Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6301199 Napisano: 16.12.2016 11:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

Czy na konkurs Kamis z ITM musi być opisany dokładnie produkt, mam tylko "Przyprawa..." bez marki emotka

nie musi... organizator wie jak opisane są w ITM rachunki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6301156 Napisano: 16.12.2016 09:34:12 w Informują
przemiła pani dzwoniła z lubelli z makaronami c4 przed 5 minutami emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300467 Napisano: 14.12.2016 21:46:05 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Szukam kogoś kto sprzedawał  talerze villeroy&boch z Knorr- a? Ile mogą być warte ?

Z którego konkursu? Ja wygrałem kiedyś w Lewiatanie zestaw już nie pamietam jakie były płytkie na pewno plus głębokie i wystawiłem za 250zl to poszły w 15 minut bez targowania. Więc pewnie i drożej by poszły  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300459 Napisano: 14.12.2016 21:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

emotka   Poloteria!

Więc SMOLAR emotka  czyli normalne emotka   Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

pioge7

#6300450 Napisano: 14.12.2016 20:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

a czy nie może być tak, że w ten sposób organizatorzy łowią sobie ( i eliminują) zgłoszenia z powtarzających się IP? myśl ta wpadła mi do głowy wskutek wielu teorii spiskowych, które ostatnio się pojawiały, i w obliczu ciągłego ostatnio braku wygranych (może mam jakieś bany nałożone?)? Tyle teorii było, niech będzie jedna więcej...:)

Na moim kompie mam to za każdym razem. Nie sądzę by było to związane z powyższą teorią.W ostatnim Tyskim zgarnęłam dość sporo.

Też mi się nie wydaje by to było to... po prostu zabezpieczenie dał nich żeby nie dostawać dodatkowych zgłoszeń z jaki bramek czy komputerów. Musimy się niestety przyzwyczaić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300429 Napisano: 14.12.2016 20:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300402 Napisano: 14.12.2016 19:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300304 Napisano: 14.12.2016 16:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy coś mają z lubelle a ja nic emotka   emotka emotka

to samo zauważyłam u siebie  emotka

emotka  No to jak ty nie masz lubelli to sie nie dziwię że ja nie mam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300297 Napisano: 14.12.2016 15:48:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszyscy coś mają z lubelle a ja nic emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300260 Napisano: 14.12.2016 14:47:18 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

szukam pomocy  chodzi o allegro, sprzedałam nowa kurtke Regatty  -  pieniazki na koncie , przyjeta standardowa wysyłka 11 zł, a tu sie   okazuje  ze wysyłka na Ukrainę -  w cenniku Poczty Polskiej to ok 41 zł co zrobic?

Napisz do kupującego, że wysyłka za granicę polski jest droższa i prosisz o dopłatę 30 zł. 
Napisz też że nie zgadzałas się na wysyłkę za granicę ale jeśli już kupił to niech dopłaca. 

Chyba że sie z nim dogadywałaś i napisałaś że 11 zł będzie na Ukrainę i wiedziałaś przed zakupem że paczka ma iść na Ukrainę to wtedy nie wiem, ale jeśli nie wiedziałaś to mu napisz  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6300108 Napisano: 14.12.2016 11:07:18 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

Kto dziś wysyła dr Gerarda ? Przyznawać się czy duża konkurencja w ostatni dzień emotka

Na pewno dziś będzie największa.. obudza się wszyscy ci którzy zaspali z paragonami i wyślą... dlatego wczoraj posłałem ostatnie 2 i nie rozdzielałem na ostatnie dni  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6299799 Napisano: 13.12.2016 15:10:41 w Biedronka
wioleczka83 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszystkie synonimy równie oklepane emotka  wymyśl coś niebanalnego  emotka

Niebanalnie będzie: wpieprzanie emotka  

mi osobiście się podoba emotka  ale wątpię czy komisji przypadnie do gustu  emotka

Jak lidce napisałem na laysy :
prawdziwy kibic laysy chrupie, wrogów klepie po dup*e
to się jej nie spodobało :-/ więc pewnie tez się im nie spodoba emotka  ale... warto może spróbować emotka  a nóż emotka  ktoś będzie miał dobry humor i nagrodzi... emotka  
jakby co połowa samochodu moja emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6299794 Napisano: 13.12.2016 15:02:04 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

co najlepiej pasuje (tu jest cały tekst)........ ciasteczek drgerarda ....... i mam dylemat czy dać zajadanie, delektowanie, smakowanie, kosztowanie, itp

Wszystkie synonimy równie oklepane emotka  wymyśl coś niebanalnego  emotka

Niebanalnie będzie: wpieprzanie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6299206 Napisano: 12.12.2016 12:31:44 w Informują
E-mail  za wczoraj lubella Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6299071 Napisano: 11.12.2016 21:42:40 w Intermarche
Niebieska_Laguna napisał(a):

bethan napisał(a):

Czy kogoś też TQG atakowało dzisiaj sms'ami z przypomnieniem o odesłaniu danych i paragonu na konkurs z bonami (ITM Jesień)?
Dane odesłałam od razu, potwierdzenia na @ brak. Bez sensu.

Ja odsyłałam dane ostatniego dnia, ale żadnego powiadomienie nie dostałam, że nie doszły.

A w ogóle wysyłali już te bony?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6299054 Napisano: 11.12.2016 20:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy na konkurs dr gerard jest jakis prefix wslalam sms i przyszła mi zwrotka ze bledna tresc? jak trzeba to napisac zeby doszło emotka

drGerard.numer paragonu. odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6298990 Napisano: 11.12.2016 16:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

na gerarda z biedry nie ma ograniczenia znakow?
czy trzeba wpisac ten początek zdania?

nie ma ograniczenia znaków....
podobno ma by ten początek Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6298988 Napisano: 11.12.2016 16:47:51 w Sport
Boziu jak pięknie !!!!!
Brawo Maciek, Brawo Kamil!!!!!!!emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6298391 Napisano: 09.12.2016 14:13:27 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

podpowie ktoś jak wysłac na Atimel?   emotka   tyle kodów wysłałam i nic...  

podobno co 4 minuty wysłałem o 11:14 (po pierdyliardzie kodów) i się udało ale 11:18 11:22 11:26 już się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

pioge7

#6298294 Napisano: 09.12.2016 11:00:44 w Wkurza mnie...
wypasione... tyskie.... actimel.... nosz kur.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>