Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6280779 Napisano: 07.11.2016 14:48:37 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

Prad napisał(a):

Szukam osoby która wygrała coś w konkursie na stronie TVP ABC. Za grę i puzzle chcą NIP zawsze tak robią?

Jaki NIP? Osoba fizyczna nie ma obowiązku posiadania NIP-u emotka  Chyba, że chodziło Ci o PESEL?

Kilka razy wygrałem u niech na stronie, nigdy nie prosili o pesel ani o NIP.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6280720 Napisano: 07.11.2016 14:03:05 w Biedronka
miketyson napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czytaliście?
nie wiem to ściema?
bo ja mam brokuła
http://dziennikpo...onki-natychmiastowo/

U mnie w sklepie już nie ma stoiska z maskotkami...

U nas jeszcze są ale nie wiem jak oni sobie to wyobrażają,.... siostra kupiła za pół ceny (pół książeczki miała) i co... odda i ???? Oddadzą pieniadze, czy potem maskotkę? Dziecko uwielbia maskotkę i nic się nie pojawiło na skórze... i ciekawe co z konkursem na ich stronie ..l czy zostanie rozwiązany emotka  dodaliśmy sporo zgłoszeń i to bardzo fajnych patrząc co na niektóre zgłoszone... to mieliśmy o wiele lepsze... 

Ludzie, zastanówcie się chwilę... dziennikpolski.prv.pl ??? przecież to jakaś beka a łykacie jak pelikany emotka

No to oby to było kłamstwo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6280711 Napisano: 07.11.2016 13:54:42 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czytaliście?
nie wiem to ściema?
bo ja mam brokuła
http://dziennikpo...onki-natychmiastowo/

U mnie w sklepie już nie ma stoiska z maskotkami...

U nas jeszcze są ale nie wiem jak oni sobie to wyobrażają,.... siostra kupiła za pół ceny (pół książeczki miała) i co... odda i ???? Oddadzą pieniadze, czy potem maskotkę? Dziecko uwielbia maskotkę i nic się nie pojawiło na skórze... i ciekawe co z konkursem na ich stronie ..l czy zostanie rozwiązany emotka  dodaliśmy sporo zgłoszeń i to bardzo fajnych patrząc co na niektóre zgłoszone... to mieliśmy o wiele lepsze...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6280223 Napisano: 06.11.2016 10:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

a co to za konkurs?
Wydaje mi się że oszustwo bo Biedronka nie ma nawet konta na fejsie:
https://www.faceb...ny-1540994179247804/

tak to jest wielkie oszustwo!!! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6279707 Napisano: 04.11.2016 14:39:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z Kamisa to teraz młynki (znowu emotka ) były? nie maiło być teraz coś innego?

W loterii w poprzednim etapie były noże. 
Młynki byływ  poprzednim  konkursie, nie loterii. 

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z Kamisa to teraz młynki (znowu emotka ) były? nie maiło być teraz coś innego?

Były noże  emotka

aha no fakt.. pomyliło mi się z poprzednim konkursem emotka dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6279696 Napisano: 04.11.2016 14:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Kamisa to teraz młynki (znowu emotka ) były? nie maiło być teraz coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6279471 Napisano: 04.11.2016 07:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

wuada napisał(a):

ksantypa napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A Wypasione komuś coś???
Ja wysłałam wczoraj 10 kodów o różnych godzinach i same pudla

Pewnikiem już znaleźlii się "specjaliści" od owych bramek tak jak w mentosach czy innych loteriach , gdzie za sierotke od losowania robia bramki -u mnie tez wielkie null

Dziwna sprawa. U mnie z Łaciatego też 0. emotka  Jak to "robią bramki"?

poczytaj regulamin teraz bramki są modne ale zastanawiam się skąd ta moda do nas przyszła
naprawdę teraz miło wspominam czasy konkursów gdzie liczył się czas wysłania odp smsem....i siedzenie przed jakimś komputerem albo radiem i nadsłuchiwanie sygnału by wysłać przed przyjściem prawdziwego pytania

Też tęsknię za tymi czasami emotka  a już mówię że większe szanse w loterii wygrać niżw tych bramkach emotka  w loterii na 10 zgłoszeń często się  trafiła 1-2 nagrody... w bramkach w sumie na ok. 50 zgłoszeń (ferrero, mentos, prince polo, wypasione) całe 0 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6279378 Napisano: 03.11.2016 20:13:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żabka SMS przed sekundą (zgłoszenie dwa dni przed zakończeniem konkursu)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6278965 Napisano: 03.11.2016 11:16:09 w Kaufland konkursy
alea napisał(a):

Domino123 napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

A kaufland z Troszczymy się o ...do kiedy ma informować?

do jutra emotka

Ooo to trzeba obserwować telefon emotka

To dziś obserwujemy telefon emotka  

Wlasnie puścili SMSy Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6278904 Napisano: 03.11.2016 09:39:06 w Lay's
magalan83 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy wygrał ktoś dwie, więcej piłek na to samo nazwisko? 

ja mam na tatę i mamę oraz na siebie i męża emotka

coś mi śmignęło dziś, że niby nie.. 

w takim razie super dobra wiadomość 

Mam na siebie i tatę to samo nazwisko więc można emotka   Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

pioge7

#6278090 Napisano: 01.11.2016 20:44:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanko bo wypełniam ten formularz na konkurs zabki z piwem tyskie
Czy moge prosic o podpowiedz bo nie wie w jakiej szklance się podaje piwo lager:( zaznaczyłam prostej lub lekko rozszerzającej się ale nie wiem czy dobrze

Było już tyle pytań o to,że polecam cofnięcie się w tym wątku i poszukanie odpowiedzi...

nie siedze cały czas na internecie przed chwilą weszłam i wypełniam, nie mam czasu szukać całego watku, ale ok przejrzę. emotka

Z tego co wiem to odpowiedz c, tak piszą tutaj wiec mam nadzieję że to ok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6278051 Napisano: 01.11.2016 16:59:13 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

no dobra, a na co stawia w najnowszej kampanii: B czy C?

c, tyskie- najlepsze w historii Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6278012 Napisano: 01.11.2016 13:01:38 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zna się ktoś na tym?
mam kupiony legalny klucz microsoft office 2007. Dostałem linka do ściągnięcia ze strony, zainstalowałem, wpisałem klucz i gitara. Wszystko gra.
Chcę sformatować kompa, usunie się Office i będzie go trzeba zainstalować. Czy ten klucz będzie znowu aktywny i będę go mógł znowu użyć, czy będę musieć kupić inny klucz do Offica?

oczywiście, że będzie aktywny, nie musisz nowego kupować (to by było "trochę" chore)

też tak sądzę, ale kompletnie się na tym nie znam, więc wolę dopytać tych którzy się znają na tym lepiej ode mnie emotka
dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6278003 Napisano: 01.11.2016 12:41:43 w SZUKAM....
zna się ktoś na tym?
mam kupiony legalny klucz microsoft office 2007. Dostałem linka do ściągnięcia ze strony, zainstalowałem, wpisałem klucz i gitara. Wszystko gra.
Chcę sformatować kompa, usunie się Office i będzie go trzeba zainstalować. Czy ten klucz będzie znowu aktywny i będę go mógł znowu użyć, czy będę musieć kupić inny klucz do Offica? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6277915 Napisano: 31.10.2016 21:01:13 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Dla mnie to pytanie nie ma dobrej odpowiedzi bo jest kilka rodzajów samego lagera i każdy można podać w innej szklance

no ale wszystkich 3 nie da się zaznaczyć emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6277896 Napisano: 31.10.2016 20:03:52 w Wkurza mnie...
produkty colgate siedziały dziś w biedronce na półce konkursowej Oral B i z tych wszystkich produktów najbardziej spasowały mi akurat szczoteczki z COLGATE a te nie biorą udziału w konkursie... emotka emotka
zły na siebie bo się pomyliłem (Oral czy Colgate to dla mnie jedno i to samo) i zły na biedronce że tak układa towary.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6277874 Napisano: 31.10.2016 19:16:55 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aż się boję zapytać o tą szklankę emotka bo mi wszystko pasuje emotka niby to kielich, niby zwężana u góry emotka hmmm/.///

Śmiało, pytaj. LAGER możesz podawać ALBO w prostym, ALBO w takim lekko zwężanym, choć niekoniecznie, bo bukietu nie musi wiązać, LAGER jest jednoznaczny i konkretny w zapachu. emotka Czyli odpowiedź c) emotka

właśnie też myślę C a teraz znajoma mi poddała propozycję A:

Wąskiej, delikatnie zwężanej ku górze
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6277866 Napisano: 31.10.2016 18:56:29 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Odpowiedzi do Tyskie Żabka Na co stawia Tyskie w najnowszej kampanii

Ty tak ale serio?! emotka Wujek Google śpi po zmianie czasu na zimowy??

aż się boję zapytać o tą szklankę emotka bo mi wszystko pasuje emotka niby to kielich, niby zwężana u góry emotka hmmm/./// Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6277850 Napisano: 31.10.2016 18:18:22 w Zdjęcia naszych wygranych

pioge7

#6277590 Napisano: 31.10.2016 09:58:58 w Intermarche
ludzie nie ma się co zastanawiać i wprowadzać innych w błąd:

Aby zostaćUczestnikiem Promocji należy spełnić łącznie następujące warunki:a)     w czasieSprzedaży Promocyjnej jednorazowo (na jednym dowodzie zakupu) kupić Produkty zaco najmniej 20,00 zł brutto,b)     zachować dowódzakupu Produktów  -oryginalny paragonfiskalny,

kwota zakupionych Produktów

więc można kupować ile się chce i co się chce... jak była reklama tego konkursu w ulotce to była np. Prima za 5,99 zł czy jakos tak... więc można kupić ile się chce byle za 20 zł../. Wyświetl w wątku >>
0 0