Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6104774 Napisano: 02.11.2015 10:09:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A czy jeśli w Łaciatym jak wpiszę ponownie taki sam kod, to mi podadzą,że już wykorzystany? Pytam, bo mam przed sobą trzy kody, a zapomniałam sobie spisać, które już zużyłam.

Tak pisze, że kod wykorzystany, wiem bo mi się   kody pomyliły. 

Ja przez pomyłkę wpisałem dwa razy ten sam i nic nie wyskoczyło, podziękowania na emaila przyszły emotka  

nie da się wpisac tego samego kodu dwa razy. Wyskakauje na czerwono że kod wykorzystany został

No to dziwne,.. Wysłałem kod na tatę a ze mleko było nie dopite to kod siedział przy kartonie, spisałem na kartkę. Mleko owypite kod wycięty i zapomniałem że mam go włożyć do wysłanych wysłałem i ok było, przepisuje na kartkę z kodami wysłanymi i na kogo i patrzę ze był w poprzedniej edycji zgłoszony emotka  potwierdzenie przyszło z podziękowaniem a na czerwono nic nie było 

może w którymś z kodów zrobiłeś lietrówkę... może zamiast O wpisałeś 0... ale nie da się dwa razy wyslać tego samego kodu

No ale kody to LAT i ciąg cyfr, to znaczy u mnie tak jest, w całym kartonie i różnica jest miedzy jednym i drugim dwie lub trzy cyfry na końcu, wiec nie ma tam O. Dziwne.... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104755 Napisano: 02.11.2015 09:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a):

aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A czy jeśli w Łaciatym jak wpiszę ponownie taki sam kod, to mi podadzą,że już wykorzystany? Pytam, bo mam przed sobą trzy kody, a zapomniałam sobie spisać, które już zużyłam.

Ja przez pomyłkę wpisałem dwa razy ten sam i nic nie wyskoczyło, podziękowania na emaila przyszły emotka  

nie da się wpisac tego samego kodu dwa razy. Wyskakauje na czerwono że kod wykorzystany został

No to dziwne,.. Wysłałem kod na tatę a ze mleko było nie dopite to kod siedział przy kartonie, spisałem na kartkę. Mleko owypite kod wycięty i zapomniałem że mam go włożyć do wysłanych wysłałem i ok było, przepisuje na kartkę z kodami wysłanymi i na kogo i patrzę ze był w poprzedniej edycji zgłoszony emotka  potwierdzenie przyszło z podziękowaniem a na czerwono nic nie było 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104734 Napisano: 02.11.2015 07:05:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

aster222 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja przez pomyłkę wpisałem dwa razy ten sam i nic nie wyskoczyło, podziękowania na emaila przyszły emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104613 Napisano: 01.11.2015 14:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami

jak masz licznik ile osób wysłało to nad nim są życzenia (podobno losowe) a ten co jest na złoto, to ma podobno 20 tys.

Faktycznie są, dzięki emotka  

emotka

wie ktoś o której i wg jakiego zegara należy wysyłać zgłoszenie na whiskas? będę wdzieczny za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104611 Napisano: 01.11.2015 13:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami

jak masz licznik ile osób wysłało to nad nim są życzenia (podobno losowe) a ten co jest na złoto, to ma podobno 20 tys. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104569 Napisano: 01.11.2015 06:31:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

może mi ktoś wyjaśnić ten zwrot kasy od whiskasa co 5 minut co jest?
Oni zwracają za zakup dowolnych produktów whiskas do 50 zł i na paragonie mogę mieć np. 20*1,8 whiskas i mi zwrócą ile wyjdzie z paragonu czy za 1 produkt na paragonie, np. karma sucha duża za 22,99 i tyle zwrócą?
ogólnie zwracają za sumę tylu produktów whiskas na paragonie co jest czy za 1 ?O

Ogólnie za wszystkie produkty do wartości 50 zeta na jednym paragonie 

ale wszystkie whiskasa? czy np. mogę mieć wodę gazowaną?
i mam paragon 66 zł czyli do max zwrócą 50 ?

sorki ale nie rozumiem czytam reg. i nie rozumiem z niego emotka

Możesz mieć na paragonie i inne produkty ale oddadzą tylko za Whiskasa do kwoty za karmę 50 zł 

aha
czyli mam na par. 15,80 zł i tyle ewentaulnie po wygranej zwrócą emotka
czyli muszę jutro spróbować emotka
mam nadzieję że się uda bo widzę te same nazwiska na liście więc chyba łatwo wyłapać emotka

w biedronkowej mocy tez sie nazwiska powtarzaly, ale nie oznaczalo to, ze tak malo osob gra XD.

Np tak ale tu już jest czasowka jak się znajdzie sposób to można potem szaleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104568 Napisano: 01.11.2015 06:29:55 w Żegnamy zmarłych
Za wszystkich świętych zmarłych, których dziś wspominamy i tych, którzy zginęli wczoraj w tragedii samolotu oraz na polskich drogach kiedy jechali odwiedzić bliskich emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6104525 Napisano: 31.10.2015 21:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oni zwracają za zakup dowolnych produktów whiskas do 50 zł i na paragonie mogę mieć np. 20*1,8 whiskas i mi zwrócą ile wyjdzie z paragonu czy za 1 produkt na paragonie, np. karma sucha duża za 22,99 i tyle zwrócą?
ogólnie zwracają za sumę tylu produktów whiskas na paragonie co jest czy za 1 ?O

sorki ale nie rozumiem czytam reg. i nie rozumiem z niego emotka

Możesz mieć na paragonie i inne produkty ale oddadzą tylko za Whiskasa do kwoty za karmę 50 zł 

aha
czyli mam na par. 15,80 zł i tyle ewentaulnie po wygranej zwrócą emotka
czyli muszę jutro spróbować emotka
mam nadzieję że się uda bo widzę te same nazwiska na liście więc chyba łatwo wyłapać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104523 Napisano: 31.10.2015 21:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sorki ale nie rozumiem czytam reg. i nie rozumiem z niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104517 Napisano: 31.10.2015 21:11:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ogólnie zwracają za sumę tylu produktów whiskas na paragonie co jest czy za 1 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6104144 Napisano: 30.10.2015 19:29:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To już ślą za dziś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6103351 Napisano: 29.10.2015 21:21:20 w Biedronka
parole21 napisał(a):

Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że ostatnio dostałem jakiegoś bana od Mocy Nagród emotka Chyba, że moja efektywność osiągnęła już po prostu szczyt i są lepsi. W każdym razie do 21.10 dzień w dzień coś się trafiało od jakiś 3 tygodni, czasami jedno zgłoszenie, a czasem nawet dwa , bo tyle maksymalnie wysyłałem. Od 22 do 26 kompletna cisza, nic emotka

mam to samo emotka jedynie na siostrę się udaje z innym naziwskiem i miejscowością, a ja nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6103120 Napisano: 29.10.2015 16:25:31 w Czy informują/ informowali?
Paola z abc informowała?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6103116 Napisano: 29.10.2015 16:19:44 w Biedronka
Chyba maszyna losująca się im popsuła bo stoją od dłuższego czasu na 305 emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6102830 Napisano: 29.10.2015 10:41:15 w Biedronka
ziomal102 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ku kur kur emotka emotka ostatni dzień konkursu a ja zaliczyłem wtopę emotka emotka wysłałem zgłoszenie na babcię, to które wczoraj wysłałem na siostrę emotka pomyliłem kartki emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka nic tylko lać po głupim łbie emotka  

Nie przejmuj się. Ja w zeszłym tygodniu przez debilny błąd - skopiowałem nazwę miejscowości bez jednej literki nie wygrałem 1000 zł w konkursie typu: kto pierwszy ten lepszy pewnego biura podróży. Kazałem dziewczynie wziąć tłuczek i walić mnie po łbie (nie zrobiła tego emotka  ) 

no to współczuje emotka ale żeby taki głupi błąd popełnić emotka całe 2 miesiące ok, a na koniec taka głupota emotka no nic emotka zgłoszneie pójdzie się paść Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6102825 Napisano: 29.10.2015 10:33:39 w Biedronka
ku kur kur emotka emotka ostatni dzień konkursu a ja zaliczyłem wtopę emotka emotka wysłałem zgłoszenie na babcię, to które wczoraj wysłałem na siostrę emotka pomyliłem kartki emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka nic tylko lać po głupim łbie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6102176 Napisano: 28.10.2015 10:03:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy z Łaciatego przychodzą maile po wysłaniu zgłoszenia, czy tylko informacja na stronie ? 

e-mail z potwierdzeniem i treścią posłanych zyczeń - jeśli zaznaczyłaś że wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych.

Kurcze chyba zaznaczałam ale nic nie doszło... może coś źle zrobiłam i zgłoszenie nie doszło? Wysłać jeszcze raz, czy napisać do nich? Miał ktoś taką sytuację?

mi raz po zaznaczeniu wszytskiego @ przyszedł dopiero po godzinie

Ja wysyłałam wieczorem, na 90% wszystko było zaznaczone.... to co robić, wysłać to samo jeszcze raz?

to powiem że nie wiem, ale możesz mieć już że kod jest wykorzystany Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6102165 Napisano: 28.10.2015 09:54:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magisterek napisał(a):

Czy z Łaciatego przychodzą maile po wysłaniu zgłoszenia, czy tylko informacja na stronie ? 

e-mail z potwierdzeniem i treścią posłanych zyczeń - jeśli zaznaczyłaś że wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych.

Kurcze chyba zaznaczałam ale nic nie doszło... może coś źle zrobiłam i zgłoszenie nie doszło? Wysłać jeszcze raz, czy napisać do nich? Miał ktoś taką sytuację?

mi raz po zaznaczeniu wszytskiego @ przyszedł dopiero po godzinie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6101986 Napisano: 27.10.2015 19:37:53 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się dziś z tego że opuchlizna z siusiaczka mojego pieska schodzi i idziemy ku zdrowiu emotka  emotka czekam aż w  końcu zapalenie dolnych dróg moczowych i pęcherza zejdzie na całego i pójdziemy w końcu na lepsze emotka  ale to jeszcze kilka tabletek przed nami  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6101749 Napisano: 27.10.2015 11:57:37 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  A ja szukałem koło budyniów i galaretek emotka  nawet do głowy mi nie przyszło zerknąć do lodówki emotka  nie myślałem ze to aż tak emotka  

Mrożonek szukałeś koło budyniów i galaretek? emotka
Za to Was właśnie kochamy, chłopaki emotka

Szczerze nawet nie wiedziałem ze to są mrożonki emotka  widziałem info o konkursie, w gazetce ż trzeba kupić takiej firmy produkty a nawet nie popatrzyłem co to za produkty tylko szukałem firmyemotka  strasznie w sklepie pracuje i się na to nie przyglądnąłem emotka  dobra podjadę i poszukam w lodówkach emotka  dziękuje za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0