Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6227304 Napisano: 10.07.2016 11:39:37 w Biedronka
shell napisał(a):

Bardzo proszę,podajcie mi z reg. konka Carte d'Or jakie lody trzeba kupic.emotka  nie mam lapka przy sobie a na tel nie otwiera mi sie regulamin.

Załącznik 1–lista produktów promocyjnych
1.Carte d’OrTIRAMISU 900 ml
2.Carte d’Or YOGURT FOREST FRUIT 900 ml
3.Carte d’Or BROWNIE 900 ml
4.Carte d’Or MALAGA 900 ml
5.Carte d’Or CHERRY LIQUEUR 900 ml
6.Carte d’Or CHOCOLATE CHERRY 900 ml
7.Carte d’Or CAFFE LATTE 900 ml
8.Carte d’Or LEMON PIE 900 ml
9.Carte d’Or CHEESECAKE 900 ml
10.Carte d’Or Vanilla 1000 ml
11.Carte d’Or Dark Chocolate 1000 ml
12.Carte d’Or Strawberry 1000 ml
13.Carte d’Or Salted Caramel 1000 ml Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227243 Napisano: 09.07.2016 21:51:56 w Sport
Jeeeeeeee jejejejejejejejeje dziś srebro i złoto emotka  emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Piękny prognostyk przed IO emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6227188 Napisano: 09.07.2016 18:38:27 w SZUKAM....
specjal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

specjal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w lechu podawało się przy zgłoszeniu numer paragfonu emotka mam dwa wysłąne na różne osoby i sobie nie podpisałem i nie wiem teraz które jest na kogo emotka

jeśli chodzi o grasz czy grasz to nie podawało się numeru paragonu

dzięki za info, wiem że podawało się w 3 prostokątach imię @ ale nie pamiętam co w trzecim emotka ale dzięki emotka

W 2 "prostokątach" emotka tylko imię i @. Nie za ma co emotka

yyyyy no to coś pomyliłem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227185 Napisano: 09.07.2016 18:28:30 w SZUKAM....
specjal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w lechu podawało się przy zgłoszeniu numer paragfonu emotka mam dwa wysłąne na różne osoby i sobie nie podpisałem i nie wiem teraz które jest na kogo emotka

jeśli chodzi o grasz czy grasz to nie podawało się numeru paragonu

dzięki za info, wiem że podawało się w 3 prostokątach imię @ ale nie pamiętam co w trzecim emotka ale dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227167 Napisano: 09.07.2016 15:58:06 w SZUKAM....
czy w lechu podawało się przy zgłoszeniu numer paragfonu emotka mam dwa wysłąne na różne osoby i sobie nie podpisałem i nie wiem teraz które jest na kogo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227166 Napisano: 09.07.2016 15:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
picola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

picola napisał(a):

Dostał już ktoś maila z konkursu soczyste orzeźwienie w ABC? Czy może odsyłacie paragony bez czekania na maila do organizatora?

A trzeba było coś od nich dostać? Telefon odebrała moja mama i mówiła ze tylko paragon trzeba posłać wiec posłałem na adres organizatora z danymi zawartymi w regulaminie emotka  

W czasie rozmowy pytano o adres mailowy i babka powiedziała, że wszystko będzie w mailu podane.  A co napisałeś odnośnie umowy o przeniesienie praw autorskich?

aha no to mi mama nie powiedziała
skopiowałem to co tam w regulaminie jest napsiane o wyrażeniu zgody a na koniec:
Przenoszę prawa do zdania konkursowego na organizatora i zleceniodawcę konkursu.
Tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227154 Napisano: 09.07.2016 14:27:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
picola napisał(a):

Dostał już ktoś maila z konkursu soczyste orzeźwienie w ABC? Czy może odsyłacie paragony bez czekania na maila do organizatora?

A trzeba było coś od nich dostać? Telefon odebrała moja mama i mówiła ze tylko paragon trzeba posłać wiec posłałem na adres organizatora z danymi zawartymi w regulaminie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6227049 Napisano: 08.07.2016 21:34:14 w Sport
2 piękne złota dziś podczas ME w lekkoatletyce! emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6227005 Napisano: 08.07.2016 18:27:11 w Intermarche
awi napisał(a):

A dlaczego dyskusja o Brico jest w wątku Intermarcheemotka

Bo brico jest częścią Inter emotka  a nie ma osobnego wątka na kilka tygodni  Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

pioge7

#6226914 Napisano: 08.07.2016 15:41:02 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam pytanie na temat konkursu Tyskiego, w reg. pisze że biorą udział duże Carrefour i Carrefour Express. Ja mam C. Market i niby on nie bierze udziału, ale dalej jest lista sklepów i mój jest na liście, chociaż jest C. MARKET. czyli co? gra czy nie ?

mój sklep to Market, adres jest na liście, bon z 1 etapu dojechał emotka

Aha czyli jadę jutro po piwo :) Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226890 Napisano: 08.07.2016 15:01:34 w Carrefour konkursy
mam pytanie na temat konkursu Tyskiego, w reg. pisze że biorą udział duże Carrefour i Carrefour Express. Ja mam C. Market i niby on nie bierze udziału, ale dalej jest lista sklepów i mój jest na liście, chociaż jest C. MARKET. czyli co? gra czy nie ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226425 Napisano: 07.07.2016 15:58:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate1980 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

A kiedy są wyniki z Perfecta NutriDrinki? Czy w tym samym dniu co się bierze udział?

A to nie tak źe jak zdjęcie jest w galerii to automatycznie się wygrywa? Ja miałem już parę zdjęć w galerii i nigdy nie było @ tylko na koniec dane się podawało i już 

nie wiem, pierwszy raz tam dziś wzięłam udział...

Aha, ja w zeszłym tygodniu na rodzinkę grałem i wygrałem i nic nie ma @ 

a już Ci przysłali?

Nie. Czekam ale jak zdjęcie pojawiło się w galerii to znaczy że się zmieściło w 70. Bo jak już się skoczą na dzien to już nie da się wysłać , nie przyjmuje danych 

a nie jest tak, że oni i tak będą potem weryfikować te zdjęcia?

Niby pisze po zgłoszeniu że będą no ale temat jest tak rozległy że można dodać rożne zdjęcia bo każdy go rozgryść może inaczej emotka  no i po co ten adres do wysyłki przy zgłoszeniu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226417 Napisano: 07.07.2016 15:36:58 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

monkakk napisał(a):

Powinno być widoczne jaki nick dał lajka albo nie emotka  

właśnie planuję dodać taką opcję...

albo może zostawię samego kciuka w górę?

A w ogóle co ma na celu ta opcja? Dostanę 10 lajków i co? Albo 10 minusów i co? Bo jak mamy coś do kogoś to zgłaszamy post moderatorom a co mają za zadanie te łapki? 

zamiast ciągłego spamowania w stylu dzięki, super etc to po prostu łapka w górę, jeśli chodzi o łapki w dół to planowałem zrobić coś takiego że np. przy 5 czerwonych łapkach treść jest ukrywana...

Aha, no to jeśli taki ma być tego zamysł to chyba dobre... Ale loginy obowiązkowe... Kto co dał, np. Po najechaniu, i czy dałoby się dac łapkę żeby strona się nie ładowała od nowa tylko np. Tak jak na fb klikasz i już, beż ładowania strony... Sorki że tu ale nie wiem gdzie pisać o tym emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226405 Napisano: 07.07.2016 15:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

A kiedy są wyniki z Perfecta NutriDrinki? Czy w tym samym dniu co się bierze udział?

A to nie tak źe jak zdjęcie jest w galerii to automatycznie się wygrywa? Ja miałem już parę zdjęć w galerii i nigdy nie było @ tylko na koniec dane się podawało i już 

Aha, ja w zeszłym tygodniu na rodzinkę grałem i wygrałem i nic nie ma @ 

a już Ci przysłali?

Nie. Czekam ale jak zdjęcie pojawiło się w galerii to znaczy że się zmieściło w 70. Bo jak już się skoczą na dzien to już nie da się wysłać , nie przyjmuje danych  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226402 Napisano: 07.07.2016 15:17:35 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

monkakk napisał(a):

Powinno być widoczne jaki nick dał lajka albo nie emotka  

właśnie planuję dodać taką opcję...

albo może zostawię samego kciuka w górę?

A w ogóle co ma na celu ta opcja? Dostanę 10 lajków i co? Albo 10 minusów i co? Bo jak mamy coś do kogoś to zgłaszamy post moderatorom a co mają za zadanie te łapki? 

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6226398 Napisano: 07.07.2016 15:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumarek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumarek napisał(a):

Aha, ja w zeszłym tygodniu na rodzinkę grałem i wygrałem i nic nie ma @  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226394 Napisano: 07.07.2016 15:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumarek napisał(a):

A to nie tak źe jak zdjęcie jest w galerii to automatycznie się wygrywa? Ja miałem już parę zdjęć w galerii i nigdy nie było @ tylko na koniec dane się podawało i już  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226392 Napisano: 07.07.2016 15:09:49 w Zdjęcia naszych wygranych
agicho napisał(a):

Drzewko Bonsai z Biedronki,dość spore,od podstawy doniczki 75 cm

Piękne emotka   Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

pioge7

#6226391 Napisano: 07.07.2016 15:08:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pralka z surfa biedronka kurier: Schenker czy jakoś tak  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6226381 Napisano: 07.07.2016 14:54:57 w Intermarche
agicho napisał(a):

motylek97 napisał(a):

A nie jest tak że to agencja zewnętrzna,która teraz powinna dzwonić do laureatów wybrała co kto dostanie? A sklep dostaje tylko listę co komu wydać? Bo tak chyba jest w regulaminie, przynajmniej tak to zrozumiałam.

Tak ale chodzi o to,że agencja wybiórczo dostała 20 zgłoszeń,które podetkał sklep emotka

Powinni na przyszłość zrobić stronę internetową na zgłaszanie się albo smsy żeby sklep nie pośredniczył w wyborze zwyciężcow...  Wyświetl w wątku >>