Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6117524 Napisano: 22.11.2015 20:30:55 w Biedronka
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

benasia napisał(a):

Ale niektórzy są zazdrośni - ja wygrałam kartę, nie samochód ale nie leję tu żółci, trzeba grać dalej może kiedyś się uda. Aut było tylko (a może aż 20) i wiadomo pretendentów było o  wiele, wiele, wiele więcej - ale jak syf będzie się tak robić po każdym konkursie to niestety już tak fajnych konkursów nie będą potem organizować...

Zgadzam się... Jeśli wszystko zgodne z reg to się nie czepiam, no chyba że zrobione poza reg to wtedy można mieć wątpliwości. A co do tekstów z whiskas. Są gusta i gusciki jury się spodobały wiec nagrodzili. I dajcie spokój bo przestaną nam fajne konkursy organizować.

no właśnie emotka  tylko , że jak na razie nie ma regulaminowej listy z seatów... na której być może są plagiaty... nie zamierzam też udawać, że mam klapki na oczach i nie widzę nielogicznych wygranych 735.... to lepiej udawać, że się ma klapki, a w kolejnych konkursach/ loteriach nagrody wygra 735? emotka

No ale końcówki są inne, wiec mogła ta osoba kupić kilka starterów i akurat były po kolei. Wygrała, posłała dane na kilka osób i wygrała. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Maria1980 gdyby się dało dałbym ci lajka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117507 Napisano: 22.11.2015 20:07:35 w Biedronka
magisterek napisał(a):

benasia napisał(a):

Ale niektórzy są zazdrośni - ja wygrałam kartę, nie samochód ale nie leję tu żółci, trzeba grać dalej może kiedyś się uda. Aut było tylko (a może aż 20) i wiadomo pretendentów było o  wiele, wiele, wiele więcej - ale jak syf będzie się tak robić po każdym konkursie to niestety już tak fajnych konkursów nie będą potem organizować...

Dokładnie! I następnym razem, zanim ktoś komuś zarzuci płytkość, denność i banał nagrodzonego tekstu niech się najpierw pochwali swoim! I tak w przypadku Whiskasa, Leonów, Łaciatego czy Leniwca! To kto z niesłusznie nienagrodzonych jako pierwszy pochwali się swoją radosną twórczością? Chętnych nie widzę! A skoro tak to niech się ugryzie w język i przełknie gorycz porażki!

Temat oceny wyników Whiskasa uważam za zamknięty!

Aż mi przypomniałaś słynny biblijny cytat:

Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117501 Napisano: 22.11.2015 20:00:01 w Biedronka
benasia napisał(a):

Zgadzam się... Jeśli wszystko zgodne z reg to się nie czepiam, no chyba że zrobione poza reg to wtedy można mieć wątpliwości. A co do tekstów z whiskas. Są gusta i gusciki jury się spodobały wiec nagrodzili. I dajcie spokój bo przestaną nam fajne konkursy organizować.

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117499 Napisano: 22.11.2015 19:56:51 w Konkursy ABC
ita1987 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czy na konkurs Knorr można zakupić Gorące Kubki?

raczej nie,
*Produkty biorące udział w akcji:
Knorr Fixy, Knorr Buliony, Knorr Bulionetki, Knorr Przyprawy, Knorr
zupy w torebkach, Knorr sosy w torebkach - wszystkie warianty
wg mnie zupy w torebkach to chodzi o te większe Barszcze i tym podobne, co są chyba na 4 porcje 1 torebka. Wydaje mi się że najlepiej patrzeć na fotkę.
http://sklepyabc.pl/promocje
Tam gorących kubków nie ma

Bulionetek na fotografii też nie ma, a wchodzą w konkursowy skład...

Faktycznie, no ale wg mnie by pisało gorące kubki wtedy Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117495 Napisano: 22.11.2015 19:52:55 w Biedronka
victorious napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jestem jak najbardziej za emotka gratulacje, nawet jeśli jedna osoba wygrała by nawet 3 auta a grała uczciwie to czemu ma ich nie dostać? BRAWO i jeszcze raz gratuluję samochodu, piękna nagroda!

Grając uczciwie jedna osoba nie mogłaby wygrać trzech samochodów. W tym konkursie można było wygrać albo jeden samochód albo jedną kartę.

No chyba  mi nie mówicie że jak ktoś grał na 3 paragony to wszystkie na tą samą osobę. A chyba nie zabronione jest wygrać na siebie siostrę i mamę. Osobiście grałem na 1, nie wygrałem nic, szans tez nie widziałem no ale jak ktoś grał na 3-4 paragony to chyba mógł wygrać tyle nagród na kilka osób...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117469 Napisano: 22.11.2015 19:12:35 w Biedronka
jankowska napisał(a):

Wiecie co.Przeglądam Wasze wpisy i....ręce mi opadają.... Wiem,że większość z Was powie mi,że ja wygrałam Leona i bronię organizatora.... Ale myślę,że moje hasło nie było najgorsze i to,że wygrało jest potwierdzeniem,iż organizator czytał nasze hasła. Ja sama wysyłałam ze 6 zgłoszeń i każde hasło wysyłane było na inną osobę w rodzinie. Wszystko,odbyło sie zgodnie z regulaminem,bo wydałam ponad 120zl na Delme i Lipton które będę jadła i piła z rodziną przez najbliższe pół roku....Nr paragonów były podobne i gdybym wygrała dwa auta to nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia,a z tego co czytam na forum to większość z Was gdyby wygrało dwa Leony to oddało by jednego.....nie wierze w to....Jeśli chodzi o organizatora,to myśle iż nie można mu póki co nic zarzucić.W smsie wszystko jasne opisane,co należy zrobić. Wyniki w terminie,wszystko zgodnie z regulaminem. Tez jestem zdania,iż gdyby nagrodził jakieś filmiki czy laurki to byłoby niepoważne..... Ja też grałam w Wedlu i Pedigree i miałam nadzieję,że zgarnę Juka lub 20 tys,ale sie nie udało wiec zacisnełam zęby i grałam dalej....Coca coli z Biedronki mam rownież zapas spory i nic nie wygrałam....zresztą gra się w rożne konkursy i często nie wygrywa się,lecz ja jestem zdania,iż należy się nie załamywać i próbować dalej. A takie dyskusje czy komentowanie wyników zniechęca do chwalenia się swoimi wygranymi....to,że pochwalilam się Leonem było wyrazem mojej radości, mimo(tu nie będę skromna) iż to nie moje pierwsze auto) więcej chyba nie będę się chwalić w obawie przed zbesztaniem mnie przez zacne grono.....

jestem jak najbardziej za emotka gratulacje, nawet jeśli jedna osoba wygrała by nawet 3 auta a grała uczciwie to czemu ma ich nie dostać? BRAWO i jeszcze raz gratuluję samochodu, piękna nagroda! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117466 Napisano: 22.11.2015 19:02:39 w Carrefour konkursy
Agnes napisał(a):

szukam osoby która brała udział w konku z Milką
nie wiem który numer wpisać jest niby w regulaminie ze systemowy taki numer ma zawsze 12 liczb a ja na tym paragonie czegoś takiego nie mam

numer transakcji zwany systemowym uwidoczniony na dole paragonu

w c4 to chyba ma 4 albo 6 cyferek Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117415 Napisano: 22.11.2015 16:12:19 w Kaufland konkursy
staszek napisał(a):

michałek13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie troszczymy się o przedświąteczne wydatki, bezskutecznie próbuję wysłać smsa ciągle mi odsyłają błędny format, a wysyłam tak jak chcą w regulaminie i ilość znaków też, w czym tkwi problem? Podpowiecie?
PS. nr systemowy na dole paragonu z kreskami?

KAUFLAND drukowanymi, NUMER SYSTEMOWY bez kresek, w formacie XXXXXXXXXXX

Bardzo dziękuje za pomoc teraz się udało emotka

Kaufland nie musi być drukowanymi.

no nie wiem, raz wysłałem nie drukowanymi i mi przysłali że błedna wiadomość czy jakoś tak, poprawiłem tylko to i przeszło Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117350 Napisano: 22.11.2015 12:59:52 w Konkursy ABC
rkvi napisał(a):

Czy na konkurs Knorr można zakupić Gorące Kubki?

raczej nie,
*Produkty biorące udział w akcji:
Knorr Fixy, Knorr Buliony, Knorr Bulionetki, Knorr Przyprawy, Knorr
zupy w torebkach, Knorr sosy w torebkach - wszystkie warianty
wg mnie zupy w torebkach to chodzi o te większe Barszcze i tym podobne, co są chyba na 4 porcje 1 torebka. Wydaje mi się że najlepiej patrzeć na fotkę.
http://sklepyabc.pl/promocje
Tam gorących kubków nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117270 Napisano: 22.11.2015 06:22:44 w Kaufland konkursy
michałek13 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie troszczymy się o przedświąteczne wydatki, bezskutecznie próbuję wysłać smsa ciągle mi odsyłają błędny format, a wysyłam tak jak chcą w regulaminie i ilość znaków też, w czym tkwi problem? Podpowiecie?
PS. nr systemowy na dole paragonu z kreskami?

KAUFLAND drukowanymi, NUMER SYSTEMOWY bez kresek, w formacie XXXXXXXXXXX
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117165 Napisano: 21.11.2015 21:25:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam pytanie, w piątek 13.11.2015 wysyłałem SMSa do Łaciatego z życzeniami i dopiero dziś w nocy dostałem zwrotkę, to kiedy biorą udział te zgłosznenia? za zeszły tydzień czy teraz co jest etap/

Mi dzisiaj przyszły zwrotki sprzed 3 tygodni, pisałam im dawno w @, że  nie odsyłają (i nie zaliczają zgłoszeń) na sieć PLUS. Dopiero dzisiaj łaskawie ktoś raczył ruszyć d ...emotka Niestety zaliczą nam zgłoszenia dopiero do tego etapu   emotka

no dziwne... dziś właśnie przyszła z Plusa zwrotka, ale z Orange dalej nic, wysłałem w tym samym dniu, myślałem że jak tu i tu nie przyszła to tak ma być... a tu dziś 00:16 sms emotka na Plusa. Orange dalej strajkuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117047 Napisano: 21.11.2015 15:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

KONKURS Łaciate, dostałam maila ale bez numeru jaki mam im wysłać tylko coś takiego 
 Twoje życzenia w konkursie „Wszystkiego łaciatego”
zostały wyłonione jako zwycięskie.
Wygrałeś miskę z kolekcji „For me” marki

bo wcześniej kazali sobie wysyłać ten kod a teraz to tak nie ma czy tylko tyle i dają
niestety organizator milczy i w sumie nie wiem czy czekać czy to pomyłka czy o co chodzi

nie nie wysyłasz... jeśli nie kazali nic w@ wysłać

NosKruka napisał(a):

darog napisał(a):

czy ten konkurs Vegeta zakończony?
http://www.e-konk...ta.html#.Vk-h_78sBXY
były parasole, patelnie..

ktoś pisał że notes dostał więc chyba zakończony...

oni tak dziwnie posyłają te SMS o wygranej więc podejrzewam, że ostatnie etapy jeszcze nie rozwiązane. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117027 Napisano: 21.11.2015 13:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie, w piątek 13.11.2015 wysyłałem SMSa do Łaciatego z życzeniami i dopiero dziś w nocy dostałem zwrotkę, to kiedy biorą udział te zgłosznenia? za zeszły tydzień czy teraz co jest etap/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6117022 Napisano: 21.11.2015 13:20:37 w Oddam za darmo
eKupon o wartości 20 zł na zakupy za kwotę min. 150 zł. Kod XXXXXXXXXXXXXX należy wpisać podczas składania zamówienia w pole „Posiadasz eKupon?”
na stronie płatności, a następnie wcisnąć przycisk „Użyj kodu”. Kod jest
jednorazowy, nie może być łączony z innymi eKuponami, ważny przy
dostawie lub odbiorze osobistym do 20.12.2015 r. Więcej szczegółów w PomocyRegulaminie.

Kod do wykorzystania na ezakupy Tesco. Jeśli ktoś chce, proszę o priv.
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6116568 Napisano: 20.11.2015 18:29:41 w Intermarche
Foto-front napisał(a):

Wysłałem zgłoszenie na nr 70068, zgodnie z wzorem i otrzymalem zwrotnego SMSa, żę dziękują, ale konkurs zakończył się 16.10. i życzą powodzenia w kolejnych promocjach Unilever  emotka  
Czy kotś tak miał , nie wiem czy zgłoszenie się zakwalifkowało i czy słać następne.

A był prefix ITM przed odpowiedzią?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6116394 Napisano: 20.11.2015 16:05:47 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurczę...dzwoni telefon, numer jakiś obcy którego nie ma w telefonie, wypluwam jedzenie i już happy odbieram.... Kuzynka dzwoni poinformować że numer zmieniła.... 10 minut pózniej znów jakiś nieznany telefon, znów uhahany a tu... Prymat dzowni o dane do nagrody z doradcysmaku.pl że coś im się ugryzło w danych emotka  szok...

teraz informowali za 14:00-14:15....

No to klop emotka  moja godzina 14:14 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6116335 Napisano: 20.11.2015 15:23:40 w Intermarche
Kurczę...dzwoni telefon, numer jakiś obcy którego nie ma w telefonie, wypluwam jedzenie i już happy odbieram.... Kuzynka dzwoni poinformować że numer zmieniła.... 10 minut pózniej znów jakiś nieznany telefon, znów uhahany a tu... Prymat dzowni o dane do nagrody z doradcysmaku.pl że coś im się ugryzło w danych emotka  szok... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6116145 Napisano: 20.11.2015 13:22:35 w Intermarche
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kur... no już nie wiem co pisać emotka  

ja też kończę z konkiem emotka

Ja mam jeszcze 2 paragony i tez kończę emotka  myślałem że jak co 15 minut nagroda to łatwo będzie a tu nic.... Płynów w domu że się w szafce nie mieszczą a nagród całe 0 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6116136 Napisano: 20.11.2015 13:16:07 w Intermarche
Kur... no już nie wiem co pisać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6115996 Napisano: 20.11.2015 10:59:20 w Intermarche
gosiek_212 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Czy po wysłaniu danych z wymarzonego prezentu przychodzą jakieś zwrotki?

przyszła

od razu? bo mi już 10 min nic nie przychodzi

ja wczoraj miałam tylko informacje na stronie ,że zgłoszenie zostało wysłane...ale na maila nic nie przyszło.

przez stonę zgłoszenie można wysłać?

chyba chodzi o paragon, wysłani paragonu po zwycięztwie Wyświetl w wątku >>
0 0