Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7072974 Napisano: 06.01.2023 20:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agni5h napisał(a):

Mam pytanie do osób, które biorą udział w  konkursach na facebooku. Czy zakładacie specjalnie drugie konto konkursowe? Pytam, bo gdy wysyłam coś ze swojego konta to widzą to wszyscy moi znajomi,nie umiem tego zmienić w ustawieniach.Widzą nawet wówczas, gdy zmieniłam na opcję,że tylko dla mnie posty są widoczne.

Ja mam dwa, jedno prawdziwe, drugie konkursowe emotka  niestety, od kilku miesięcy coraz częściej  widzę propozycje prawdziwych znajomych, tych, których mam na drugim koncie, pozostaje tylko mieć nadzieję, że jednak oni mnie nie widzą emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agni5h 0

pioge7

#7072949 Napisano: 06.01.2023 16:33:15 w WC - rozmowy o wszystkim
koszalek napisał(a):

Gdy mam problemy z "inspiracją" to się zastanawiam ile czasu zajmuje innym napisanie odpowiedzi konkursowej, która coś wygrywa. Jeśli chcecie się podzielić to piszcie:D Przedział na pewno będzie szeroki od kilku minut do paru dni.

różnie, zależy to od wielu czynników.
Ilość znaków, pytanie, temat... itp.
Jeśli można wymyślić więcej jak 160 znaków, to dla mnie jest lepiej, bo można coś więcej wymyślić, a nie zamykać się w 160 znakach. Jeśli pytanie jest wymagające, to jest ciężej. Jak wpadnie pomysł, to potem leci... Czasem wystarczy 5 minut, a czasem i 2 godziny. Jeśli w 2 godziny się nie wyrobię z danym pytaniem, to już piszę, co mi ślina na język przyniesie, żeby tylko odstawić konkurs w zapomnienie.
Różny skutek, czasem na 3 odp. wygrywają wszystkie, a czasem nic. Także z tym różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, basiag 0

pioge7

#7072624 Napisano: 04.01.2023 21:27:43 w Moje konkursowe początki...
adamo86 napisał(a):

Może przydałbym się nowy wątek? "Moje początki...emotka
Ja w latach 90. grałem w różne konkursy z Kaczora Donalda, ale z marnym skutkiem emotka

Jestem za emotka  
ziolko co ty na to? Dałoby się przenieść wspomnienia z tego wątku do nowo utworzonego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7072594 Napisano: 04.01.2023 20:35:09 w Moje konkursowe początki...
joan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Ja z sentymentem wspominam konkurs Avanti, na który trzeba było kupić Cheetos i Pepsi I codziennie 500 osób wygrywało po 50zł. 

Najlepsza akcja ever emotka

Tak, niby wtedy „tylko” 50 zł ale ile wtedy wpadało tego, i to uzupełnianie listy, nie rzucali całej od razu tylko co chwilę dodawali kolejne nazwiska. Wtedy to była super akcja, a w biedronce panie to patrzyły wtedy na mnie i mamę jak na de*ili jak stało się kolejny raz w kolejce. Ile tego się kupiło emotka  
pamietam też wtedy chyba zorganizowano konkurs, co te kosmetyki 1000 dziennie było, 
to chyba na 2000 sklep biedronki  tak rozdawali nagród dużo emotka  

a próbowaliście „naświetlać” kropka z TVN? Jak my się denerwowali jak się odklejał z telewizora emotka i oczywiście się nie naświetlił emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7072170 Napisano: 03.01.2023 11:05:56 w WC - rozmowy o wszystkim
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Frama napisał(a):

Mnie to wygląda na cienki papier. Przy tych cenach papieru, które teraz są ja szukam najtańszego i zdarzyło mi się, że też był taki problem - z prześwitami. Zobacz na opakowaniu gramaturę papieru, najczęściej taki zwykły papier ma 80g, czasem 70g - bardzo cienki, ale np. pollux ma 90g i to jest wyraźnie grubszy papier i droższy przy okazji:) 

lata temu był na promocji w kauflandzie 80g. Kupiłem całe 2 kartony i na nim jechałem cały czas. Zawsze było wszystko ok, dopiero teraz zauważyłem, że jest prześwit, a papier mam dobre 5 lat już ten sam.

Znajoma mówi, że może drukarka podaje za dużo tuszu... I nie wiem czy w tym też problem może być. Ostatnio mi szwankuje właśnie i nie wiem czy to może być problem.

Wejdź w ustawienia drukowania i pokombinuj z jakością wydruku, normalna, a nawet ekonomiczna. Powinno pomóc. Możesz wyciągnąć też kartridż z tuszem i zobaczyć czy nie jest bardziej ubrudzony tuszem. Przetrzyj dysze, włóż, zmień ustawienia i daj znać jak poszło emotka

Dzięki za rady 
Pobawię się po pracy emotka  mam nadzieję że pomoże  Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

pioge7

#7072153 Napisano: 03.01.2023 10:18:03 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a zmieniales papier w ostatnim czasie? bo mi to wygląda na kiepską jakość papieru.

cały czas ten sam. emotka
byłem jednak dziś w mieście, kupiłem POL SPEED i coś druknę to sprawdzę.

Nie zmieniłeś jakości wydruku? Może teraz masz wysoką jakość?

Nie… jedynie co ostatnio robiłem, to czyszczenie głowic (nie wiem czy się to tak profesjonalnie na to mówi) bo miałem wyłączoną z kontaktu przed świetami ok. 4 dni, i po włączeniu źle drukowały kolory, po wyczyszczeniu wróciło do normy drukowanie kolorów ale takie coś zaczęło się drukować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7072136 Napisano: 03.01.2023 08:40:10 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Podpowie ktoś co może być nie tak? 
Otóż wcześniej tego nie zauważałem, dopiero od 2 tygodni może zacząłem to zauważać. 
Papier i tusz cały czas używam ten sam. 
Po drukowaniu dwustronnym tekst z drugiej strony prześwituje mi na wcześniejszą stronę. Czy to wina papieru czy drukarki? Ma ktoś jakieś pomysły czego to moze być wina?
Myślę nad kupnem nowej ryzy i to sprawdzić czy wina papieru ale dopiero jutro mogę kupić nową. I się zastanawiam czy coś nie tak z drukarką...

a zmieniales papier w ostatnim czasie? bo mi to wygląda na kiepską jakość papieru.

cały czas ten sam. emotka
byłem jednak dziś w mieście, kupiłem POL SPEED i coś druknę to sprawdzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7072135 Napisano: 03.01.2023 08:39:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Frama napisał(a):

Mnie to wygląda na cienki papier. Przy tych cenach papieru, które teraz są ja szukam najtańszego i zdarzyło mi się, że też był taki problem - z prześwitami. Zobacz na opakowaniu gramaturę papieru, najczęściej taki zwykły papier ma 80g, czasem 70g - bardzo cienki, ale np. pollux ma 90g i to jest wyraźnie grubszy papier i droższy przy okazji:) 

lata temu był na promocji w kauflandzie 80g. Kupiłem całe 2 kartony i na nim jechałem cały czas. Zawsze było wszystko ok, dopiero teraz zauważyłem, że jest prześwit, a papier mam dobre 5 lat już ten sam.

Znajoma mówi, że może drukarka podaje za dużo tuszu... I nie wiem czy w tym też problem może być. Ostatnio mi szwankuje właśnie i nie wiem czy to może być problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7072119 Napisano: 03.01.2023 06:43:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Podpowie ktoś co może być nie tak? 
Otóż wcześniej tego nie zauważałem, dopiero od 2 tygodni może zacząłem to zauważać. 
Papier i tusz cały czas używam ten sam. 
Po drukowaniu dwustronnym tekst z drugiej strony prześwituje mi na wcześniejszą stronę. Czy to wina papieru czy drukarki? Ma ktoś jakieś pomysły czego to moze być wina?
Myślę nad kupnem nowej ryzy i to sprawdzić czy wina papieru ale dopiero jutro mogę kupić nową. I się zastanawiam czy coś nie tak z drukarką...

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7071899 Napisano: 02.01.2023 11:18:34 w Informują
Informują z Loteria "Słodkie zwycięstwo - Wygraj Yaris od Milka" Dino

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Bony Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7071669 Napisano: 31.12.2022 11:12:31 w Żegnamy zmarłych
Benedykt XVI 
:( (*) Wieczny Odpoczynek racz Mu dać Panie... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7071639 Napisano: 31.12.2022 08:40:46 w Życzenia na święta i nie tylko
Wszystkim i każdemu z osobna, życzę ZDROWEGO, POMYŚLNEGO i BOGATEGO roku, a także bardzo obfitego w nagrody emotka i dobrych konkursów z super nagrodami.

DO SIEGO 2023 ROKU!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7071545 Napisano: 30.12.2022 17:49:03 w Avanti
syksonka napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na przelew Lay's z Netto?

Tak. Czekam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7071234 Napisano: 29.12.2022 12:39:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

anoo napisał(a):

Majkii napisał(a):

ikropka napisał(a):

Czy macie już wszystkie bliki z Desperadosa? U mnie brak jednego z początku konkursu.

Nie wszyscy dostali jeszcze, czas mają do jutra.

Też nie mam jeszcze jednej stówki, czekam. 

Też nie mam jednej stówki

U mnie na 3 wygrane z ostatnich dni jeszcze ani 1 nie mam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7071189 Napisano: 29.12.2022 09:27:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

Czy w konkursie visa gdzie byly tv i piłki etapy wygrał k6os ?

przed świętami dzownili z TV, potem ktoś się pochwalił piłką... ale dużo wpisów nie widziałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7070547 Napisano: 24.12.2022 18:41:10 w Życzenia na święta i nie tylko
ZDROWIA ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA! I spokoju emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7070540 Napisano: 24.12.2022 14:44:00 w Wkurza mnie...
elektro napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Usunąłem sobie emaila z kartą z decathlon emotka  z everydayme... Ale nosz.... 

nie ma w koszu?
Najpierw tam trafiaja

No właśnie nie... Nie ma nigdzie. 
Może się uda napisać do everydayme to moze się uda odzyskać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7070532 Napisano: 24.12.2022 12:51:36 w Wkurza mnie...
Usunąłem sobie emaila z kartą z decathlon emotka  z everydayme... Ale nosz....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7070453 Napisano: 23.12.2022 16:36:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Wie ktoś jak zapłacić tymi punktami z Kamis w Lewiatanie?

Musisz poprosić w kasie o wydrukowanie kuponu i podajesz nominał. 
Przy okazji nastepnych zakupach można go użyć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

pioge7

#7070408 Napisano: 23.12.2022 12:48:30 w PODZIĘKOWANIA
emi
Również polecam w każdym calu emotka polecam się na przyszłość Wyświetl w wątku >>
0 0