Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6233113 Napisano: 26.07.2016 11:24:16 w Informują
E-mail  quiz kibica emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232855 Napisano: 25.07.2016 14:53:25 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

.. odpowiedzi na głupie pytanie?:P czy jest taka możliwość żeby nie dochodziły do mnie smsy z wygranymi z konkursów? zwrotki dostaję, smsy przechodzą na konkursy, ale tyle się tego na wysyłałam i nic.. mailowo coś tam złapię, na fb też a z smsów i telefonów NIC. Istnieje taka możliwość czy nie ?;)

Jeśli dostajesz zwrotki z podziękowaniem to raczej zablokowanego premium nie masz... Wiec to raczej jury nie wybiera twoich tekstów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232780 Napisano: 25.07.2016 12:05:45 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zy Intermarche Familijne informowało już kogoś? Niby były etapy dzienne i od każdego rozstrzygnięcia 7 dni na informowanie... nikt się nie chwalił.

Czy coś się ruszyło?

Chyba nie pisalem do nich to dostałem odpowiedz (z automatu chyba) że do dziś osoba jest na urlopie.

No i dlatego właśnie (urlopy) sugerowałam telefon. emotka

A tam emotka  jutro sie dowiem jak odpiszą emotka  zawsze odpisywali wiec powinni jutro odpisać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232773 Napisano: 25.07.2016 11:59:18 w Czy informują/ informowali?
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zy Intermarche Familijne informowało już kogoś? Niby były etapy dzienne i od każdego rozstrzygnięcia 7 dni na informowanie... nikt się nie chwalił.

Czy coś się ruszyło?

Chyba nie pisalem do nich to dostałem odpowiedz (z automatu chyba) że do dziś osoba jest na urlopie. 
Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

pioge7

#6232719 Napisano: 25.07.2016 10:35:17 w Intermarche
marzenier napisał(a):

Czy to dziś powinni inf.z Lirene?

Jury wyda werdykt do dnia 28.07.2016 (rozstrzygnięcie Konkursu)+ wiadomość SMS do 2 dni od rozstrzygnięcia, więc wychodzi 30.07, a że to sobota więc albo 29.07 (piątek) albo 1.08 (poniedziałek) Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232701 Napisano: 25.07.2016 10:04:29 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olivkap napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy Intermarche Familijne informowało już kogoś?
Niby były etapy dzienne i od każdego rozstrzygnięcia 7 dni na informowanie... nikt się nie chwalił.
Do 28.07 należy wysłać do nich listy z oświadczeniem i paragonami.... więc jak to jest... dziś 25.07

Nikt nic nie wie na ten temat. Pasuje się chyba dowiedzieć w agencji, bo najwidoczniej przespali ten konkurs. 

no to zaraz biorę się za pisanie do nich emotka

Na Twoim miejscu bym dzwoniła zamiast pisać. Ale rób jak chcesz. emotka

już napsisałem emotka a czemu nie pisać? zawsze odpisywali emotka

dziś ma informować karlsbad z ITM (milka itp) (15.07 komisja+ 10 dni), czy tam można wygrać na 1 gosp. więcej niż jedną nagrodę? bo pisze o 1 osobie że może ale wole się upewnić emotka

Nie dzisiaj, a 29 lipca.

tam robocze się liczą? nie kalendarzowe?

21. Weryfikacja prawa do nagrody będzie prowadzona w następujący sposób:a) W ciągu 10 dni roboczych od dnia wyłonienia Laureatów przedstawiciel Organizatora
skontaktuje się z Laureatem na numer, z którego zostało wysłane zgłoszenie i
powiadomi go o decyzji Komisji Konkursowej dotyczącej przyznania nagrody

dziwne... czytałem 3 razy ten punkt i ROBOCZYCH nie widziałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232698 Napisano: 25.07.2016 10:00:14 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olivkap napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Niby były etapy dzienne i od każdego rozstrzygnięcia 7 dni na informowanie... nikt się nie chwalił.
Do 28.07 należy wysłać do nich listy z oświadczeniem i paragonami.... więc jak to jest... dziś 25.07

Nikt nic nie wie na ten temat. Pasuje się chyba dowiedzieć w agencji, bo najwidoczniej przespali ten konkurs. 

dziś ma informować karlsbad z ITM (milka itp) (15.07 komisja+ 10 dni), czy tam można wygrać na 1 gosp. więcej niż jedną nagrodę? bo pisze o 1 osobie że może ale wole się upewnić emotka

Nie dzisiaj, a 29 lipca.

tam robocze się liczą? nie kalendarzowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232687 Napisano: 25.07.2016 09:44:03 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olivkap napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziś ma informować karlsbad z ITM (milka itp) (15.07 komisja+ 10 dni), czy tam można wygrać na 1 gosp. więcej niż jedną nagrodę? bo pisze o 1 osobie że może ale wole się upewnić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232685 Napisano: 25.07.2016 09:39:27 w Czy informują/ informowali?
olivkap napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no to zaraz biorę się za pisanie do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232682 Napisano: 25.07.2016 09:31:48 w Czy informują/ informowali?
Do 28.07 należy wysłać do nich listy z oświadczeniem i paragonami.... więc jak to jest... dziś 25.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232665 Napisano: 25.07.2016 08:26:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dodałem przed chwilą konkurs do bazy,. konkurs podzielony jest na 2 tury (lipiec i sierpień) chciałem dodać każdy osobno.
po dodaniu edycji lipcowej przeszedłem do dodawania edycji SIERPNIOWEJ z tym samym linkiem do regulaminu i konkursem.
niestety mam cały czas takie coś:

Mamy już zgłoszenie o podanym linku.
NAZWA KONKURSU
Pamiętaj o ponownym dodaniu obrazka

jak dodać drugą turę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232572 Napisano: 24.07.2016 12:55:42 w SZUKAM....
vivi napisał(a):

Szukam info jakim kurierem najtaniej można wysłać rower w pudełu ( waga do 30 kg)?

Ja ostatnio wysyłałem zmywarkę 60 kg i najtaniej wyszedł kex (80 zł ) pozostałe firmy chciały po ponad 130-140 zł. Wiec chyba nimi by tez było taniej. Zamawiałem na furgonetka.pl  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232530 Napisano: 24.07.2016 06:29:22 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy po przesłaniu maila z danymi oraz paragonem do agencji 4all (Rożki/Manhattan) przychodzi jakaś zwrotka z automatu? emotka

Jak wysyłałem na Tesco to nie przyszła, żadna zwrotka
Oni też chyba od nerki kaktus z biedronki byli i też nie przyszła zwrotka a nerka w domu,.. Wiec chyba nie wysyłają  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232447 Napisano: 23.07.2016 16:43:47 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

szczupak napisał(a):

czy jest obecnie jakiś konkurs na zakup alkoholi albo piwa?

na piwo to w stokrotce lech free i chyba coś z zywcem bylo tylko nie pamietam w ktorym sklepie i chyba trwa jeszcze kasztelan tesco

w żabce i freshmarket też jest Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232441 Napisano: 23.07.2016 15:58:11 w SZUKAM....
jak macie w algidzie?
niby pisze w reg. że jeden uczetnik może dokonać tylu zgłoszeń ile zakupów a jak zgłaszm się drugi raz to @ istanieje w bazie i zgłoszenie nie przechodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232430 Napisano: 23.07.2016 14:59:42 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PKO BP

Ja mam zdrapkę w Inteligo( nalezy do PKO), u mnie wciąż można zamówić nową zdrapkę, u góry obok Twoich danych jest opcja "dane i ustawienia" i tam jest opcja zamawiania kodów. Myślę, że w PKO też nadal można zamawiać. Zresztą sami wysyłają jak widzą, że zdrapka się "kończy" emotka

Mam tylko "ustawienia", ale nie ma tam możliwości zamówienia zdrapki... Nie wyślą mi nowej, gdyż mam jeszcze jedną na stanie, którą gdzieś posiałam... emotka

USTAWIENIA -> AUTORYZACJA -> KARTA KODÓW i jest Zamów kartę kodów...
a nie lepiej ci to na SMSa żeby przysyłali kody? Każdy kod to chyba 10 gr z karty a SMS jest bezpłatny... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232416 Napisano: 23.07.2016 13:20:31 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jaką sieć na kartę polecacie do konkursów? Tak, żeby bylo długo ważne konto bez konieczności ciągłych doładowan...??

Nikt nie podpowie??

ja polecam play emotka

a ja nju mobile... po pierwszym bodajże doładowaniu konto ważne jest po wieki
http://www.telix....-wieki--3,59859.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232390 Napisano: 23.07.2016 11:33:55 w Biedronka
mia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

trampek, napisał(a):

Myślicie, że jeszcze mają kasę na zwrot Dove z dzisiaj? zapomniałam wczoraj kupić, a dzisiaj nie wiem czy jest sens?

Mysle, ze tak, ze spokojem. Nie widzialam nigdzie info nawet na fejsie DOve o tej akcji, poza tym forum.
5 tys zgloszen raczej wczoraj nie wplynelo.

emotka U mnie info wisiało w Biedronce jak wół, przy produktach Dove... A wczoraj wieczorem strona przy zgłaszaniu mi się notorycznie wieszała, więc jednak zgłoszeń chyba multum.

ja planuję jechać w czwartek do biedronki i liczę że zwrot dostanę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6232358 Napisano: 23.07.2016 06:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamadwojga napisał(a):

kacia napisał(a):

Pytanie apropo konkursu http://www.e-konk....html#.V5I8IPmLTIU 
Na moim paragonie widnieje tylko napis Vegeta, a regulaminie jest wyraźnie, że trzeba kupić Vegetę do mięs. Co zrobić skoro na paragonie nie uzwględnili jaka to vegeta emotka  ? Ryzykować czy olać?

Ja wtedy robię pamiątkowe zdjęcie produktu z paragonem obok. Tak na wszelki wypadek.

też tak wtedy robię,
przeważnie do ABC jak kupuję tam gdzie mają źle opisane paragony, zostawiam opakowania i w przypadku wygranej wysyłam. Nagroda zawsze dochodzi.
Ostatnio wygrałem grilla w GROSZKU, trzeba było kupić jakąś tam przyprawę a na paragonie miałem PRZYPRAWA KNORR 2. Wysłałem z opakowaniami i nagroda dotarła..
Myślę że zdjecie paragonu i produktu wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6231906 Napisano: 22.07.2016 08:35:51 w Paragony
Lech Stokrotka emotka  kupię paragon emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0