Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6121588 Napisano: 29.11.2015 11:23:19 w Pomocy!!!!
mam pytanie, chcę wysłać przez sendit robota kuchennego i chciałbym żeby tym nie rzucano.. czy wystarczy napisać na opakowaniu NIE RZUCAĆ?

czy należy coś dokupić przez stronkę? Czy to jest płatne dodatkowo? Czy np. kupić na allegro coś z takich: http://allegro.pl...-dyn-v2-com-1-5-1120 czy wtedy oni to respektują jak sobie kupię sam i nakleję?
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6121558 Napisano: 29.11.2015 06:28:32 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Otworzyli sobie Kaufland nr 200 we Wrocławiu, w mieście siedziby i tak mnie zastanawia, czy to takie symboliczne 200, bo ostatnio w Troszczymy było do wygrania 776 bonów, czyli w 194 sklepach, czyli, że otworzyli kolejne 6... ?

Początkiem tyg albo w zeszłym było info że otwierają 2. A jak otwierali ten we Wrocławiu to w tym samym dniu otwierali jeszcze 3 inne także w ciagu tygodnia ponad otwierali 6 sklepów czyli na to wychodzi że tak Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6121154 Napisano: 27.11.2015 21:32:29 w TESCO konkursy
Dodatków chyba W nesquiku grają tylko kakao i wafle, a np. Budyń już nie, bo nie jest wymieniony  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6121134 Napisano: 27.11.2015 20:53:37 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Czy sms z laciatego tez poleciały? Oni chyba te zgloszenia smsowe olewaja emotka

Coś musi być na rzeczy bo ja wysyłałem jak drugi raz graliśmy o miski i dotarł dopiero jak graliśmy o talerze, i podziękowanie wtedy doszło, i się okazało że wygrało dziś  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6121133 Napisano: 27.11.2015 20:52:30 w TESCO konkursy
ilonaaa93 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Jeśli chodzi o konkurs Przedświąteczne prezentów otwieranie od Nestle to można kupić każdy produkt wymienionych marek, np sos fix Winiary, czy
tylko batony Lion, wafle i kakao Nesquick oraz lody Nestlé - dostępne w sieci Tesco?

W Konkursie biorą udział produkty marek : Winiary, Kit Kat, Princessa, Zbożaki, Nescafe Dolce Gusto, Nescafe,
Nesvita, Maxer, Smarties, JoJo,
After Eight a w następujących markach wymienione grupy produktów: batony
Lion, wafle i kakao Nesquick oraz lody Nestlé - dostępne w sieci Tesco

Wie ktoś?

Ja kupiłem majonez dekoracyjny winiary i gram takim, bo wymienili winiary ale nie mają ani batonów ani wafli ani lodów wiec coś z winiary musi grać a jak nie mają tych rzeczy znaczy że grają. Napisze o do nich emaila to się dowiem w poniedziałek na 100 % Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6120530 Napisano: 27.11.2015 08:21:44 w Wkurza mnie...
tyle zamówionych rzeczy w ciągu dwóch tygodni na allegro i nic nie przychodzi emotka emotka ja wiem że okres świąteczny no ale dajcie spokój.... zawsze jak zamówiłem coś w piątek to poniedziałek wtorek już było, a teraz zamówiłem tydzień temu w piątek i na razie nie wysłane bo on ma 14 dni na wysyłkę.. A mi się śpieszy emotka . emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6120525 Napisano: 27.11.2015 08:01:09 w Czy informują/ informowali?
magdalena-1989 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Czy mąka szymanowska informowała laureatów?

Chyba nie, nikt się nie chwalił.

ktoś pisał w wątki Informują więc informują na bieżąco podobno Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6120193 Napisano: 26.11.2015 16:28:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

Zastanawiam się czy nie zrobić bloga, na którym byłyby pewne informacje z życia serwisu...
Jeśli chodzi o Twoją propozycję i moje osobiste zdanie to jestem na nie...
Masz kalendarz, potem reklamę, ankiety i forum, jak dodamy taką zakładkę to forum już całkowicie zniknie....

- czy jesteś w stanie sprawić, by jeden wybrany temat na forum był STALE NA GÓRZE LISTY w obszarze, który nazywa się "OSTATNIO NA FORUM"? Bez względu na to, czy ktoś coś w nim pisał "ostatnio" czy nie? Taki przygwożdżony do samej góry listy, nieruszalny?

Z tego co pamietam przez kilka miesięcy był temat Czas na zmiany stale na gorze strony więc chyba się da ale mnie bardziej przekonuje blog dodany na gorze na belce przy kontaktach FAQ i innych 
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119879 Napisano: 26.11.2015 10:52:59 w TESCO konkursy
tadziowa napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bony spa z nivea? I czy to są bony wystawione już przez wybrany salon?

ja czekam, po wysłaniu danych nikt się ze mną nie kontaktował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119708 Napisano: 25.11.2015 21:05:27 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie wiecznie te same pytania- o Łaciate, o Moc Nagród, o Luksus... Rozumiem,że ktoś się niepokoi ,że nie dostał przelewu albo paczki z tych 2 ostatnich ale jest jeszcze czas...Z Łaciatym idzie wszystko na domysł albo jak ktoś nowy to wystarczy maila wysłać by rozwiać niepewności.Pewnie w piątek znów pojawi się milion pytań o Łaciate- czy wysłać kody, bo mam maila, jestem w wygranych na liście, a nie mam maila itdemotka

oj strasznie mnie to też wkurza... zwłaszcza luksus i moc...
niedługo konkurs będzie się kończyć 28 danego miesiąca, wszyscy 29 będą wyczekiwać na wyniki a 30 na nagrodę a jak nie dojdzie to zaleją organizatora pytaniami co z ich nagrodą... paranoja... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119484 Napisano: 25.11.2015 14:38:48 w Czy informują/ informowali?
buka napisał(a):

na jakim dniu zatrzymało się z informowaniem nestle ITM ?

Ktoś pisał że już z rana dzwonią za dziś  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119479 Napisano: 25.11.2015 14:29:41 w Informują
Parasolki vegeta nie wiem który etap 
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119450 Napisano: 25.11.2015 13:36:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia5 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

cleandm napisał(a):

Czy do wszystkich już dostarczono Luksusy biedronkowe? U mnie cisza, niby mają czas, ale już wiele osób dostało nagrody;/ 

Ja jeszcze nie mam, grałam 5 dnia z tego co pamiętam.

ja też czekam,a mam trzy zestawy

grałam każdego dnia,z każdego dnia miałam wygraną,dane wysłałam każdego dnia regulaminowego czasu i nie mam ani jednej -więc czekam cierpliwie emotka

Ja czekam na dwa zestawy dla siebie i dla mamy i się już martwię czy przyjdą czy nie, ale cierpliwie czekam

Czym się martwisz? Ja czekam na 5, nie dotarł żaden, czekam bez zmartwienia, martwić się będę 1.01.2016 bo mini czas wysyłki, a tak to chyba do końca roku mają czas i mogą nawet po świętach wysłać i będzie to zgodne z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119312 Napisano: 25.11.2015 11:19:25 w Biedronka
arya napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Nie jestem jedyną która nie otrzymała ani jednego zestawu z Luksusu mam nadzieję? emotka

Ja też nie mam emotka

i ja nie mam i mój chłopak też nie ma. spokojnie, tyle tego było, że wszystkich na jeden raz nie dali rady posłać. 

ja dostalam jeden zestaw z pierwszego dnia, zgloszenie wtedy wysylalam cos po 8:00, maz wysylal o 19:30 i zestawu jeszcze nie dostal.

Chyba dalej wożą. Przed chwilą dostałam sms, że DPD ma dla mnie jakąś paczkę.

Jak dla mnie ten SMS to filiżanki z laciatego  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6119040 Napisano: 24.11.2015 19:39:28 w Biedronka
barszcz napisał(a):

emotka Napiszcie do Akon.W moim przypadku jeszcze nie wysłali nagrody.Sa w trakcie wysyłek i nagrodę dostanę na pewno do końca grudnia.Dostałam bardzo szybko odpowiedź.

Zaś zaczynacie? Dajcie im spokojnie pracować. Mają jeszcze mnóstwo czasu, ja nie dostałem jeszcze żadnej i czekam cierpliwie . Rodzinka tez. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6118713 Napisano: 24.11.2015 13:16:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dpd pisał wczoraj że dostarczy kartę z algidy a przyszła siódemką o.O Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6118351 Napisano: 24.11.2015 05:02:14 w TESCO konkursy
bezaczek7 napisał(a):

loteria cola: wzięłam udział raz, dziś odkryłam loterię z misiami. to i to prowadzi Smolar. myślicie, że jeśliby się udało wygrać tu i tu na jeden paragon, to uznają i dostanę obie nagrody? na razie w loterii tesco nie wygrałam (informują na bieżąco? minęło już kilka dni, więc myślę, że nic z tego, na tygodniową niby jeszcze 2 dni wg reg, ale żeby takie szczęście? emotka  ), więc jedynie misia może się uda albo potem rezerwa z tesco. co myślicie? wiem, że tak się nie powinno robić emotka pytam bardziej pod kątem jak Smolar patrzy na coś takiego  emotka

Nie wiem jak to jest ale sprawdź czy twój sklep bierze udział w konkursie z misiami bo raczej tylko sklepy Warszawa i okolice biorą udział emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117538 Napisano: 22.11.2015 21:03:55 w SZUKAM....
annb napisał(a):

Jak to jest ze zwrotami w Empiku - czy jeśli odpakowałam film, ale go nie używałam (nie ten format co trzeba) to mogę spróbować go oddać czy raczej nie ma szans (odpakowany=używany)?

Klienci pytają o: Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117535 Napisano: 22.11.2015 20:52:18 w Biedronka
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

benasia napisał(a):

Ale niektórzy są zazdrośni - ja wygrałam kartę, nie samochód ale nie leję tu żółci, trzeba grać dalej może kiedyś się uda. Aut było tylko (a może aż 20) i wiadomo pretendentów było o  wiele, wiele, wiele więcej - ale jak syf będzie się tak robić po każdym konkursie to niestety już tak fajnych konkursów nie będą potem organizować...

Zgadzam się... Jeśli wszystko zgodne z reg to się nie czepiam, no chyba że zrobione poza reg to wtedy można mieć wątpliwości. A co do tekstów z whiskas. Są gusta i gusciki jury się spodobały wiec nagrodzili. I dajcie spokój bo przestaną nam fajne konkursy organizować.

no właśnie emotka  tylko , że jak na razie nie ma regulaminowej listy z seatów... na której być może są plagiaty... nie zamierzam też udawać, że mam klapki na oczach i nie widzę nielogicznych wygranych 735.... to lepiej udawać, że się ma klapki, a w kolejnych konkursach/ loteriach nagrody wygra 735? emotka

No ale końcówki są inne, wiec mogła ta osoba kupić kilka starterów i akurat były po kolei. Wygrała, posłała dane na kilka osób i wygrała. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Maria1980 gdyby się dało dałbym ci lajka

pioge7 Ctrl+F i zobaczysz to o czym piszemy emotka  maria1980 trochę uściślijmy: uczciwi laureaci "nagrody sa Wasze i trzeba się nimi cieszyć" emotka

To już jutro bo dziś siedzę na tablecie i tam ciezko Wyświetl w wątku >>
0 0