apliakcją wcześniej wody były po 2.99 zł czy jakoś tak z aplikacją emotka  

Aby skorzystać z promocyjnej ceny produktu, należy przed jego skasowaniem pokazać zdjęcie „Artykułu Niespodzianki” w swoim smartfonie.  Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

pioge7

#6330979 Napisano: 09.03.2017 14:14:52 w Kaufland konkursy
deva napisał(a):

myślicie, że wyniki spa będą faktycznie pod koniec maja? Toż to dwa i pół miesiąca emotka

Kaufland przeważnie się trzyma tych terminów i wysyła i publikuje wyniki w jedne z ostatnich dni jakie im zostały na publikacje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6330879 Napisano: 09.03.2017 11:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alita napisał(a):

https://www.facebook.com/siwiecnatalia/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Czy to fake?

U mnie wpis niedostepńy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6330822 Napisano: 09.03.2017 10:24:23 w Kaufland konkursy

piioge7 napisał(a):

mahuska napisał(a):

to chyba nie chodzi o te

Jak widzicie dużo to to są produkty które są obecnie w ulotce posegregowane na kategorie... 
wystarczy kliknąć w dowolną kategorię i pod końiec wybrać Z APLIKACJĄ TANIEJ ... wtedy wyjdzie tylko jeden 

Dzięki emotka

Do uslug emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pioge7

#6330818 Napisano: 09.03.2017 10:21:17 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Czy ja coś nie tak zrobiłam? Bo u mnie dużo produktów jest  emotka

to chyba nie chodzi o te

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6330420 Napisano: 08.03.2017 13:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Info o kosmetykache na RMF żeby pisać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6330384 Napisano: 08.03.2017 12:41:42 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A teraz dla odmiany się wkurzam :-/ we wtorek wymieniali nam okna w domu i uszkodzili kabel od internetu. Dzwoniłem wczoraj na infolinie i miał byc serwisant wczoraj i nie przyjechał... dzwoniłem dziś i powiedzieli że za chwile przedzowni żeby ustalić godzinę i tak już czekam 3 godziny żeby zadzwonił emotka  :( jestem bez netu na lapku a chce wysłać oświadczenie do candy king i to wydrukować bo przepisywać mi się nie chce i nie mam jak emotka  

A nie masz gdzieś w pobliżu punktu ksero? Ja właśnie tam chodzę wszystko drukować.

No niestety emotka  15 km najbliżej emotka  uroki mieszkania na wsi emotka  

edit: dzownili emotka  będą do 20 minut emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, nelunia 0

pioge7

#6330383 Napisano: 08.03.2017 12:41:07 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie wiem czy śmiać się czy płakać emotka
zostawilem mamie u mnie na ławie (dość niska) paczkę do wysłania i na paczce 15 zł. Teraz mama dzwoni że 5 zł jest a 10 zł jest tylko kawałeczek bo resztę zjadł nasz półroczy pies emotka  wszystko franca je   emotka

co tam 10 zł, mój ze złosci kiedys zzarl (pogryzł) nowa koszule i krawat emotka

Hahah ja się tam nie przejmuje 10 zł (dobrze że stówy nie zostawiłem bo chciałem żeby mi rozmienili na poczcie) ale ostatnio ma taki okres że je wszytsko... mamie już wykopała 5 krokusów, róże zjadła, drzewko już ledwo stoi małe bo tak podkopane jest i zjedzone kawałki korzeni, a wszelkie śmieci które widzi na sadzie przychodzi i przynosi przed wejście... tata nieraz jak sprząta to dwie łopatki emotka  Ciekawe co se myślą ludzie jak do nas idą a tu śmieci przed wejściem emotka   

Widzę, że ma apetyt, niczym koza z kultowego "Siódmego wtajemniczenia" E. Niziurskiego. emotka

Hahaha może.. już robiliśmy jej badania czy brakuje jakiejś witaminy czy co.. dostała tabletki i po miesiącu jest to samo emotka mam nadzieję że jak podrośnie to samo to zniknie (ten apetyt na wszystko) bo z torbami pójdę... skarpetki to już 4 pary wyrzuciłem bo tak podziurawiła emotka  a wykładam wszytsko wyżej i pieron dalej sięga emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6330378 Napisano: 08.03.2017 12:39:05 w Wkurza mnie...
A teraz dla odmiany się wkurzam :-/ we wtorek wymieniali nam okna w domu i uszkodzili kabel od internetu. Dzwoniłem wczoraj na infolinie i miał byc serwisant wczoraj i nie przyjechał... dzwoniłem dziś i powiedzieli że za chwile przedzowni żeby ustalić godzinę i tak już czekam 3 godziny żeby zadzwonił emotka  :( jestem bez netu na lapku a chce wysłać oświadczenie do candy king i to wydrukować bo przepisywać mi się nie chce i nie mam jak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6330370 Napisano: 08.03.2017 12:35:58 w Popraw sobie humor...
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie wiem czy śmiać się czy płakać emotka
zostawilem mamie u mnie na ławie (dość niska) paczkę do wysłania i na paczce 15 zł. Teraz mama dzwoni że 5 zł jest a 10 zł jest tylko kawałeczek bo resztę zjadł nasz półroczy pies emotka  wszystko franca je   emotka

co tam 10 zł, mój ze złosci kiedys zzarl (pogryzł) nowa koszule i krawat emotka

Hahah ja się tam nie przejmuje 10 zł (dobrze że stówy nie zostawiłem bo chciałem żeby mi rozmienili na poczcie) ale ostatnio ma taki okres że je wszytsko... mamie już wykopała 5 krokusów, róże zjadła, drzewko już ledwo stoi małe bo tak podkopane jest i zjedzone kawałki korzeni, a wszelkie śmieci które widzi na sadzie przychodzi i przynosi przed wejście... tata nieraz jak sprząta to dwie łopatki emotka  Ciekawe co se myślą ludzie jak do nas idą a tu śmieci przed wejściem emotka    Wyświetl w wątku >>
2 brucee, joan 0