Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6274248 Napisano: 24.10.2016 14:56:08 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

escada napisał(a):

czy te karty z konka Algidy (co się wymyślało dialogi) są od razu aktywne czy coś trzeba kombinować? placił juz ktoś nimi za zakupy? i czy się nadają do konkursu paragonowego?

saldo się sprawdza na stronie sodexo, trzeba mieć NIK z kartki na której naklejona była karta, jesli ś środki to mozna płacić, wpisując Pin w sklepie

środki były dostępne od razu dostępne jak karta przyszła więc od razu można płacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6274057 Napisano: 24.10.2016 10:30:40 w TESCO konkursy
Konkurs Nivea w Tesco:
trzeba kupić dwa czy 1 produkt?
Na stronie NiVEA:

Kup w Tesco dwa dowolne produkty

w reg:

dokonać zakupu dowolnego produktu

2 czy 1?
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273910 Napisano: 23.10.2016 19:32:12 w Intermarche
Niebieska_Laguna napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

A w konkursie Jacobs chcą numer transakcji z dołu paragonu... U mnie jest to dwucyfrowa liczba, która pewnie powtórzy się na innych paragonach, a oni nie będą uwzględniać drugi raz tego samego numeru...

Chodzi Ci o ten kawowy konkurs? Tam też podajesz nazwę miasta, to już by był prawdziwy pech gdyby się powtórzyło, mało prawdopodobne. 

U mnie akurat jest dużo tych sklepów emotka i wydaje mi się, że jeśli ktoś kupi z rana tak jak ja, to spora szansa, że się powtórzy numer, bo są bardzo proste.

Ta, i że kupi kawę Jacobs akurat, i jeszcze zgłosi na konkurs... Jasne, prawie 100% prawdopodobieństwa. emotka

Przy moim pechu dałabym 110% prawdopodobieństwa emotka emotka

Ja miałem takie szczęście że kupowałem w dwa dni, czwartek (mama) piątek (ja). W czwartek miałem 47 a w piątek 45 (różne kasy) to samo miasto emotka  wiec było blisko emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273819 Napisano: 23.10.2016 12:18:51 w Giełda Kodów ; )
Do dzis jest kupon na Allegro 10 zł taniej przy zakupach za 50 zł w aplikacji mobilnej. 
Trzeba wejść w kupony (zakładka) i wpisać kupon i zatwierdzić. Kod działa do dzis. Tylko przy zakupach w aplikacji mobilnej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273814 Napisano: 23.10.2016 11:50:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
no ja też niestety nie wiem emotka nie znam się Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273811 Napisano: 23.10.2016 10:57:56 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

jeżeli chodzi o 3cyfrowe numery stron to to podręczne menu nie jest jakąś nakładką Apple'a i uznaje to za numer telefonu?

właśnie chyba nie, bo do wczoraj nigdy nie robiło się takie coś. Od dziś pojawia się reklama Lidla i to... i też nie na wszystkich stronach i nie na wszytskich tematach forum emotka i dzieje się tak tylko na CHROMIE, Safarii działa bez zarzutów emotka tylko na stroanch 3 cyfrowych, strona 45, 46,47 super się otwierają, 1223 1224 1115 też, a 425 426 427 428 już nie emotka
pionas napisał(a):

kod strony który generuje się aby wyświetlić całą stronę... w Firefoxie to prawy przycisk myszki i "pokaż źródło strony" ale na telefonach chyba nie ma czegoś takiego ew. jakbyś zapisała stronę na telefonie i potem przesłał mi na maila?

no na chromie (co używam) nie mam czegpoś takiego, jedynie link do strony
bo mam takie:
Otwórz
Dodaj do listy Czytelnia
Kopiuj
Wyślij...

wyświetla się strona zagranicznego Lidla emotka
http://service.sw...43_1016_salledebains

pozdro
Piotrek emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273806 Napisano: 23.10.2016 10:38:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joasia20 napisał(a):

u mnie tez sie zaczęła pojawiać od dzisiaj a mam IPada 

no super, jak było na forum tak teraz i na głównej ek wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273803 Napisano: 23.10.2016 10:28:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Jesteś w stanie przesłać mi na maila źródło strony?

uuuuu źródło? tzn? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273800 Napisano: 23.10.2016 10:20:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Za każdym razem reklama lidla, da się ją zamnknąć. U mnie pojawia się na niektórych stronach i nie zawsze.  Ale tylko na forum, na stronach z konkursami nie. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273794 Napisano: 23.10.2016 09:44:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 jesteś pewna że nie masz wirusa?
pierwsze widzę takie reklamy u nas nic takiego nie ma...

w ipadzie wirus? tam może być?
zastanawia mnie czemu tylko na tej stronie się dzieje coś takiego? Inne strony działają bez zarzutów emotka

EDIT sprawidzłem na innej przeglądarce strony się otwierają fajnie ale rekalam wyskauje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273787 Napisano: 23.10.2016 06:37:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas nie wiem co się stało ale wczoraj było ok a dziś już nie emotka  
wchodząc na niektóre tematy w moim iPadzie wyskakują jakieś reklamy typu:

natomiast naciskając na przewijanie po stronach 3 cyfrowych np. Tu jest 104 a chcę na 103 wychodzi coś takiego: 

wczoraj ok 23 było ok, dziś wstaje i takie coś emotka  na innych stronach typu wp.pl Onet.pl czy innych forach nic takiego się nie dzieje, tylko na ek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273720 Napisano: 22.10.2016 20:29:50 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Może opis PTASIE MLECZKO A- to właśnie Alpejskie mleczko MILKA emotka

no to A na pewno.. ale myślę że organizator (w razie wygranej) nie zwróci na to A uwagi tylko zobaczy PTASIE a PTASIE ma Wedel, czyli uznają że zły produkt.

Bez przesady. Agencja na pewno dostała info, jak mogą być opisane paragony emotka

no nie wiem... to są sklepy franczyzowe, od osób pracujących zalezy jak opiszą i nie wierzę że mają opisy ze wszystkich sklepów produkty... sam pracuję w jednym ze sklepów i wprowadzam do komputera nazwy towarów i sobie mogę wpisać co chcę, więc wolę nie ryzykować, PTASIE MLECZKO ma wedel czyli konkurencja, a po pieczątkę nie pojadę że to alpejskie, bo sklep 40 km ode mnie emotka
wolę nie ryzykować.

a ja bym pojechała z odpowiednim wydrukiem o zastrzeżonej nazwie, aby uświadomić takie osoby  emotka   nazwa Ptasie Mleczko® od lat należy do Wedla emotka  kilka bardzo głośnych spraw w sądzie... http://www.rp.pl/...ko-z-Wedla.html#ap-1 ale tak jak piszesz, bo sama jestem z branży, ktoś kto wprowadzał nazwę pomyślał, że: "o pianka oblana czekoladą to Ptasie Mleczko®", takie małe sklepy najczęściej prowadzą prości ludzi, niewykształceni, dla nich każdy cukierek to tylko cukierek, a nie jakieś znaki zastrzeżone, konkurencja, marka budowana od lat, firmowe logo itp. 

nie, podaruję, więcej na busa dam niż nowy zakup gdzie indziej emotka także dam sobie spokój.. zgłoszę na paragonówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273676 Napisano: 22.10.2016 18:03:20 w Wkurza mnie...
dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

no to A na pewno.. ale myślę że organizator (w razie wygranej) nie zwróci na to A uwagi tylko zobaczy PTASIE a PTASIE ma Wedel, czyli uznają że zły produkt.

Bez przesady. Agencja na pewno dostała info, jak mogą być opisane paragony emotka

no nie wiem... to są sklepy franczyzowe, od osób pracujących zalezy jak opiszą i nie wierzę że mają opisy ze wszystkich sklepów produkty... sam pracuję w jednym ze sklepów i wprowadzam do komputera nazwy towarów i sobie mogę wpisać co chcę, więc wolę nie ryzykować, PTASIE MLECZKO ma wedel czyli konkurencja, a po pieczątkę nie pojadę że to alpejskie, bo sklep 40 km ode mnie emotka
wolę nie ryzykować. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273667 Napisano: 22.10.2016 17:41:47 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no to A na pewno.. ale myślę że organizator (w razie wygranej) nie zwróci na to A uwagi tylko zobaczy PTASIE a PTASIE ma Wedel, czyli uznają że zły produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6273639 Napisano: 22.10.2016 16:13:09 w Żegnamy zmarłych
zmarła moja katechetka z podstawówki emotka (*) emotka emotka emotka
Świeć Panie nad Jej duszą emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

pioge7

#6273635 Napisano: 22.10.2016 15:54:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
płatki płatunie płateczki emotka plus wyprawka szkolna emotka emotka emotka emotka emotka emotka szkoda że nie Corn Flakes ale Mlekołaki i tak jemy też emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6273611 Napisano: 22.10.2016 14:57:49 w Wkurza mnie...
kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6272681 Napisano: 20.10.2016 15:47:54 w Smolar
kedziorldz napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Warto wkleić linka też tutaj, gdyby ktoś kiedyś szukał wg organizatora emotka  
http://www.wyniki.smolar.pl/

Pomysł Smolara dobry, ale wykonanie gorsze. Jak zgłosiłem 10 paragonów to murze sprawdzić każdy nr paragonu osobno?
Szkoda, ze nie pokazuje na podstawie samego nr tel czy był jakiś wygrany paragon.

O tym samym pomyślałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6272557 Napisano: 20.10.2016 13:45:47 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

czy na ten konkurs
https://zakupybezgotowki.pl/ mogę płacić kartami visa sodexo emotka -sa to karty premiowe

Ja te sodexo zgłosiłem. Na tyle mają że jest z banku bph wiec chyba można emotka  

chyba jednak nie można emotka  - odpisali mi
Witam   Jeśli na karcie nie widnieje Pani imię i nazwisko to niestety nie ma możliwości zarejestrowania się do loterii.   Pozdrawiam Koordynator Projektu 

Uuuuu to kiszeczka emotka  musże pisać do nich emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6272254 Napisano: 20.10.2016 04:57:24 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
giulietta napisał(a):

gdzie są wszystkie moje wiadomości z pw? wysłanych też nie ma.... nowej też nie mogę odczytać.....

:O wstaję i u mńie też nie ma ... nic  a wczoraj wieczorem były  Wyświetl w wątku >>
0 0