Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6183539 Napisano: 13.04.2016 17:11:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy funkcja powiadomienia gdy ktoś mnie cytuje powinna działać do każdego cytowania czy jest ograniczona np. Do 1 tematu? Bo zadałem pytanie w dziale kaufland konkursy i zostałem zacytowany przez 4 osoby w osobnych cytatach i postach a otrzymałem tylko powiadomienie o 1 cytowaniu, pozostałych już nie ? Jak to ma działać? 

Na chwilę obecną działa to tak, że do jednego tematu jedno powiadomienie i jeden cytat

Aha no szkoda, bo ktoś mnie skomentuje o 7 potem ktoś o 16 na innej stronie i już tego nie zobaczę bo zobaczę to o 7 tylko emotka  powinno byc powiadomienie do każdego cytowania. Takie jest moje zdanie...

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6183455 Napisano: 13.04.2016 13:17:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas czy funkcja powiadomienia gdy ktoś mnie cytuje powinna działać do każdego cytowania czy jest ograniczona np. Do 1 tematu? Bo zadałem pytanie w dziale kaufland konkursy i zostałem zacytowany przez 4 osoby w osobnych cytatach i postach a otrzymałem tylko powiadomienie o 1 cytowaniu, pozostałych już nie ? Jak to ma działać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6183449 Napisano: 13.04.2016 13:16:13 w Kaufland konkursy
Dziekuje wszystkim za informacje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6183432 Napisano: 13.04.2016 12:57:07 w Kaufland konkursy
Do kiedy można kupować produkty w kauflandzie na konkurs? Załączniki na tablecie się otwierają a regulamin już nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6183343 Napisano: 13.04.2016 09:36:00 w Biedronka
Ja mam już w domu z ostatniego a siostra nie ma a też wygrała w ostatnim (hebe)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182699 Napisano: 11.04.2016 17:40:39 w Kaufland konkursy
donia7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie 14:40 na gmailu nie mam pojęcia co tam wygrywało ale tak denne zgłoszenie wysłałem, tylko po to bo paragon miałem a nie chciałem żeby się zmarnował no i wysłałem. Także nie ma chyba na przyszłość co myślec tylko wymyślać na poczekaniu i wysyłać emotka  

Hehe a ja się starałam, troszkę czasu poświęciłam na odpowiedź i nic.. emotka

Ja też się starałam emotka

To samo miałem w berliso wymyslilem cos na szybko w ostatnim dniu etapu i poszło zgłoszenie nawet nie wiem co tam pisałem na szybko i się udało mikrofalę a jak potem pisałem myślałem  z dwa dni to nawet się rękawiczki nie udało emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182555 Napisano: 11.04.2016 14:51:53 w Kaufland konkursy
U mnie 14:40 na gmailu nie mam pojęcia co tam wygrywało ale tak denne zgłoszenie wysłałem, tylko po to bo paragon miałem a nie chciałem żeby się zmarnował no i wysłałem. Także nie ma chyba na przyszłość co myślec tylko wymyślać na poczekaniu i wysyłać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182456 Napisano: 11.04.2016 11:45:30 w SZUKAM....
Dziękuje wszystkim za wszelkie uwagi... Na przyszłość na pewno potrzebne, Alan poszedł na usg, zobaczymy czy cos Wykarze..

Co do mleka tak jak pisałem jest w szpitalu i lekarze dają takie zalecenia, wiec siostra i szwagier nic nie mówią bo sie nie znają emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182446 Napisano: 11.04.2016 11:26:58 w SZUKAM....
ewikewik napisał(a):

To może jogurty z żywymi kulturami bakterii do picia? Dzieci raczej lubią i łatwo skonsumować. A przy grypie, bo prawdziwa grypa a nie inna infekcja bakteryjna, to na prawdę ciężka choroba, więc dzieciak może być "zdechły".

No wlasnie taki jest... Nic nie chce wziąć do buzi, jak już coś weźmie to od razu że go brzuszek boli, że wymiotować będzie a jak jeszcze był w domu to specjalnie wkładał do buzi paluszki żeby zwymiotować. No i wlasnie taki jest jak to powiedziałaś "zdechły" śpi, leży, nic mu się nie chce... Po kroplowce to jedynie do ubikacji idzie i teś mu się nie chce... Dzis rano wypił trochę mleka... Tyle... Wiecej nie chce  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182441 Napisano: 11.04.2016 11:18:10 w SZUKAM....
ewikewik napisał(a):

Pioge przy grypie może tak być, że się nie je, jeśli się ją ciężko przechodzi. Apetyt wróci, i to ze zdwojoną siłą. Trzeba tylko dzieciaka pilnować bo grypa może się zamienić w zapalenie płuc. niech siostra pilnuje dokładnego osłuchania płuc i serca na kontroli u lekarza. Powikłania pojawiają się niepostrzeżenie...

Na razie siostrzeniec jest w szpitalu wiec mam nadzieję że pod dobrą opieką.... Co do kiszonek chyba odpada emotka  on nic nie chce... Wafle ryżowe już je jak za karę emotka  tylko by spał... Nic go nie cieszy... Nawet gry na tablecie co siedziałby przy nim godzinami... Groźby czy prośby tez nie emotka  dzwoniłem do szwagra (zamienił sie z siostra) to nie dał rady rozmawiać wiec pewnie gada z lekarzem albo cos.... Zobaczymy... Może w końcu coś ruszy :-/ co do tych probiotyków to dam siostrze znac na nastepńy raz.... 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182420 Napisano: 11.04.2016 10:33:58 w SZUKAM....
defed napisał(a):

pioge7 - probiotyk to jest wlasnie to, co sie podaje dzieciom i doroslym przy antybiotykoterapii, by chronic zoladek. To jest sprzedawane bez recepty (Dicoflor itp.). Moj lekarz nigdy tego nie przepisuje, farmaceuta mi o tym przypomina, gdy widzi antybiotyk na recepcie.
A teraz zycze dzieciaczkowi szybkiego powrotu do zdrowia emotka

No tego nie wiem... Siostra nie mieszka z nami tylko u siebie i nie wiem co mu podawała a nie będę dzownić do niej bo siedzi przy nim cały czas.... Dziekuje za życzenia.... Mam nadzieję że się spełnią bardzo bardzo szybko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182409 Napisano: 11.04.2016 10:09:31 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy czujeś dziecko miało ostatnio problem po antybiotyku? Syn siostry brał do środy antybiotyk i od środy praktycznie nic nie pije, nie je (tylko wafle ryżowe ale mało) do soboty praktycznie w ogóle nie sikał.... Siostra zawiozła go na SOR, wyniki wszystkie w porządku, jedynie podwyższony aceton, z racji tego że nic nie je... Lekarze nie wiedzą (przez weekend) co mu jest... Robili tylko podstawowe badania. Dzis mają zrobić bardziej szczegółowe, ale mówili że antybiotyk mógł podrażnić żołądek.... I tu pytanie: miało dziecko kogoś coś takiego koedyś i jeśli tak.... Ile to coś trwa? 

no dziwna sytuacja emotka  a sikanie jest bardzo ważne... jaki to był antybiotyk, pamiętasz?Znajomi dawali mu probiotyki?Może za duża dawkę w stosunku do swojej wagi dostał emotka  nie wiem...

Chyba nie było nic dodatkowego... Nie wiem dokładnie.. Chyba jakieś dodatkowe syropy bo miał grypę, jedne antybiotyki nie pomogły i dostał drugie... Co do dawki to myślę że nie dostał złej... Teraz od soboty coś tam sika bo dostaje kroplówkę... Popołudniu ma mieć wyniki z kału bo w weekend oczywiście trzeba czekać aż w poniedziałek się komuś zechce jakieś badania porobić.... Jedynie krew badali i z krwi wszystko wporządku było emotka  lekarze podejrzewają podrażnienie żołądka ale nie mówią ile może to trwać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182404 Napisano: 11.04.2016 10:03:24 w SZUKAM....
Czy czujeś dziecko miało ostatnio problem po antybiotyku? Syn siostry brał do środy antybiotyk i od środy praktycznie nic nie pije, nie je (tylko wafle ryżowe ale mało) do soboty praktycznie w ogóle nie sikał.... Siostra zawiozła go na SOR, wyniki wszystkie w porządku, jedynie podwyższony aceton, z racji tego że nic nie je... Lekarze nie wiedzą (przez weekend) co mu jest... Robili tylko podstawowe badania. Dzis mają zrobić bardziej szczegółowe, ale mówili że antybiotyk mógł podrażnić żołądek.... I tu pytanie: miało dziecko kogoś coś takiego koedyś i jeśli tak.... Ile to coś trwa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182107 Napisano: 09.04.2016 15:56:24 w SZUKAM....
klaudaa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

klaudaa napisał(a):

a ja szukam info czy ktos wygral w kamis?(mlynki elektryczne do przypraw?) czy hurtowo pozniej zgarnimy;))))))

na 99% zgarniemy je hurtowo emotka

tylko czy my czy inni?to ważne emotka  

O mnie za mnie to wolę żeby to na nas padło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6182042 Napisano: 09.04.2016 11:07:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy jedna osoba może wygrać  2 bony w dwóch rożnych sklepach, np zakupiłam produkty w  Kauflandzie  w Warszawie i w  Gdańsku, czy na te same dane odpada?? 
chodzi o Konkurs "Troszczymy się o wiosenne zapachy w Waszych domach" Kaufland

Nie, jedno gospodarstwo (adres) może wygrać w całym konkursie raz. Nawet gdybyś grała na siebie i męża, mamę, córkę oni nie dostaną. Na jeden adres jedna nagroda. Bez względu na różne sklepy. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181931 Napisano: 08.04.2016 21:17:53 w SZUKAM....
klaudaa napisał(a):

a ja szukam info czy ktos wygral w kamis?(mlynki elektryczne do przypraw?) czy hurtowo pozniej zgarnimy;))))))

na 99% zgarniemy je hurtowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181471 Napisano: 07.04.2016 19:43:08 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ?

gdyby się dało emotka ale niestety się nie da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181449 Napisano: 07.04.2016 18:48:13 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony....

Piotruś, trzeba patrzeć na daty na przyszłość emotka

No ja wiem... patrzę na dziń i miesiąc... w końcu ktoś moderuje tą bazę i myślę że patrzy na dpodawany konkurs, ale przez myśl mi nie przeszło że ktoś rokiem może manipulować.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6181445 Napisano: 07.04.2016 18:34:04 w Wkurza mnie...
dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180628 Napisano: 06.04.2016 04:32:39 w Paragony
Kupi mi ktoś dzis colgate w biedronce? Konkurs do dzis a ja nie zajadę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0