Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6163863 Napisano: 23.02.2016 12:10:00 w SZUKAM....
ma ktoś taki okap:
http://www.mediae...amica-ots615i,id-519

szukam informacji, czy to coś nad okapem (to takie wysokie) to jest rzeczywiście takie wysokie czy tylko na zdjęciu? jak to wygląda w kuchni? będę wdzięczny za ppomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163775 Napisano: 23.02.2016 09:21:22 w Wkurza mnie...
emotka hahahah kupiłem whiskas kotu za 8 zł, daję żeby zwrócili mi kasę, a tu każą sobie paragon wysyłać pocztą za 4,20 zł.... hahaha śmiechu warte... emotka wyśle zwykłym... dojdzie to nie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163636 Napisano: 22.02.2016 19:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

defed napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia co może łączyć Walentynki i Shake it oprócz sraczki emotka

Mam kilka pomysłów, ale przed 22:00 nie zdradzę emotka

To ja wracam tu na ciekawą lekturę inspiracji - do zobaczenia po 22:00 emotka

też zajrzę po 22

Tez dziś sie cały dzien zastanawiam nad tym emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163573 Napisano: 22.02.2016 17:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

jak informuje o wygranej paczka-sprzątaczka i milka?

Paczka info na @  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163317 Napisano: 22.02.2016 09:20:08 w Kaufland konkursy
A są jakieś przecieki czy będzie cos od czwratku? Budźetowy oczywiście emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163311 Napisano: 22.02.2016 08:45:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

Właśnie uruchomiłem wtyczkę ws. ogłoszeń.
Dostępna jest pod adresem: https://www.e-konkursy.info/ogloszenia.

Obecnie jest to wersja beta.
Proszę o zapoznanie się z nią.
Wszelkie uwagi/sugestie proszę zgłaszać w tym temacie emotka

wg mnie fajne, dodałem już pierwsze,
wg mnie fajne by było osobne pole na cenę i żeby była ona pokazana na stronie głównej przed wejsciem w ogłoszenie

Cena i coś jeszcze?
U góry sortowanie?
Cena od najniżej/najwyższej
Data dodania od najniższej/najwyższej
Data zakończenia od najniższej/najwyższej
Stronnicowanie - 20 ogłoszeń na stronę?
Ma być możliwość edytowania ogłoszenia? Obecnie można jedynie usuwać i dodawać nowe...
3 zdjęcia chyba wystarczy?

Sortowanie spoko, może jeszcze obok ceny dodać czy jest nowe czy używane?  Co do ilości, może da sie np. 20, 40, 60 do wyboru? Może fajne by było edytowanie, bo ktoś ma np. 3 rzeczy sprzeda 1 to by napsiał że jeszcze 2 zostały czy cos. Co do zdjeć 2-3 wystarczą spokojnie. I faja by by była u góry nad ogłoszeniami wyszukiwarka, jak będzie np. 300 ogłoszeń a szukam pralki to nie szukam po każdym tylko wpisuje i już. Na razie takie mam myśli emotka  

I jeszcze jedno: przy dodawaniu ogłoszenia musi byc podawane ten kod weryfikujący?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6163258 Napisano: 21.02.2016 21:55:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Właśnie uruchomiłem wtyczkę ws. ogłoszeń.
Dostępna jest pod adresem: https://www.e-konkursy.info/ogloszenia.

Obecnie jest to wersja beta.
Proszę o zapoznanie się z nią.
Wszelkie uwagi/sugestie proszę zgłaszać w tym temacie emotka

wg mnie fajne, dodałem już pierwsze,
wg mnie fajne by było osobne pole na cenę i żeby była ona pokazana na stronie głównej przed wejsciem w ogłoszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6162689 Napisano: 19.02.2016 19:31:52 w Biedronka
serberta napisał(a):

czy jak wysyłaliście zgłoszenie na zott dostawaliście potwierdzenie na maila ?

Nie , na dwa konta nic nie przyszło Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6162480 Napisano: 19.02.2016 14:21:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Itm olał, biedronka olała, paczka sprzątaczka też emotka czas chyba na urlop iść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6162387 Napisano: 19.02.2016 12:45:30 w Biedronka
belca napisał(a):

magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie 0/14 (a wczoraj w itm 0/5). Moja motywacja osiagnela depresje. Juz nawet plakac nie mam sily.

0/20 emotka

Też emotka . Nie wygrać w takim gronie to zaszczyt emotka

0/10 emotka

0/6emotka

0/5  emotka  

A ja sie denerwuje że u mnie 0/2 emotka  czyli z wami przegrać to jak wygrać emotka  w itm tez 0/2 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6162119 Napisano: 19.02.2016 08:50:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

To ja pechowa, 3 paragony i nic do tej pory emotka

Ja wysłałem już 9 i na razie 1 zestaw wpadł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6160981 Napisano: 16.02.2016 21:01:35 w Wkurza mnie...
Nic ale to nic sie nie układa od niedzieli emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6160805 Napisano: 16.02.2016 14:28:12 w Nowy design
tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ta reklama ma wychodzić z jej przeznaczonego miejsca czy cos jest nie tak?

Na moje oko, to ona nawet wybiega, a nie wychodzi emotka

hahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6160627 Napisano: 16.02.2016 10:13:09 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
estrelitta napisał(a):

pionas napisał(a):

defed napisał(a):

pionas - dla mnie to nie potrzebne, podoba mi sie mozliwosc zaoferowania czegos na sprzedaz w formie postu na forum, bez regul, bo w zaleznosci od posiadanego towaru, czasem wygodniej mi napisac 1 zdanie, czasem czuje potrzebe stworzyc szczegolowa kilkuwersowa charakterystyke przedmiotu, czasem chce wkleic tylko link do mojej oferty na OLX, a czasem link do sklepu, gdzie sa opisane parametry identycznego produktu.

w takiej liście nic nie stoi na przeszkodzie aby dodać linki zewnętrzne...

ziolko napisał(a):

wg mnie powinny być miniaturki zdjęć, a dopiero po kliknięciu powinny mieć właściwy rozmiar. I oczywiście otwierane w oddzielnym oknie.
Bo jak teraz kilka osób doda zdjęcia (albo ta sama kilka zdjęć) to już cała strona zawalona ogromnymi fotkami.

można zrobić aby lista była wyświetlana z miniaturką, tak jak obecnie lista konkursów:
z lewej strony miniaturka, obok tytuł a pod spodem informacja np. Ogłaszający:

Wygląd jest do dogadania emotka

mi się ten pomysł podobaemotka

również jestem jak najbardziej za! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6160468 Napisano: 15.02.2016 20:02:09 w Nowy design
Czy ta reklama ma wychodzić z jej przeznaczonego miejsca czy cos jest nie tak? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6159952 Napisano: 14.02.2016 18:19:55 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękuję wszystkim za pomoc, przekażę siostrze wszystkie szczeógły i powinniśmy coś obgadać, ta masa masująca jest ciekaw

dziękuje

Mop Vileda elektryczny, aparat do mierzenia ciśnienia, cukru, masażer, czajnik elektryczny, parowar, wypasiona pościel, poduszki ortopedyczne...
emotka

ale pojechałaś emotka hahah mop odpada, ma to być prezent dla relaksu a nie żeby było że ma prcować i sprzątać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6159917 Napisano: 14.02.2016 14:35:46 w Nowy design
pionas napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

...może pionas to zrozumie...

Och! Pionas nie takie rzeczy ROZUMIE emotka W końcu jest informatykiem, z papierami - a byle komu papierów nie dają i na pewno nie za gęsi - musi rozumieć takie i trudniejsze sprawy, co do tego nie mam absolutnie żadnych wątpliwości emotka

Na studiach na których byłem niestety nie uczyli UI czy UX, a szkoda, złą uczelnię wybrałem, jeśli syn pójdzie w IT to go wyczulę na to emotka
Ankieta może być czasowa, na liczbę uczestników, dla zarejestrowanych lub dla wszystkich, gdy uczestnictwo jest we wszystkich znikają emotka

albo ją jakąś zmnieszą zrobić, bo ona jest starszna, przewijania dużo zanim do OSTATNIO NA FORMUM SIĘ WEJDZIE, Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6159909 Napisano: 14.02.2016 14:12:23 w SZUKAM....
dziękuję wszystkim za pomoc, przekażę siostrze wszystkie szczeógły i powinniśmy coś obgadać, ta masa masująca jest ciekaw

dziękuje Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6159898 Napisano: 14.02.2016 13:33:51 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam porady co można kupić rodzicom na 35. rocznicę ślubu... coś tak do 300-350 zł, żeby korzystali z tego razem, i byli zadowoleni, odpada na pewno wyjazd gdzieś czy coś, bo razem lubią siedzieć w domu, nigdzie wyjeżdżać (góry, SPA czy coś takiego, odpada), tak samo prezenty typu: ręczniki z haftem, wazony, księgi z napsiami, chciałbym coś praktycznego, co ich zadowoli i będzie im służyło, a nie co będzie siedziało i się kurzyło ??? Ma ktoś pomysł?

cos do sypalni (wypasiona narzuta i cos do kompletu)? ekspres do kawy? 

z tą narzutą no może być mądre, z ekspresu kawy nie pijają, więc odpada. dzięki za naprowadzenie,

ktoś jeszcze ma pomysł?

może taki garnek do pieczenia na gorące powietrze? http://www.jakkup...jaki-kombiwar-kupic/

Ja bym poszła w kierunku sztućców albo ładnych szklanek lub kieliszków... 

hahaha

sztućce były rok temu, szklanki dwa lata temu (mniejsze prezenty na nie równe rocznice,  teraz 35 a nie już 34, wiec chcielibyśmy coś dać fajnego) emotka co do garnka na ciepłe powietrze mamy podobny emotka siostra proponuje kupić nowy kibelek (WC, sedes, czy jak się to nazywa) ale nie wiem czy mądre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6159897 Napisano: 14.02.2016 13:31:09 w Nowy design
tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Błagam, zmieńcie miejsce ANKIETY w wersji mobilnej POD OSTATNIO NA FORUM!!! emotka emotka

Daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia...
Autorowi ankiety zalezy na tym, by udział wzięło wielu - jak jest u góry i pcha się na oczy, to jest większa szansa - jak się ja przeniesie w dół, gdzie nie tylko słońce nie dociera, ale też żaden konkursowicz, to i wyniki ankiety będą mało miarodajne. oj, ucz się zycia emotka

no ja wiem... ale ta ankieta w wersji mobilnej jest OGROMNA!!!! może pionas to zrozumie... Wyświetl w wątku >>
0 0