Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6312404 Napisano: 19.01.2017 09:16:00 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmmm no wg moich doświadczeń bateria schodzi szybko. 
Ledwo kupiońy jeden telefon i bateria schodzi po 5 minutach korzystania nieraz jakieś 15%. Nie używany może siedzieć nawet 4 dni bez ładowania a tylko go dotknę i posiedzę pare minut to z 50% robi sie 20% emotka   Brat ma też samsunga i ładuje codziennie a siedzi na nim krótko bo w pracy przez 10 godzin nie używa. Szwagier tez ma naładuje i przez noc nie używania schodzi ok 15% baterii a ma Huawei. Druga siostra też ma huawei i ładuje się codziennie emotka  a telefony każdy w granicach 800/900 zł kosztował. 
Ja jej wlasnie doradzam od Apple telefon bo wiem że baterie trzymają długo. 

To wszystko jest kwestia indywidualna.
Nie mogę powiedzieć o moim ajfonie, że trzyma długo. Bo czasem i dwa razy dziennie go podładuję. Ale używam go naprawdę dużo.
Ładowanie codzienne co 1,5 dnia to taka norma przy 'normalnym' użytkowaniu.
W swoich telefonach nie macie ciągle włączonych jakiś pobocznych aplikacji, co zżerają tyle baterii? Mam starego samsunga bateria 5 dni potrzyma na samym dzwonieniu. Mąż ma nowego to do 5 dni na same telefony. Na zabawę 2-3 dni, zależy co robi.

Na nich nie wiem, ja na swoim sprawdzałem i usuwałem te aplikacje działając w tle przez jakiś program. Clean coś tam i dalej to samo emotka  zastanawiałem się nawet nad kupnem nowej baterii ale nie wiem czy to coś da emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6312399 Napisano: 19.01.2017 09:11:03 w SZUKAM....
defed napisał(a):

pioge7 - polecam SONY XPERIA Z3 COMPACT  (moja wygrana z konkursu), jestem zachwycona tym telefonem ze względu na długi okres trzymania baterii, super aparat i wodoszczelność (mozna zrobic fotkę na deszczu - a nawet pod wodą  emotka  )

Dziekuje wszystkim za sugestię, przekaże siostrze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6312389 Napisano: 19.01.2017 08:55:02 w SZUKAM....
Hmmm no wg moich doświadczeń bateria schodzi szybko. 
Ledwo kupiońy jeden telefon i bateria schodzi po 5 minutach korzystania nieraz jakieś 15%. Nie używany może siedzieć nawet 4 dni bez ładowania a tylko go dotknę i posiedzę pare minut to z 50% robi sie 20% emotka   Brat ma też samsunga i ładuje codziennie a siedzi na nim krótko bo w pracy przez 10 godzin nie używa. Szwagier tez ma naładuje i przez noc nie używania schodzi ok 15% baterii a ma Huawei. Druga siostra też ma huawei i ładuje się codziennie emotka  a telefony każdy w granicach 800/900 zł kosztował. 
Ja jej wlasnie doradzam od Apple telefon bo wiem że baterie trzymają długo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6312370 Napisano: 19.01.2017 05:20:32 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka

Niech nie bierze, to wciąga,  bedzie chciała ciagle lepszy i lepszy emotka  
Ładowanie codziennie.

Hmm emotka  a jeśli mało by go używała to też ładować trzeba codziennie? Bo np. iPad wiem że bateria nie schodzi jak się go nie używa, a w kazdym smartfonie z Androidem schodzi przez noc jak jest nie używany.,. Ona dużych wymagań nie ma byle by dzownić i pisać smsy i ewentuwlanie na internecie trochę posiedzieć jak jedzie do i z pracy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6312300 Napisano: 18.01.2017 21:15:35 w SZUKAM....
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

szukam kogoś kto ma internet z Cyfrowego Polsatu.Marzę aby zrezygnować z usług orange i zastanawiam się czy warto wybrać Cyfrowy.Z góry dzięki za wszelkie uwagi  emotka

Osobiście nie mam ale wejdź sobie na fb cyfrowego Polsatu strasznie krytykują ich internet że bardzo spowalnia też miałem brać ich internet jak mi sie umowa z Orange skończyła ale przeraziły mnie te komentarze...

właśnie czytam i jestem w szoku ale przynajmniej nie widzę ani jednego pozywyta więc mam jasność ze ich nie wybiorę.A moze ktoś poleci jakiś net zamiast neostrady? Płacę w orange za neostradę i telefon stacjonarny którego kompletnie nie używam-w sumie ponad 80zł więc chętnie zmienie operatora na coś tańszego ale dobrego.

Tez miałem ten problem emotka  płaciłem 120 zł za Tv i tel które siedziały w pudełkach tylko internet używany był emotka  
osobiscie wziąłem radiówkę lokalnego operatora. Może warto się rozglądnąć czy nie masz takiego u siebie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6312291 Napisano: 18.01.2017 20:51:20 w SZUKAM....
toka napisał(a):

szukam kogoś kto ma internet z Cyfrowego Polsatu.Marzę aby zrezygnować z usług orange i zastanawiam się czy warto wybrać Cyfrowy.Z góry dzięki za wszelkie uwagi  emotka

Osobiście nie mam ale wejdź sobie na fb cyfrowego Polsatu strasznie krytykują ich internet że bardzo spowalnia też miałem brać ich internet jak mi sie umowa z Orange skończyła ale przeraziły mnie te komentarze... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6312283 Napisano: 18.01.2017 20:33:01 w SZUKAM....
siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6311772 Napisano: 17.01.2017 12:41:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
defed napisał(a):

stówka od Elfów (PKO BP)  emotka

Nest bank i pocztowy24 też już mają przelewy (1-2 etap)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6311765 Napisano: 17.01.2017 12:32:02 w Kaufland konkursy
kaufland się zatroszczy o nasze najmłodsze pociechy emotka  
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6311756 Napisano: 17.01.2017 12:11:53 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

koper napisał(a):

Ma ktoś jakieś przecieki z kolejnej gazetki? 
Bo nie wiem, czy mam dziś, jak jakiś mugol, kupić Lenora, czy może opłaca się poczekać do czwartku...

U mnie ten sam dylemat, jeno w kwestii kapsułek Fairy do zmywarki, zostało 6 szt. w paczce emotka

Fairy będzie ze zmywarką w mila, ale tylko dwie zmywarki do zgarnięcia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6311085 Napisano: 15.01.2017 18:54:12 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem w sklepie starter na play internet za 0 zł bo akurat tylko taki mieli... ma ktoś jakieś info czy można go jakoś kodem przedłużyć żeby karta była aktywna z miesiac nie musząc się doładowywać? Chce mieć aktywne konto ale tylko na potrzeby tego konkursu a nie chce doładowywać go za 30 zł emotka  

wbij *163*2# i po doładowaniu 5zł konto będzie ważne rok.

Dzięki jak wrócę do domu to spróbuje  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6311084 Napisano: 15.01.2017 18:54:00 w Sport
emotka  Czego chcieć wiecej emotka  teraz Zakopane emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6311057 Napisano: 15.01.2017 15:19:49 w SZUKAM....
Kupiłem w sklepie starter na play internet za 0 zł bo akurat tylko taki mieli... ma ktoś jakieś info czy można go jakoś kodem przedłużyć żeby karta była aktywna z miesiac nie musząc się doładowywać? Chce mieć aktywne konto ale tylko na potrzeby tego konkursu a nie chce doładowywać go za 30 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6310275 Napisano: 12.01.2017 13:55:46 w Informują

pioge7

#6309857 Napisano: 11.01.2017 15:00:27 w Pomocy!!!!
asandraa napisał(a):

lidzik i pioge7 dziękuję za błyskawiczną odpowiedź emotka

Nie ma za co emotka  siostra dostaje w pracy na święta bony do Tesco po 50 zł w sumie 350 zł i idzie na zakupy i płaci nimi bez problemu i łączą. Nie wydają z nich tylko reszty a tak to jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6309851 Napisano: 11.01.2017 14:49:15 w Pomocy!!!!
asandraa napisał(a):

Czy bony do Tesco można łączyć? Mam 3x50 w bonach i chciałabym kupić za 150 zł jedną rzecz, mogę tak połączyć bony? Wiem, że w jakimś spożywczaku nie chcieli mi kiedyś połączyć bonów, musiałam podzielić zakupy.

Można bez problemu w Tesco łączyć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

pioge7

#6309846 Napisano: 11.01.2017 14:42:34 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie te wyzwania na fb... jak uzbieram 1000 lajków to dostanę coś za darmo... no ze sie firmy na to zgadzają emotka  napsizę zaraz do BMW czy za 1000 lajków dadzą mi samochód... przecież to dla nich reklama będzie emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, zarania 0

pioge7

#6309682 Napisano: 11.01.2017 09:29:56 w SZUKAM....
hogata1179 napisał(a):

aneciaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

baxter napisał(a):

zuzola napisał(a):

kamis smaki 25 lecia,
czy ktoś pamieta od kiedy do kiedy trwał ten etap ze stojakami?

od 1 listopada 2016 r. do 31 grudnia 2016

o dziekuje bardzo emotka

Czy jak zgłaszałam w tym okresie dwa paragony to obydwa mam wysłać?myślałam ze ten kamis był podzielony na miesiące

brat w tamtym etapie  napisał do nich zapytanie bo też wysyłał kilka paragonów  i odpisali mu z jakiej daty ma wysłać...

A mi w pierwszym jak i drugim etapie napsiali że mam odesłać wszytskie i oni znajdą ten właściwy. Nie chcieli podac ńumeru paragonu który wygrał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6309657 Napisano: 11.01.2017 05:18:34 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmmm czyli jest ok?  Tego power cos muszę sobie chyba kupić zobaczę jak pójdzie dalej... na necie piszą że bateria długo działa a po 52'min wyszło z 64% na 30 % mam nadzieje ze w pracy jak będę to mi nie padnie od tak :-/ 

Ze smartfonami tak jest emotka Najlepiej nie używać emotka

Mi tam działa 2-3 dni nawet jak używam internet, słucham muzyki, dzwonię, siedzę na fejsbuku emotka
Ale zależy od modelu, większość rzeczywiście 1 dzień to max.

Też różnie pokazują te %, w poprzednim to mi po użyciu internetu spadało ze 20% ale w ciągu godziny rosło kilka % i się okazywało, że aż tyle nie zabiera.

No coś w tym jest bo po teście długiej rozmowy zeszło z 64% na 28%, potem zostawiłem na chwile i wyszło 58% i zostawiłem na noc nie ruszając go i wyszło 10% emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6309617 Napisano: 10.01.2017 20:56:43 w Pomocy!!!!
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmmm czyli jest ok?  Tego power cos muszę sobie chyba kupić zobaczę jak pójdzie dalej... na necie piszą że bateria długo działa a po 52'min wyszło z 64% na 30 % mam nadzieje ze w pracy jak będę to mi nie padnie od tak :-/ 

nic nie kupuj.Wygraj sobie emotka  Często dają w różnych konkach emotka

Miałem wygrane dwa to sprzedałem bo potrzebny nie były emotka  a wiadomo że to co się chce na juz wygra się za rok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0