Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6271991 Napisano: 19.10.2016 15:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

4.3 Zakup promocyjny – jednorazowy zakup dowolnych produktów za minimum 25,00 zł (słownie: dwadzieścia pięć złotych 00/100) brutto, w tym co najmniej jednego produktu promocyjnego z pkt. 4.4 regulaminu, z wyłączeniem: napojów alkoholowych, produktów tytoniowych oraz leków. Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym oryginałem dowodu zakupu.W przypadku dowodów zakupów, na których widnieją zakupy produktów wyłączonych z loterii, podstawą do wzięcia udziału w loterii będzie kwota dowodu zakupu, pomniejszona o wartość zakupu produktów wyłączonych.
Zapis z reg Lewiatana. Kto mi wyjasni druga czesc? Musi byc 25zl z produktow promocyjnych z zalacznika, czy jak pierwotnie przypuszczalam, 25zl, w tym wystarczy 1 produkt sposrod zalacznikowych?

Dowolne zakupy za 25 zł (kupujesz co chcesz poza alkoholu, tytoniu, leki) a w tym musi byc jeden produkt promocyjny z regulaminu (nie wiem akurat co tam mają w załączniku, ale nie muszą to byc produkty wszytsko z załącznika za 25 zł mam nadzieję, że zrozumiale  napsiałemi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271974 Napisano: 19.10.2016 15:14:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aha no to u mnie ten napis się nie pojawił jak go dodałem emotka  dzieki za info zapamiętam emotka  

jeśli ktoś w krótkim opisie pisze o tym co już jest w tytule lub tytuł sam w sobie moim zdaniem pokrótce opisuje konkurs to usuwam ten tekst...

No to tak było w moim przypadku emotka  dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271929 Napisano: 19.10.2016 14:04:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Ja również wysyłałam wczoraj. Dokładnie 162 znaki i przyszły mi 2 zwrotki.

Ja pisałem w zeszłym tygodniu na 398 znaków i przyszedł jeden SMS zwrotny emotka  

U mnie to samo. Wyslalam na 3 eski - 1 zwrotka.

edzia21 a kiedy to było? Bo wychodzi na to że chyba od wczoraj coś zmieńili...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271925 Napisano: 19.10.2016 13:56:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Ja również wysyłałam wczoraj. Dokładnie 162 znaki i przyszły mi 2 zwrotki.

Ja pisałem w zeszłym tygodniu na 398 znaków i przyszedł jeden SMS zwrotny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271823 Napisano: 19.10.2016 12:14:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Aha no to u mnie ten napis się nie pojawił jak go dodałem emotka  dzieki za info zapamiętam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271770 Napisano: 19.10.2016 10:54:38 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A po co jest pole (krótki opis konkursu), uzupełniłem go ostatnio i ten opis się nigdzie nie pojawia po zaakceptowaniu emotka  chyba że ślepy jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271639 Napisano: 18.10.2016 21:39:02 w Sport
taalvikki napisał(a):

jakie nerwy? tutaj to jest tylko kwestia tego, jakim wynikiem przegrają. chyba nikt się nie łudzi, że legia coś w LM zdziała  :D

Niby tak ja też nie wierzyłem, ale jak patrzę jak "nasi" się ruszają a tamci to masakra emotka  widac że oni tam pojechali tylko i wyłącznie przegrać i oni o tym wiedzieli i im się nie chce  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271633 Napisano: 18.10.2016 21:34:17 w Sport
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Legia strzeliła gola Realowi emotka emotka emotka emotka koniec świata! 

Co? emotka emotka emotka nie oglądam ale dzięki Tobie jestem na bieżąco emotka dzięki emotka To pomimo wszystko trzymam kciuki, a co tam emotka

Na razie 2-1 Legia strzeliła z karnego emotka  

a to jednak nie tak słodko jak myślałam emotka Ale i tak się cieszę, że chociaż tak emotka

Po pierwszej połowie 3:1 lepiej nie oglądać, chyba że ktoś ma mocne nerwy emotka  dobranoc  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271625 Napisano: 18.10.2016 21:16:28 w Sport
nkba napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Legia strzeliła gola Realowi emotka emotka emotka emotka koniec świata! 

Co? emotka emotka emotka nie oglądam ale dzięki Tobie jestem na bieżąco emotka dzięki emotka To pomimo wszystko trzymam kciuki, a co tam emotka

Na razie 2-1 Legia strzeliła z karnego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271459 Napisano: 18.10.2016 16:00:18 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

czy na ten konkurs
https://zakupybezgotowki.pl/ mogę płacić kartami visa sodexo emotka -sa to karty premiowe

Ja te sodexo zgłosiłem. Na tyle mają że jest z banku bph wiec chyba można emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6271402 Napisano: 18.10.2016 14:34:13 w Biedronka
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na konkurs almette w biedronce piszecie ogólnie o wszystkim czy tylko o serku? Siedzę, dumam i ni jak nie mogę rozgryść tego zdania emotka  

pisałam i o wszystkim i konkretnie o serku i nic emotka

Dziękuję ci dobra kobieto emotka czyli biorę jeden na serek jeden na wszystko emotka  pewnie nic z tego ale wolałem się dowiedzieć czy dobrze myślę emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6271398 Napisano: 18.10.2016 14:28:00 w Biedronka
Na konkurs almette w biedronce piszecie ogólnie o wszystkim czy tylko o serku? Siedzę, dumam i ni jak nie mogę rozgryść tego zdania emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271355 Napisano: 18.10.2016 13:35:45 w Informują
Oxford dzwoni za ostatni etap 
informacja o nagrodach przyznawanych przez jury i publiczność... 
numeru nie podam, bo tata dzwonił że dzownili godzinkę temu do niego  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271337 Napisano: 18.10.2016 13:12:39 w Kaufland konkursy
Niestety od czwartku się kaufland nie zatroszczy o nas ale.... zott natur po 1.22 zł ma byc  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6271185 Napisano: 18.10.2016 09:52:05 w SZUKAM....
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam odp na pytanie czy załapie sie jeszcze na zwrot z Dove jak dzis wysle?

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

Nie wiem bo siostra do dziś nie dostała emotka   

Ja też nie dostałam w terminie ale jak widziałam wpisy u nas na forum że nawet z ostatniego dnia były zwroty to napisałam do nich i okazało się że podałam zły nr konta-brakowało jednej cyfry.Dosłałam im prawidłowy i otrzymałam zwrot emotka

To muszę siostrze przekazać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6270997 Napisano: 17.10.2016 20:33:56 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka   

Umieszczaj wpisy na jakiś "opiniowych" forach, bez ciotek. Fotki możesz im (trnd) wysłać z ciotkami , z zaznaczeniem,że nie chcesz by je publikowali.

No tak... niby tak ale te raporty ze zdjęciami ładniej wyglądały emotka  nie chce mi się szukać tych forów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6270985 Napisano: 17.10.2016 20:15:09 w SZUKAM....
toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6270926 Napisano: 17.10.2016 19:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

jak głośniki poinformowane to tv na pewno też.mała nadzieja na bony jedynie...

może zaczęli od lepszych  mniej wartościowych i po 10 telefonach im się odechciało emotka jutro dokończą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6270918 Napisano: 17.10.2016 18:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dede napisał(a):

Oj tam smolarowe samochody, ja tam nawet nie miałam złudzeń ale zapytam się gdzie jest mój telewizor lub bon do Intermarche z konka Jaki jest twój kolor? Nikt się nie chwalił tymi nagrodami i akurat tutaj złudzenia jeszcze mam  emotka

ktoś się chwalił głośnikami..... czekamy na pozostałe nagrody...

Właśnie widziałam w mdw i czekam na resztę  emotka

ja też emotka nowy TV by się przydał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6270905 Napisano: 17.10.2016 18:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Oj tam smolarowe samochody, ja tam nawet nie miałam złudzeń ale zapytam się gdzie jest mój telewizor lub bon do Intermarche z konka Jaki jest twój kolor? Nikt się nie chwalił tymi nagrodami i akurat tutaj złudzenia jeszcze mam  emotka

ktoś się chwalił głośnikami..... czekamy na pozostałe nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0