Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6289000 Napisano: 23.11.2016 14:18:06 w Kupię...
Kupię świeżaka .. jabłko..... prosze o cenę z wysyłką na priv... siostrzenica płacze i płacze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6288283 Napisano: 22.11.2016 11:38:13 w SZUKAM....
ace napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mixik napisał(a):

ace napisał(a):

szukam info czy do tych ps4 z Biedry (wakacyjna edycja lays+pepsi) były dołączane gwarancje? Tzn jest coś w pudełku? Bo ja nie dostałam żadnego protokołu odbioru nagrody ani nic takiego i teraz chce sprzedać, a nie wiem co z gwarancją. Czy pisać mam do Avanti o protokół?

prawdopodobnie masz wciśnięty do pudełka protokół z podanym nr serii Twojej konsoli i na jej podstawie ponoć rok czasu gwarancji leci

Były protokoły dołączone do przesyłki... 

ale tak osobno czy tak jak mixik pisze wetknięte do pudełka z PSem? Brat odbierał więc nie wiem czy wszystko odebrał co trzeba... Jak wrócę z pracy pozaglądam w "szpary" pudełka emotka Mam nadzieję że znajdę. dzięki

U mnie nie było w pudełku. Nie otwierając go miałem już protokół w ręce, więc na 100% mój nie był w pudełku z grą Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6288234 Napisano: 22.11.2016 11:05:17 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

ace napisał(a):

szukam info czy do tych ps4 z Biedry (wakacyjna edycja lays+pepsi) były dołączane gwarancje? Tzn jest coś w pudełku? Bo ja nie dostałam żadnego protokołu odbioru nagrody ani nic takiego i teraz chce sprzedać, a nie wiem co z gwarancją. Czy pisać mam do Avanti o protokół?

prawdopodobnie masz wciśnięty do pudełka protokół z podanym nr serii Twojej konsoli i na jej podstawie ponoć rok czasu gwarancji leci

Były protokoły dołączone do przesyłki...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6288189 Napisano: 22.11.2016 10:33:16 w Lay's
Jak się nie starałem to mi Lidka dała 3 piłki, a jak już myślałem że mogę ugrać pięknymi zgłoszeniami konsolę to nawet mi piłki nie dała emotka   emotka emotka  jak przy mocy i premi myślałem miło o Lidce , tak teraz nie wiem co już o niej myśleć emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6287847 Napisano: 21.11.2016 16:32:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

proszę o pomoc! znalazłam w końcu kupca na pufę lays, bardzo się ucieszyłam, bo zajmowała miejsce w domu. Na allegro podałam cenę 16 zł za kuriera, bo takie ceny widziałam we wcześniejszych aukcjach. No i klops! Jak niektórzy z Was uporali się z przesyłką???
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;(

Zamawiasz bezpośrednio u kurierów? Np Dpd czy dhl? Czy u pośredników... ja ostatnio wysyłałem za 19.50 zł taką pufę za pobraniem, przez sendit.pl. Najlepiej zapakować w karton i owinąć, bo tak samą wysłać w folii to jest niestandardowe opakowanie czy kształt i biorą więcej, a w kartonie, od razu wezmą, tylko najlepiej starać się żeby był jak najmniejszy karton,  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6287800 Napisano: 21.11.2016 15:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

kadett33 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Dziwna ta nowa loteria tyskie, nie wpisujemy ani nr paragonu, tylko date zakupu
Wpisałam i mam pudlo, domyslam sie, ze wiele bedzie kombinatorstwa i grania na ten sam paragon kilkanascie razy na rozne osoby az sie trafi... emotka

to są tylko 4 piwa, więc komu będzie się chciało kombinować.

w dodatku z podbijaniem paragonów aby był dowód, że to produkt promocyjny też przesadzili... ogólnie słaba ta loteria.

Myślę że dowód że to chodzi o TYSKIE niekoniecznie że ten promocyjny. Niektóre sklepy nabijają. A paragon PIWO. i w takim przypadku pieczątka i adnotacja, wiadomo ze na paragonie nie będzie info TYSKIE ŻYCZENIA CZY JAKOŚ TAK... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6287468 Napisano: 20.11.2016 20:55:27 w Lay's
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

miał ktoś tak że wpisuje kod i podany kod nie istnieje .... mam kod z dużej paczki... jest bardzo wyraźny, cała rodzina widzi ten sam kod a pomimo wszystko kod NIE ISTNIEJE ... miał ktoś tak?

Wielkość znaków ma znaczenie. Wpisuj s Caps Lockiem (wielkie litery, tak jak w zapisanym kodzie)

jeśli wpisuję DWA kody i jeden jest poprawny a drugi nie to chyba wiem jak się wpisuje, bo jeden wpisałem dobrze...

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

miał ktoś tak że wpisuje kod i podany kod nie istnieje .... mam kod z dużej paczki... jest bardzo wyraźny, cała rodzina widzi ten sam kod a pomimo wszystko kod NIE ISTNIEJE ... miał ktoś tak?

A to aby nie poprzednia promocja? Na pewno aktualna?

tak, ta na pewno, żeberka z musztardą, więc edycja limitowana prawie na ten konkurs.. chyba do nich napsizę...

Sprawdź jeszcze raz literki H-M, I-1, S-5, O-0
U mnie tak się trafiło 

no właśnie w kodzie nie ma takich znaków...
jest NN94P**ARA
tych gwiazdek jestem na 100% pewien, literki są świetnie widoczne, nie to co w małych paczkach..
wezmę i wyrzucę kod będzie chyba najlepiej.... żeby się nie stresować. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6287462 Napisano: 20.11.2016 20:46:44 w Lay's
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A to aby nie poprzednia promocja? Na pewno aktualna?

tak, ta na pewno, żeberka z musztardą, więc edycja limitowana prawie na ten konkurs.. chyba do nich napsizę... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6287459 Napisano: 20.11.2016 20:43:30 w Lay's
miał ktoś tak że wpisuje kod i podany kod nie istnieje .... mam kod z dużej paczki... jest bardzo wyraźny, cała rodzina widzi ten sam kod a pomimo wszystko kod NIE ISTNIEJE ... miał ktoś tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6287442 Napisano: 20.11.2016 20:02:09 w Oddam za darmo
www.nagrody.visa.pl
KOD:
L4240510023F76
L4240530023F82

jak wykorzystasz, napisz, żeby inni wiedzieli !
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6287054 Napisano: 19.11.2016 13:52:48 w Biedronka
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka emotka  Na plakatach w reklamie i wszędzie podwajamy punkty a jak wchodzisz do sklepu i kupujesz to nie wydają punktów bo się skończyły.... do miśka brakuje 6 pkt i nie będzie miśka za darmo bo nie ma pkt a miśków i tak nie ma na sklepie... porażka z całą akcją. A w jednej biedronce uspokajali że w grudniu ruszy kolejna akcja z nowymi świeżakami... jak tak ma być znowu to ja dziękuję... 

emotka emotka To jest normalny skandal! emotka Brak punktów? Najpierw, przy tym podwojeniu, tabunami wydawali ogromne ilości naklejek, że aż człowiek - całkiem zdumiony - nie wiedział, czemu ich aż tyle dostaje, a teraz im brakuje! Wybitnie biedronka nie podołała tej akcji ze Świeżakami

No niestety, do niedawna na kartkach pisali ile kto ma dostać bo nie mieli, a teraz ise okazało ze i nawet tych co pisali na kartkach już nie wydadzą bo nie ma... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6287006 Napisano: 19.11.2016 11:06:21 w Biedronka
emotka emotka  Na plakatach w reklamie i wszędzie podwajamy punkty a jak wchodzisz do sklepu i kupujesz to nie wydają punktów bo się skończyły.... do miśka brakuje 6 pkt i nie będzie miśka za darmo bo nie ma pkt a miśków i tak nie ma na sklepie... porażka z całą akcją. A w jednej biedronce uspokajali że w grudniu ruszy kolejna akcja z nowymi świeżakami... jak tak ma być znowu to ja dziękuję...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6286846 Napisano: 18.11.2016 20:51:11 w SZUKAM....
Wysłał ktoś dane do bielmaru  z eko. ? Bo wysłałem i e-mail wrócił emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6286738 Napisano: 18.11.2016 16:52:53 w Informują
16:06 e-mail z Aviko za 15.11 zwrotkaaviko.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6286502 Napisano: 18.11.2016 11:19:25 w Intermarche
mixik napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Na jesień TQG odsyłamy dane + paragon tylko mailem?

Nie ma o tym w rgulaminie, ale w smsie, ale na końcu jest oświadczenie "wyrażam zgodę..."
Je też wysłałem. Czy to wszystko? emotka

też tak zrozumiałam-tylko mailem emotka myślę,że to wszystko

A dostaliście automatyczną zwrotkę po wysłaniu maila z danymi i paragonem (Jesień z Intermarche") jak to bywa w kauflandowym "troszczymy...", bo u mnie brak

ostatnio jak było w ITM z TQG olimpiada to zwrotek też nie było... pewnie teraz tak jest znowu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6286475 Napisano: 18.11.2016 10:51:19 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mam sprawdzony sposób na Wasze historie: wystarczy na kolorowej kartce A4 wielokrotnie wydrukować krótkie info "KONKURS! NIE WYRZUCAĆ!", potem powycinać małe karteluszki i zszywaczem przymocować do opakowań w domu (na półkach, w lodówce itp.) Można też kilka sztuk karteluszek włożyć do portfela, na wypadek wizyty u krewnych. Pięć minut roboty, a mniej stresu dla każdego w rodzinie emotka

hahaha dobry pomysł.. chyba trzeba pomyśleć nad tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6286468 Napisano: 18.11.2016 10:45:59 w Wkurza mnie...
kurcze, byłem u siostry. miała actimela wiec przepisałem sobie kod... zgłosiłem... wygrałem rękawiczki a teraz widzę że trzeba załączyć zdjęcie kodu... dzowniłem.. już wyrzuciła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6286424 Napisano: 18.11.2016 09:58:17 w Lay's
jokan napisał(a):

shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

W sklepie kosztuje 139,99 zł
http://www.r-gol....p0379-rozmiar-5.html

Chyba trochę przesadzili emotka

Edit: sprawdźcie sobie wartość w regulaminie...

Wlasnie w reg nie ma emotka

A mi sie gdzies obilo o oczy ze wartosc jej to 95 zl, czyzby regulamin? A moze gdzies w necie?

95 zł to kocyk z milki emotka nie pomyliłaś emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6285747 Napisano: 17.11.2016 12:06:21 w Informują
SMOLAR SMS intermarche familijne  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6285681 Napisano: 17.11.2016 11:00:37 w Informują
@ z konkursu ciasteczkowe szaleństwo Palma eko 
@ przed chwilą z zestawami wyróżniającymi  Wyświetl w wątku >>
0 0