Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6878848 Napisano: 27.08.2022 14:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

Zarejestrowałem dziś Kubusia, paragon z C4 na obie loterię, ale dostałem potwierdzenie tylko z ogólnopolskiej emotka . Też tak mieliście?

A w spamie?
U mnie ląduje w spamie wszystko od nich  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6878765 Napisano: 26.08.2022 20:19:17 w Sport
kumulacja napisał(a):

Łapka w górę, kto z zapartym tchem będzie oglądał Mistrzostwa Świata w Siatkówce Mężczyzn?
Ja na pewno. emotka

Jestesmy emotka  kibicujemy emotka  trzymamy kciuki, do obrony mistrzostwa emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6878488 Napisano: 25.08.2022 16:37:34 w Wkurza mnie...
gregory napisał(a):

moskala22 napisał(a):

gregory napisał(a):

Wkurza mnie, wiec moze coś poradzicie: Czy macie jakiś sposób, żeby paragony konkursowe nie blakły? Przejrzałem ostatnio moje zebrane i zgłoszone do konkursów i ze zgrozą stwierdziłem, że z niektórych sklepów (rodzaj tuszu lub papieru) bledną już po 2-3 tygodniach. tymczasem termin zgłoszenia trwa czasami miesiac, albo dłużej. Co w sytuacji wygranej? jak to udowodnić? Na niektórych naprawdę nic nie widać - została biała kartka...

Zapakować do woreczka, woreczek do pojemnika plastikowego i do zamrażarki 

Poważnie, czy ironizujesz sobie? tak normalnie pomiedzy schabowe a udko z kurczaka? emotka

Lepiej między mielone a indyka 🤣🤣🤣🤣
A tak na poważne.  Tak w zamrażarce lub w lodówce fajnie się trzymią emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6877466 Napisano: 21.08.2022 20:34:18 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś po południu zmarła moja Babcia. emotka 8-go września skończyłaby 101 lat. Przeżyła wiele - twardy los wiejskiej kobiety, II wojnę światową, strach i głód, przedwczesną śmierć męża i dwóch synów... Ale była zawsze pełna optymizmu i pogody ducha, którą zapewne dawała Jej też głęboka wiara.
Do końca zachowała światły umysł i świetną pamięć. Zmarła w domu, w otoczeniu rodziny i przede wszystkim dwóch kochających córek, które opiekowały się Nią przez ostatnie lata. emotka Daj Boże kazdemu z nas taki koniec...

Dzisiaj oprócz żalu, który pomału dopiero dociera do mnie, bo przecież Babcia była dla nas wieczna, uświadomiłam sobie że pękła pewna nić łącząca mnie z przeszłością... Od dziś nie żyje już nikt z moich przodków. emotka

Trzymaj się Ewa emotka  współczuję ci bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

pioge7

#6876810 Napisano: 18.08.2022 09:35:37 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Jak uruchomić ten Player z kinley,  nie wiem gdzie mam wpisać ten kod? 

https://sklep.player.pl/moj-kod Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6876791 Napisano: 18.08.2022 08:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Byłem wczoraj na wyjeździe i będąc na stacji Orlen zauważyłem konkurs z piwem Warka, należy kupić 3 piwa smakowe 0%. Kupiłem, chciałem sprawdzić co dalej a konkursu nie ma w bazie. Wie ktoś coś o konkursie lub ma blisko Orlen, żeby to sprawdzić? Nie mogę znaleźć tego w necie...

jest w bazie

https://www.e-kon...bsy-zatecky-orlen-18

to nie ten.
tu zatecky i somersby
a tutaj mam Warkę i info było o Warce.

Osobno były informacje informacje o tych konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6876786 Napisano: 18.08.2022 08:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Byłem wczoraj na wyjeździe i będąc na stacji Orlen zauważyłem konkurs z piwem Warka, należy kupić 3 piwa smakowe 0%. Kupiłem, chciałem sprawdzić co dalej a konkursu nie ma w bazie. Wie ktoś coś o konkursie lub ma blisko Orlen, żeby to sprawdzić? Nie mogę znaleźć tego w necie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6876780 Napisano: 18.08.2022 07:26:38 w SZUKAM....
Szukam pomocy
chciałbym dla szwagra kupić na urodziny w najbliższym czasie elektryczną maszynkę do golenia. Szwagier uwielbia być "gładki" więc goli się prawie co 2 dni.
Poleci ktoś dobrą maszynkę taką do 200-250 zł? Jest taka? Na necie pełno opinii, jedne gorsze drugie lepsze i nie wiem co wybrać... Macie takie w domu? Polecicie jakiś model? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6875468 Napisano: 10.08.2022 21:49:48 w SZUKAM....
inska napisał(a):

basiag napisał(a):

Czy poza Kropką Bordo jeszcze jakaś agencja każe sobie paragony z oświadczeniami wysyłać pocztą ?
'Trochę to kulawo że vocher za 100zł a przesyłka 10 zł emotka

Avanti, Amooco, i360

Amooco? Chyba mi się nie zdarzyło a sporo wygrałem u nich…. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874580 Napisano: 06.08.2022 15:13:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
To u mnie na każdym urzadzeniu to samo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874556 Napisano: 06.08.2022 12:32:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656

u mnie po wybraniu tagu:

Może jeszcze podpowiedzią będzie jak pokażesz na jaki adres Cię przenosi po kliknięciu.

Np. Po kliknięciu w tag Wrocław 

https://www.e-konkursy.info/tags/show/konkursy%20Wroc%C5%82aw Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6874299 Napisano: 04.08.2022 18:32:20 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Gdzie taki tani ten węgiel? W rejonie składnice wołają już 3,5 tys zł/tona i jeszcze rozchodzi się mega szybko. 
Dwa tygodnie temu był już po 2,9 tys zł. 

o to mi dałaś do myślenia. Cenę, którą podałem to cena, kiedy zaczynałem kupować na pgg. Czyli sprzed 5 tyg. Czyli znając realia, już większa emotka
ja próbuje luzem, to 5 ton, bo brat chciał 3 tony workowanego, ale od razu powiedziałem, że jak mam próbować to tylko ten, bo jakby się udało raz to drugim razem w brakującą trzecią tonę nie będę celować, więc chce to 5 ton. Ale to co się dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. emotka będzie musieć kupić już za to 3 tysiące czy coś chociaż 1 tonę, bo małe dziecko będzie w domu od października, więc musi coś mieć, a w styczniu ma obiecane od kuzyna, który ma z kopalni węgiel, a nie wykorzystuje wszytskiego więc odsprzedaje, więc do stycznia coś będą kombinować jak się nie uda emotka

Na PGG ceny raczej nie poszły w górę, na Tauronie ostatnio była bardzo podwyżka. 
Tona już 1400 zł + kurier. Nieopłacalne, tym bardziej że tam węgiel znika w 15 sekund, jak masz słabszy internet to nawet nie zauważysz, że węgiel był na sklepie. 

Trzymam za Was kciuki.
W końcu się uda.

no na tauronie próbowałem raz emotka wchodzę, patrzę jest, nim się zalogowałem, już nie było emotka  
dziękuję emotka próbować będę ale jakoś nie wierzę w swoje szanse emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6874294 Napisano: 04.08.2022 18:12:06 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

Gdzie taki tani ten węgiel? W rejonie składnice wołają już 3,5 tys zł/tona i jeszcze rozchodzi się mega szybko. 
Dwa tygodnie temu był już po 2,9 tys zł. 

o to mi dałaś do myślenia. Cenę, którą podałem to cena, kiedy zaczynałem kupować na pgg. Czyli sprzed 5 tyg. Czyli znając realia, już większa emotka
ja próbuje luzem, to 5 ton, bo brat chciał 3 tony workowanego, ale od razu powiedziałem, że jak mam próbować to tylko ten, bo jakby się udało raz to drugim razem w brakującą trzecią tonę nie będę celować, więc chce to 5 ton. Ale to co się dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. emotka będzie musieć kupić już za to 3 tysiące czy coś chociaż 1 tonę, bo małe dziecko będzie w domu od października, więc musi coś mieć, a w styczniu ma obiecane od kuzyna, który ma z kopalni węgiel, a nie wykorzystuje wszytskiego więc odsprzedaje, więc do stycznia coś będą kombinować jak się nie uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874285 Napisano: 04.08.2022 17:47:02 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupowanie węgla emotka emotka emotka emotka emotka
5 tydzień nic emotka

czyli wciąż się nie udało emotka A ile teraz za tonę śpiewają dziady jedne?

Niecale 900 zł tona ekogroszek na pgg
A w składach koło 2500 zł 

Pellet 2100 zł się udało dorwać 
Węgiel próbuję bratu kupić 

aurorcia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

5 tydzień nic emotka

Nie ma się co denerwować, jeżeli chodzi o PGG to ja po 3 miesiącach kupiłam emotka , więc wszystko przed Tobą.

Pocieszyłaś.... Ni jak nie mogę dojść dalej jak do kasy... Mam koszyk, kasę i potem pada na amen... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874270 Napisano: 04.08.2022 16:50:40 w Wkurza mnie...
5 tydzień nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6874014 Napisano: 03.08.2022 16:42:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656

u mnie po wybraniu tagu:

Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6873867 Napisano: 03.08.2022 12:01:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas 
Naciskając na dowolny tag na stronie wychodzi błąd 404, proszę o zajęcie się tym jeśli masz chwilę emotka  

U mnie działa.

No to dziwne. U mnie po naciśnięciu na dowolny tag przy konkursie cały czas to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6873815 Napisano: 03.08.2022 08:51:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas 
Naciskając na dowolny tag na stronie wychodzi błąd 404, proszę o zajęcie się tym jeśli masz chwilę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6873784 Napisano: 02.08.2022 21:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

W loterii tymbark po prostu informacja mailowa o nagrodzie i nie wiadomo jaki nr paragonu ? Dzwonić do nich jutro czy wysłać skan 2 ?

Ja bym wysłał dwa. Oni sobie wybiorą, ten który im trzeba  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6873385 Napisano: 01.08.2022 11:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A wygrałaś może w Viscoplast w intermarche?
Bo też mam smsa, że jedzie kurier a tylko czekam na tym numerze na taką nagrodę. 

Bingo! emotka To może być to.
Zatem już nie czekam.emotka

Hahaha emotka
No właśnie też myślałem co to może być, ale czekam obecnie tylko na 3 rzeczy, a na tym numerze tylko na to, więc to na 99%to emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0