Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6248525 Napisano: 01.09.2016 11:34:11 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ludzie są dziwni.. Zwolnili Orłosia z Teleexpressu i na fb i formach i innych stronach wylewają żale że go zwolnili... No matko... Chcieli to zwolnili... Co on to jakiś pan nie do ruszenia.. Rozumiem 25 lat że prowadził i jakaś to ikona jest ale no .... Kogos jak zwolnią z pracy to Orłosia jakoś to nie ruszy..l a tu takie dziwolągi... Masakra... 

Cóż... z dobrymi ludźmi ciężko się rozstawać. Tym bardziej jeśli ktoś uważa, że następuje zmiana na gorsze. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja uważam, że w ostatnim czasie poziom telewizji publicznej spada po równi pochyłej. Niektórzy powiedzą, że wszystkim nie można dogodzić, ale wiadomo jak jest... Telewizja publiczna jest również finansowana z moich pieniędzy, więc mam prawo wymagać czegokolwiek ... 

Wydaje mi się że nie on to kto inny... Po prostu czytał co mu napsiali.. Ktoś też to zrobi. A jego... Będzie można zobaczyć od grudnia gdzie indziej,., i jak ktoś go lubi obejrzy w wp i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6248516 Napisano: 01.09.2016 11:22:27 w Wkurza mnie...
Ludzie są dziwni.. Zwolnili Orłosia z Teleexpressu i na fb i formach i innych stronach wylewają żale że go zwolnili... No matko... Chcieli to zwolnili... Co on to jakiś pan nie do ruszenia.. Rozumiem 25 lat że prowadził i jakaś to ikona jest ale no .... Kogos jak zwolnią z pracy to Orłosia jakoś to nie ruszy..l a tu takie dziwolągi... Masakra...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6248195 Napisano: 31.08.2016 17:54:49 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

@ z nju kart do empiku brak. A wysłałam na samym początku. 

Też tak mam... A już znalazłem książkę co sobie kupię za to 25 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6248045 Napisano: 31.08.2016 13:37:48 w Wkurza mnie...
No już wyjaśnione... Wlasnie szef tylko mnie zobaczył rano to od razu zaczął od tego a ja ... Szczena mi opadła... Że się takim czymś zajmuje... No chyba jakbym się chciał zwolnić to pierwszy się o tym dowie...
Joan: nie da się... To praca w sklepie... Dwie osoby starczą...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6248016 Napisano: 31.08.2016 12:45:12 w Wkurza mnie...
emotka Wkurzają mnie ludzie którzy umią plotkować.... Siostra szefa widziała mnie koło jednego zakładu w mieście niedaleko, (gdzie byłem z mamą która składała tam cv) i oczywiście poinformowała o tym fakcie szefa... Że mnie widziała... CO NAJLEPSZE PODOBNO WIDZIAŁA MNIE JAK WYCHODZĘ Z TEGO ZAKŁADU z cv.... No dosłownie szok... A ze miałem wczoraj wolne to już domysły się znalazły i już myślą kiedy się zwalniam i szukają już kogoś na moje miejsce.... Dosłownie szok... Nawet stać nie wolno obok zakładu bo już się zwolnię.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6247857 Napisano: 31.08.2016 09:09:52 w Biedronka
vazzz napisał(a):

A w mojej Biedronce zabrakło kart. Poprosiłam wczoraj grzecznie o jedną na co Pani odpowiedziała, że były poprzedniego dnia, ale był na nie "taki szał", że wszystkie rozdali ;o

No to nie źle... U mnie w biedronce byłem wczoraj w chyba 15 osobowej kolejce i każdego pytała pani sprzedawczyni to tylko ja wziąłem emotka  w kolejce obok nie było lepiej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6247542 Napisano: 30.08.2016 11:42:06 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

realizował ktoś voucher new balance? Znalazłem sobie buty na ich stronce jednak są na promocji i nie wiem czy mogę je kupić czy nie ? Bo pisze że voucher nie obejmuje towarów przecenionych emotka i nie wiem czy próbować czy nie emotka

tak możesz kupić, ale zapłacisz cenę z przed promocji.

aha, dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6247530 Napisano: 30.08.2016 11:19:57 w Biedronka
Finezyjna napisał(a):

to mam chyba jakąś wybrakowaną emotka pod kodem brak, z kolei w lewym górnym rogu jest 7 cyfr ale to też nie wchodzi

pod kodem jest 13 cyfr X-XXXXXX-XXXXXX więc jeśli nie masz jakiejś części znaczy że jest źle emotka a na małych też nie masz dobrze? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6247527 Napisano: 30.08.2016 11:18:21 w SZUKAM....
realizował ktoś voucher new balance? Znalazłem sobie buty na ich stronce jednak są na promocji i nie wiem czy mogę je kupić czy nie ? Bo pisze że voucher nie obejmuje towarów przecenionych emotka i nie wiem czy próbować czy nie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6247493 Napisano: 30.08.2016 10:43:35 w Biedronka
nanajka81 napisał(a):

a czy komus udalo sie zarejestrowac karte biedronki? bo u mnie pisze ze "mam sprobowac pozniej" emotka cos niedorobione maja chyba

ja teraz rejestrowałem i się udało:
Gratulujemy, proces rejestracji oraz akceptacji umowy
został pomyślnie zakończony.

i przyszedł SMS że wszystko w porządku Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6246949 Napisano: 28.08.2016 17:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bonitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanko przegladam gazetke i tam jest o tej akcji wspomniane
http://gangswiezakow.biedronka.pl/

skad jest ta karta w sklepie daja czy jak? wiecie moze?

http://www.fakt.p...-na-pluszaki/e1mbgrl 40 zł jeden punkt 2400 zł na maskotkę... 19 tys. Na komplet trzeba zostawić w biedronce 

Jak w zakupach za 40 zł jest owoc albo warzywo to plus jeden punkt do puli, jak jest karta biedronka to plus kolejny, jak jest produkt aktualnie promocyjny to plus kolejny. Generalnie za 40 zł jak się człowiek zmusi do zakupienia wszystkiego plus karta to można i 4 punkty zdobyć emotka

Co znaczy że i tak ileś stow trzeba dac za 1 warzywo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6246926 Napisano: 28.08.2016 16:11:17 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak siostrzenica robi pracę na konkurs unicef i jest tam napisane że może byc wyklejanka ale nie praca przestrzenna to może nakleić na obrazek kilka muszelek, czy to już podchodzi pod pracę przestrzenną?

dla mnie podchodzi pod pracę przestrzenną, ale znając rozmaite wyniki konkursów, myślę, że... nie wiadomo, jak do tego podejdą emotka

Aha, no wlasnie sam nie wiem i wolę zapytać... Ale mając wątpliwości zamieniliśmy morze na góry emotka  i robimy wyklejankę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6246914 Napisano: 28.08.2016 15:08:54 w Biedronka
Czy jak siostrzenica robi pracę na konkurs unicef i jest tam napisane że może byc wyklejanka ale nie praca przestrzenna to może nakleić na obrazek kilka muszelek, czy to już podchodzi pod pracę przestrzenną? Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

pioge7

#6246892 Napisano: 28.08.2016 12:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mam pytanko przegladam gazetke i tam jest o tej akcji wspomniane
http://gangswiezakow.biedronka.pl/

skad jest ta karta w sklepie daja czy jak? wiecie moze?

http://www.fakt.p...-na-pluszaki/e1mbgrl 40 zł jeden punkt 2400 zł na maskotkę... 19 tys. Na komplet trzeba zostawić w biedronce  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6246827 Napisano: 27.08.2016 21:12:54 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy komuś udało się znaleźć w lay'sach lewą połówkę jakiejś kwoty ? Kupiłam 3 paczki zielonej cebulki i w każdej z nich jest prawa połówka dychy... Być może w każdej paczce takowa się znajduje ? emotka

u mnie też tylko prawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6246660 Napisano: 27.08.2016 08:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest u was w LIDLU Surf? Wczoraj schodziłem cały Lidl i nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6245495 Napisano: 24.08.2016 16:06:25 w SZUKAM....
Szukam lewych połówek 10 zł z laysów emotka  dzielimy się po połowie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6245372 Napisano: 24.08.2016 13:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Na jakim dniu stanęły sztabki złota z Żywca?

Jeśli dobrze pamietam ktoś się chwalił chyba z 16.08 to co widziałem ostatni raz...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6245324 Napisano: 24.08.2016 12:27:27 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

aerdna napisał(a):

magnus napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ooo, 100 pralek - dawno nie było emotka . Szkoda, że bez nr paragonu... Ciekawe jaka agencja

Może Albedo ?emotka emotka emotka
Konkursy bez paraganów to jedna wielka loteria jak na odpuście parafialnym i nie ma nic wspólnego z konkursem.
Szkoda, że tyle fajnych nagród idzie sobie w przepaść

Raczej Kropka Bordo emotka

Czyli prawdopodobnie znów bordo-losowanko    emotka  emotka  emotka

Bez paragonów raczej zawsze idzie w ruch maszyna losująca, bo tyle zgłoszeń ile poślą cwani i mądrzy inaczej to żaden sztab ludzi nie przeczyta

mój mąż też tak twierdzi.. a ma ktoś sprawdzone info czy rzeczywiście tak jest? bo może ja nie potrzebnie wątpię w swoje zdolności emotka tylko mam pecha w loteriach.. emotka

Nie wiem czy losują... Osttańio jak rozdawali zmywarki to wygrałem 2 na 3 zgłoszenia... Szczęścia takiego bym chyba nie miał w losowaniu emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6244019 Napisano: 22.08.2016 06:18:30 w SZUKAM....
aneciaa napisał(a):

Czy te koła z Danone wysyłają jeśli nie poda się peselu?

Ja piszę w emailu : nie chcę podawać numeru pesel ale oświadczam iż jestem osobom pełnoletnią 
I kółka dochodziły emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0