Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6319657 Napisano: 07.02.2017 13:04:04 w Biedronka
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY dzięki za info, myślałem że już nie da sie z tego wyciągnąć nic emotka  widocznie źle zrozumiałem regulamin jej działania 
slavek może i 2.40 ale jak na kolejnej zostanie mi 4.30 to już ponad 6 zł. A za to 2.40 mogę kupić colgate emotka  

pioge7 ciesz się, że w ogóle zapłaciłeś tą kartą! Ja z 3 Biedronek wyszłam z kwitkiem i pełną kartą, bo kasjerki nie mogą zrozumieć, że nie jest to karta płatnicza tylko podarunkowa (bon). Za pierwszym razem myślałam, że to mój błąd i trzeba ją gdzieś najpierw aktywować. Poczytałam forum i okazuje się, że karta jest aktywna, więc pobiegłam do Biedronki, a tu... błąd autoryzacji, karta nieakceptowana (błąd POZ). Jak mam "pokierować" kasjerką żeby wreszcie zrobić zakupy z tą kartą? Poproszę o jasne komendy typu "Przeciągnij kartę przez pinpad"  emotka  

Szczerze powiem ci że u mnie nawet dość. Jednak wczoraj jak płaciłem to pobiegła kasjerka do innej i zapytała i tylko usłyszałem : nie dajesz karta tylko bon emotka  przyleciała Bach i już... poszło. Tylko dziwi mnie bo już 2 razy płaciłem innymi kartami i dopłaciłem i wpierw pobierało z tej karty i reszta z pieniądzach... nie wiem czemu wczoraj tak było. 
Powiedz babce że już płaciłas tą kartą i dawali źe to bon i przechodziło bez problemu. A jak nie to niech zapyta kierownika bo chcesz zapłacić a kasy nie masz emotka  przy sobie 

konkretnie"karta podarunkowa"  musi wcisnąć na klawiaturze  emotka

dodam, ze Panie zadowolone nie są z faktu, ze klient jest"mądrzejszy" ale cóż...

A nie bon? Bo jakoś to odwrotnie niż to jest w przekonaniu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6319626 Napisano: 07.02.2017 12:33:28 w Biedronka
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY dzięki za info, myślałem że już nie da sie z tego wyciągnąć nic emotka  widocznie źle zrozumiałem regulamin jej działania 
slavek może i 2.40 ale jak na kolejnej zostanie mi 4.30 to już ponad 6 zł. A za to 2.40 mogę kupić colgate emotka  

pioge7 ciesz się, że w ogóle zapłaciłeś tą kartą! Ja z 3 Biedronek wyszłam z kwitkiem i pełną kartą, bo kasjerki nie mogą zrozumieć, że nie jest to karta płatnicza tylko podarunkowa (bon). Za pierwszym razem myślałam, że to mój błąd i trzeba ją gdzieś najpierw aktywować. Poczytałam forum i okazuje się, że karta jest aktywna, więc pobiegłam do Biedronki, a tu... błąd autoryzacji, karta nieakceptowana (błąd POZ). Jak mam "pokierować" kasjerką żeby wreszcie zrobić zakupy z tą kartą? Poproszę o jasne komendy typu "Przeciągnij kartę przez pinpad"  emotka  

Szczerze powiem ci że u mnie nawet dość. Jednak wczoraj jak płaciłem to pobiegła kasjerka do innej i zapytała i tylko usłyszałem : nie dajesz karta tylko bon emotka  przyleciała Bach i już... poszło. Tylko dziwi mnie bo już 2 razy płaciłem innymi kartami i dopłaciłem i wpierw pobierało z tej karty i reszta z pieniądzach... nie wiem czemu wczoraj tak było. 
Powiedz babce że już płaciłas tą kartą i dawali źe to bon i przechodziło bez problemu. A jak nie to niech zapyta kierownika bo chcesz zapłacić a kasy nie masz emotka  przy sobie  Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

pioge7

#6319611 Napisano: 07.02.2017 12:16:20 w Biedronka
slavek napisał(a):

HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

...dodatkowo mnie trochę zdenerwowali bo kupowałem też za kartę 50 zł z konkursu zott i dałem im i powiedziałem że jest 50 zł i żeby z tego zabrali a resztę dopłaciłem banknotem 50 zł to banknot wzięli a z karty coś ponad 47 zł i zostało mi na niej koło 2.41 (też osobny wydruk był ) i ciekawe czy teraz można kupić coś za 2.40 zł żeby wzięli z karty emotka  

jak wrócę po pracy a nie zapomnę to sprawdzę czy cos pisze wiecej na wydruku czy tylko pkt ile 

możesz zapłacić resztą z tej karty nawet przy większych zakupach tylko najpierw kasjer/ka musi wcisnąć na kasie gotówkę a potem dopłata z karty

o co to halo, przecież to 2.40  emotka

slavek może i 2.40 ale jak na kolejnej zostanie mi 4.30 to już ponad 6 zł. A za to 2.40 mogę kupić colgate emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6319594 Napisano: 07.02.2017 11:55:24 w Biedronka
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

Dzięki za info!  emotka To ja czegoś takiego nie mam na mur... emotka Cóż, a zatem - jeszcze się konkurs dobrze nie rozpoczął, a ja już mam krok wstecz do niego... emotka

ale to pewnie nie to ... nie ma sie co stresować emotka  pracownicy na forum biedronkowym też nic nie wiedzą tylko że będzie taka akcja. Wiec POMAŁU emotka  

Ja również wczoraj robiłam zakupy  też mam na osobnej karteczce 4 punkty i też się zastanawiam do czego to emotka

Coś naukowego chyba emotka  fajne ale .... zastanawia mnie przelicznik... prawie 100 zł i 2 pkt.. wiec pewnie znowu 40 zł i jeden pkt będzie :-  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6319588 Napisano: 07.02.2017 11:34:49 w Biedronka
bruce napisał(a):

Dzięki za info!  emotka To ja czegoś takiego nie mam na mur... emotka Cóż, a zatem - jeszcze się konkurs dobrze nie rozpoczął, a ja już mam krok wstecz do niego... emotka

ale to pewnie nie to ... nie ma sie co stresować emotka  pracownicy na forum biedronkowym też nic nie wiedzą tylko że będzie taka akcja. Wiec POMAŁU emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6319579 Napisano: 07.02.2017 11:12:24 w Biedronka
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak robiłem wczoraj zakupy za 97 zł i dałem kartę to dostałem pokwitowanie że dodawałem 2 pkt, nie wiem czy to ze starej akcji, nowej cY nic nie znaczące one są emotka  

emotka Masz ten wydruk na osobnej kartce? Ja szukam, też mam wczoraj zrobione zakupy, bo się pazernie zaraz pierwszego dnia rzuciłam na ten nielubiący mnie konkurs z Colgate, ale punktów znaleźć nie umiem... emotka

tak wydruk na osobnej kartce i napisane że przyznano 2 pkt a na moim koncie są 2 pkt. Dziwne. Na ten kalendarz za ileś tam pkt miałem chyba 3 pkt i już ich nie ma na koncie, a teraz są jakieś 2 emotka  
przy okazji też kupiłem na colgate a też jakoś się wstrzelić w nich nie mogę emotka  :) 
dodatkowo mnie trochę zdenerwowali bo kupowałem też za kartę 50 zł z konkursu zott i dałem im i powiedziałem że jest 50 zł i żeby z tego zabrali a resztę dopłaciłem banknotem 50 zł to banknot wzięli a z karty coś ponad 47 zł i zostało mi na niej koło 2.41 (też osobny wydruk był ) i ciekawe czy teraz można kupić coś za 2.40 zł żeby wzięli z karty emotka  

jak wrócę po pracy a nie zapomnę to sprawdzę czy cos pisze wiecej na wydruku czy tylko pkt ile  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6319553 Napisano: 07.02.2017 10:25:13 w Biedronka
bruce napisał(a):

slavek napisał(a):

bruce napisał(a):

W aktualnej gazetce Biedronki na ostatniej stronie jest ciekawa zapowiedź: "Przygotuj się na przygodę. Zbieraj punkty na karcie Moja Biedronka i czekaj na niesamowitą dziką przygodę. Już wkrótce więcej informacji".
Tak się zastanawiam, czy znowu - jak podczas akcji świeżaków- każą zbierać naklejki/punkty na kolejne pluszaki, tym razem - dzikie i nieokiełznane emotka (skorpiony, krokodyle, wielbłądy, węże), czy też faktycznie szykuje się coś ekstra... emotka

myślę, że punkty będą walutą w grze o jakaś wycieczkę

Obyś miał rację emotka (nieśmiało o tym też marzyłam, ale ... emotka ), może nawet będzie wysyp wielu nagród?! emotka

Jak robiłem wczoraj zakupy za 97 zł i dałem kartę to dostałem pokwitowanie że dodawałem 2 pkt, nie wiem czy to ze starej akcji, nowej cY nic nie znaczące one są emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6319244 Napisano: 06.02.2017 15:22:05 w SZUKAM....
Ma ktoś z was w domu projektor? Jestescie z niego zadowoleni? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy warto? W domu co sobotę robimy sobie seans filmowy i się tak spzastanawiam czy warto inwestować 500 zł (projektor plus ekran) w taki sprzęt czy sobie darować?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6318832 Napisano: 05.02.2017 20:36:54 w Auchan

madlette Trzecie  emotka   ale można ewentualnie z parapetu na podłogę pokoju  emotka

Marnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6318820 Napisano: 05.02.2017 20:25:29 w Auchan
madlette napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

maryam napisał(a):

malenka89 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja również dostałam maila, więc wygląda na to, że posłali z 3, a wyników jeszcze nie ma.

maila o wygranej z 3'go dostałaś?

nie wiem czy z 3, bo grałam każdego dnia, ale nie ma mnie na liście w poprzednich dniach, więc podejrzewam, że to jednak 3.
mam nadzieję, że nie żadna pomyłka emotka  

Fajnie, ja nie mam maila, popsuliście całe czekanie na wyniki z 3 emotka

i u mnie czar 3 lutego prysł emotka  czekam na te wyniki z 3. jak dziecko na Św.Mikołaja emotka   

U mnie też nic...chyba skoczę z parapetu emotka

Chyba sie wezmę z tobą emotka  które piętro emotka  ?  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6317057 Napisano: 01.02.2017 15:39:27 w Lay's
kamcia napisał(a):

zagrałam pierwszy raz w zeszłym tygodniu i dzisiaj wygrałam komin. Wczoraj wysłałam 2 zgłoszenie na ten sam mail, czyli rozumiem, że komina już wygrać nie mogę, ale to wczorajsze zgłoszenie bierze udział w grze o telefon?

Komina nie wygrasz na to drugie, a jeśli Lidka uzna że zgłoszenie warte nagrodzenia to sobie je odłoży na telefon emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6317009 Napisano: 01.02.2017 14:45:53 w Wkurza mnie...
Podwyżki na poczcie.... emotka  jeszcze wczoraj za list płaciłem 8.30 a dziś ponad 11 emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6316464 Napisano: 31.01.2017 17:46:40 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ludzie jednak są dziwni...od roku mówią ze trzeba rejestrować numer a dziś do sklepu (osiedlowy) mi chyba już 20 osob przyszło czy mogą rejestrować numer... dziwne

bo ludzie to jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę zostawiają emotka a to do 31 stycznia można rejestrować czy też do 1 lutego włącznie emotka  

Do jutra emotka  
niby ja też niektóre konkursy zostawiam na ostatnią chwilę ale tu jest czas maks miesiac.. a rejestracja... rok emotka  sam zarejestrowałem swoje już we wrześniu emotka  

Ja też już jakiś czas temu zarejestrowałam swoje kilkanaście starterów-mam nadzieję,że żadnego nie pominęłam emotka Ale co jeśli jednak ktoś nie zdąży/zapomni o rejestracji numeru do jutra emotka Czy można jakoś dorejestrować numer po 1 lutego 2017 roku czy też totalnie wypada z obiegu emotka

Numer zostanie wyłączony 2 lutego. Po tym czasie można zarejestrować znowu i operator go odblokuje. Czas ma się tyle ile ważne są środki na koncie. Np. Jeśli 2 lutego mamy np. 10 zł ważne jeszcze 67 dni, wtedy mamy jeszcze 67 dni na rejestrację numeru. Po tym czasie już zostanie trwałe numer skasowany.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6316448 Napisano: 31.01.2017 17:11:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ludzie jednak są dziwni...od roku mówią ze trzeba rejestrować numer a dziś do sklepu (osiedlowy) mi chyba już 20 osob przyszło czy mogą rejestrować numer... dziwne

bo ludzie to jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę zostawiają emotka a to do 31 stycznia można rejestrować czy też do 1 lutego włącznie emotka

Do jutra emotka  
niby ja też niektóre konkursy zostawiam na ostatnią chwilę ale tu jest czas maks miesiac.. a rejestracja... rok emotka  sam zarejestrowałem swoje już we wrześniu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6316391 Napisano: 31.01.2017 15:51:00 w Wkurza mnie...
Ludzie jednak są dziwni...od roku mówią ze trzeba rejestrować numer a dziś do sklepu (osiedlowy) mi chyba już 20 osob przyszło czy mogą rejestrować numer... dziwne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6316304 Napisano: 31.01.2017 13:26:10 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maa napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kochani szukam odpowiedzi,bo sama już się pogubiłam.Czy karta od upBonus z konkursu Elseve i karty z Kaufland(obie niezarejestrowane)przestaną być aktywne 1 lutego?!Czy tych kart to nie dotyczy?!

te karty trzeba jakoś zarejestrować?
możecie podpowiedzieć jak?

emotka emotka
A czemu by miały być już nie aktywne? Bo o czymś chyba nie wiem emotka  przecież od jutra będą nieaktywne karty telefoniczne a nie do sklepów... 

teź tak myślałam,ale dziś coś bąknęli,źe niby wszystkie karty pre paid

Pre Paid ale telefoniczne, nie sklepowe, nikt nic nie mówił w Tv ani radiu ani w gazetach nie pisze o tym, tylko o tych na telefon więc nie ma obawy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

pioge7

#6316266 Napisano: 31.01.2017 12:35:14 w SZUKAM....
maa napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kochani szukam odpowiedzi,bo sama już się pogubiłam.Czy karta od upBonus z konkursu Elseve i karty z Kaufland(obie niezarejestrowane)przestaną być aktywne 1 lutego?!Czy tych kart to nie dotyczy?!

te karty trzeba jakoś zarejestrować?
możecie podpowiedzieć jak?

emotka emotka
A czemu by miały być już nie aktywne? Bo o czymś chyba nie wiem emotka  przecież od jutra będą nieaktywne karty telefoniczne a nie do sklepów...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6315403 Napisano: 28.01.2017 18:48:44 w Sport
emotka emotka emotka  Nie wiem czemu ale już mniejsze nerwy jak się ich ogląda emotka  bo przeważnie idealnie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6315290 Napisano: 28.01.2017 08:19:02 w Pomocy!!!!
jak już oddali dom z almette i relacja jest zrobiona na necie to już wszystkie wieczka i paragony można wyrzucić? Pytam, bo robię porządki w paragonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6314663 Napisano: 26.01.2017 10:50:50 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Szukam co trzeba zrobic po przeniesieniu numery do Play zeby dostac bonusy i moc wysylac smsy premium. Pamietam ze ktos niedawno o tym pisal ale nie mam jak teraz odszukać...

U dołu: 
http://promocje.play.pl/rejestracja/ Wyświetl w wątku >>
0 0