Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6252118 Napisano: 09.09.2016 12:41:47 w Intermarche
aerdna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy było ograniczenie na gospodarstwo w olimpiadzie?

siedzę na telefonie i nie otwiera mi się regulamin emotka

Oficjalnie nie. Ale w TQG lepiej nie słać na ten sam adres.

właśnie wiem że TQG zawsze ma w Kauflandzie limit a tu chyba w reg nie było nic jak dobrze pamiętam....
muszę coś pokombinować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6252108 Napisano: 09.09.2016 12:32:22 w Intermarche
czy było ograniczenie na gospodarstwo w olimpiadzie?

siedzę na telefonie i nie otwiera mi się regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6252038 Napisano: 09.09.2016 11:51:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Itm olimpiada bony emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6252035 Napisano: 09.09.2016 11:50:52 w Informują
Olimpiada itm SMS teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251683 Napisano: 08.09.2016 16:22:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

mam pytanie,gdzie na paragonie Carrefour znajduje się numer paragonu?

NPrzeciwko daty po prawej stronie lub inaczej: u góry po prawej stronie nad produktami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251665 Napisano: 08.09.2016 15:45:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rower i aparat na mnie (i mamę) i dla siostry rower emotka  wszystko z polo juppi emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6251567 Napisano: 08.09.2016 13:53:55 w SZUKAM....
szejknaftowy napisał(a):

szukam i nie mogę znaleźć co to za nagroda idzie do mnie In postem nadawca:
ARTFOL PPHU JOANNA MĘKARSKA

wygooglowane że producent worków foliowych.wtf?

ktoś coś wie,do kogoś też ma przyjść?

Może jakich kubek ? Np. Lipton?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251378 Napisano: 08.09.2016 09:54:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

andii napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Gdzie można zobaczyć numery pesel, z rmf? Te z poprzednich dni, które nie zostały jeszcze zgłoszone?

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na samym dole emotka

oszukują, już drugi pesel jest dla osoby która ma urodziny w dniu podania peselu.

no wlasnie cos tu mi nie pasuje, chyba za duzy zbieg Okoliczności???

A słucha w ogóle ktoś audycji? Bo ja słucham 3 razy w tygodniu i podają datę związaną z czymś tam... Ostatnio chyba premiera czegoś tam była w jakiś dzień więc podali ten dziś i rok wymyślili a pozostałe liczby wymyślają ludzie których pytają reporterzy (ostatńią liczba jest dla komputera zarezerwowana ). Jak dobrze kojarzę to ostatnio był np. data urodzin jakiejś aktorki i podali ten dzień plus inne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251376 Napisano: 08.09.2016 09:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie dwie osoby są z września wiec ....też czekamy

a o co chodzi z tym wrześniem? bo nie kumam,  losują wg jakiegoś klucza kalendarzowego?  emotka

A nie wiem .... Piszą niektórzy że wygrywają ci co mają urodziny w dniu podawania peslu (chociaż nie do końca to zauważyłem) ale ktoś może śledzi bardziej skrupulatnie emotka  wiec jak tak jest to 13 i 18 obstawione już są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251375 Napisano: 08.09.2016 09:50:11 w SZUKAM....
W miejsce nazwa sklepu o głośniki z milki to wpisujemy nazwę sklepu z paragonu np. (Sklep u juzi) czy np. Abc, delikatesy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6251371 Napisano: 08.09.2016 09:38:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

andii napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Gdzie można zobaczyć numery pesel, z rmf? Te z poprzednich dni, które nie zostały jeszcze zgłoszone?

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na samym dole emotka

oszukują, już drugi pesel jest dla osoby która ma urodziny w dniu podania peselu.

no wlasnie cos tu mi nie pasuje, chyba za duzy zbieg okolicznosci???

Faktycznie... Trochę to dziwne...
PS. Czy  w soboty i niedziele nie losują ? Brak numerów z 3-4 września...

tak w weekendy nie losują
ja urodzona we wrześniu - czekam więc na moją kolej emotka

U mnie dwie osoby są z września wiec ....też czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250997 Napisano: 07.09.2016 11:45:16 w Wygraj mi / Wygram za...
anialistopad napisał(a):

Szukam pomocy w wygraniu torby z milki i oreo ,nie za darmo

A tam się da nie wygrać? Na wysłane chyba 10 zgłoszeń (jak nie więcej) u mnie każde trafia torbę... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250764 Napisano: 06.09.2016 18:36:40 w Zjazd e-konkursowiczów
Widac że ponad połowy forum nie będzie 17.09 na stronie emotka  poróbcie zdjęcia emotka  i dodajcie  Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

pioge7

#6250651 Napisano: 06.09.2016 14:34:26 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziękuję za informacje, jestem gotowy, aby kupić przedmiot teraz, proszę was, aby usunąć element z OLX teraz. Płatność zostanie dokonana na koncie teraz. Proszę dać mi znać, jak tylko mďż˝łj bank wysyła potwierdzenie do konta. a takďż˝źe mďż˝łj bank będzie czekać, aby wrďż˝łcić do nich przesyłka otrzymaniu skanu z tropi liczbę na wysyłkę do weryfikacji OK  a takie cudo dostalam czyli jak myslalam sciema

oszustwo... emotka

Jak wystawiłem na Olx swoje ps4 to też miałem po kilka dziennie z prośbą o cenę żeby podac na emaila. Dziwne bo cena była przecież podana przy ogłoszeniu. . Ale po paru godzinach konta były blokowane.. W końcu już na 3 i kolejne wiadomości nie odpowiadałem tylko usuwałem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250615 Napisano: 06.09.2016 13:35:51 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jet przyjmuje smsy dłuższe niż 160 znaków? Czytam reg na hortex i nie widzę ile ma mieć SMS emotka  

Wg mnie trzeba się zmieścić do 160zn.

Dziękuję za info emotka  

Tylko pamiętaj,że konkurs jest od jutra;-)

Wiem wiem emotka  teraz już patrzę na daty i zapisuje... Ale nie zaszkodzi wymyślić odp już teraz jak się ma lenia w pracy i sie siedzi większą część dnia emotka  a na zakupy i tak w piątek dopiero podjadę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250610 Napisano: 06.09.2016 13:31:47 w Carrefour konkursy
dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jet przyjmuje smsy dłuższe niż 160 znaków? Czytam reg na hortex i nie widzę ile ma mieć SMS emotka  

Wg mnie trzeba się zmieścić do 160zn.

Dziękuję za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250606 Napisano: 06.09.2016 13:28:34 w Carrefour konkursy
Jet przyjmuje smsy dłuższe niż 160 znaków? Czytam reg na hortex i nie widzę ile ma mieć SMS emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250598 Napisano: 06.09.2016 13:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

napisałam swoją dezaprobatę co do wyników w DC Tygryski na FB i mam pytanie, nie mogą mnie o nic oskarżyć?:P
a w temacie, ja nie mam z tego dnia, ale bym nie sprzedała bo liczę na rezerwę emotka

Jedynie matki mogą Ciebie zlinczować emotka   Wyniki rzeczywiście takie se. Rower, clown, włosy serce, oklepane. Nie wiadomo co organizator miał na myśli emotka  mi to bardziej na losowanie wygląda emotka emotka

jeszcze clown ma ładną kompozycję i ktoś się postarał. jak zwykle przy losowaniu mam zerowe szanse. Póki co mi nie odpowiadają, pewnie mnie oleją emotka

gdzie można zobaczyć galerię prac?

Pani Ewelina z mielca swoim zdjęciem wygrała już w 3 konkursach... Zmienia tylko paczkę.... Masakra... 

Czasami Pani Ewelina zmienia też dziecko do roweru emotka  Pani prowadzi bloga "kreatywnie w domu", pomysły na fotki do konkursów dziecięcych ma fajne,ale chyba czasami ma lenia i idzie na łatwiznę emotka

To chyba tem leń się pogłębia bo w jednym konkursie miała to samo dziecko to samo ubranie ten sam rower tylko zamiast ciastek miała plecak z zeszytami Oxford emotka  dziwnie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250583 Napisano: 06.09.2016 12:57:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

napisałam swoją dezaprobatę co do wyników w DC Tygryski na FB i mam pytanie, nie mogą mnie o nic oskarżyć?:P
a w temacie, ja nie mam z tego dnia, ale bym nie sprzedała bo liczę na rezerwę emotka

Jedynie matki mogą Ciebie zlinczować emotka   Wyniki rzeczywiście takie se. Rower, clown, włosy serce, oklepane. Nie wiadomo co organizator miał na myśli emotka  mi to bardziej na losowanie wygląda emotka emotka

jeszcze clown ma ładną kompozycję i ktoś się postarał. jak zwykle przy losowaniu mam zerowe szanse. Póki co mi nie odpowiadają, pewnie mnie oleją emotka

gdzie można zobaczyć galerię prac?

Pani Ewelina z mielca swoim zdjęciem wygrała już w 3 konkursach... Zmienia tylko paczkę.... Masakra...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6250571 Napisano: 06.09.2016 12:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy w konkursie gdzie do wygrania są torby Milka i Oreo jedna osoba może wygrać na siebie klika toreb ? Czy tylko 1 osoba-1 torba ?

1 osoba 5 torebek emotka

5 toreb ale dziennie możesz... Pisze w regulaminie. 
Wyświetl w wątku >>
0 0