Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8410
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bo też mam smsa, że jedzie kurier a tylko czekam na tym numerze na taką nagrodę. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Podejrzewam, że wyślesz paczkę i tyle. Kasy nie odzyskasz... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A spróbuj wejść na stronę www.uniqueone.pl
Zakładka regulaminy i tam poszukać tego konkursu i np. Pdf ściągnąć
Może to pomoże Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tylko link do regulaminu, tam nie ma chyba strony www specjalnej. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
sprawdź tutaj, czy po wpisaniu telefonu i nr paragonu masz wygraną, to dowiesz się, który wygrał Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Kilka minut temu, email z główną Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Niby jest napisane 2 razy w roku, ale nie napisali mniej więcej kiedy... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wolałem nie próbować tego rozkimać na zwykłych kasach… Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
w ogóle nie działały im monitory z reklamami te na ścianach za nimi, nie dało się płacić kartą tylko gotówką. Poza tym na tych ekranach dotykowych gdzie można zamówić, każdemu wyskakiwały problemy z płatnością kartą, nie dało się nic zrobić. To samo punktów dodać za inne zamówienia.
na drzwiach wywieszona kartka. Mówili że zgłosili sprawę do centrali i mieli naprawić.
Nie wiem czy kwestia była tylko tego 1 Maka czy wielu.
takze to nie wina personelu, tylko większa awaria była… Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wymienić w restauracji do końca miesiąca... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło.... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wysoka, ale to już pewne, dokładnie ma 123,8cm, jak mówi szwagierka, w przedszkolu jest 2 we wzroście
jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
No teraz sprawdzałem na 3 metrach
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Głupio mi teraz jak nie wiem...
pioge7
Postów 8410
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzieci nie pomyliłem, 5 latka lekko wyższa od 7. Ale...
wygrana lata temu miarka wzrostu, którą znalazłem na strychu niedawno i powiesiłem, nie zaczyna się od 0, tylko od 30cm (trzydziestego cm).
A ja powiesiłem ją od prawie samej ziemi, nie zwracając uwagi na to, że ma być wyżej o 30 cm. I dlatego wszędzie wyszło 30 cm więcej ... zajarzyłem 10 minut później jak się sam zmierzyłem i wyszło mi ponad 2 metry... Potem wstydziłem się przyznać...
Ale, że ja głupi nie zauważyłem od razu że dziecko 1.5 metra ma a ja letwo 1.75 m
Nie wiem co mnie zaślepiło, widocznie ten wyjazd i nerwy już
przepraszam za zamieszanie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.