Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6180460 Napisano: 05.04.2016 18:47:53 w Paragony
ma ktoś paragon na zbyciu do konkursu Biedronki ? Wymysliłem dwie odpowiedzi a zapomniałem że mam 1 paragon tylko emotka Proszę o priv emotka z ceną, nie zdążę jutro podjechać do biedry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180402 Napisano: 05.04.2016 17:13:50 w Kaufland konkursy
Ashedalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

doris1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

koper napisał(a):

Mam nową gazetkę.  emotka  Od czwartku nasz ulubiony konkurs z bonami. emotka

emotka

super! koper dziękujemy za dobre wieści emotka

jej je jejejjejejejjeje
akurat w weekend będę na trasie 3 kauflandów emotka

Dasz namiary na tę gazetkę emotka ?

dostał pewnie w sklepie emotka od jutra na www.iulotka.pl (ok. 9) Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6180368 Napisano: 05.04.2016 16:36:08 w Kaufland konkursy
doris1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

koper napisał(a):

Mam nową gazetkę.  emotka  Od czwartku nasz ulubiony konkurs z bonami. emotka

emotka

super! koper dziękujemy za dobre wieści emotka

jej je jejejjejejejjeje
akurat w weekend będę na trasie 3 kauflandów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179935 Napisano: 05.04.2016 06:41:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

ziolko napisał(a):

może wersja urodzinowa nicka? emotka  
tzn. jakby ktoś wpisał swoją datę urodzenia w profilu, wtedy jakby miał urodziny, to przy jego nicku pojawiałby się mały torcik emotka  a  reszta forum by widziała, kto i kiedy emotka  
Co Wy na to?? emotka

Póki co to nie ma nawet pola do wpisania daty urodzin, będzie zainteresowanie? 

Fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179682 Napisano: 04.04.2016 13:19:17 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś kupował już pastę Colgate na nowy konkurs? Jaka jest cena ?

Ja dziś kupiłam.
11,19

Potwierdzam. U mnie tyle samo.

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka  

Ja jak kupowałam Palmolive w Naturze to napisałam sobie - oprócz mydeł.I super tylko,że nie dopisałam słowa -w kostce i potem się zastanawiałam czy mydło w płynie może być.
Czyli nawet kartka mi w tych zakupach  nie pomogła. emotka

Najlepiej na zakupy brać tablet z internetem i mieć przy sobie regulamin żeby móc sprawdzić emotka  no nic nie będę grać emotka  aż tyle pasy mi nie trzeba żeby znow kupować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179680 Napisano: 04.04.2016 13:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę? 

5. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie dowolną ilość razy, każdorazowo spełniając warunki określone w§2 pkt 1
a  §2 pkt 1:
Aby wziąć udział w Konkursie należy w terminie od godz. 00:00:00 dnia 14.03.2016 roku do dnia 15.05.2016 rokudo godz. 23:59:59:

REGULAMIN !!!!

Dziekuje za info emotka  
Niestety jestem na telefonie i nie włącza się regulamin na tel a siostra dzwoniła czy wyrzucić czy nie emotka
dzieki i dzownię nich zostawi emotka '

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179666 Napisano: 04.04.2016 12:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179655 Napisano: 04.04.2016 12:38:14 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179623 Napisano: 04.04.2016 11:54:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka  

Czy przeglądarka akceptuje cookies?

Zrobiłem też małą poprawkę, aby informacja była przechowywana również w sesji...

No chyba akceptuje emotka
taki napis wyskakiwał mi zawsze po wyczyszczeniu ciasteczek ale zamknąłem go raz i nie wychodził a wczoraj w każdym temacie i cały czas. I temu napisałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179583 Napisano: 04.04.2016 10:16:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179508 Napisano: 03.04.2016 21:20:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Nowe zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia
Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do
indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień
dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa
urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany
ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies

czy to coś pojawia się u wszystkich w każdym wątku pomimo naciśnięcia X czy tylko u mnie taki ewenement emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179507 Napisano: 03.04.2016 21:18:23 w Carrefour konkursy
ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179457 Napisano: 03.04.2016 17:30:36 w Rossmann
infatne napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odbierał już ktoś nagrodę z krzyżówki za luty? Mieli chyba poinformować SMS i nic nie mam do dzis emotka  

to pewnie nagroda w drogerii lezy i czeka...

A nie informują ? Że przysłali emotka

od jakiegos czasu jakos im sie zdarza "zapomniec". Ja dostalam w styczniu smsa ze nagroda do odebrania a wcale jej w drogerii nie bylo, dopiero poltora tygodnia pozniej dotarla. Radzilabym zadzwonic do rossmana w ktorym masz do odebrania nagrode i zapytac czy jest.

Dzieki za info emotka  

i jak tam wiadomo dzwonił ktoś może do swojego rossmanna?  bo u mnie nadal nie ma info o przybyciu nagrody wiec chyba skrobne do nich maila. .....

ja podejdę jak będę w mieście emotka
a może też zaraz napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179202 Napisano: 02.04.2016 11:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka

nie wszystkim się chce czekać do północy zwłaszcza że o 4:30 wstają do pracy emotka wiec się wysyła o której sie da, a nóż się uda emotka Raz było w jakimś konkursie chyba 15 nagród dla pierwszych i wysłąłem z głupoty o 10 a siotra po 11 i wygraliśmy razem emotka więc może się uda emotka

ja wysylalam po polnocy bez kropki, ale przyszla zwrotka ze bledna Treść emotka

No to nie wiem ja mam tak:

sorki ale nie wiem jak obrócić emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179191 Napisano: 02.04.2016 10:11:26 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Że zostałam z kodami z szymanowskiej emotka  cale szczescie tylko  dwa.

Nosz kur.... Faktycznie po konkursie emotka  a ja mam jeszcze zgrzewkę 10 kg nie otwarte.... Miałem wklepać w święta ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179092 Napisano: 01.04.2016 21:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka

nie wszystkim się chce czekać do północy zwłaszcza że o 4:30 wstają do pracy emotka wiec się wysyła o której sie da, a nóż się uda emotka Raz było w jakimś konkursie chyba 15 nagród dla pierwszych i wysłąłem z głupoty o 10 a siotra po 11 i wygraliśmy razem emotka więc może się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179064 Napisano: 01.04.2016 21:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja posłałam, a dlaczego pytasz?

bo mi przyszlo, ze bledna tresc i dalam sobie spokoj, a o ktorej wysylalas?

Wysłałam na początku dnia smsy o treści FARMIO.L na 71700.

a ja wyslalam bez kropki i doopa

ja też wysłałem bez kropki dałem FARMIO L i przyszła zwrotka od razu... sms wysłany o 4 rano Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6178084 Napisano: 30.03.2016 19:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka napisał(a):

do kiedy mozna wysyłac zgłoszenie w konkursie bosh w którym mozna wygrac samochód lub zwrot za zmywarke? w regulaminie jest ze do 30 kwietnia a w zasadach ogólnych ze konkurs trwa do jutra.

Dojutra można kupować zmywarkę a do końca kwietnia isę zgłaszać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6178042 Napisano: 30.03.2016 17:43:21 w Rossmann
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odbierał już ktoś nagrodę z krzyżówki za luty? Mieli chyba poinformować SMS i nic nie mam do dzis emotka  

A nie informują ? Że przysłali emotka

od jakiegos czasu jakos im sie zdarza "zapomniec". Ja dostalam w styczniu smsa ze nagroda do odebrania a wcale jej w drogerii nie bylo, dopiero poltora tygodnia pozniej dotarla. Radzilabym zadzwonic do rossmana w ktorym masz do odebrania nagrode i zapytac czy jest.

Dzieki za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177922 Napisano: 30.03.2016 13:20:02 w Rossmann
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A nie informują ? Że przysłali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0