Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7052053 Napisano: 10.10.2022 08:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś również dostał przypomnienie z Grafa odnośnie wypełnienia formularza z konkursu KIRI? U mnie nie doszedł ten formularz. Z jakiego maila wysyłali informacje o nagrodzie?

kontakt@kiri-konkurs-graf.pl Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7052028 Napisano: 09.10.2022 21:25:17 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

szukam kogoś kto kupował Kiri w Auchanie 

Ja kupowałem ale był beznadziejnie opisany i wyrzuciłem paragon… nic co by wskazywało na to, że to Kiri  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051955 Napisano: 09.10.2022 10:57:28 w SZUKAM....
OŚWIEĆCIE MNIE:

18. Organizator zastrzega, iż jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie trzy nagrody natychmiastowe,
z zastrzeżeniem, iż nagrodę natychmiastową może wygrać maksymalnie trzech Uczestników z jednego adresu zamieszkania.

Mogę wygrać 3 nagrody na maks. 3 osoby, czy mogę wybrać po 3 nagrody na 3 osoby, czyli 9? Kimam z 3 osobami w domu i nie wiemy co i jak emotka
chodzi o nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051949 Napisano: 09.10.2022 09:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
płacił ktoś już kartami ORLEN z KONKURSU MONSTER na Orlenie?
Przyszły już załadowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051675 Napisano: 07.10.2022 13:07:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy unique one oddzownaia na nie odebrane? 
oddzwonilem i pan jakiś niemiły powiedział, że mam sprawdzić w reg. Czy oddzwaniają i ile razy, bo jak tylko raz a nie odebrałem, to po nagrodzie emotka  

Oddzwaniają. A ten pan dość często ma zły humor emotka

Czyli jest już znany tutaj emotka  
a dobrze kojarzę, że to ci, co jak się znowu nie odbierze to smsa wysyłają żeby się skontaktować z nimi? 
kurcze jestem dziś w pracy do wieczora i nie za bardzo mogę odbierać emotka  

oddzownili emotka  garmin mój emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7051671 Napisano: 07.10.2022 13:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy unique one oddzownaia na nie odebrane? 
oddzwonilem i pan jakiś niemiły powiedział, że mam sprawdzić w reg. Czy oddzwaniają i ile razy, bo jak tylko raz a nie odebrałem, to po nagrodzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051262 Napisano: 05.10.2022 14:47:25 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Specjalnie poszłam do Biedry by ten kupon -15 zeta za zakupy za 99 zł wykorzystać i dopiero jak miałam płacić kartą oprzytomniałam.Ale miły pan z pomocy w kasach samoobsługowych mi pomógł.A już widziałam widmo liczenia wszystkiego od początku:(
Coś myślę sama nie wiem o czym a potem wcale nie myślę i się wkurzam niepotrzebnie:(
Za to spoko o promo produktach w sumie nie zapomniałam:P

Ja tak miałem przy jednej z poprzednich akcji, pojechałem specjalnie na drugi dzień, żeby wydać ten voucher, chociaż i tak nie planowałem wydatków, a przypomniałem sobie o tym voucherze po powrocie do domu jak wyciągałem paragony emotka  
takze wiem coś o tym. Koniec końców, nie wydałem go  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7051132 Napisano: 04.10.2022 21:25:16 w Avanti
glena napisał(a):

Ja w ogóle mam wrażenie, że Avanti zmienił się gust - dawniej sporo u nich wyrywałam, teraz nawet jak wysyłam "pewniaka" (oczywiście w subiektywnej ocenie, ale kiedyś moja ocena miała pokrycie w przyznanych nagrodach), to jest lipa totalna. Ma ktoś też takie odczucia? Czy po prostu się wypaliłam i czas na urlop zdrowotny xD?

Mam to samo. 
Kiedyś główne się zdarzały a nagrody innych stopni prawie w każdym konkursie. 
Teraz na ostatnich ich 6 konkursów wpadła 1 :( nie umiem się teraz dopasować a pisze podobnie jak zawsze emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7050996 Napisano: 04.10.2022 12:04:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka emotka emotka nic nie idzie... no nic... emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050958 Napisano: 04.10.2022 10:18:55 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś konto w ING?
Czy Wam też przy przelewach każą podać pin z aplikacji i pin z SMS?
Czy jest na to zasada? Mi przy przelewach każą, a np. szwagierka mówi, że u niej tylko PIN z aplikacji emotka

U mnie też tylko PIN z aplikacji. Może masz coś źle ustawione, jakieś podwójne zabezpieczenie czy coś emotka

będę musiał chyba zapytać u źródła... chciałem się tylko dowiedzieć, czy ktoś ma  tak jak je jeszcze te SMSY emotka

Moja mama ma tylko smsy, bo nie ma aplikacji emotka  Pogrzeb w koncie w ustawieniach. Pewnie masz ustawioną podwójną weryfikację.

Edit
Ale na stronie ing znalazłam coś takiego:
"
  • Mam już aplikację a zostałem poproszony o kod SMS. Dlaczego?
    Autoryzacja mobilna jest dostępna od wersji 2.2.0 aplikacji Moje ING mobile. Sprawdź wersję swojej aplikacji – widać ją w lewym dolnym rogu ekranu logowania.
    Pamiętaj również, że autoryzacja mobilna jest kolejną z metod autoryzacji przez nas stosowanych i nie zastępuje SMS. O metodzie autoryzacji dla transakcji decyduje bank. "

Tak. Pani na czacie poinformowała mnie, że to dodatkowa metoda weryfikacji i jeśli mam wpisać pin i SMS to o tym decyduje system... Nie da się tego wyłączyć :( kurcze...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050944 Napisano: 04.10.2022 09:11:07 w Pomocy!!!!
incendio12 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś konto w ING?
Czy jest na to zasada? Mi przy przelewach każą, a np. szwagierka mówi, że u niej tylko PIN z aplikacji emotka

U mnie też tylko PIN z aplikacji. Może masz coś źle ustawione, jakieś podwójne zabezpieczenie czy coś emotka

będę musiał chyba zapytać u źródła... chciałem się tylko dowiedzieć, czy ktoś ma  tak jak je jeszcze te SMSY emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050938 Napisano: 04.10.2022 08:55:37 w Pomocy!!!!
ma ktoś konto w ING?
Czy jest na to zasada? Mi przy przelewach każą, a np. szwagierka mówi, że u niej tylko PIN z aplikacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050937 Napisano: 04.10.2022 08:53:48 w SZUKAM....
sssylwiaaa napisał(a):

Czy biedronkowe Bystrzaki wymienia się na książki? Na czym polega aktualna akcja? 

tak, książkę można odebrać przy 15 naklejkach emotka
maskotka przy 50.
Żeby zdobyć naklejkę musisz "zaoszczędzić" na zakupach min. 6 zł, podczas jednych zakupów.
W ulotce podane są produkty, dzięki którym zbierzesz oszczędności. I tak np.
Kupując teraz herbatę Lipton 92 torebki, płacisz 10,99 zł, a wcześniej kosztowała 14,99 zł, więc oszczędność 4,00 zł, Kupisz 2 herbaty GRANELA oszczędzasz 3,00 zł i w sumie masz 7,00zł. Czyli masz naklejkę.
Warto jednak sprawdzać ceny w sklepie, bo Biedronka, Biedronce nie równa.
Siostra u siebie za zakup czegoś tam miała 3,00 zł oszczędności, a u mnie było 3,50 zł bo cena bez promocji u mnie była droższa.

Dodatkowo naklejki zdobywasz przy różnych akcjach, typu kup w 3 różne dni, dostaniesz naklejkę, czy też, kup za 99 zł a dostaniesz naklejkę, kup owoc a dostaniesz naklejkę. Trzeba śledzić ulotki z Biedronki, tam wszystko opisane.
Jest gorzej zebrać naklejki niż normalnie, ale da się. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050794 Napisano: 03.10.2022 15:27:03 w Informują
Informują z Konkurs "Zadbaj o swój sukces" Hebe

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
3 stopień Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7050766 Napisano: 03.10.2022 14:08:21 w Zapowiedzi konkursów
byekitty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://smakczekolady.pl/

Czy znasz może jakieś szczegóły?

Niestety, tylko foto z gazetki z hurtowni 
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7050567 Napisano: 02.10.2022 13:27:30 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

jak masz kasy samoobsługowe to tam możesz sobie sam zrobić, trzeba wybrać ze chcesz użyć kasę z skarbonki i wtedy na terminale do kart płatniczych będziesz musiał najpierw wpisać jaki chcesz mieć pin, a później drugi raz pin aby skorzystać z tych środków.

no niestety nie ma samoobsługi, tylko zwykłe... ale dzięki za info emotka
trzeba wykorzystywać wszystko, bo tu do końca roku, a w żabce 5000 pkt do końca października, więc też trzeba pomału myśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050564 Napisano: 02.10.2022 13:16:56 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Korzysta ktoś z karty SKARBONKA w Auchan?
Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc?

nie, jak nie nadałeś pinu, to przy pierwszym użyciu środku nadajesz pin na terminalu i trzeba dwa razy podać pin w tej transakcji, najpierw do nadania, a później do użycia środków.

no nie nadawałem nic, bo Pani w kasie mi tylko dała kartę i ją zeskanowała i tyle. A teraz żeby jakiś pin mi podać...
dzięki, w takim razie muszę podjechać do Auchana znowu i powiedzieć, że muszą mi nadać PIN emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050548 Napisano: 02.10.2022 12:34:35 w WC - rozmowy o wszystkim
flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050543 Napisano: 02.10.2022 12:18:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7050492 Napisano: 01.10.2022 21:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oset napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Och, pardon. Podanie do społeczności konkursowej
Uprzejmie proszę o udostępnienie informacji na temat szacunkowego kosztu zakupu 12-tu dużych butelek wody Żywiec Zdrój w sklepach sieci Dino, ponieważ bo tak. 

maverick  koszt 12 sztuk wody ŻYWIEC ZDRÓJ GAZOWANEJ 1,5 l to 25,56zł

co do butelek 1,2 l się nie wypowiadam, bo w jakimś sklepie widziałem tą wodę po prawie 4,50 zł więc nawet nie sprawdzałem czy jest w DINO i w jakiej cenie.
Niegazowanej 1,5l nie było u mnie dziś.

cena zgrzewki na allegro 6x1,2l to 23,99 zł, więc się nie opłaci pewnie w dino kupić
https://allegro.p...87-D9O0aAvVTEALw_wcB

Ale przecież tu o konkurs chodzi, więc cena nie gra roli. https://kupzywieczdrojiwygraj.pl/

No tak, ale niektorzy chcą wiedzieć ile mniej wiecej trzeba na konkurs wydać i czy konkurs jest szansa że się zwróci emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0