Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6873382 Napisano: 01.08.2022 11:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

mia napisał(a):

Co może dziś wozić GLS? emotka Przed godziną dotarł sms...

glsem np bransoletki NAN jeżdżą  emotka

Bony 100 zł do Stokrotka (Activia)

Nie brałam udziału ani w jednym, ani w drugim... Dzięki za odpowiedzi, pewnie zagadka się i tak rozwiąże najpóźniej koło 14-tej. emotka

A wygrałaś może w Viscoplast w intermarche?
Bo też mam smsa, że jedzie kurier a tylko czekam na tym numerze na taką nagrodę.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6872957 Napisano: 29.07.2022 11:08:56 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Mam do Was pytanie odnośnie wysyłki sprzedanej nagrody. Dziewczyna chce wysłać  kuriera i zapłacić przy odbiorze. Pierwszy raz wysyłam takim kurierem - na co mam zwrócić uwagę żeby nie zostać oszukaną? Kiedy otrzymam pieniądze za sprzedany produkt? Dziękuję z góry za informację  🙂 

Troszkę to śmierdzi podejrzanie. Na twoim miejscu bym się w to nie bawił. Jeśli chce za pobraniem, to jej napisz że ty wyślesz kuroera i doliczysz 20 zł czy 30 zł do przesyłki. 
Podejrzewam, że wyślesz paczkę i tyle. Kasy nie odzyskasz...  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6872302 Napisano: 26.07.2022 11:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

Czy w konku Dino - Wszystkie smaki lata - po zgłoszeniu odpowiedzi powinno przyjść mejlowe potwierdzenie? U mnie po kilknięciu Wyślij wyskoczył komunikat, że za chwilę zostanę przeniesiony na główną stronę promocji, po czym faktycznie tak było, ale na tą z okienkami do wypełnienia daty urodzenia - stąd moje pytanie - czy prawidłowo wziąłem w nim udział, czy minął jakiś zbyt długi czas po wklepaniu za pierwszym razem daty urodzenia i jednak nie wziąłem udziału? Da się to sprawdzić jakoś?

miałem dokładnie to samo przy każdym zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

pioge7

#6872074 Napisano: 25.07.2022 08:34:51 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#6872020 Napisano: 24.07.2022 16:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

pioge7 napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy możecie podesłać linka do konkursu Carrefour Winiary Poczuj różnicę? Z linku podanego przy konkursie mi nie wchodzi, pojawia się błąd. A nie mogę znaleźć oficjalnej strony konkursu... 

https://uniqueone...iniary-robia-roznice
tylko link do regulaminu, tam nie ma chyba strony www specjalnej.

Ok, ale otwiera Ci się? Bo u mnie ciągle jakiś błąd, już myślałam że konkurs nieaktualny.. 

Tak. Normalnie się otwiera 
A spróbuj wejść na stronę www.uniqueone.pl 
Zakładka regulaminy i tam poszukać tego konkursu i np. Pdf ściągnąć 
Może to pomoże  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6872012 Napisano: 24.07.2022 14:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy możecie podesłać linka do konkursu Carrefour Winiary Poczuj różnicę? Z linku podanego przy konkursie mi nie wchodzi, pojawia się błąd. A nie mogę znaleźć oficjalnej strony konkursu... 

https://uniqueone...iniary-robia-roznice
tylko link do regulaminu, tam nie ma chyba strony www specjalnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6871078 Napisano: 19.07.2022 15:39:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas bo na kilku urządzeniach mam coś takiego, czy da się to poprawić, żeby nie było takiej przerwy:
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6871065 Napisano: 19.07.2022 15:17:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Jeśli zgłaszałam w Smolar Dino 2 paragony na 2 różne nr tel i nie pamietam na który nr wygrałam, to jak podam oba to bedzie ok?

www.wyniki.smolar.pl

sprawdź tutaj, czy po wpisaniu telefonu i nr paragonu masz wygraną, to dowiesz się, który wygrał Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870850 Napisano: 18.07.2022 13:27:04 w Informują
Informują z Konkurs "Spakuj się na wakacje z Viscoplast" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Kilka minut temu, email z główną Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6870522 Napisano: 16.07.2022 05:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś może kiedy można rejestrować się w nortstatpanel?
Niby jest napisane 2 razy w roku, ale nie napisali mniej więcej kiedy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870375 Napisano: 15.07.2022 12:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie 
czy ktoś już płacił tym elektronicznym bonem 100 zł do Lidla ( co przyszedł na maila ) z konkursu zima z lidlem?
bo zastanawiam się jak kasjerka do tego podejdzie -czy znów będzie robiła wielkie oczy , dzwoniła po wszyskich i patrzyła na mnie jak na oszustkę,  emotka

Płaciłem na samoobsłudze, tak samo jak zwykłymi podarunkowymi i przeszło. 
wolałem nie próbować tego rozkimać na zwykłych kasach… Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6870302 Napisano: 15.07.2022 05:28:33 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Zaczyna mnie trochę drażnić, że nie grałam w loterii bez ograniczeń emotka

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło....

Wiesz co, to trochę dziwne, sam dziś w Mc Donalds po 17 odebrałem 4 zestawy bez problemu. Z resztą u mnie w Maku od początku problemów nie było, po tym jak zacząłem edukować personel i menadżera 🤣🤣
Korzystałem z aplikacji, miałem w apce Mcd vouchery i tylko aktywował 1 po drugim i na ekranie dotykowym na Ścianie zamówiłem 4 zestawy na 4 paragony..może to kwestia Maka..

Wkurza mnie to, że mam jakieś dziwne motywy - zdjęcia na telefonie, których nie ustawiałem i nie wiem jak się ich pozbyć, aby znów była czarny ekran wygaszacza i nie było tych "zdjęć" 🙄🙈

Tydzien temu odbierałem zestawy w tym samym Maku, bez problemu. Wszystko było dobrze. Jednak wczoraj ok. 11 była awaria. 
w ogóle nie działały im monitory z reklamami te na ścianach za nimi, nie dało się płacić kartą tylko gotówką. Poza tym na tych ekranach dotykowych gdzie można zamówić, każdemu wyskakiwały problemy z płatnością kartą, nie dało się nic zrobić. To samo punktów dodać za inne zamówienia. 
na drzwiach wywieszona kartka. Mówili że zgłosili sprawę do centrali i mieli naprawić.
Nie wiem czy kwestia była tylko tego 1 Maka czy wielu.
takze to nie wina personelu, tylko większa awaria była…  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6870288 Napisano: 14.07.2022 20:10:32 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Masakra A do kiedy w ogóle można odbierać te zestawy?

w aplikacji można do dziś czy jutra
wymienić w restauracji do końca miesiąca... Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

pioge7

#6870250 Napisano: 14.07.2022 15:05:59 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Zaczyna mnie trochę drażnić, że nie grałam w loterii bez ograniczeń emotka

mam to samo emotka

dodatkowo:
wkurza mnie, że pojechałem dziś do MC DONALDS z ostatnimi dwoma kuponami z Coca Cola, żeby wykorzystać i na miejscu dowiedziałem się, że DZIŚ aplikacja i kupony nie działają, nie da się płacić kartą...
no i 60 km przejechane i parę godzin poszło.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6869768 Napisano: 12.07.2022 12:54:38 w Pomocy!!!!
mietowa napisał(a):

Hahaha, nie widziałam, jak rozwinęła się ta sytuacja  . Nie martw się, to bardziej słodkie niż krępujące :). Dla pocieszenia - jestem matką dwójki i mnie to opisywane 1,54 w ogóle nie zdziwiło, chyba tego nie zarejestrowałam 

no trochę mi było głupio przyznać się do błędu emotka i temu nic nie pisałem, ale jak @@gnieszka@ odkopała wątek to trzeba było się jednak przyznać emotka czy to słodkie nie wiem emotka ale wiesz... ja mam 1,75m i że nie zajarzyłem, że dziecko mniejsze o tyle, a wychodzi 20 cm emotka    

@gnieszk@ napisał(a):

No co Ty. Daj spokój  Swoją drogą 124 cm to też wysoka pięciolatka.

wysoka, ale to już pewne, dokładnie ma 123,8cm, jak mówi szwagierka, w przedszkolu jest 2 we wzroście emotka emotka także jest ktoś wyższy od niej emotka

jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6869742 Napisano: 12.07.2022 11:38:43 w Pomocy!!!!
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie pomieszałeś tych dzieci czasem?  5 lat i 154 cm?
Aż spojrzałam na siatki centylowe.
 Wzrost pięciolatki to tak pomiędzy 105-120 cm. 154 to przeciętna 12-latka 

emotka emotka emotka szczerze... zrobiłem taką gafę, że wstydziłem się potem cokolwiek pisać do mojego pytania emotka
dzieci nie pomyliłem, 5 latka lekko wyższa od 7. Ale...

wygrana lata temu miarka wzrostu, którą znalazłem na strychu niedawno i powiesiłem, nie zaczyna się od 0, tylko od 30cm (trzydziestego cm).
A ja powiesiłem ją od prawie samej ziemi, nie zwracając uwagi na to, że ma być wyżej o 30 cm. I dlatego wszędzie wyszło 30 cm więcej ... zajarzyłem 10 minut później jak się sam zmierzyłem i wyszło mi ponad 2 metry... Potem wstydziłem się przyznać... 
Ale, że ja głupi nie zauważyłem od razu że dziecko 1.5 metra ma a ja letwo 1.75 m emotka
Nie wiem co mnie zaślepiło, widocznie ten wyjazd i nerwy już emotka
przepraszam za zamieszanie emotka emotka emotka emotka emotka

Ha ha 😂 Też Ci się  te pociechy takie gigantyczne wyszłyemotka
Ja się zastanawiałam jak Ty tą pięciolatkę z 154 cm upchniesz w foteliku  emotka

A daj spokój... Do teraz się śmieje z siebie... No ale jak miarka pokazuje to nawet nie myślałem że 1.5 metra to duzo czy mało jak na dziecko. Nie wiem co mnie zalepiło... A ja jeszcze taki pewny tu pisze ze 1.54 a to 1.24 emotka
Głupio mi teraz jak nie wiem... emotka

Oj tam głupio emotka  Poprawiłeś nam humor emotka   niech dziewczyny (i chłopaki) zdowo rosną, a gafą nic a nic się nie przejmuj emotka

Ja myślałam, że moja 5latka wysoka jest, bo ma około 120cm wzrostu, a czytam Twojego posta i takie  emotka  oczy zrobiłam emotka  

Hahhaa
No teraz sprawdzałem na 3 metrach emotka i każdy pokazał tyle samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6869736 Napisano: 12.07.2022 11:11:04 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

emotka emotka emotka szczerze... zrobiłem taką gafę, że wstydziłem się potem cokolwiek pisać do mojego pytania emotka

wygrana lata temu miarka wzrostu, którą znalazłem na strychu niedawno i powiesiłem, nie zaczyna się od 0, tylko od 30cm (trzydziestego cm).
A ja powiesiłem ją od prawie samej ziemi, nie zwracając uwagi na to, że ma być wyżej o 30 cm. I dlatego wszędzie wyszło 30 cm więcej ... zajarzyłem 10 minut później jak się sam zmierzyłem i wyszło mi ponad 2 metry... Potem wstydziłem się przyznać... 
Ale, że ja głupi nie zauważyłem od razu że dziecko 1.5 metra ma a ja letwo 1.75 m emotka
przepraszam za zamieszanie emotka emotka emotka emotka emotka

Ha ha 😂 Też Ci się  te pociechy takie gigantyczne wyszłyemotka
Ja się zastanawiałam jak Ty tą pięciolatkę z 154 cm upchniesz w foteliku  emotka

A daj spokój... Do teraz się śmieje z siebie... No ale jak miarka pokazuje to nawet nie myślałem że 1.5 metra to duzo czy mało jak na dziecko. Nie wiem co mnie zalepiło... A ja jeszcze taki pewny tu pisze ze 1.54 a to 1.24 emotka
Głupio mi teraz jak nie wiem... emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6869684 Napisano: 12.07.2022 06:46:38 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

przepraszam za zamieszanie emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>