Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

pioge7

#6229496 Napisano: 15.07.2016 10:46:15 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

enfamka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pojechałem do miasta specjalnie odebrać paczkę z paczkomatów... Obok jest itm wiec wszedłem kupić jeszcze na konkurs bobovita.... Paczkę miałem po zakupach odebrać bo po co mam nosić nieporęcznie coś po sklepie... Kupiłem i wyszedłem ze sklepu, przyjechałem do domu,.. Paczka w paczkomacie została emotka  emotka

skąd ja to znam?????????
pojechałam do Tesco po coś na konkurs, pod Tesco spotkałam koleżankę, kupiłam czereśnie i wróciłam do domu zadowolona z życia... a do Tesco nawet nie weszłam!!! to jakaś plaga emotka  wkurza mnie moje roztargnienie...do tego zmokłam i co? muszę jechać znowu...a tak mi się nie chce!!!

ja Was przebiję....pojechałam kiedyś do marketu po zakupy, nawaliłam cały wózek, że prawie z niego wypadało, wyjeżdżam na parking i dopiero oprzytomniałam, że przecież przyjechałam autobusem....musiałam dzwonić po siostrę, czekałam aż skończy pracę, 3 godziny  emotka emotka emotka

To chyba pogoda na nas tak wpływa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6229444 Napisano: 15.07.2016 09:02:30 w Wkurza mnie...
Pojechałem do miasta specjalnie odebrać paczkę z paczkomatów... Obok jest itm wiec wszedłem kupić jeszcze na konkurs bobovita.... Paczkę miałem po zakupach odebrać bo po co mam nosić nieporęcznie coś po sklepie... Kupiłem i wyszedłem ze sklepu, przyjechałem do domu,.. Paczka w paczkomacie została emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

pioge7

#6229433 Napisano: 15.07.2016 06:44:04 w Intermarche
U mnie wyniki z brico podali na ich fb https://www.faceb...683510354324/?type=3 na innej fotce nawet zdjęcie laureata emotka  
Mnie niestety nie ma emotka  dziwne trzy dni przed zakończeniem konkursu mój kupon słychać było jak odbija się od dna emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6229240 Napisano: 14.07.2016 17:55:58 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dodałem z godzinę temu emotka  jeszcze nie zatwierdzony emotka  Hahahah u mnie jak na złość osttańio Dpd nic nie wozi emotka  a wcześniej był co drugi dzien emotka  

Pewnie lada moment się pojawi: i ten dodany - w bazie, i fura nagród dla Ciebie od kurierów DPD. emotka

emotka Oby to były prorocze slowa emotka  również tegoż ci życzę emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6229203 Napisano: 14.07.2016 17:15:55 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dodałem do bazy niedawno www.25latdpd.pl od dziś. Chyba dla każdego do kogo dotrze przesyłka emotka  :) 

emotka emotka Dziękuję Ci (ponownieemotka ); szukałam właśnie w bazie, widocznie jeszcze nie dodano; chciałam tu wkleić link, ale nie mogłam, pomimo edycji. Czyli - uff! - nie mam zwidów. emotka I - przypadkiem - załapię się, choć jeszcze nie wiem, co do mnie frunie... emotka

Dodałem z godzinę temu emotka  jeszcze nie zatwierdzony emotka  Hahahah u mnie jak na złość osttańio Dpd nic nie wozi emotka  a wcześniej był co drugi dzien emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6229188 Napisano: 14.07.2016 17:07:42 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Coraz gorzej ze mną, to chyba przez ten brak informacji na forum o wygranych z Biedronki... emotka Szukam wiadomości, co aktualnie wozi kurier DPD z Avanti i czy faktycznie - sprawdzając los przesyłki DPD - też widzicie jakiś konkurs DPD (dla kogo on jest w ogóle?), czy ja mam jakieś zwidy od nadmiaru tych konkursów (loteria mi się urodzinowa jakaś wyświetla; od dziś trwa emotka ). emotka

Dodałem do bazy niedawno www.25latdpd.pl od dziś. Chyba dla każdego do kogo dotrze przesyłka emotka  :) 
Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

pioge7

#6229024 Napisano: 14.07.2016 12:20:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W związku z tym, pragniemy poinformować, że przyznajemy Pani/Panu zwrot kosztów zakupu produktu promocyjnego, pomimo przesłania dowodu zakupu pochodzącego z punktu sprzedaży nie objętego promocją Velvet.

A kupowałem w delikatesach... Dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228716 Napisano: 13.07.2016 15:58:01 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja już mam ósmy na babcię (jedno zgłoszenie) i na mamę 4 (też jedno zgłoszenie). Totalny bajzel tam mają emotka  

Ha-ha-ha! Ja mam teraz ponad dwadzieścia. emotka

Hahahah emotka  możesz się wykłócać o tyle kół ile masz @ emotka  tylko gorzej jak nie masz paragonów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228700 Napisano: 13.07.2016 15:27:36 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może się uda i wszytskie co widzisz w wynikach to ty emotka  odpiszą, pewnie dzis później albo jutro, przeważnie odpisują na drugi dzien... Już kilka razy pisałem bo mam takie jaja co tydzien, dlatego wysyłam teraz nie po kilka zgłoszeń na osobę, a po 1 ... Jest @ to wiem że się udało, a nie zastanawiam się ile emotka  :) 

Baaardzo dziękuję Ci za info. emotka emotka W sumie racja, ale ja mam już chyba z 15 mail'i i w panice szukam paragonów... emotka

Ja już mam ósmy na babcię (jedno zgłoszenie) i na mamę 4 (też jedno zgłoszenie). Totalny bajzel tam mają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228694 Napisano: 13.07.2016 15:19:29 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, czy ktoś miał podobnie, że ciągle mu się zwiększała ilość mail'i o wygranych kołach z Lato z Danone? Na liście na stronie konkursowej widzę siebie kilka razy (co już mnie zdumiewa), a tu - co pocztę otworzę - kilka nowych wpada i tak ciągle. emotka emotka Paragonów mi braknie... emotka

To błąd od nich... Co tydzien tak mam, na babcie wysłane jedno zgłoszenie w zeszłym tygodniu a mam już na tę chwile 7 @. Najlepiej napsiac ile razy się wygrało i ile posłać paragonów 

emotka Dziękuję Ci bardzo. Wcześniej tylko raz wygrałam i nie było żadnych takich pomyłek... emotka Napisałam do nich, ale na razie zero odpowiedzi. A już miałam ochotę całe pobliskie przedszkole kołami obdzielić... emotka

Może się uda i wszytskie co widzisz w wynikach to ty emotka  odpiszą, pewnie dzis później albo jutro, przeważnie odpisują na drugi dzien... Już kilka razy pisałem bo mam takie jaja co tydzien, dlatego wysyłam teraz nie po kilka zgłoszeń na osobę, a po 1 ... Jest @ to wiem że się udało, a nie zastanawiam się ile emotka  :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228688 Napisano: 13.07.2016 15:07:43 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam info, czy ktoś miał podobnie, że ciągle mu się zwiększała ilość mail'i o wygranych kołach z Lato z Danone? Na liście na stronie konkursowej widzę siebie kilka razy (co już mnie zdumiewa), a tu - co pocztę otworzę - kilka nowych wpada i tak ciągle. emotka emotka Paragonów mi braknie... emotka

To błąd od nich... Co tydzien tak mam, na babcie wysłane jedno zgłoszenie w zeszłym tygodniu a mam już na tę chwile 7 @. Najlepiej napsiac ile razy się wygrało i ile posłać paragonów  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228656 Napisano: 13.07.2016 13:57:43 w Biedronka
monkakk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka monkakk napisał(a):

kumarek napisał(a):

monkakk napisał(a):

kumarek napisał(a):

asiam napisał(a):

http://www.kamis.pl/artykuly/2016/apr/regulamin-bez-kamis-ani-ruszt

Czy ktoś wie gdzie jest załącznik nr 1 z produktami konkursowymi ?

1. Niniejszym Konkursem objęte są wszystkie produkty marki Kamis, dostępne w sklepach sieci Biedronka w czasie trwania Konkursu (dalej: produkty promocyjne). Poza tym okresem produkty promocyjne mogą być dostępne w sprzedaży w sieci Biedronka, jednakże ich zakup nie uprawnia do wzięcia udziału w Konkursie. 

Wg mnie załącznik powinien być osobnym plikiem do regulaminu, nie jego paragrafem. 

Z reg... w tym co najmniej jednego produktu z oferty grillowej Kamis, których lista stanowi Załącznik nr 1

Mają jeszcze czas więc pewnie wrzucą 

Piszą o załączniku więc powinni go dodać, ale z tego zapisu rozumiem że wszystkie produkty Kamis grill dostępne w Biedronie...

Lepiej poczekać bo konkurs jeszcze się nie zaczął emotka  a jak się nie wyrobią to mamy wolną rękę emotka

Powiedziałem mamie o konkursie.... Nie powiedziałem jej kiedy się zaczyna  a ona dziś do mnie dzowni że zrobiła mi dwa paragony na ten konkurs kamisa.... Hahahah ale się kobiecina wciągła w konkursy emotka  emotka  szkoda że nie widziałem jej miny jak powiedziałem ze od jutra dopiero emotka  20 zł w plecy emotka  

zwróć emotka

Nie da się... Okazało się że kupiła inne produkty i rozsypała do mniejszych pojemniczków emotka  trudno  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6228650 Napisano: 13.07.2016 13:47:41 w Biedronka
emotka monkakk napisał(a):

kumarek napisał(a):

monkakk napisał(a):

kumarek napisał(a):

asiam napisał(a):

http://www.kamis.pl/artykuly/2016/apr/regulamin-bez-kamis-ani-ruszt

Czy ktoś wie gdzie jest załącznik nr 1 z produktami konkursowymi ?

1. Niniejszym Konkursem objęte są wszystkie produkty marki Kamis, dostępne w sklepach sieci Biedronka w czasie trwania Konkursu (dalej: produkty promocyjne). Poza tym okresem produkty promocyjne mogą być dostępne w sprzedaży w sieci Biedronka, jednakże ich zakup nie uprawnia do wzięcia udziału w Konkursie. 

Wg mnie załącznik powinien być osobnym plikiem do regulaminu, nie jego paragrafem. 

Z reg... w tym co najmniej jednego produktu z oferty grillowej Kamis, których lista stanowi Załącznik nr 1

Mają jeszcze czas więc pewnie wrzucą 

Piszą o załączniku więc powinni go dodać, ale z tego zapisu rozumiem że wszystkie produkty Kamis grill dostępne w Biedronie...

Lepiej poczekać bo konkurs jeszcze się nie zaczął emotka  a jak się nie wyrobią to mamy wolną rękę emotka

Powiedziałem mamie o konkursie.... Nie powiedziałem jej kiedy się zaczyna  a ona dziś do mnie dzowni że zrobiła mi dwa paragony na ten konkurs kamisa.... Hahahah ale się kobiecina wciągła w konkursy emotka  emotka  szkoda że nie widziałem jej miny jak powiedziałem ze od jutra dopiero emotka  20 zł w plecy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227954 Napisano: 12.07.2016 04:25:18 w Carrefour konkursy
darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie tyskiego można kupić 6 pak? Czy to są tylko 4 paki?

tylko 4 paki-pytałem

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227890 Napisano: 11.07.2016 21:20:17 w Carrefour konkursy
Czy w konkursie tyskiego można kupić 6 pak? Czy to są tylko 4 paki? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227510 Napisano: 11.07.2016 08:50:57 w Intermarche
monisss napisał(a):

Fajne:) Ja mialam Plastusia (potem nam wpadlo do głowy Dekoretka), krasnal złota czapeczka i Grządek. 

Ja wysłałem DEKORETKA emotka a na innym Dekorka emotka i nie wygrało ani to ani to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227411 Napisano: 10.07.2016 20:20:27 w Sport
emotka kumulacja napisał(a):

Zwyciężyliśmy też w klasyfikacji medalowej!
http://sport.tvp.pl/609220/lekkoatletyka

W końcu w końcu w końcu emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6227384 Napisano: 10.07.2016 18:30:49 w Sport
i jejejejejejejjeje 2 złota srebro i brąz jak na razie dziś emotka emotka emotka emotka

EDIT: i jeszcze srebro emotka
EDIT: złoto Kszczota i srebro Lewandowskiego na 800 m emotka co za dzień co za dzień emotka
EDIT: i na koniec srebro emotka 4x100 m sztafeta męska emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6227306 Napisano: 10.07.2016 11:53:13 w Biedronka
shell napisał(a):

Dziękuję!!!

nie ma za co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0