Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7056513 Napisano: 28.10.2022 14:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wie ktoś jakie jest pytanie otwarte na gillette everydayme? 
Nie mam jak wejść a chciałbym coś pokombinować emotka  

"Jak dbasz o siebie podczas tegorocznej akcji Movember?”   emotka

Dziękuję. Nie wiem czemu u mnie błąd 404. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7056510 Napisano: 28.10.2022 14:18:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wie ktoś jakie jest pytanie otwarte na gillette everydayme? 
Nie mam jak wejść a chciałbym coś pokombinować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7055183 Napisano: 22.10.2022 10:16:25 w Oddam za darmo
pilling do ust za wczorajszy quiz hebe, do 25.10.2022
oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7054489 Napisano: 19.10.2022 15:29:33 w Czy informują/ informowali?
https://www.e-kon...y-zabka#.Y0_7oOw9dkw

Czy były Już wiadomości z tego konkursu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7054441 Napisano: 19.10.2022 12:46:55 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Może ktoś ma lub wie gdzie szukać kod na badania do Diagnostyki emotka

https://wyniki.diag.pl/
chodzi o tę stronę? 
jesli tak to masz numer zlecenia i data urodzenia, a jak masz kartę to masz przy zakładaniu konta i SMS dostajesz że można sprawdzić 

Sorki, zapomniałam dodać kod RABATOWY  emotka odbiór to wiem jak, dzięki emotka

A to inna bajka emotka   nawet nie wiedziałem, że oni mają kody rabatowe. Wiem o akcjach, że tańsze badania w pakiecie, ale o rabatach się nie wypowiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7054439 Napisano: 19.10.2022 12:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak macie opisane Alpejskie Mleczko z auchana? 
u mnie ptasie mleczko i. Nie wiem czy grać na taki paragon….

Tak samo. Nie widzę problemu, organizują konkurs w Auchan, więc powinni wiedzieć, jak badziewnie opisane ma paragony ta sieć emotka

No wolałem zapytać jak macie. Gdyby Wedel nie robił ptasiego mleczka to bym nie pytał. Ale właśnie temu że Wedel robi, wolałem zapytać co wy macie na paragonach. emotka
Ale myślę że będzie ok emotka jak coś, to podejdę po pieczątkę  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#7054429 Napisano: 19.10.2022 11:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisane Alpejskie Mleczko z auchana? 
u mnie ptasie mleczko i. Nie wiem czy grać na taki paragon…. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7054425 Napisano: 19.10.2022 11:54:32 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Może ktoś ma lub wie gdzie szukać kod na badania do Diagnostyki emotka

https://wyniki.diag.pl/
chodzi o tę stronę? 
jesli tak to masz numer zlecenia i data urodzenia, a jak masz kartę to masz przy zakładaniu konta i SMS dostajesz że można sprawdzić  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053729 Napisano: 16.10.2022 13:24:58 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

Mam pytanko, może ktoś wie. Wygrałam kod z Loterii Kinder, jak weszłam na stronę z której można zamówić w zakładkę loteria Kinder są tam zegarki, które nie koniecznie mi odpowiadają emotka  czy można zamówić inny i np dopłacić? 
Może ktoś już zamawiał? Czy może lepiej udać się do sklepu stacjonarnego? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi emotka  miłego dnia dla wszystkich emotka  

można inne,
już było tutaj pisane.
Można też dopłacić Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053720 Napisano: 16.10.2022 12:11:24 w Żegnamy zmarłych
Właśnie się dowiedziałem, że zmarła jedna z naszych forumowych koleżanek:
https://www.e-kon...uzytkownicy/sylwiabe
sylwiabe

wiem to, od jej przyjaciółki, zmarła 20.09.20.22 nagle...

Kolejny konkursowicz zasila niebo, by walczyć tam, miejmy nadzieję, w bardzo ciekawych konkursach...

Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie...emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7053177 Napisano: 13.10.2022 17:22:54 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

Wejdź w zakładkę Profil - dolny prawy róg a potem od góry pod mailem masz drugą zakładkę - ROSSNĘ i tam masz poniżej sugerowanych produktów do kupienia. 

banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

W zakładce Twoja karta, pod kodem kreskowym jest rabat Rossne. 

No właśnie, coś kojarzę, że było albo tu albo tu, ale teraz nie mam wcale emotka dziwne emotka  
jeszcze z tydzień temu było… a teraz nic… 

Moze dziecko ci wyrosło i już nie masz karty rossne?  emotka

no jedno dodane ma 5 lat, drugie dodane, ma 3 dni emotka
chyba, że się zwiedli, że to nie moje emotka tylko brata, a ja wykorzystuję jego kartę (zniżki) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053171 Napisano: 13.10.2022 17:10:08 w SZUKAM....
madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wejdź w zakładkę Profil - dolny prawy róg a potem od góry pod mailem masz drugą zakładkę - ROSSNĘ i tam masz poniżej sugerowanych produktów do kupienia. 

banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W zakładce Twoja karta, pod kodem kreskowym jest rabat Rossne. 

No właśnie, coś kojarzę, że było albo tu albo tu, ale teraz nie mam wcale emotka dziwne emotka  
jeszcze z tydzień temu było… a teraz nic…  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7053166 Napisano: 13.10.2022 16:42:34 w SZUKAM....
czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053045 Napisano: 13.10.2022 08:21:31 w Wkurza mnie...
kupiłem specjalnie na stacji paliwo, żeby brać udział w konkursie BAQ, innej niż zwykle, bo zbieram punkty gdzie indziej i co... wyrzuciłem paragon, bo po co mi on... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053039 Napisano: 13.10.2022 07:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://tchibo30lat.pl/
na ten konkurs kupuje się w każdym sklepie? Czy tylko w Tchibo... bo nie rozumiem tego zapisu:

nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl (dostępnym pod adresem www.tchibo.pl), zlokalizowanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

chodzi o każde sklepy, czy te pod marką Tchibo ?

Ja zrozumiałam, że we wszystkich sklepach detalicznych.

czyli tak jak ja? każde sklepy spożywcze, a dodatkowo w sklepach Tchibo i tchibo.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053036 Napisano: 13.10.2022 07:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://tchibo30lat.pl/
na ten konkurs kupuje się w każdym sklepie? Czy tylko w Tchibo... bo nie rozumiem tego zapisu:

nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl (dostępnym pod adresem www.tchibo.pl), zlokalizowanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

chodzi o każde sklepy, czy te pod marką Tchibo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7053034 Napisano: 13.10.2022 07:41:38 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy w loterii śniadaniowa podajecie cenę zakupu margaryny czy kwotę całego paragonu? 

zaznaczona jest SUMA całego paragonu, więc podaję ten dolny, całą kwotę. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052454 Napisano: 11.10.2022 14:16:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odmleczarzy.pl ....
wygrana, LUNCHBOX, właśnie przyszła paczka, na etykiecie jest napisane, LUNCHBOX a przyszedł Aparat...
miał ktoś podobnie? co robić? cieszyć się, czy czekać, aż napiszą o zwrot emotka w wynikach też jestem pod LUNCHBOX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7052254 Napisano: 10.10.2022 20:48:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie przed momentem urodził mi się pierwszy bratanek emotka  
wcześniej 2 siostrzeńców i 3 siostrzenice i 2 bratanice emotka  a teraz Bratanek emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052206 Napisano: 10.10.2022 17:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

mam takie ogolne pytanie - co w przypadku, gdy na jednym paragonie mam kilka promocyjnych produktow i okaze sie, ze dwa z nich zalapia sie na nagrode a mam tylko jeden oryginal...? czy Wy kupujecie wszystko osobno?

Stara się osobno, chyba że regulamin mówi w konkursie, że wystarczy wysłać skan paragonu to wtedy dodatkowo dodaje ten produkt do 1 paragonu, np. Nestle czy Tic tac dodaje do innego konkursu.  Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0