Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6297542 Napisano: 07.12.2016 21:14:44 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W stokrotce na milkę ma być numer systemowy czy paragonu?

Systemowy, ten na dole.

Dziękuję emotka  

hmm...a ja posłałam z tym na górze, bo tak zrozumiałam regulamin: "numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu".

No ale systemowy jest na dole emotka  wysłałem ten dolńy 
chyba nie zrobią łaski w przypadku wygranej jak dostaną paragon z jakimś numerem z paragonu co się zgadzać będzie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6297518 Napisano: 07.12.2016 19:57:25 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W stokrotce na milkę ma być numer systemowy czy paragonu?

Systemowy, ten na dole.

Dziękuję emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6297512 Napisano: 07.12.2016 19:47:44 w SZUKAM....
W stokrotce na milkę ma być numer systemowy czy paragonu? Bo piszą numer transakcji zwany systemowym (na dole on jest) a po tym że uwidoczniony w prawym górnym rogu .... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6297162 Napisano: 07.12.2016 10:21:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

pioge7

#6297148 Napisano: 07.12.2016 09:49:17 w Biedronka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie, jak czytałem twój poprzedni post (chyba usunęłaś go) aż mi bułka z buzi wyleciała bo ja mam na dziś paragon z pierwszego dnia konkursu  

chwile grozy... sorry  emotka

Oj wielkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6297142 Napisano: 07.12.2016 09:44:20 w Biedronka
defed napisał(a):

Tak, macie rację, sorki za wprowadzanie w błąd, czytając na szybko mój mózg podmienił mi jedno słowo na zakupu  emotka
"Każde prawidłowo dokonane zgłoszenie uprawnia do udziału wyłącznie w jednej rundzie Konkursu, której ramy czasowe realizacji pokrywają się z datą dokonania zgłoszenia przez Uczestnika." 

Wlasnie, jak czytałem twój poprzedni post (chyba usunęłaś go) aż mi bułka z buzi wyleciała bo ja mam na dziś paragon z pierwszego dnia konkursu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

pioge7

#6296961 Napisano: 06.12.2016 19:24:14 w Lay's
taalvikki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

JedNa z pań ukradła mi nazwisko emotka  to juz nie mam szans ani na piłkę ańi na konsolę emotka   emotka emotka  pani Kingo z 64 dnia emotka  a już myślałem że to ktoś ode mnie ale imię nie to emotka  

o! widzę jedną tylko kingę w tym dniu - siebie, więc jeżeli to o mnie chodzi, to przepraszam, nie chciałam nic kraść.  :(
grałam pierwszy raz w tym konkursie wczoraj na przysłowiową pałę, bez rozkmin. ale nie sądzę, by to blokowało inne osoby - np. w Lidiowej premii kibica wygrała też moja mama, nosząca to samo nazwisko, co ja.  :)

Nie nie emotka  graj graj emotka  taki żarcik emotka  tylko ze akurat grałem w tym dniu na siostrę i patrzę na nazwiska i Bach widzę Godek emotka  myślałem ze to ona emotka  a tu zonk emotka  może następnym razem emotka  pozdrawiam emotka  i życzę ps4 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6296852 Napisano: 06.12.2016 15:57:09 w Lay's
JedNa z pań ukradła mi nazwisko emotka  to juz nie mam szans ani na piłkę ańi na konsolę emotka  emotka emotka  pani Kingo z 64 dnia emotka  a już myślałem że to ktoś ode mnie ale imię nie to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6296403 Napisano: 05.12.2016 19:48:19 w Lay's
aurorcia napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Pierwszy raz grałam w konkursie Avanti, pierwszy raz wygrałam i ksero dowodu musze wysłać, ehh  emotka

na piłkę?  emotka

Tak, na piłke...

moja siostra też na piłkę musiała wysłać scan dowodu

U nas od wszystkich chcieli skan dowodu, nawet na piłkę, ale myślę że przez to iż wygrały w domu 4 osoby, w tym konsola i główna.

ja też miałem @ że proszą o skan dowodu, wysłałem @
i dostałem teraz odpowiedź:

Witam, Dziękujemy za przesłane dane, są one wystarczające. Pozdrawiam Magdalena Puła Zespół Obsługi Konkursu

Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6295725 Napisano: 04.12.2016 16:28:14 w Pomocy!!!!
izkak napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

izkak napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Szukam pomocy, jak wpisać popranie datę w formularzu Winiary (jaki format) żeby nie wyskakiwał komunikat o potrezbie ponownego sprawdzenia i poprawienia.??

Ja też nie mogę wysłać zgłoszenia  emotka  Wpisuję datę w formacie dd.mm.rrrr i nie przechodzi. 

Od przedstawiciela Nestle dostałem info ze jest juz nowy formularz gdzie wybiera sie dzien miesiac i rok urodzenia....niesttey pomimo usuwania "ciastek" oraz odświeżania strony u mnie pojawia sie ten stary wzór formularza??
Może ktos sie wypowie jak jest na waszych przeglądarkach??

Nie mogę wysłać zgłoszenia z żadnej przeglądarki - też czyściłam ciasteczka, zmieniałam komputery i nie pojawia mi się "nowy"formularz, tylko ten co był dotychczas: 

u mnie jest już nowy:

mozilla ;d Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6295723 Napisano: 04.12.2016 16:24:43 w Sport
Maciek i Kamil emotka emotka oby w drugiej serii poszło tak samo pięknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6295670 Napisano: 04.12.2016 12:46:02 w Pomocy!!!!
od kilku dni dostaję smsy podpisane zamiast numeru: PRZYPOMINAM
czy wiecie może jak to usunąć żeby nie przychodziły?
Teraz cały cza info o walce KSW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6295666 Napisano: 04.12.2016 12:22:11 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

Szukam info czy gdzieś jest ta Mikołajkowa promocja na zabawki?

w makro , kup jedną druga wez za 1 grosz

biedronka z kartą biedronki.
kup 3 a czwartą najtańszą dostaniesz GRATIS
http://www.biedro...przedaz-zabawek-3-12 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6295222 Napisano: 02.12.2016 20:21:11 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

Szukam pomocy. Kupiłam na allegro misiaa taki wiszacy miał byc wyslany w ciagu 30 dni. Okazało się, ze nie ma go na magazynie i trzeba czekac. Ok zgodzilam sie, ale poźniej ta osoba napisała mi ze nie ma i zebym dała dane to zwroci pieniadze. I do tej pory ich nie mam. Napisała, 22 listopada ze zwroci w ciagu 14 dni, pisze jej sms i nic niby odpsiała, ze zrobi przelew do piatku. A ja nie mam nic na koncie, teraz juz mi nie odpisuje od rana czy zrobila czy nie emotka a to 750 zł . Już nie mam siły to tej BABY1! C mam zrobic w tej sytuacji emotka

rozpocznij spór i wystaw negatywa, w sporze postrasz że idziesz na policję i że masz wszytskie dowody i emaile.
ostatnio też miałem problem z gościem, kupiłem monitor i nie wysyłał przez dwa tyg. pisałem @ i dzwoniłem tel. wyłączony, na @ nie odpisywał.

W końcu wystawiłem negatyw i postraszyłem policją w sporze. Pisałem wszystko w piątek popołudniu, we wtorek 1 listopad więc napsiałem że po 1 idę na policję, monitor 30 października był w domu. wysłał w piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6294639 Napisano: 01.12.2016 22:34:06 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kupiłam nową drukarkę i mi chyba nie działa. Jak podłączam do komputera, to w ogóle jej nie czyta. A kiedy próbuję skopiować jakieś dokumenty, to jedynie wciąga papier do połowy i go strasznie gniecie. Nie wiem, czy ja coś robię źle, czy czy może ją reklamować? Jestem totalnym 0 w dziedzinie komputerów i nie mam pod ręką fachowca emotka

Zainstalowałaś sterowniki (drivery) właściwe, od producenta drukarki, pasujące do systemu operacyjnego?

Włożyłam płytę z zestawu i coś zainstalowałam, bo mam na pulpicie ikonkę drukarki, ale w zestawie nie było kabla usb, jakiś tam dokupiłam, ale chyba zły, bo mi nie łączy z komputerem emotka

Może drukarka łączy się prze wi-fi? (router). Większość nowych drukarek ma taka opcję

wejdź w panel sterowania i sprawdź tam czy masz poprawnie zainstalowaną drukarkę i czy wczytało ten model.
Jak kupiłem drukarkę brothera to się tak napaliłem że ją podłączyłem do kompa a potem płytka itp. a okazało się że przed podłączeniem trzeba najpierw coś zainstalować. Postępuj zgodnie z instrukcją. na pewno zadziała. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6294090 Napisano: 01.12.2016 12:37:40 w Kalendarze adwentowe 2016
monkakk napisał(a):

shell napisał(a):

monkakk napisał(a):

Lindt

http://www.kalendarzlindt.pl/

jak tu zagrać?
nie ma info...

Faktycznie mój błąd nie sprawdziłam emotka to nie konkurs ;/

Ale mają być konkursy. Pisze na 1.12 że będą też konkursy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293728 Napisano: 30.11.2016 21:00:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurzają mnie dyskusje w wątku INFORMUJĄ!!! 

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

No to skorzystaj z koniczynki, jak widzisz taki brak dyscypliny emotka Raz, drugi, trzeci polecą upomnienia i się ukróci haniebny proceder emotka

no właśnie zgłaszam za każdym razem ale to dalej nie działa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6293705 Napisano: 30.11.2016 20:34:37 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

Propozycja:
Postarajmy się wszyscy pisać jak najwięcej informacji na temat owej pozytywnej wiadomości.
-z którego dnia
-który etap
-jak jest możliwość to część nr tel. lub "zastrzeżony
Myślę, że zbyt ogólne a raczej zdawkowe i zagadkowe inf wzbudza kolejne i następne pytania...

niby tak. ale można napsiać na priv do kogoś i ktoś może edytować odpowiedź a nie dyskusja.. teraz dyskusja ile kto ma wysłać paragonów... po co to w takim wątku...  nie rozumiem... Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

pioge7

#6293703 Napisano: 30.11.2016 20:33:04 w Żegnamy zmarłych
8 górników którzy zginęli we wczorajszej katastrofie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6293701 Napisano: 30.11.2016 20:28:05 w Wkurza mnie...

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0