Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6152727 Napisano: 31.01.2016 11:00:51 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

byłem w czwartek w biedronce... zrobiłem 4 zakupy po ponad 10 zł zgłaszam dowody płatności i co.... Dowó przekracza daty promocji czy jakoś tak emotka czemu mi się wydawało że 29.01 miał być w czwartek emotka a ty piątek ..... emotka emotka emotka

To już nawet niebieski kolor ramki nie wystarczył za ostrzeżenie, że konkurs się NIE ZACZĄŁ?! emotka
Widzisz pionas - tyle starań, nowe kolory, ustalenia, komunikaty i wszystko w drzazgi o kant d..y emotka emotka

a widzisz.... nie emotka to nie o ramkę chodziło... ja wiedziałem że się zaczyna 29.01 i myślałem że w czwartek był 29.01 a nie 28.01!!! i temu i jestem wściekły na siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152717 Napisano: 31.01.2016 10:03:40 w Wkurza mnie...
byłem w czwartek w biedronce... zrobiłem 4 zakupy po ponad 10 zł zgłaszam dowody płatności i co.... Dowó przekracza daty promocji czy jakoś tak emotka czemu mi się wydawało że 29.01 miał być w czwartek emotka a ty piątek ..... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152573 Napisano: 30.01.2016 16:15:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 sprawdzałeś przechodzenie do wpisów czy do "cytuj" i przewinięcia do "Dodaj odpowiedź". A jak zachowuje się u Ciebie "Powrót do góry"?

jak daję CYTUJ to wynosi mnie do góry (tekst cytowany jest w polu), jak daję dodaj odpowiedź to się strona ładuje i zostawia mnie na górze...

przycisk: powrót do góry działa prawidłowo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152499 Napisano: 30.01.2016 11:32:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Wydaje mi się, że to wina Chrome, nie mam go i nie mogę przetestować...

pioge7 napisał(a):

No niestety dalej to samo, trudno, będę sie "męczył"...

Hm, a czy Chrome jest płatną przeglądarką? Wydaje mi się, że jest bezpłatna i zainstalować może każdy - zwłaszcza powinien programista, który tworzy i działa na stronach internetowych - chyba, że to naiwne myślenie z mojej strony? emotka
Pioge, a czy coś stoi na przeszkodzie, byś zainstalował INNĄ przeglądarkę oprócz Chrome, skoro są z nią problemy? Na przykład Firefoxa albo Operę... (w kazdym razie taką, jaką ma u siebie Pionas i mógł przetestować działanie emotka )

Do chrome sie przyzwyczaiłem już emotka  a tak jak pisałem to jest na iPadzie firefox jest już gorszy.. Na innej patrzyłem przeglądarce i działa ok, tylko na niej jest źle no ale trudno... Nie chce mi sie zmieniać przyzywczajen emotka  no chyba że już mnie tak to wkurzy no ale na razie radzę sobie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152465 Napisano: 30.01.2016 04:49:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
No niestety dalej to samo, trudno, będę sie "męczył" ale dzięki za chęci emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152332 Napisano: 29.01.2016 20:16:06 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto ma przepisy czytelników numer 1/2016 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152306 Napisano: 29.01.2016 19:56:27 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
To chyba jednak u mnie wina... Bo na innej przeglądarce działa emotka  ale nie wiem co bo nic nie robiłem emotka  na chromie źle działa a na safari działa ok... Chodzi o iPada emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152277 Napisano: 29.01.2016 19:03:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

po prawej stronie przy "cytuj", "zgłoś" masz # i numerek kliknij w niego, potem przesuń stronę (w górę lub w dół), następnie przejdź do paska adresu (tam gdzie wpisujesz adres strony) i daj enter i zobacz czy Cię przeniesie do tej wiadomość przy której kliknęłaś w #...
W tej kwestii nic nie było robione od dawna, moim zdaniem to po prostu złe przeliczenie postów i ew. usunięcie jakiegoś wpisu, tak jak napisał tomniewkurza - porównaj numerek...

Nie pomogło emotka  na pewnie nie kwestia usunięcia wpisu bo tak mam w każdym temacie do którego wchodzę... A nie możliwe żeby w każdym ktoś coś napisał i żeby od razu usunął... A nawet teraz wziąłem zacytować twój wpis i dałem cytuj i mnie wzięło do góry emotka  nie wiem co sie dzieje emotka  pewnie coś u mnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152225 Napisano: 29.01.2016 17:42:38 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Tak, mam twój numer numer twojej wiadomości i dalej jestem na gorze wchodząc w linka, nawet przez powiadomienie emotka  nie wiem czemu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152128 Napisano: 29.01.2016 14:57:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Na pewno znasz, nie bądź taki skromny   emotka
https://www.googl...s/explore#q=konkursy

bardziej chodzi o frazy:
"konkursy"
"konkursy różne"
"konkursy inne"
skąd ktoś ma wiedzieć że wpisując różne bądź inne chodzi o konkursy? emotka

pioge7 może coś takiego pojawić sie w momencie kiedy klikniesz w temat, a w trakcie wczytywania zostanie usunięty wpis na forum, wtedy nie przewija na dół bo nie wie do którego postu ma przewinąć

No wlasnie nie ... Jest tak w każdym temacie emotka  czy jest czy go nie ma (nowy wpis) to i tak zostaje na gorze strony, tak samo teraz.... Wchodzę i góra strony... Nie wiem jak na laptopie ale na iPadzie tak sie dzieje od kilku dni.... A tak nie było emotka
EDIT:  i teraz zauważyłem jeszcze: jak dodałem odpowiedz to tez zostałem na gorze strony a zawsze zjeżdżało automatycznie w dół 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6152063 Napisano: 29.01.2016 14:09:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie wiem czy ja mam tylkomtaki błąd czy co ale zawsze jak klikałem na głównej w temat z forum przenosiło mnie od razu do jednej z ostatnich wiadomości, a teraz klikam i ładuje sie strona z tematem jednak zostaje na samej gorze i muszę zjechać w dół żeby zobaczyć ostatńią wiadomość... Tylko u mnie tak jest czy u was tez?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6150192 Napisano: 26.01.2016 06:18:16 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

asiek07095 napisał(a):

wkurza mnie, a właściwie dołuje bezradność. Leżę koło mojego synka i słucham jak wszystko w środku mu charczy przy każdym oddechu.... Zapalenie oskrzeli po raz 5 .... ( ma 19 mies.) ;( emotka

my to przerabialiśmy 6 lat temu u syna  - diagnoza astma infekcyjna( czyli drobna infekcja prowadzi zaraz do zzapalenia oskrzeli ) - kilkanaście razy zapalenie oskrzeli do 2 lat- 2 pobyty w szpitalu z dusznościami zagrażającymi życiu..lekarz mówił że z tego się wyrasta - i faktycznie z roku na rok było coraz lepiej..ale co się leków przez tubę do inhalacji nabrał to masakra ( a przy tym płacz, i w ogóle )...teraz już bardzo rzadko choruje a ma 8 lat- objawy astmy znikły  

U mnie jak byłem mały to do 8 roku życia miałem oskrzela co miesiąc. Pózniej coraz rzadziej ale sie powtarzały niestety. Kiedy miałem 7 lat lekarz rozłożył ręce bo wiedział źe na oskrzela zjadłem już wszystkie możliwe antybiotyki. I tak do 14 roku życia cały czas co ok. Dwa miesiące oskrzela... Później w szkole pojechaliśmy nad morze z wycieczką na tydzien. Od tamtej pory oskrzela raz na rok. Nie wiem czy to coś dało ale chyba jednak ten jod ma jakąś magiczną moc. Może warto wypróbować emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6149446 Napisano: 24.01.2016 08:05:59 w Sport
Lepiej że wczoraj im nie poszło niź w dalszej części... Jutro będzie ok, nie da sie na 1 mistrzostwach wygrać wszystkich meczy..,, 1 zawsze sie znajdzie przegrany i on akurat trafił sie wczoraj.,, siatkarze tez w 2014 przegrali pierwszy mecz drugiej fazy a potem lecieli jak burza do złota wiec tu chłopacy zapewne tEz tak zrobią emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6148176 Napisano: 20.01.2016 18:37:39 w Kaufland konkursy
bamfarfe22 napisał(a):

Ufff, wreszcie dostałam się do zablokowanych wątków emotka
przeglądam forum ale nic nie znajduję, podpowie ktoś czy już rozsyłają nagrody z kaufland200? czy ktoś coś wie? Wiem że czas jeszcze mają, ale od końca listopada też trochę minęło i już się doczekać nie mogę emotka

Nie rozsyłają jeszcze pisali ze w styczniu ale nie wiem kiedy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6147387 Napisano: 19.01.2016 12:55:25 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Actimel.... Głupiego sensoru nie da sie wygrać emotka

wysłałam wczoraj 8 kodów, bo miałam, w różnych kombinacjach czasowych, masakra, na szczęście to takie małe zbędne gówienko i odpuszcza zażartą walkę o nie emotka

No tak.. Ale jak kody już mam to chciałbym wygrać:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6147179 Napisano: 19.01.2016 09:25:07 w Wkurza mnie...
Actimel.... Głupiego sensoru nie da sie wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6146445 Napisano: 17.01.2016 15:11:18 w Kaufland konkursy
@dzikiwiewiór napisał(a):

ktoś wie, czy w następnej gazetce będzie Troszczenie się o mój budżet? :>

na razie ciężko, w zeszłym roku też był zastój długi z tym konkursem emotka jak dobrze pamiętam to chyba końcem lutego coś dali emotka ale czekamy i może w tym roku coś stworzą wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6146362 Napisano: 17.01.2016 09:54:22 w SZUKAM....
Jest sposób na sensor ciepła z actimela? Próbuje już chyba 20 kod i nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6146135 Napisano: 16.01.2016 05:12:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że taka duża rezerwa w biedronce a ja dalej nic nie mam emotka  takie beznadziejne hasło miałem czy co ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6145817 Napisano: 15.01.2016 15:10:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smutno dziś bo tak pusto wszędzie ;(  Wyświetl w wątku >>
0 0