Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6179682 Napisano: 04.04.2016 13:19:17 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktoś kupował już pastę Colgate na nowy konkurs? Jaka jest cena ?

Ja dziś kupiłam.
11,19

Potwierdzam. U mnie tyle samo.

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka  

Ja jak kupowałam Palmolive w Naturze to napisałam sobie - oprócz mydeł.I super tylko,że nie dopisałam słowa -w kostce i potem się zastanawiałam czy mydło w płynie może być.
Czyli nawet kartka mi w tych zakupach  nie pomogła. emotka

Najlepiej na zakupy brać tablet z internetem i mieć przy sobie regulamin żeby móc sprawdzić emotka  no nic nie będę grać emotka  aż tyle pasy mi nie trzeba żeby znow kupować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179680 Napisano: 04.04.2016 13:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę? 

5. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie dowolną ilość razy, każdorazowo spełniając warunki określone w§2 pkt 1
a  §2 pkt 1:
Aby wziąć udział w Konkursie należy w terminie od godz. 00:00:00 dnia 14.03.2016 roku do dnia 15.05.2016 rokudo godz. 23:59:59:

REGULAMIN !!!!

Dziekuje za info emotka  
Niestety jestem na telefonie i nie włącza się regulamin na tel a siostra dzwoniła czy wyrzucić czy nie emotka
dzieki i dzownię nich zostawi emotka '

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179666 Napisano: 04.04.2016 12:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179655 Napisano: 04.04.2016 12:38:14 w Carrefour konkursy
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Powiem Ci dlaczego się pomyliłes.Bo na stronie u nas na e-konkach jest info:Dokonaj zakupu przynajmniej jednego produktu objętego promocją .A zakupić trzeba pastę COLGATE Max White Expert White ( chyba ,że chodzi o jakies warianty smakowe bądź inne tej pasty.)

Nie no nie przez ekonki emotka  przez własną nieumyślność. Po prostu na kartce napsiał carrefour: 2x velvet i colgate i nie myślałem że to ma byc określona pasta, zwłaszcza że w biedronce chcą byle jaką i myślałem że nie ma znaczenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179623 Napisano: 04.04.2016 11:54:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka  

Czy przeglądarka akceptuje cookies?

Zrobiłem też małą poprawkę, aby informacja była przechowywana również w sesji...

No chyba akceptuje emotka
taki napis wyskakiwał mi zawsze po wyczyszczeniu ciasteczek ale zamknąłem go raz i nie wychodził a wczoraj w każdym temacie i cały czas. I temu napisałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179583 Napisano: 04.04.2016 10:16:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 czy problem nadal występuje?

Już nie.... Nie wiem co to było emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179508 Napisano: 03.04.2016 21:20:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Nowe zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia
Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do
indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień
dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa
urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany
ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies

czy to coś pojawia się u wszystkich w każdym wątku pomimo naciśnięcia X czy tylko u mnie taki ewenement emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179507 Napisano: 03.04.2016 21:18:23 w Carrefour konkursy
ivanotta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asiam napisał(a):

Ja dziś kupiłam.
11,19

kurcze miałem ją w ręku a wybrałem taką za 5 zł co nie bierze udziału w konkursie emotka a wydawało mi się że DOWOLNY PRODUKT emotka pomyliłem z biedronką ... emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179457 Napisano: 03.04.2016 17:30:36 w Rossmann
infatne napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odbierał już ktoś nagrodę z krzyżówki za luty? Mieli chyba poinformować SMS i nic nie mam do dzis emotka  

to pewnie nagroda w drogerii lezy i czeka...

A nie informują ? Że przysłali emotka

od jakiegos czasu jakos im sie zdarza "zapomniec". Ja dostalam w styczniu smsa ze nagroda do odebrania a wcale jej w drogerii nie bylo, dopiero poltora tygodnia pozniej dotarla. Radzilabym zadzwonic do rossmana w ktorym masz do odebrania nagrode i zapytac czy jest.

Dzieki za info emotka  

i jak tam wiadomo dzwonił ktoś może do swojego rossmanna?  bo u mnie nadal nie ma info o przybyciu nagrody wiec chyba skrobne do nich maila. .....

ja podejdę jak będę w mieście emotka
a może też zaraz napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179202 Napisano: 02.04.2016 11:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka

nie wszystkim się chce czekać do północy zwłaszcza że o 4:30 wstają do pracy emotka wiec się wysyła o której sie da, a nóż się uda emotka Raz było w jakimś konkursie chyba 15 nagród dla pierwszych i wysłąłem z głupoty o 10 a siotra po 11 i wygraliśmy razem emotka więc może się uda emotka

ja wysylalam po polnocy bez kropki, ale przyszla zwrotka ze bledna Treść emotka

No to nie wiem ja mam tak:

sorki ale nie wiem jak obrócić emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179191 Napisano: 02.04.2016 10:11:26 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Że zostałam z kodami z szymanowskiej emotka  cale szczescie tylko  dwa.

Nosz kur.... Faktycznie po konkursie emotka  a ja mam jeszcze zgrzewkę 10 kg nie otwarte.... Miałem wklepać w święta ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179092 Napisano: 01.04.2016 21:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka

nie wszystkim się chce czekać do północy zwłaszcza że o 4:30 wstają do pracy emotka wiec się wysyła o której sie da, a nóż się uda emotka Raz było w jakimś konkursie chyba 15 nagród dla pierwszych i wysłąłem z głupoty o 10 a siotra po 11 i wygraliśmy razem emotka więc może się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6179064 Napisano: 01.04.2016 21:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja posłałam, a dlaczego pytasz?

bo mi przyszlo, ze bledna tresc i dalam sobie spokoj, a o ktorej wysylalas?

Wysłałam na początku dnia smsy o treści FARMIO.L na 71700.

a ja wyslalam bez kropki i doopa

ja też wysłałem bez kropki dałem FARMIO L i przyszła zwrotka od razu... sms wysłany o 4 rano Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6178084 Napisano: 30.03.2016 19:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka napisał(a):

do kiedy mozna wysyłac zgłoszenie w konkursie bosh w którym mozna wygrac samochód lub zwrot za zmywarke? w regulaminie jest ze do 30 kwietnia a w zasadach ogólnych ze konkurs trwa do jutra.

Dojutra można kupować zmywarkę a do końca kwietnia isę zgłaszać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6178042 Napisano: 30.03.2016 17:43:21 w Rossmann
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odbierał już ktoś nagrodę z krzyżówki za luty? Mieli chyba poinformować SMS i nic nie mam do dzis emotka  

A nie informują ? Że przysłali emotka

od jakiegos czasu jakos im sie zdarza "zapomniec". Ja dostalam w styczniu smsa ze nagroda do odebrania a wcale jej w drogerii nie bylo, dopiero poltora tygodnia pozniej dotarla. Radzilabym zadzwonic do rossmana w ktorym masz do odebrania nagrode i zapytac czy jest.

Dzieki za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177922 Napisano: 30.03.2016 13:20:02 w Rossmann
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A nie informują ? Że przysłali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177870 Napisano: 30.03.2016 12:06:37 w Rossmann
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177864 Napisano: 30.03.2016 11:57:01 w SZUKAM....
becia1973 napisał(a):

czy dostajecie potwierdzenie sms do konkursu finish  http://www.e-konk...179455/#.VvufsNKLQYw    ?????    ja wysłałam zgłoszenia ale potwierdzenie nie dotarło - miał ktoś podobnie?????????

Dostałem od razu zwrotkę ale to było tydzien temu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177771 Napisano: 30.03.2016 09:04:29 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To bardzo ważny list i miał dotrzeć szybko... Gdybym wiedział że tak pójdzie dałbym tą dychę i posłał kurierem... No ale mądry Polak po szkodzie emotka  

emotka
Kurierzy mają dokładnie tak samo!
Ile razy, śledząc paczkę na stronie UPS, dziwiłem się "a co ona robi w xxxx, skoro to zupełnie nie po drodze?!"
A to po prostu segregator, sortownia ogólnopolska.

Niby tak ale w 95% wysłanych przeze mnie listów i paczek docierało na drugi dzien, pozostałe 5% na 3 wiec już by pewnie był... Najlepsze to ze wysłany w piątek list (250km) dotarł wczoraj.... Więc coś tu jest nie tak emotka  wysłany 3 dni później dociera po 4 dniach po sobie mając weekend śwoąteczny a ten idzie i idzie... I to nie wkurza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6177768 Napisano: 30.03.2016 08:55:40 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że bardzo ważny list idzie zaledwie 40 km przesyłką poleconą i jeszcze nie dotarł emotka  masakra jakaś... Na nogach bym chyba prędzej go dostarczył emotka  

Bo ten system wcale nie bazuje na doręczeniach po najkrótszej drodze, tylko wszystkie przesyłki NAJPIERW trafiają do sortowni, a stamtąd dopiero na miejsce doręczenia. Układ gwiaździsty. Dlatego ma prawo się tak zdarzyć, że mimo fizycznej bliskości nadawcy i adresata, przesyłka przebywa dziesięć razy dłuższą drogę, bo najpierw auto liniowe wiezie ją do sortowni (może nawet trasa wiedzie tuż pod oknami odbiorcy emotka ) i dopiero stamtąd do doręczenia.
P.S. Czasem warto zainwestować w gołębia pocztowego  emotka Wychodzi szybciej, taniej, a i pogruchać można z "listonoszem"

Hahahah 

Niby tak no ale już wczoraj wziął ją listonosz do doręczenia i dalej jest że w doręczeniu emotka  wkurza mnie to... To bardzo ważny list i miał dotrzeć szybko... Gdybym wiedział że tak pójdzie dałbym tą dychę i posłał kurierem... No ale mądry Polak po szkodzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0