Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6239264 Napisano: 09.08.2016 16:01:37 w Sport
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oby...a co najlepsze... Jeszcze 4 dni temu pisałem do konkursu żabki że nasi sportowcy nie stosują dopingu 

emotka Ha-ha-ha! Ciekawe, jak teraz komisja oceni Twój wpis.  emotka Spokojnie. Wszystko się wyjaśni. Jestem dobrej myśli. emotka Choć - z drugiej strony - jeden z ekspertów (dawny olimpijczyk) mówił dziś w TV, że ... wszyscy biorą.emotka  

No i próbka B potwierdziła że był na dopingu... Wlasnie mówili w radiu emotka  został wykluczony z igrzysk  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239226 Napisano: 09.08.2016 14:56:09 w Sport
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No... Teochę przykro... A tak dumnie wywieszalem flagę w sobotę emotka  

emotka Pomyśl, jak POWINNI czuć się Rosjanie - przecież o mały włos, a żadnego by tam nie było. emotka
Ja tam w winę naszego sztangisty na razie nie wierzę i mam nadzieję, że flaga wywieszona przyniesie nam jeszcze niejeden sukces oraz dumę. emotka

Oby...a co najlepsze... Jeszcze 4 dni temu pisałem do konkursu żabki że nasi sportowcy nie stosują dopingu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239223 Napisano: 09.08.2016 14:52:33 w Sport
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

TeŻ się nie znam do końca... Badania jednak przedstawiają czarno na białym jego winę... A myślę że nie wyjdzie i nie powie: no tak wziąłem, myślałem że tego nie wykryją...zawinił... Wywalili go i bardzo dobrze. Niech inni wiedzą co ich czeka za stosowanie tego czegoś... A co do wrobienia go... Hmmm no nie wiem... To mi nie pasuje... Że akurat jego tylko? Chyba że niedługo zaś usłyszymy o kolejnym takim przypadku....

To prawda - za dużo tu znaków zapytania. emotka

No... Teochę przykro... A tak dumnie wywieszalem flagę w sobotę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239221 Napisano: 09.08.2016 14:47:34 w Sport
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jestem załamana ogłoszeniem wykluczenia sztangisty Tomasza Zielińskiego. emotka

Niby tak... Ja też..ale wiesz... Doping należy tępić ... Niby się wypiera ale dwa badania potwierdziły to, a jeśli nic nie zrobią to kolejni będą robić to samo... 

Zgadza się, tępienie popieram, ale - nie znam się kompletnie, pewnie palnę głupstwo - od rana śledzę komentarze specjalistów i wypowiedzi polskich szefów naszej reprezentacji - Zieliński sam się wypiera,  uparcie twierdzi, że nigdy nie brał, jego koledzy stoją za nim murem, dowodząc "kryształowości", szefowie ponoć sami nie mają żadnych konkretnych dowodów, istnieje podejrzenie "wrobienia go". emotka

TeŻ się nie znam do końca... Badania jednak przedstawiają czarno na białym jego winę... A myślę że nie wyjdzie i nie powie: no tak wziąłem, myślałem że tego nie wykryją...zawinił... Wywalili go i bardzo dobrze. Niech inni wiedzą co ich czeka za stosowanie tego czegoś... A co do wrobienia go... Hmmm no nie wiem... To mi nie pasuje... Że akurat jego tylko? Chyba że niedługo zaś usłyszymy o kolejnym takim przypadku.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239201 Napisano: 09.08.2016 14:35:01 w Sport
bruce napisał(a):

Jestem załamana ogłoszeniem wykluczenia sztangisty Tomasza Zielińskiego. emotka

Niby tak... Ja też..ale wiesz... Doping należy tępić ... Niby się wypiera ale dwa badania potwierdziły to, a jeśli nic nie zrobią to kolejni będą robić to samo...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239155 Napisano: 09.08.2016 13:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy te zeszyty na Oxford można kupić w dowolnym sklepie czy tylko tym co adres jest na stronie? 
Bo wpisując moją miejscowość wychodzą sklepy papiernicze żadne z carrefoura ... A na stronie carrefoura jest konkurs widoczny a u nich na stronie nie emotka  wiec można kupić gdzie się chce czy nie? 

można - napisali na FB (albo sklep lokalny albo sieci handlowe)

No to super emotka  dzięki za odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239148 Napisano: 09.08.2016 13:27:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te zeszyty na Oxford można kupić w dowolnym sklepie czy tylko tym co adres jest na stronie? 
Bo wpisując moją miejscowość wychodzą sklepy papiernicze żadne z carrefoura ... A na stronie carrefoura jest konkurs widoczny a u nich na stronie nie emotka  wiec można kupić gdzie się chce czy nie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6239112 Napisano: 09.08.2016 12:27:56 w Pomocy!!!!
@bucik-konkursy napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mój iPad odmówił posłuszeństwa ... Czarne tło ... Przciśnięcie dwóch przycisków i restartuje nie pomaga ... Co może być problemem.. ? Wie ktoś cos? 

rozłóż go na części, czyli wyjmij baterię, daj odpocząć pół godziny i złóż ponownie. Jak nie pomoże - do serwisu

Poradziłem sobie emotka  zacząłem walić po nim pięściĄ emotka  i działa emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238619 Napisano: 08.08.2016 09:43:42 w Kaufland konkursy
amelka2013 napisał(a):

Ja juz nie wiem który nr wpisać bo nr paragonu ma 7 cyfr a nr systemowy 12 Pomożcie emotka

Wpisuje się systemowy LUB transkacji (w zależności jak jest opisany na paragonie, rożne kasy, rożne oznaczenia)  TEN NA DOLE.... NIGDY TEN Z GÓRY  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238526 Napisano: 07.08.2016 22:40:09 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam kogoś kto wysyłał pufę z lay's - proszę o pomoc bo już nie mam sił do tych kurierów. emotka

Spróbuj przez furgonetka.pl ostatnio dość tanio mi wzięli coś większego więc może powinno być ok... A jak nie to przez sendit.pl  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238502 Napisano: 07.08.2016 21:38:04 w Kaufland konkursy
Prad napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prad napisał(a):

I ja prosze o podpowiedzi jak poprawnie wysłać. Na dole mam jeden numer opisany jako "Nr transakcji"  w takiej formie 1-234-56 jak to słać?

Bez myślników emotka

Tak,ale nr transakcji jest 7 cyfr chyba i w regulaminie tez jest 7 znaków.Ja mam na paragonie 7 cyfr.

Dzięki za odpowiedzi emotka tym, że nadal nie wiem czy może być 6 znaków czy musi być 7? Numer na przeciwko daty z góry też ma 6 cyfr a innego długiego na dole nie wiedze możliwe że go nie ma?

Wpisuje się zawsze ten z dołu. Spróbuj jak przyjdzie błędny format to się będziesz martwić wtedy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238464 Napisano: 07.08.2016 19:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czytałem o tym co pisałaś i aż się bałem co to tam będzie emotka  ale brat dość sobie radził i było 6/7 i 5/7 i 4 bony wpadły emotka  
Ja w abc jak kupowałem i miałem np. Paragon i napisane SŁODYCZE to wysyłałem im z paragonem opakowanie po czekoladzie czy co tam trzeba było kupić i nagrody zawsze dochodziły, teraz sam pracuje w abc i mamy opisane dobrze paragony wiec wiem co pisać by na przyszłość było ok emotka   

Ja panikowałam, bo całkiem nie znam się na sporcie emotka , stąd ten szok, że wygrana się w ogóle trafiła. emotka
Moje paragony w abc wiecznie źle są opisane, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że - dokądkolwiek się udam - z reguły zawsze mam to samo: niby jest szyld z logo abc, a sprzedawcy mówią, że sklep już do tej sieci TERAZ nie należy... emotka

Sprawdzaj na stronie adres...moj abc był na stronie dwa miesiące przed szyldem... I oficjalnie można było grać 

Inny nie ma szyldu a na stronie jest .....
Oni tak juz mają Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238448 Napisano: 07.08.2016 18:23:16 w Kaufland konkursy
Kupował ktoś na konkurs bonux w kartonie 3 w 1??? Ile u wad kosztuje? U mnie na półce 4.19 zł 300g a liczą po 2.10 i wychodzi 4.20 zł za paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238412 Napisano: 07.08.2016 14:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A może nóż się uda emotka  :) mi pomagał brat w quizie bo tez się nie czuje kibicem emotka  piłki nożnej emotka  

Dzięki. emotka Produkt miałam dobry, tylko paragon znowu błędnie podaje (jak zwykle zresztą w najbliższym mi abc). emotka
Powiem Ci, nie miałam pojęcia, co to za zasady, jak tam weszłam i zaczęłam odpowiadać, to mi się zrobiło wstyd, bo kojarzyłam - jak przez mgłę - tylko to, co zasłyszałam przypadkiem podczas śledzenia przez męża meczy z ostatnich lat. Nawet tu chyba na forum pisałam, że masakrycznie trudne te pytania. emotka

Czytałem o tym co pisałaś i aż się bałem co to tam będzie emotka  ale brat dość sobie radził i było 6/7 i 5/7 i 4 bony wpadły emotka  
Ja w abc jak kupowałem i miałem np. Paragon i napisane SŁODYCZE to wysyłałem im z paragonem opakowanie po czekoladzie czy co tam trzeba było kupić i nagrody zawsze dochodziły, teraz sam pracuje w abc i mamy opisane dobrze paragony wiec wiem co pisać by na przyszłość było ok emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238404 Napisano: 07.08.2016 13:36:44 w Kaufland konkursy
Prad napisał(a):

I ja prosze o podpowiedzi jak poprawnie wysłać. Na dole mam jeden numer opisany jako "Nr transakcji"  w takiej formie 1-234-56 jak to słać?

Bez myślników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238401 Napisano: 07.08.2016 13:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Dziękuję Ci bardzo za pocieszenieemotka , ale ja - o ile dobrze pamiętam, bo paragon wysłałam, w 100% zaskoczona powiadomieniem o wygranej (ja i quiz kibica - szok! emotka ) - miałam na paragonie w ogóle jakąś dziwaczną wagę tego nieszczęsnego batonika. Sprzedawczyni powiedziała, że tylko tak jej "nabija" kasa. emotka Napisałam im o tym, ale wątpię, czy to uwzględnią. emotka

Edit: Nie, nie pamiętam, Monkakk, do kiedy, a widzę, że stronka konkursu już nie działa.

A może nóż się uda emotka  :) mi pomagał brat w quizie bo tez się nie czuje kibicem emotka  piłki nożnej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238387 Napisano: 07.08.2016 12:07:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W moim są 80g,tylko, że  na paragonie mam 90g emotka

Mnie tak urządził sklep abc z batonikiem Mars (pomijam fakt, że zamiast dwóch kasjerka najpierw policzyła mi pięćdziesiąt dwa takie batony), dlatego wygrana stówa pewnie przepadnie. emotka

ale czemu przepadnie? Pewnie zrobiła STORNO i wbiła 2x??? Bo Mars miał być 50 g a nie 51g jak było w regulaminie, pisałem do nich, i mam odpowiedź:

Tak oczywiscie, w regulaminie pojawila sie bledna gramatura - powinno byc 50g

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238365 Napisano: 07.08.2016 09:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na wysłanie danych o nawałkę jest czas do dziś? tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238282 Napisano: 06.08.2016 21:07:02 w Sport
joasiajulia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Pierwszy medal w Rioemotka Brawo Rafał Majkaemotka emotka emotka

emotka emotka

Tak blisko złota ... Eh,..... Ale i tak pięknie ze jest brąz emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6238167 Napisano: 06.08.2016 12:58:41 w Biedronka
monisss napisał(a):

ale numeru paragonu się nie wysyłą nie???bo ja słałam bez ?!

Treść ma byc : HENKEL. ODPOWIEDŹ Wyświetl w wątku >>
0 0