Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7067859 Napisano: 13.12.2022 13:15:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.

Z rok temu w Carrefour był konkurs gdzie trzeba było kupić laysy za chyba 12 zł.
Na półce cena, wyliczyłem, że potrzebuję 3 produkty. W kasie okazało się, że zrobiło rabat na 1 smak (nie było info na półce w ogóle) i wyszło niecałe 11 zł.
Napisałem do Avanti, czy może być taki paragon, bo nie wiedziałem, że jest rabat na ten smak... Powiedzieli, żeby grać takim paragonem.
Na paragonie było np.
lays papryka  4,99
rabat 1,30
i niżej 3,69

paragon wygrał, wysłałem im ten paragon + druknięty list z emaila

nagroda doszła emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7067017 Napisano: 08.12.2022 19:37:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo flinta emotka  oby więcej takich nagród padało na forum emotka
nagroda idealna jak na te czasy emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7066673 Napisano: 07.12.2022 21:37:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x kamis punkty Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7066573 Napisano: 07.12.2022 17:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

Widze sie w wynikach Duda w Dino z 01.12 a meila brak. Dostał ktos?

Emaile były już z 5.12 więc pewnie z 1.12 też już były. Raczej na bieżąco wysyłają  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7066511 Napisano: 07.12.2022 15:07:52 w Avanti
Cynamon28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sabart napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sabart napisał(a):

rufus napisał(a):

Zapisuja sie kody pepsi w aplikacji czy trzeba rzeczywiscie najpierw zapisac i dopiero kolejne kupic?

U mnie jak kupowałam rano były kody jak zawsze, czyli można było zobaczyć wszystkie przesuwając na Boki

A kupowałaś 2 i 2 czy np. Od razu 4? I pojawiły się proporcjonalnie kody?

Kupowałam 2 produkty na paragon, dwa paragony osobne. Teraz byłam też w ten sposób i tylko 3 kody dostałam zamiast 5...

Hmmmm to juŻ nie wiadomo jak kupować emotka  

Jeszcze większy problem, że nikt nie chwali się wygraną.

To już mnie nie dziwi… po ostatnich akcjach na stronie, już coraz mniej osób się będzie chwaliło… Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7066509 Napisano: 07.12.2022 15:05:53 w Avanti
sabart napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sabart napisał(a):

rufus napisał(a):

Zapisuja sie kody pepsi w aplikacji czy trzeba rzeczywiscie najpierw zapisac i dopiero kolejne kupic?

U mnie jak kupowałam rano były kody jak zawsze, czyli można było zobaczyć wszystkie przesuwając na Boki

A kupowałaś 2 i 2 czy np. Od razu 4? I pojawiły się proporcjonalnie kody?

Kupowałam 2 produkty na paragon, dwa paragony osobne. Teraz byłam też w ten sposób i tylko 3 kody dostałam zamiast 5...

Hmmmm to juŻ nie wiadomo jak kupować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7066490 Napisano: 07.12.2022 14:36:12 w Avanti
sabart napisał(a):

rufus napisał(a):

A kupowałaś 2 i 2 czy np. Od razu 4? I pojawiły się proporcjonalnie kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7066331 Napisano: 06.12.2022 21:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Czy karty na paliwo z konkursu Orzeźwienie bez końca" 18+ są aktywne ? Tankował ktoś ?

Tak. Stówa już wydana emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#7066271 Napisano: 06.12.2022 15:43:21 w Informują
Informują z Konkurs "Zaadoptuj dinozaura" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
godz. 15:41 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7066126 Napisano: 05.12.2022 21:30:06 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

Tylko sendit nie ma zabki. Czy czegos nie wiem?

jak będziesz wybierać opcję ostawy, to wybierz, nadanie na poczcie i odbiór w punkcie poczty. I wtedy wychodzą sklepy Żabka dostępne do odbioru.
Dostawa 9,83 zł/ najmniejszego gabarytu Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7065937 Napisano: 05.12.2022 11:40:50 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dla orlenu też się da jak z inpost na lokalnie?

A to nie jest przypadkiem przez pocztę? Żeby samemu zrobić etykietę i wybrać dany punkt odbioru, np. Przez sendit.

Właśnie nie wiem czy nie pomyliłam z vinted. Generalnie dokopałam się do info na forum Allegro, że skoro udostępniłam taki sposób wysyłki, to miałam zweryfikować koszty. Tak komuś odpisali. Na stronie żabki nadałam i tyle. No i pousuwałam wszystkie  żabki z moich ogłoszeń emotka  nie chce mi się tak bawić.

No nie przyszlo mi do głowy, że sama muszę teraz generować etykietę, poza tym skoro podpowiadają cenę 12,99, to skąd ją wzięli, skoro teraz najmniejsza paczka to 15,99, potem dwa kolejne gabaryty aż do 21 zł. To powinno się gabaryt ustawiać jeszcze w trakcie wystawiania i dobierać odpowiednio do wielkości towaru 🤷‍♀️

Fajni by było jakby robili tak jak olx, że sami generują etykiety... No ale cóż. Nie da się to nie. 
Ale próbowałaś przez sendit.pl robić? Oni tam maja tańsze ceny niż normalnie przez żabkę  Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#7065910 Napisano: 05.12.2022 09:31:29 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

Allegro lokalnie, odbiór w punkcie żabka, sprzedał ktoś tak coś kiedyś? Czy można wtedy wygenerować automatycznie etykietę? Dla orlenu można i paczkomatów. Nie wiem czy mam samodzielnie wklepać gdzieś dane, czy kupujący nie wprowadził poprawnie punktu odbioru i dlatego nie mogę?
Nigdy nic jeszcze u mnie nie poszło z dostawą do żabki i mam zagwozdkę.

Dla orlenu też się da jak z inpost na lokalnie?

A to nie jest przypadkiem przez pocztę? Żeby samemu zrobić etykietę i wybrać dany punkt odbioru, np. Przez sendit. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7065530 Napisano: 02.12.2022 20:05:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ankann napisał(a):

Cześć jestem nowa,ale bardzo zainspirowała mnie wasza strona😁

witamy, wszystko fajnie, ale to nie jest temat od tego.

W temacie:
Z przyjemnością informujemy, o WYGRANIU nagrody: 1 (słownie: jednego) Bonu towarowego do marketów Dino o wartości 100,00  zł (słownie: sto złotych 00/100) Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7065225 Napisano: 01.12.2022 19:13:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

czy wygrał ktoś w dino kabanosy duda? bo te wyniki są dziwne jak dla mnie z 28.11 jest mniej niż 10 zwycięzców.

ja wygrałem w 2 dniu.
Prawdopodobnie, w 1 dniu, było mniej grających, tak samo w 2 dniu. Od 3 dnia już jest komplet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7064718 Napisano: 30.11.2022 18:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

u mnie też  nadal brak bonu do żabki z delicji

do mnie też jeszcze nie dotarł

U mnie na 1 koncie jest, na 3 nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7064516 Napisano: 30.11.2022 09:15:57 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Wkurz mnie moje Dino i fakt,że na jednej kasie coś sie pospuło i wszystkie paragony wychodzą tak że zaczynają sie listą towarów a dopiero na samym dole jest numer sklepu i numer wydruku, w złym miejscu urywa ten paragon po prostu i dostaje się dół od kolejnego tak naprawdę, więc do konkursów się to nie nadaje.
Trwa to już drugi miesiąc więc chyba sklep nie widzi problemu,zastanawiam się jednak czy mogą takie paragony wydawać?

Na twoim miejscu napisałbym do centrali dina. 
U mnie była taka sytuacja swojego czasu z Carrefourem. Tyle, że im nie drukowało lewej strony i nie było całej daty. Był po prostu miesiąc i rok a towary też nie były od początku, a zależało mi na tym, bo wtedy na dole drukowała się tylko godzina, bez daty. Napisałem do centrali. Podziękowali za zgłoszenie i po 2 tygodniach jak już byłem w sklepie to już kasa działała prawidłowo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7064234 Napisano: 29.11.2022 06:49:25 w Pomocy!!!!
RaMa napisał(a):

napisałeś zbyt ogólnie bez konkretów jaki system operacyjny, przeglądarka itp... moja podpowiedź na przyszłość:
1. w zależności z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz zainstaluj 2-3 wtyczki adblock, będą uzepełniały się wzajemnie
2. korzystaj też z vpn, nawet jakiegoś darmowego
3. w ustawieniach przeglądarek utaw czyszczenie ciasteczek po zakończenej sesji
4. jesli masz powiązane indywidualne konta między telefonem-laptopem-tabletem musisz poświęcić trochę czasu aby przejrzec powyższe zmiany na wszystkich urządzeniach
5. anlogicznie jeśli logujesz się na idywidulane konta w Operze, Mozzilli Firefox, Tor.. odradzam szczerze korzystanie z przeglądarek Microsoft (IE lub Edge) i Google (Chrome)
napisz na priv jeśli będziesz miał pytania
pozdrawiam
Rama

dziękuję, coś pokombinuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7064196 Napisano: 28.11.2022 21:23:27 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no tak robię, ale przy chyba setnej reklamie już mam dość a to dalej się pojawia emotka  

Ten spam nie zawsze ma cokolwiek wspólnego z Tobą. Mnie pojawia się co jakiś czas absolutna powódź emotka I po tematyce wiem, że to strony / tematyka, które w ogóle mnie nie dotyczą -> pewien mój znajomy lubi sport X (tylko on się czymś takim interesuje!) i właśnie reklamy / posty / strony dotyczące tego sportu mnie spamują. Nie mam sił ukrywać po kilkadziesiąt okienek, w takie dni po prostu wyłączam fejsa emotka

no akurat te reklamy są pode mnie nastawione chyba, bo jest o serialach i filmach, które oglądałem na telefonie. oczywiście dokładają dodatkowe, inne seriale, ale właśnie większość jest o tym co widziałem... emotka a właśnie ukrywanie tego już pomału denerwuje... a tego im więcej zamknę, tym jest tego więcej emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#7064191 Napisano: 28.11.2022 21:04:54 w Pomocy!!!!
elektro napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś pojęcie? 
otóż obejrzałem kilka filmów na jednym z serwisów streamingowych na temat Marvela. 
teraz na fb mam mnóstwo postów związanych właśnie z Marvelem, z różnych zagranicznych stron, których nie polubiłem. To samo tyczy się serialu Pamiętniki Wampirów z hbo Max. 

wie ktoś jak to wyłączyć? Co drugi post to ten z zagranicznych stron. Wcześniej tak się nie wyświetlały, a teraz oszaleć można… 

MOŻE WYCZYŚĆ CIASTECZKA?

Spróbuję. Tylko, że to jest wszędzie, i telefon i komputer. I ipad...  Ale spróbuję 

Czasami jest krzyzyk zamykania reklam po prawej stronie na gornym rogu, nawet jak jest to po prostu baner
Jak klikniesz to tam bedzie powod dla ktorego ma sie nie nie pojawiać reklama.
Pomaga u mnie

no tak robię, ale przy chyba setnej reklamie już mam dość a to dalej się pojawia emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7064141 Napisano: 28.11.2022 17:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dejzi napisał(a):

Mam pytanie jaka jest ważność bonów z Kalendarzy Adwentowych Lindt te po 10 zł.? Od dziś kalendarze  są po 35zł, ale jeszcze nie otwierałam, bo kupiłam na prezenty. 

Bony w Kaufland zawsze chyba mają 4 lata ważności, więc te chyba mniej więcej też tyle powinny mieć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0