Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#5780758 Napisano: 27.11.2013 10:42:32 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

i bardzo dobrze, mądrze zrobiła, a tak apropo
jakie jest pytanie konkursowe? bo ja jeszcze nie wysłałem SMSa emotka

Pytanie bodajże "Czemu lubisz robić zakupy w Biedrze?" Też jeszcze nie wzięłam udziału, jestem na etapie prostowania paragonów w słownikach emotka

to tak jak ja emotka też sposób na śmietnik albo koszyki? bo ja tak wygrzebałem chyba ze 3 na 90 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780750 Napisano: 27.11.2013 10:38:08 w Biedronka
joan napisał(a):

Powiem Wam, o co to chodzi.

Otóż chodzi o to, że Kropka z półek znika ekspresowo, a zakupy robi się nie tylko pierwszego dnia ukazania się Kropki. Przecież nikt nie będzie z zakupami czekał i tak celował, co by akurat Kropka w sklepie była. Biedronka przemyślała sprawę i stąd zmiana emotka

i bardzo dobrze, mądrze zrobiła, a tak apropo
jakie jest pytanie konkursowe? bo ja jeszcze nie wysłałem SMSa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780742 Napisano: 27.11.2013 10:32:10 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jeszcze oficjalny @ z Kropki o Kropkę TV na paragonie do konkursu:

Witam, musi Pan mieć paragon z BIEDRONKI ale na nim nie musi byc zakupiona tego dnia Kropka TV. Moze ja pan kupic kiedy indziej. Nie musi widniec na paragonie.

świetna wiadomość..ale po co wprowadzają nas w błąd zapisami w regulaminie..

własnie też nie wiem, jak dzowniłem wczoraj to też nie odpowiedziała mi czemu tak jest ....
ale jakby tak na mus chcieli ta kropkę to nie wiem po co ma być na paragonie, jak wygramy to i tak paragon wysyłamy z biedronki, mają dane i daty, kupon z kropki tez będzie więc kropka i tak kupiona. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780733 Napisano: 27.11.2013 10:20:00 w Biedronka
szprotka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Witam, musi Pan mieć paragon z BIEDRONKI ale na nim nie musi byc zakupiona tego dnia Kropka TV. Moze ja pan kupic kiedy indziej. Nie musi widniec na paragonie.

Dzięki piogne7 - to super wiadomość emotka

nie ma za co emotka
tak jak pisałem, też byłem ciekaw a ta OBOWIĄZKOWOŚĆ w reg. mnie zachęciła żeby do nich napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780719 Napisano: 27.11.2013 10:02:14 w Biedronka

Witam, musi Pan mieć paragon z BIEDRONKI ale na nim nie musi byc zakupiona tego dnia Kropka TV. Moze ja pan kupic kiedy indziej. Nie musi widniec na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780029 Napisano: 26.11.2013 10:37:43 w Biedronka
agnike napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mightyb napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a jak z tymi paragonami: musi na nich być "Kropka" czy też nie??

Obowiązkowo emotka musi być

dzwoniłem teraz do nich to babka mi powiedziała że nie musi być pozycji KROPKI TV na paragonie tym konkursowym, ze wystraczy tylko ten kupon. Pytała w dziale konkursowym od tego konkursu i tak jej powiedzili. także ja nie mam kropki TV na tym paragonie i taki wysyłam emotka

Uffffffffffffff emotka )) bo ja też nie miałam

no ja właśnie też nie miałem a mam też jeden paragonik wzięty od kogoś co przedemną kupował za ok. 90 zł i sobie bym wysyłał a nie ma na paragonie KROPKI więc dzwoniłem i pytałem.
224634900- jakby co, numer do nich

ale ja wysyłam bez kropki na pargaonie
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5780016 Napisano: 26.11.2013 10:09:36 w Biedronka
mightyb napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a jak z tymi paragonami: musi na nich być "Kropka" czy też nie??

Obowiązkowo emotka musi być

dzwoniłem teraz do nich to babka mi powiedziała że nie musi być pozycji KROPKI TV na paragonie tym konkursowym, ze wystraczy tylko ten kupon. Pytała w dziale konkursowym od tego konkursu i tak jej powiedzili. także ja nie mam kropki TV na tym paragonie i taki wysyłam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5776272 Napisano: 20.11.2013 10:19:59 w Czas na zmiany...
szprotka napisał(a):

sandeerka napisał(a):

bridget napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

stokrotne dzięki za zamknięcie dostępu do większości tematów dla większości użytkowników forum !!!!!

szkoda tylko, Pionas, że nie pomyślałeś, że ludzi na forum więcej niż konkursów

odpowiednie tematy służą do wymiany doświadczeń i informacji
zamknięcie ich sprawi, że ludzie poszukają innego dostępu do informacji, zapewne innego forum

EKSPERYMENT NIEUDANY - lepiej wycofać się wcześniej, niż stracić

jeśli jednak zamierzasz iść w tym kierunku, od razu zamknij całą bazę z regulaminami
po co komu szary konkursowicz !!!!!

gdy wprowadza się jakieś zmiany, najpierw powinna być konkretna informacja i ZMIANY W REGULAMINIE

jakoś nie przypominam sobie, żeby ktoś z Adminów poinformował forum, że będą obowiązywały takie zasady

i jeszcze jedno wszędzie obowiązują terminy, tylko nie na tym forum - nie można było napisać, że za np 3 lub 7 dni będą obowiązywały takie zasady ???

słowem zmiany do bani emotka emotka emotka

wpisuje i tutaj, bo może forumowy guru nie do wszystkich topów zerka

podpisuję się pod tą wypowiedzią w 100% ,wielokrotnie próbowałam dodać konkurs do bazy i albo się nie pojawiał albo za kilka dni pojawił się dodany przez inną osobę emotka emotka emotka

podpisuje sie rowniez pod tym emotka

zgadzam się z poprzednikami.... emotka

również się zgadzam z poprzednikami, forum jest dla nas czy administratorów emotka

mam tak samo, i też się pod tym podpisuję, nie raz chcę dodać jakiś konkurs, to już dodany, za którymś dziesiątym razem już zrezygnowałem i nawet nie chce mi się dodawać konkursów, na kilkadziesiąt które chciałem zgłosić chyba 3 mi się udało i tyle.... a jak już się nie raz udawało, to w tym samym dniu konkurs zatwierdzony i widzę że dodany przez inną osobę, lubię zmiany, ale na lepsze, te są w 100 % złe.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5755578 Napisano: 16.10.2013 06:00:41 w MC - Agencja inna niż wszystkie
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

po wielu bojach i kłótniach na @ z panią z firmy, która uporczywie twierdziła że nie organizowali konkursu Pedigree (a w reg. jak byk pisze że są organizatorami )z TESCO MAGAZYNU LATO w końcu dostałem nagrodę. Ciekawe jak będzie teraz z tym konkursem Pedigree w TescoMagazyn JESIEŃ w którym też wygrałem, pewnie napiszę i mi pani odpisze że nie organizowali konkursu

noo, też grałam i tu były lepsze nagrody emotka choć już coś nie tak było, bo w smsie zwrotnym powinien być już kod na darmowy posiłek dla schroniska, a nic takiego nie było:(

A no fakt, trzeba się upomnieć o niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5754988 Napisano: 15.10.2013 10:18:33 w MC - Agencja inna niż wszystkie
po wielu bojach i kłótniach na @ z panią z firmy, która uporczywie twierdziła że nie organizowali konkursu Pedigree (a w reg. jak byk pisze że są organizatorami )z TESCO MAGAZYNU LATO w końcu dostałem nagrodę. Ciekawe jak będzie teraz z tym konkursem Pedigree w TescoMagazyn JESIEŃ w którym też wygrałem, pewnie napiszę i mi pani odpisze że nie organizowali konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5752513 Napisano: 10.10.2013 10:26:26 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kurde, sprawdzam listę

wygrała siostra zrobioną piłką z balona i oklejoną bibułą i na tym postacie z disneya i dzieci a ja miałem o wiele lepsze i nie wygrałem... cholera

Stanowczo zbyt dobre prace podpadają organizatorowi, bo to dla dzieci konkurs, dzieci mają dziecięce skojarzenia, a nie dopracowane na tip-top, wymuskane i zadbane w każdym szczególe. Tak myślę, że tym razem Organizator wie, co robi.

no może tak....
nbastępnym razem robię coś gorszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5752500 Napisano: 10.10.2013 10:09:50 w Biedronka
kurde, sprawdzam listę

wygrała siostra zrobioną piłką z balona i oklejoną bibułą i na tym postacie z disneya i dzieci a ja miałem o wiele lepsze i nie wygrałem... cholera Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5752445 Napisano: 10.10.2013 09:10:43 w Biedronka
serene napisał(a):

u mnie na 2 prace 0 wygranych, a do tego na liście jest osoba o tym samym imieniu i miasto też się zgadza, ale pierwsza litera nazwiska inna emotka ....a taka byłam dumna ze swoich dzieł sztuki emotka

u mnie 4 prace i zero wygranych emotka szkoda tak liczyłem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5738613 Napisano: 17.09.2013 11:16:32 w TESCO konkursy
Mam pytanie, na konkurs HOCHLAND jak dokończacie? Jako rodzic czy jako dziecko? Bo nie wiem właśnie jak lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5737675 Napisano: 15.09.2013 21:50:16 w Biedronka
zuzola napisał(a):

joan napisał(a):

zuzola napisał(a):

a u mnie nie bylo grześków,ani jednego pudełeczka!

A szukałaś w całym sklepie? W moim minigrześków nie było na półce ze słodyczami; stały po środku marketu mniej więcej w miejscu, gdzie są towary promocyjne.

tak,tam właśnie szukałam,nawet panią poprosiłam,to powiedziała,że się śkończyły emotka

u mnie grześki przy kasie, a myślałem że przy słodyczach będą, szukam i nic i już zrezygnowany idę do kasy a tu SUPRAJS emotka i paczka już zjedzona i trzeba wymyślać rymowankę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5724424 Napisano: 23.08.2013 22:19:26 w Żegnamy zmarłych
Dzisiaj zmarł teść mojej siostry, bardzo fajny człowiek, wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#5720983 Napisano: 18.08.2013 08:42:35 w Wkurza mnie...
kupiłem na allegro zegarek. Przyszedł po kilku dniach os zakupu, ubrałem go i po pierwszym dniu zaczęła schodzić z niego farba (obwódka zegarka). Napisałem reklamację do sklepu i mi odpisali, że "osobą zajmująca stanowisko rozpatrujące reklamacje na podstawie dokumentacji zdjęciowych oznajmiła, że uszkodzenia mogły powstać na skutek czynników zewnętrzych, zależych od klienta."

pomyśleli że haratałem tym zegarkiem chyba o co tylko się da, a farba dalej schodzi... porażka. Nie polecam sklepu:
jellyshop_eu na allegro!!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#5715181 Napisano: 07.08.2013 21:34:13 w Żegnamy zmarłych
marlencia napisał(a):

jejku aż łezka się kręci w oku biedna dziewczynka
(*)

No, ja od wczoraj jakoś inaczej funkcjonuję, jeszcze te dzieci z Warty, masakra, (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#5715173 Napisano: 07.08.2013 21:22:38 w Żegnamy zmarłych
Pięcioletnia córka znajomej wypadła wczoraj z samochodu, była zapięta w fotelik, niestety fotelik nie był przyczepiony do samochodu, od wczoraj walczyła o życie, dziś zmarła,

(*) śpij Aniołku snem spokojnym i baw się z innymi Aniołkami na chmurzystej łące (*)

Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#5712995 Napisano: 05.08.2013 06:37:29 w Biedronka
agamaty napisał(a):

lolo napisał(a):

a czy dawno ją dostała?

chyba w zeszłym tygodniu,

Moja siostra dostała w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0