Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6171310 Napisano: 10.03.2016 19:03:26 w Biedronka
@asante napisał(a):

A jak macie opisane te czekolady na paragonie? Ja przy trzech mam skrót Magn., a przy 2 nic. Nie lubię takich paragonów.

u mnie
Czek Krów Żur 100g
2* Galaret Mix 190g
:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6170856 Napisano: 09.03.2016 19:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy H&S everydame informuja @?

Tak emaile były  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6170607 Napisano: 09.03.2016 10:36:07 w SZUKAM....
Dziekuje za pomoc wszystkim w odnalezieniu najlepszych..., czyli te najbardziej reklamowane widocznie są mniej skuteczne emotka  w takim razie kupie fairy emotka  poczekam na konkurs w kauflandzie jak będzie budżet to przy okazji emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6170576 Napisano: 09.03.2016 09:32:28 w SZUKAM....
Które tabletki do zmywarki są lepsze? Somat, finisz  czy persil? Czy cos innego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6170467 Napisano: 08.03.2016 21:25:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy w zott szcesliwa 10-tka paragon musi byc z danego etapu? BO juz mi sie konkursy mieszają emotka

tak musi być z danego etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6170188 Napisano: 08.03.2016 14:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

agamaty napisał(a):

nkba napisał(a):

lola.lola napisał(a):

monia676 napisał(a):

joan napisał(a):

constanza napisał(a):

Kurczę, odświeżylam stronę po wysłaniu zgłoszenia i było 5003. Znając życie to byłam 5001 emotka  ale w mailu pisali o weryfikacji i wysyłce nagrody. Chyba, ze każdy dostaje z automatu takiego, nawet teraz jak sie pula nagród wyczerpała?

Nic nie szkodzi - wierz mi, że z pewnością ktoś nie przeczytał regulaminu i posłał zgłoszenie na dane mężczyzny emotka

no już nawet w MDW są wpisy blender na mnie i na męża emotka

Nawet na każdego z domowników emotka

wioleczka83  u mnie też zgłoszenie poszło ok numeru 3500 i nie mam informacji, ze wygrałam 

Ja wysłałam jak było około 2400 zgłoszeń i maila brak emotka a siora od razu dostała emotka

ja dostałam od razu potwierdzenie a wysyłałam ok. 4300 zgłoszenia. Jak próbowałam wysłać z mailem na wp.pl to mieliło, mieliło i nie wiem czy wysłało, ale potwierdzenia nie mam.

U mnie 5024 ehh potwierdzenie też od razu, ale wysyłali wszystkim z automatu, bo kolejne miało nr 7300 i identyczne potwierdzenie, więc weryfikacja rozstrzygnie ostatecznie:) 

a nie macie na jakich skrzynkach? bo ja na onecie nie mam też a byłem 3000 coś na babcię.... a jak wpsiałem znów jej dane to że @ jest już w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169984 Napisano: 08.03.2016 10:14:37 w Wkurza mnie...
ja pier.... chcę wysłac zgłoszenie do konkursy actimel w ITM i co... konkurs rozpoczyna się o 12:00 a mam paragon z 10:31 emotka nosz cholera... ciekawe że nie mogą robić od północy skoro promocje są w sklepie od 7:00 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169970 Napisano: 08.03.2016 09:38:28 w Oddam za darmo
nie wiem czy nie wykorzystane, ale znalezione:
oddam za darmo doładowanie heyah za 20 zł, pierwszej osobie na pw, nie wiem czy działa, ale mam kod i chcę wyrzucić, a telefonii nie mam

EDIT: oddane zubi Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169877 Napisano: 07.03.2016 20:56:31 w Konkursy ABC
luko922 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy sms na konkurs ma mieć do 160 znaków czy wiecej? Bo pisze tylko że za smsa 160 zostanie pobrana normalna opłata ale nie pisze że ma mieć akurat do 160 emotka  

Jak dla mnie nie ma ograniczenia, ale może ktoś już wygrał dłuższym zgłoszeniem niż 160? 

Mam info od kalki że wygrała dłuższym niż 1 SMS emotka  także można  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169705 Napisano: 07.03.2016 15:18:15 w Konkursy ABC
Czy sms na konkurs ma mieć do 160 znaków czy wiecej? Bo pisze tylko że za smsa 160 zostanie pobrana normalna opłata ale nie pisze że ma mieć akurat do 160 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169563 Napisano: 07.03.2016 09:38:02 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dorothy napisał(a):

szukam odpowiedzi: może ktoś wie jak na Facebooku można zrobić aby można było pisać w ten sposób?:
F
A
C
E

A nie chodzi o to żeby nacisnąć shift plus Enter ? Tylko trzeba trzymać shift i nacisnąć Enter... Wtedy zjeżdża w dół kuror i tak za każdym razem

oj właśnie o to chodzi! emotka

Super że pomogłem emotka  
xena napisał(a):

dostałam na meila takie coś:

Szanowny Kliencie, dnia 02.03.16 została
wysłana przesyłka o numerze 553573166 składającej się z:
sztuk paczek 1. Uprzejmie informujemy, że nasz kurier nie zastał osoby
upoważnionej do odbioru przesyłki.

W celu ponownego dostarczenia przesyłki prosimy o potwierdzenie pod
poniższym linkiem -
XXX
(Jeśli link nie otwiera się po kliknięciu, należy skopiować go do paska
adresu i kliknąć klawisz Enter)
Po otrzymaniu PINU nasz kurier skontaktuje się w celu uzgodnienia
dokładnego terminu dostawy.

boję się, że to jakiś wirus, ma ktoś może podobną wiadomość? co to w ogóle za strona frot.pl -u mnie oznaczana jest jako niebezpieczna emotka

NIE WCHODZIĆ!!!!!! To wirus emotka  
Po co kurierowi jakiś pin? Ma dostarczyć na drugi dzien a nie PINu szukać !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169536 Napisano: 07.03.2016 04:55:30 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

szukam odpowiedzi: może ktoś wie jak na Facebooku można zrobić aby można było pisać w ten sposób?:
F
A
C
E

A nie chodzi o to żeby nacisnąć shift plus Enter ? Tylko trzeba trzymać shift i nacisnąć Enter... Wtedy zjeżdża w dół kuror i tak za każdym razem Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169531 Napisano: 07.03.2016 00:57:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

czarnygreg, pod względem wkurzania się na zęby baardzo dobrze Cię rozumiem.
Ogólnie mam dość słabe zęby, ale przez refluks żołądkowy zęby dosłownie mi się sypią.
Też po każdej ostatniej wizycie żyję nadzieją, że mam dłuższą przerwę w leczeniu a tu zonk... po kilku tygodniach znowu dzwonię do dentystki z kolejną sprawą emotka emotka

Mam to samo emotka  od 2007 roku do dziś tylko i wyłącznie 1 miesiąc obeszłem sie bez dentysty emotka  do dzis zmieniony dentysta chyba 5 czy 6 razy aż trafiłem na taką przy której ząb trzyma mi się kilka miesięcy a nie po kilku dniach coś wypada emotka  no ale tak jest zaczynam z zębami i już ostatni kończy to sie zaczyna od nowa w tym pierwszym i tak w kółko... Już myślałem po lutowej wizycie że wszystko ok, i już widzę 2 dziurki emotka  rano będę sie rejestrować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6169077 Napisano: 04.03.2016 21:43:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

luko922 napisał(a):

radosna napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy to coś z konkursów? Taki mail, a nie mam pojęcia co to może być...:
Traffic 99 Zdzisław Olchowik poprosił nas o poinformowanie Cię o zmianie statusu przesyłki o numerze ****************.

http://miejsce.wa...k/miasto-Warszawa/p/

To też sobie znalazłem, ale dalej nie wiem co to emotka . No nic, ciekawe... :>

https://www.e-kon...strona/908/#p6167121

mikrofala lub rękawica belriso u mni mikrofala tak szła Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168999 Napisano: 04.03.2016 18:37:59 w Biedronka
asandraa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie zott trzeba cos odpisać im na emailu? Bo wygrałem a akurat tą skrzynkę mi zablokowali w poniedziałek i do dzis nie chcą odblokować i nie wiem czy pisać do zott za wczasy czy nie emotka  

nie trzeba chyba. A jakie skrzynki mailowe blokują i za co? Gmail czy inne?

Zablokowali mi na o2 skrzynkę w poniedziałek, pisze do nich dziennie emaile i nic emotka  nie odpisują w ogóle na emaile ani ich nie odczytują emotka  nie wiem czemu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168919 Napisano: 04.03.2016 16:28:13 w Biedronka
Czy w konkursie zott trzeba cos odpisać im na emailu? Bo wygrałem a akurat tą skrzynkę mi zablokowali w poniedziałek i do dzis nie chcą odblokować i nie wiem czy pisać do zott za wczasy czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168654 Napisano: 04.03.2016 08:24:30 w Konkursy ABC
Byłem i wielce zdziwiony bo było to co chciałem w cenach gazetowych emotka  pierwszy raz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168648 Napisano: 04.03.2016 06:20:53 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka  

Aha czyli chyba można kupić po cenach jakich sie chce emotka  oby... 

Ja tam bym chciała po takich jakich chcę i co chcę emotka  A musiałam kupić to co było (a był jeden promo-produkt) i po cenie za jaką "normalnie" bym nie kupiła  emotka

Niestety tak to już jest w abc emotka  ja pamietam był konkurs też gazetowy i trzeba było kupić produkt co w gazetce był za 2.65, wchodzę do sklepu i jest nabita cena 2.65 zł na produkcie a babka mi liczy 2.39, a ja jej się upominam że coś źle liczy i sprawdziła i nabiła więcej, aż się zdziwiła że takie rzeczy się dzieją źe się ktoś upomina o wyższą cenę, a normalnie bym się ani nie odezwał ani nie zauważył emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168574 Napisano: 03.03.2016 21:27:58 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka  

Aha czyli chyba można kupić po cenach jakich sie chce emotka  oby...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6168449 Napisano: 03.03.2016 16:38:41 w SZUKAM....
malenka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

szukam kogos kto wysyłal cos przez kurjerzy.pl za pobraniem....jak wysyłałam normalnie wszytsko było ok,wysłałam za pobraniem wiem ze paczka dotarła w poniedziałek rano a zwrotu kasy nie mam do dzis-wysłalam do nich zapytanie to powiedzieli ze wysla dopiero 4 marca czyli w sumie po tygodniu:(kurcze nie wiedziałam ze to taki standart:(

Przeczytaj dokładnie co piszą w regulaminie korzystania z ich usług. Jak korzystałam z innej stronki, ale to był standard że na przelew czekało się 2 tygodnie od terminu dostarczenia przesyłki.

Ja tez jak wysyłam cos za pobraniem ale przez sendit to czekam ok tygodnia nawet do półtorej na przelew Wyświetl w wątku >>
0 0