Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6221163 Napisano: 27.06.2016 17:23:19 w SZUKAM....
grazia1981 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

grazia1981 napisał(a):

Na stronie DEVELEY mam 16 pkt.chcę zamówić nagrodę za 10 pkt,ale tam trzeba zarejestrować paragon?Na paragonie co ma być? Jestem zielona,pomocy

trzeba kupić produkt z naklejką na opakowanie z 5pkt i tam jest kod który trzeba wbić na stronie.

dziekuję

grazia1981 : ogólnie z tym to różnie bywa, na 3 konta zamówiłem ostatnio kucyki te po 15 pkt bez żadnych punktów za zakupy, tylko za zebrane w ich konkursach i dziś kucyki przyszły. NIE KUPOWAŁEM I NIE REJESTROWAEŁM żadnych zakupionych punktów, w miejsce numer paragonu czy jak tam pisze wpsiałem KONKURS Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6220858 Napisano: 27.06.2016 09:32:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gadżety z fb za obstawianie wyników meczu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6220499 Napisano: 25.06.2016 15:41:19 w Sport
Goooooooooooooool emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219598 Napisano: 23.06.2016 21:44:37 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

niby tak, ale co ci z tego jak ci napsizą że przyjedzie międy 13:30 a 15:00 a się nie wyrobi bo wiecej paczek będzie i przyjedzie o 17:00. Z zasady jest tak że mniej więcej przyjeżdżają tak jak z paczkami.. np. tak jak pisałem u mn ie dpd przeważnie jak jedzie to na 17-18 i tak też przyjeżdża po paczkę może się zdarzyć że np. o 16 przyjedzie... a u ciebie np. przyjeżdża ok. 13-15 to mniej wiecej tak samo przyjedzie po paczkę. Móię z własnego doświadczenia emotka na innej stronie (kurier broekr) zamówiłem kiedy kurera nie dało się wybrać godziny kiedy ma przyjechać, napsiałem do nich to mi napsiali że DPD nie udostępnia czegoś takiego tylko chyba wtedy UPS, następnym razem wyvbrałem UPS dopłaciłem i zamóiłem na ok. 15 i co... przyjechał o 18... więc z tym to też jest loteria. emotka ale wiesz że jutro przyjedzie emotka

No choćby da mi pewność, że będzie jutro, a nie w poniedziałek emotka  I nie będę cudować z tym, by ktoś był w domu jutro, a on się nie zjawi. Jeszcze pal licho jak ma być o 15, a będzie o 18. Ale dzień przybycia jest chyba przyzwoitą informacją.
Ja nie wiem czy będzie jutro, czy w poniedziałek, wtorek. Mam dostać informację na mejla, z wolnym terminem. A jest cisza.

No to dziwne... Osobiście zamawiałem mnóstwo razy już z sendit i nigdy emaila nie dostałem kiedy przyjedzie... Tylko zawsze na drugi dzis był chyba że zalezy to od miasta... U mnie małe za cenzura wiec może temu na drugi dzien przyjeżdża.. Tego nie wiem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219589 Napisano: 23.06.2016 21:29:54 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Przez jaką stronę najlepiej nadać paczkę/zamówić kuriera? Robię to pierwszy raz i nie wiem gdzie najlepiej i najłatwiej emotka

Ja ostatnio przez sendit.pl podobno są tańsze strony ale jest łatwo przez tą. Najtańszy koło 15 zł kurier 

Dzięki emotka

ja z sendit miałam problem, bo wiecznie kurier nie dojeżdżał i trzeba było drugi raz zamawiać. Przerzuciłam się na furgonetka.pl i jestem mega zadowolona

Ja zawsze zamawiam tego od Dpd... Dzis zamawiam, jutro bierze paczkę, pojutrze paczka jest u odbiory.. Nigdy problemu nie miałem,, zwrot pobrania do tygodnia.. Zalezy może od pana kuriera co jeździ 

Właśnie zamówiłam.
Ale dziwi mnie, że dopiero dostanę mejla z wiadomością, kiedy kurier może się zjawić po paczkę emotka  Sama nie miałam wyboru daty, ani godziny. Też wybrałam DPD, bo kurier który do mnie jeździ jest zawsze spoko.

Zazwyczaj na drugi dzis przyjeżdża... A co do godziny... Jak się wyrobi... U mnie z Dpd jest ok. 17/18 zawsze a jak idzie mi paczka od kogoś to mam info że będzie miedzy 13:30-14:30 emotka  także godzina mało co się zgadza... A dzień. Przyjedzie na drugi, wiem że datę można było wybierać na kurier-broker ale tam nie polecam... Jak wysyłałem paczki za pobraniem do 100-200 zł było ok,masz wysyłałem paczkę i pobranie 1000 zł musiałem straszyć policją żeby mi wypłacili kasę i czekałem prawie 2 miesiące... 

Dzięki emotka
Trochę kiepsko z ich strony, jeśli nie poinformują o dniu i godzinie. Bo dla mnie to idiotyzm cały dzień siedzieć w domu, ale stawiać kogoś na straży  emotka  W mieście nie ma punktów nadawania paczek, zostaje poczta - ale tu nie nadam wielkiej gabarytowo paki.
Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Najwyżej więcej z nich korzystać nie będę.

niby tak, ale co ci z tego jak ci napsizą że przyjedzie międy 13:30 a 15:00 a się nie wyrobi bo wiecej paczek będzie i przyjedzie o 17:00. Z zasady jest tak że mniej więcej przyjeżdżają tak jak z paczkami.. np. tak jak pisałem u mn ie dpd przeważnie jak jedzie to na 17-18 i tak też przyjeżdża po paczkę może się zdarzyć że np. o 16 przyjedzie... a u ciebie np. przyjeżdża ok. 13-15 to mniej wiecej tak samo przyjedzie po paczkę. Móię z własnego doświadczenia emotka na innej stronie (kurier broekr) zamówiłem kiedy kurera nie dało się wybrać godziny kiedy ma przyjechać, napsiałem do nich to mi napsiali że DPD nie udostępnia czegoś takiego tylko chyba wtedy UPS, następnym razem wyvbrałem UPS dopłaciłem i zamóiłem na ok. 15 i co... przyjechał o 18... więc z tym to też jest loteria. emotka ale wiesz że jutro przyjedzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219503 Napisano: 23.06.2016 18:21:10 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

gracet napisał(a):

gracet napisał(a):

proszę o pomoc....
który to numer systemowy z paragonu chcą w zgłoszeniu?

z regulaminu: numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony na doleparagonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów, a następnie ....

hm???? dwucyfrowy??? ten na dole?????

O którym konku mowa ? 

Ten z Milką, delicjami i innymi słodyczami za 15 zł o wymarzonych wakacjach  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219476 Napisano: 23.06.2016 17:31:56 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Przez jaką stronę najlepiej nadać paczkę/zamówić kuriera? Robię to pierwszy raz i nie wiem gdzie najlepiej i najłatwiej emotka

Ja ostatnio przez sendit.pl podobno są tańsze strony ale jest łatwo przez tą. Najtańszy koło 15 zł kurier 

Dzięki emotka

ja z sendit miałam problem, bo wiecznie kurier nie dojeżdżał i trzeba było drugi raz zamawiać. Przerzuciłam się na furgonetka.pl i jestem mega zadowolona

Ja zawsze zamawiam tego od Dpd... Dzis zamawiam, jutro bierze paczkę, pojutrze paczka jest u odbiory.. Nigdy problemu nie miałem,, zwrot pobrania do tygodnia.. Zalezy może od pana kuriera co jeździ 

Właśnie zamówiłam.
Ale dziwi mnie, że dopiero dostanę mejla z wiadomością, kiedy kurier może się zjawić po paczkę emotka  Sama nie miałam wyboru daty, ani godziny. Też wybrałam DPD, bo kurier który do mnie jeździ jest zawsze spoko.

Zazwyczaj na drugi dzis przyjeżdża... A co do godziny... Jak się wyrobi... U mnie z Dpd jest ok. 17/18 zawsze a jak idzie mi paczka od kogoś to mam info że będzie miedzy 13:30-14:30 emotka  także godzina mało co się zgadza... A dzień. Przyjedzie na drugi, wiem że datę można było wybierać na kurier-broker ale tam nie polecam... Jak wysyłałem paczki za pobraniem do 100-200 zł było ok,masz wysyłałem paczkę i pobranie 1000 zł musiałem straszyć policją żeby mi wypłacili kasę i czekałem prawie 2 miesiące...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219469 Napisano: 23.06.2016 17:17:36 w SZUKAM....
jomajd86 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Dzięki emotka

Ja zawsze zamawiam tego od Dpd... Dzis zamawiam, jutro bierze paczkę, pojutrze paczka jest u odbiory.. Nigdy problemu nie miałem,, zwrot pobrania do tygodnia.. Zalezy może od pana kuriera co jeździ  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219453 Napisano: 23.06.2016 16:29:49 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Ja ostatnio przez sendit.pl podobno są tańsze strony ale jest łatwo przez tą. Najtańszy koło 15 zł kurier  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219441 Napisano: 23.06.2016 16:15:10 w SZUKAM....
defed napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Było wcześniej info do kiedy trwa kampania somersby w streetcom? Nie uzupełniłem jeszcze połowy raportów bo myślałem że dłużej trwa a tu już ankietę końcową wysłali o.O 

nadal możesz wysłac raporty, jeszcze przez co najmniej kilka dni będzie to mozliwe

Ile napisałaś raportów emotka  ? Żeby wiedzieć mniej wiecej ile pisać emotka  i czy wiesz do czego ta mała plakietka z jakimś numerem? 

tylko kilka, a karta daje niewielkie zniżki w kinie, masz to opisane w strefie eksperta, REGULAMIN

Dzięki za info emotka  napsizę jeszcze kilka mam nadzieję źe starczy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219433 Napisano: 23.06.2016 15:58:55 w SZUKAM....
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Było wcześniej info do kiedy trwa kampania somersby w streetcom? Nie uzupełniłem jeszcze połowy raportów bo myślałem że dłużej trwa a tu już ankietę końcową wysłali o.O 

nadal możesz wysłac raporty, jeszcze przez co najmniej kilka dni będzie to mozliwe

Ile napisałaś raportów emotka  ? Żeby wiedzieć mniej wiecej ile pisać emotka  i czy wiesz do czego ta mała plakietka z jakimś numerem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219267 Napisano: 23.06.2016 13:23:19 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

iva pioge7 faktycznie mały problem z logowaniem, aktualizacja aplikacji będzie dopiero wieczorem.
Dzieje się tak w momencie podania złego adresu e-mail i hasła.

ivanotta napisał(a):

A co do kalendarza to można zrobić coś podobnego jak na stronie? Mi taki odpowiada, ale niech się jeszcze kilka osób wypowie

tzn? po kliknięciu w kalendarz wyświetli taki duży jak na stronie i po kliknięciu w jakiś dzień wyświetli takie opcje?

pioge7 napisał(a):

i cos wyszukiwarka stron nie działa... Jak wpisuje na którą chcę wejść stronę to przeładowuje i wychodzi 2 strona... Działa dopiero jak nacisnę szukaj na klawiaturze, a nie tej strzałce >

Strzałki to przechodzenie pomiędzy stronami "<" (poprzednia strona), ">" (następna strona) , a "przejdź do strony" działa tylko po wciśnięciu szukaj na klawiaturze

Aha no to zwracam honor emotka  myślałem że ">" to takie IDŹ DO emotka  tylko że w skrócie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219226 Napisano: 23.06.2016 12:51:15 w SZUKAM....
Było wcześniej info do kiedy trwa kampania somersby w streetcom? Nie uzupełniłem jeszcze połowy raportów bo myślałem że dłużej trwa a tu już ankietę końcową wysłali o.O  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219224 Napisano: 23.06.2016 12:49:07 w Czas na zmiany...
ivanotta napisał(a):

wysłałam raport - Samsung galaxy A5 to chyba Android 5.0.2.
ja jestem za tym żeby po kliknięciu w wątek przchodzić do ostatniej wiadomości. 

A co do kalendarza to można zrobić coś podobnego jak na stronie? Mi taki odpowiada, ale niech się jeszcze kilka osób wypowie emotka

Wlasnie ściągnąłem i miałem pisać... Wiadomości żeby była ostatnia wiadomość tak jak na forum, wchodzę w wątek premii i mi wyskakuje pierwsza strona... Niepotrzebnie, najlepiej żeby była ostatnio napisana wiadomość, też mam błąd  przy logowaniu  i cos wyszukiwarka stron nie działa... Jak wpisuje na którą chcę wejść stronę to przeładowuje i wychodzi 2 strona... Działa dopiero jak nacisnę szukaj na klawiaturze, a nie tej strzałce >  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219121 Napisano: 23.06.2016 11:08:19 w Wkurza mnie...
dang21 napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zgłoszenie na lays które po cichu myślałem na Tv nawet mi pufy nie dało emotka  no Lidka mnie nie lubi w TYM konkursie...emotka

mam to samo, przedwczorajsze (wtorkowe) 2 hasełka poszły się chrupać... :zbanowany:

a czy oni tam jakos nie losuja....nie zebym miala jakas teorie.....

oni mają gust taki, w który trzeba się wstrzelićemotka

defed ty masz jeszcze szanse emotka  życzę szczęścia emotka  do pozostałych: niestety nie wstrzelamy się w gusta emotka  i tak samo mam problem z rosnącą dupką emotka  masakra... Już rodzina chipsów nie chce a wyrzucić żal .... No to jeść trzeba już bym wolał żeby zrobili tak jak w innych konkursach. Kup i wyślij numer paragonu.... Przynajmniej by można to było zostawić te laysy i nawet już po termińie zjeść a tak to się otworzy i schną emotka  a tu lato idzie ... Kaloryfera nie będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6219069 Napisano: 23.06.2016 10:22:51 w Wkurza mnie...
Zgłoszenie na lays które po cichu myślałem na Tv nawet mi pufy nie dało emotka  no Lidka mnie nie lubi w TYM konkursie...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6218745 Napisano: 22.06.2016 16:54:27 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka Nosz kur... Gorzej jak niż 13 w piątek... Wszytsko idzie nie tak... Wszystko się wali... I to wszytsko dziś.... Zamiast cieszyć się pięknym ciepłym pierwszym dniem kalendarzowego lata to nic tylko się wkurzam... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6217801 Napisano: 21.06.2016 11:28:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

olunka napisał(a):

kemli napisał(a):

Pytanko odnosnie konkursu lays. Wczoraj byl ktory dzien konkursu?

57

Dziekuje kochanaemotka

Wlasnie też przyszedłem zapytać ale już widzę emotka  dziękuję równieź za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6217451 Napisano: 20.06.2016 20:18:14 w Dziś cieszę się z.....
znalazłem paragon w sklepie na kwotę 111 zł a tam bach emotka ALGIDA emotka zawsze to coś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0