Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6185449 Napisano: 18.04.2016 21:25:33 w GFK
sydariameki napisał(a):

A mms z serkiem trzeba było wysłać pierwszego dnia?

Ja wysłałem zaraz jak tylko wysłali emaila 
Serek kupiłem w tym samym dniu co wysłali ankietę instruktażową do badania  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185422 Napisano: 18.04.2016 20:52:57 w GFK
No sobota i niedziela miałem @ 20:32 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185413 Napisano: 18.04.2016 20:42:33 w GFK
Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Reni napisał(a):

mia napisał(a):

Reni napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze bierze udział w etapowym badaniu z owocowym serkiem Almette?

tak, ja  emotka

W sumie nic nie chcę, tylko ciekawiło mnie, że nikt o tym nie pisze.
I zastanawiam się, czemu kazali mi kupic ten serek, skoro nie pytaja o niego? emotka

no właśnie też mnie to zaskoczyło po pierwszym dzienniczku  emotka  

A wysyłaliście mmsa z tym serkiem? Może wysyłają rtylko tym co wysłali Mmsa? A powiedzcie mi te dzienniczki trzeba. W tym samym dniu wypełniać czy dzisiejszy mogę jutro rano ? Padam już i nie wiem czy mobę jutro go uzupełnić czy muszę czekac ? Wie ktoś może? 

Myślę, że trzeba tego samego dnia, zobacz sam w miejscu gdzie są ankiety, jest tam start i koniec dzienniczka i jest to ten sam dzień 

Dzienniczek 2start: 2016-04-17 / koniec: 2016-04-17 / status: zakończone

Pewnie masz racje... No wiec czekam emotka  szkoda że nie dali np. Do 12:00 następnego dnia byłoby łatwiej emotka  dziekuje za nakierowanie na odp. I czekam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185405 Napisano: 18.04.2016 20:28:11 w GFK
Reni napisał(a):

mia napisał(a):

Reni napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze bierze udział w etapowym badaniu z owocowym serkiem Almette?

tak, ja  emotka

W sumie nic nie chcę, tylko ciekawiło mnie, że nikt o tym nie pisze.
I zastanawiam się, czemu kazali mi kupic ten serek, skoro nie pytaja o niego? emotka

no właśnie też mnie to zaskoczyło po pierwszym dzienniczku  emotka  

A wysyłaliście mmsa z tym serkiem? Może wysyłają rtylko tym co wysłali Mmsa? A powiedzcie mi te dzienniczki trzeba. W tym samym dniu wypełniać czy dzisiejszy mogę jutro rano ? Padam już i nie wiem czy mobę jutro go uzupełnić czy muszę czekac ? Wie ktoś może?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185079 Napisano: 18.04.2016 11:18:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Korzystam na iPadzie emotka  po odświeżeniu nie pomaga emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185060 Napisano: 18.04.2016 10:53:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 - poprawione

u mnie nadal nachodzi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185046 Napisano: 18.04.2016 10:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

beacia121 napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Czy po wysłaniu maila z paragonem na paczkę - sprzątaczkę przychodzi jakiś mail zwrotny/ potwierdzający otrzymanie paragonu ? 

Tak

A ile się czeka na taką zwrotkę bo ja nic nie dostałam- wygrana 14-go

Różnie, u mńie nie raz na drugi dzień a nie raz do tygodnia... Nie ma chyba określonego terminu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185017 Napisano: 18.04.2016 05:12:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
 czy te : DO ZAKOŃCZENIA  można zrobić inaczej, żeby nie nachodziły na tytuł konkursu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185016 Napisano: 18.04.2016 04:55:06 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

baxter napisał(a):

pioge7 napisał(a):

te somersby w MDW to dziś info czy z piątku ?

z dzisiaj

czyli jeszcze informują
a jakie godziny wstawienia zdjęcia ?

dostałam wiadomość dzisiaj ok. 18.30, a zdjęcie dodałam 31 marca o godz. 19.56

Aha, a @baxter miał po 23, ja dodałem przed 22 to albo nie zaliczyli albo jeszcze poczekam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6185015 Napisano: 18.04.2016 04:53:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas przez weekend posiedziałem na wersji mobilnej i mam kilka uwag emotka
1. w wiadomościach prywatnych nie wyświetla się to co w zwykłej wersji że ktoś odczytał wiadomość
2. wchodząc na forum-> konkursy nie ma dalszych stron... no chyba że nie widzę... temat KONKURSY ma dużo działów i stron i nie można przechodzić między strony
3. Czy te konkursy POLECANE muszą się tak obracać ? nie mogą normalnie się zmieniać? Patrzę na konkursy u dołu strony a tu chaps do góry  i w dół i tak co parę sekund... no wkurzające to jest...
4. czy da się coś zrobić jak jestem na forum i widzę że ktoś prosi o odpowiedź na priv... i klikam na nicka XXX da się, żeby wyszło tak jak jest teraz Zobacz profil, wyślij wiadomość (chociaż tyle) a nie bezpośrednio wchodzić pierwsze na profil a potem dopiero na djecie klikać żeby napsiać wiadomość (swoją drogą) nieźle się namęczyłem żeby to znaleźć emotka

na razie tyle emotka jakby co będę pisać emotka

1. dodane - moje niedopatrzenie emotka
2. j.w.
3. j.w.
4. zobacz czy takie coś może być?

1. Super
2. Świetne
3. Extra 
4. Fantastycznie emotka  
Dzięki jak będę mieć znów jakieś uwagi, dam znać :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184960 Napisano: 17.04.2016 21:30:55 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

pioge7 napisał(a):

te somersby w MDW to dziś info czy z piątku ?

z dzisiaj

czyli jeszcze informują
a jakie godziny wstawienia zdjęcia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184956 Napisano: 17.04.2016 21:19:56 w Informują
Jurajska wysyła @ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184951 Napisano: 17.04.2016 20:56:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas przez weekend posiedziałem na wersji mobilnej i mam kilka uwag emotka
1. w wiadomościach prywatnych nie wyświetla się to co w zwykłej wersji że ktoś odczytał wiadomość
2. wchodząc na forum-> konkursy nie ma dalszych stron... no chyba że nie widzę... temat KONKURSY ma dużo działów i stron i nie można przechodzić między strony
3. Czy te konkursy POLECANE muszą się tak obracać ? nie mogą normalnie się zmieniać? Patrzę na konkursy u dołu strony a tu chaps do góry  i w dół i tak co parę sekund... no wkurzające to jest...
4. czy da się coś zrobić jak jestem na forum i widzę że ktoś prosi o odpowiedź na priv... i klikam na nicka XXX da się, żeby wyszło tak jak jest teraz Zobacz profil, wyślij wiadomość (chociaż tyle) a nie bezpośrednio wchodzić pierwsze na profil a potem dopiero na djecie klikać żeby napsiać wiadomość (swoją drogą) nieźle się namęczyłem żeby to znaleźć emotka

na razie tyle emotka jakby co będę pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184946 Napisano: 17.04.2016 20:19:56 w SZUKAM....
te somersby w MDW to dziś info czy z piątku ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184759 Napisano: 16.04.2016 15:29:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maggie napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maggie napisał(a):

Komuś zwrócili pieniądze za zakup dosi lub bryzy z vanishem? Bierzecie w tym w ogóle udział? 

Ja dostałem. I siostry też. I na dosię i na bryzę. 

Dzięki za odp. emotka

Prosze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184728 Napisano: 16.04.2016 11:00:57 w SZUKAM....
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Szukam kogoś kto kupił zmywarkę do zabudowy. Albo kto pamięta czy miał coś takiego. 

Otóż zakupiłem zmywarkę i jeszcze jest nie włożona. I mam dwie sprawy: czy jak ją otwieracie to też tak lekko słychać taki dźwięk jakby nie wiem jak to nazwać się coś łamało i drugie: czy drzwi jak otworzycie to się zamykają same? Będziemy zakładać ją za 3 tyg i nie wiem czy po założeniu się to unormuje ?

pioge u mnie taki odgłos łamania słychać jak wsadzę już tabletkę, zaś drzwi zamykają się same emotka

Aha no u mnie nie założona więc mam nadzieję ze to tylko na razie teraz 
A zamykają się same to jak masz je spuszczone na dół i wyciągnięte to koszyki? Bo ja właśnie wtedy jak tak mam to one się zamykają. U siostry natomiast już ma zabudowaną to drzwi zostają na dole ona wyciąga koszyki nakłada talerze, zasuwa je i wtedy zamyka.... 

Całkiem opuszczone drzwi na dół (ustawione w poziomie) nie powinny się zamykać, bo przecież wtedy musisz mieć możliwość napakowania/rozpakowania zmywarki.
Co do odgłosu przy otwieraniu to trudno powiedzieć, bo różne marki robią różne modele. U mnie nic nie słychać, ale moja zmywarka to już mocno wiekowy model (Siemensa).
A siostra ma dokładnie taki sam model? Bo wg mnie, to czy jest już wsunięta w zabudowę, czy nie, nie ma nic do rzeczy przy otwieraniu drzwi.

Markę ma tę samą, model inny ... No jeszcze sprawdzę jak to jest z całkowitym opuszczeniem w dół. Bo to na razie tak tylko próbowałem, żeby otworzyć ale nie dociskałem ich do konća. a wszystko do kuchni cały sprzęt jest tak w jednym pokoju pochowane i nawet nie sprawdzane tak do końca... Zobaczę jak wrócę do domu po pracy ....

bethan napisał(a):

mia napisał(a):

Całkiem opuszczone drzwi na dół (ustawione w poziomie) nie powinny się zamykać, bo przecież wtedy musisz mieć możliwość napakowania/rozpakowania zmywarki.

Nie będą się same zamykały, zabudowa - dochodzi blat na drzwi, który je obciąży.

Oby emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184720 Napisano: 16.04.2016 10:29:39 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Szukam kogoś kto kupił zmywarkę do zabudowy. Albo kto pamięta czy miał coś takiego. 

Otóż zakupiłem zmywarkę i jeszcze jest nie włożona. I mam dwie sprawy: czy jak ją otwieracie to też tak lekko słychać taki dźwięk jakby nie wiem jak to nazwać się coś łamało i drugie: czy drzwi jak otworzycie to się zamykają same? Będziemy zakładać ją za 3 tyg i nie wiem czy po założeniu się to unormuje ?

pioge u mnie taki odgłos łamania słychać jak wsadzę już tabletkę, zaś drzwi zamykają się same emotka

Aha no u mnie nie założona więc mam nadzieję ze to tylko na razie teraz 
A zamykają się same to jak masz je spuszczone na dół i wyciągnięte to koszyki? Bo ja właśnie wtedy jak tak mam to one się zamykają. U siostry natomiast już ma zabudowaną to drzwi zostają na dole ona wyciąga koszyki nakłada talerze, zasuwa je i wtedy zamyka....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184708 Napisano: 16.04.2016 09:22:22 w SZUKAM....

Otóż zakupiłem zmywarkę i jeszcze jest nie włożona. I mam dwie sprawy: czy jak ją otwieracie to też tak lekko słychać taki dźwięk jakby nie wiem jak to nazwać się coś łamało i drugie: czy drzwi jak otworzycie to się zamykają same? Będziemy zakładać ją za 3 tyg i nie wiem czy po założeniu się to unormuje ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184653 Napisano: 15.04.2016 21:11:10 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

pioge7 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

gryszelm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Oczywiście, że nie ona, bo to ja jestem Małgorzata G. i basta! i czekam na @...

no ja nie mam @ emotka więc to pewnie ty emotka

Ja tam widze 2x Malgorzate G. Nr 36 i 39 emotka

Faktycznie, ale to nie ja jednak emotka

czy wszyscy mają emaile o wygranej o jednej porze? 

U mnie @ o 19.41

19.42 emotka

Dziekuje za info 
Ale juz nie ma co czekac emotka  już za długo by było żeby wysłać :/ gratulacje 

a rezerwy nie ma? Tutaj było trzeba podac dolny numer więc mysle że sporo osób nie doczytało i nagroda im przepadnie

To może lepiej że nie mam bo tez wysłałem górny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6184646 Napisano: 15.04.2016 20:52:42 w Biedronka
defed napisał(a):

U mnie w rodzince @ przyszly o 19:30, 19:33, 19:34

Ale ci dobrze emotka  na co przepisy posyłałaś?  Wyświetl w wątku >>
0 0