Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8410
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to tak jak ja
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i bardzo dobrze, mądrze zrobiła, a tak apropo
jakie jest pytanie konkursowe? bo ja jeszcze nie wysłałem SMSa
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
własnie też nie wiem, jak dzowniłem wczoraj to też nie odpowiedziała mi czemu tak jest ....
ale jakby tak na mus chcieli ta kropkę to nie wiem po co ma być na paragonie, jak wygramy to i tak paragon wysyłamy z biedronki, mają dane i daty, kupon z kropki tez będzie więc kropka i tak kupiona. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nie ma za co
tak jak pisałem, też byłem ciekaw a ta OBOWIĄZKOWOŚĆ w reg. mnie zachęciła żeby do nich napisać
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Witam, musi Pan mieć paragon z BIEDRONKI ale na nim nie musi byc zakupiona tego dnia Kropka TV. Moze ja pan kupic kiedy indziej. Nie musi widniec na paragonie. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no ja właśnie też nie miałem a mam też jeden paragonik wzięty od kogoś co przedemną kupował za ok. 90 zł i sobie bym wysyłał a nie ma na paragonie KROPKI więc dzwoniłem i pytałem.
224634900- jakby co, numer do nich
ale ja wysyłam bez kropki na pargaonie
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzwoniłem teraz do nich to babka mi powiedziała że nie musi być pozycji KROPKI TV na paragonie tym konkursowym, ze wystraczy tylko ten kupon. Pytała w dziale konkursowym od tego konkursu i tak jej powiedzili. także ja nie mam kropki TV na tym paragonie i taki wysyłam
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam tak samo, i też się pod tym podpisuję, nie raz chcę dodać jakiś konkurs, to już dodany, za którymś dziesiątym razem już zrezygnowałem i nawet nie chce mi się dodawać konkursów, na kilkadziesiąt które chciałem zgłosić chyba 3 mi się udało i tyle.... a jak już się nie raz udawało, to w tym samym dniu konkurs zatwierdzony i widzę że dodany przez inną osobę, lubię zmiany, ale na lepsze, te są w 100 % złe.... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A no fakt, trzeba się upomnieć o niego
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no może tak....
nbastępnym razem robię coś gorszego
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wygrała siostra zrobioną piłką z balona i oklejoną bibułą i na tym postacie z disneya i dzieci a ja miałem o wiele lepsze i nie wygrałem... cholera Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
u mnie 4 prace i zero wygranych
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
u mnie grześki przy kasie, a myślałem że przy słodyczach będą, szukam i nic i już zrezygnowany idę do kasy a tu SUPRAJS
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pomyśleli że haratałem tym zegarkiem chyba o co tylko się da, a farba dalej schodzi... porażka. Nie polecam sklepu:
jellyshop_eu na allegro!!!!
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
No, ja od wczoraj jakoś inaczej funkcjonuję, jeszcze te dzieci z Warty, masakra, (*) Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) śpij Aniołku snem spokojnym i baw się z innymi Aniołkami na chmurzystej łące (*)
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Moja siostra dostała w piątek Wyświetl w wątku >>