Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6869059 Napisano: 08.07.2022 13:30:52 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Z reguły nie wkurzam się - szkoda mojego zdrowia i mojej urody emotka
Ale dzisiaj leciutko się wkurzyłam na bardzo, ale to bardzo niewyraźne kody z Big Milka.
Lupa nie pomaga, one są niewyraźnie odbite i nie sposób ich odczytać. 
A poza tym wszystko w porządku emotka

U mnie już 2 patyczki niewykorzystane... Te kody faktycznie... Niektóre nie do odczytania...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6868936 Napisano: 07.07.2022 20:05:27 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Muszę kupić drukarkę bo tusze xo Hp droższe niż nowa drukarka. Ma ktoś sprawdzoną z ktorej jest zadowolony?

Od lat używam brother, mam model mfc j480dw i jestem zadowolony emotka  
do brothera tusze są tanie, tak samo do epsona, będziesz myśle zadowolona.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6868477 Napisano: 05.07.2022 21:40:36 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A zapytam, bo nie śledzę forum na bieżąco, bo akurat mam dzieci na wakacjach i tak z doskoku jestem… 
czy składka na wieniec jest/będzie? Ktoś coś myśli? 

Na pewno będzie. Jest teraz tylko kwestia, kto się tym zajmie na miejscu. Ja niestety na pogrzeb najprawdopodobniej nie dam rady pojechać. emotka
Ale zbierać w razie czego mogę - mam już wprawę... emotka

No zaraz pomyślałem właśnie o tobie w kwestii zrzutki.  także będę śledzić forum. Miejmy nadzieję, że ktoś się znajdzie, kto da radę...  Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6868448 Napisano: 05.07.2022 20:14:24 w Żegnamy zmarłych
A zapytam, bo nie śledzę forum na bieżąco, bo akurat mam dzieci na wakacjach i tak z doskoku jestem… 
czy składka na wieniec jest/będzie? Ktoś coś myśli?  Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6868327 Napisano: 05.07.2022 13:48:40 w Żegnamy zmarłych

pioge7

#6868112 Napisano: 04.07.2022 15:43:59 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

Fotelik możesz też zamontować na przednim siedzeniu. Co to za fotelik? Znasz model? Bo fotelików dla 5 latkow tych gabarytów to nie ma zbyt wiele emotka  12 i 13 latek jadą już bez fotelików, więc zostają Ci dwa foteliki dla 5 i 7 latka, no chyba, że ten 7 to też jeździ już bez? Spokojnie powinieneś dać radę zamontować oba foteliki z tyłu i jednego nastolatka pomiędzy nimi albo jeden fotelik z przodu i jeden z tyłu. Zakładam, że nie macie do tego maka setek kilometrów, więc chwilę ciasnoty wytrzymają;) Jak Ty ogarniasz 5 siostrzeńców? Fajny wujek emotka  

Do maka jest mniej więcej 30 km emotka  więc będą musieć przeżyć. 7 latka jeździ z rodzicami w podkładce więc takie coś dostałem, fotelika już nie mają. Wiec jadę z tym. Powiedzieli, że nawet jak nie dam podkładki, to będzie ok. Jakoś będą się musieć pomieścić, 
myślałem, że jednak tej 5 latce, podkładkę też mogę dać, ale faktycznie wezmę ten fotelik. 
no staram się urozmaicać czas im, a najlepsze, źe starsze chcą iść do galerii, która jest obok, więc będzie trzeba jakoś z nimi się pomęczyć jeszcze w galerii emotka  
w planach jeszcze Rabka i wesołe miasteczko, ale to zostawiam sobie jak będę mieć urlop emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6868100 Napisano: 04.07.2022 14:33:45 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prosze o pomoc. 

czy dziecko 5 lat, 154 cm, waga ok. 26 kg mogę przewozić w podstawce samochodowej? 

emotka  

A nie pomyliłeś wieku dziecka? Moja ma 6 lat a ledwo 130cm wzrostu emotka o wadze już nie wspomnę...

Hahah 
no. Nie pomyliłem emotka  
u mnie 5 i 7 latka a 
5 latka większa i cięższa od 7 latki :p
wlasnie przed momentem mierzyłem i wymiary mam dokładne emotka  

mietowa hahaha No staram się emotka tylko wstyd się przyznać gdzie jedziemy emotka do maczka po wygrane zestawy z Coca coli emotka  
więc będzie bezpiecznie ale niezdrowo emotka  
najbardziej ubolewam, że mam na wakacje 5 siostrzeńców więc jeden zostaje w domu, ale dostanie zestaw z niespodzianką emotka  
apropo myślałem że podkładki są tak samo bezpieczne jak foteliki emotka dlatego myślałem żeby zamienić, bo wiadomo, dzieci w wieku 5.7.12.13 lat to swoje i tak będą podczas podróży gadać i narzekać, że ciasno i ta podkładka byłaby chyba lepsza emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6868090 Napisano: 04.07.2022 13:59:57 w Pomocy!!!!
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Prosze o pomoc. 
jutro zamierzam zabrać na wycieczkę swoich siostrzeńców. Proszę o informacje, rodziców, którzy korzystają z fotelików bądź podstawek
czy dziecko 5 lat, 154 cm, waga ok. 26 kg mogę przewozić w podstawce samochodowej? 

czytam te przepisy ale jak czytam te „wyjątki”, to, że wiek, waga itp. Mogą być różne w zależności od czegoś tam… i nic nie wiem… 
mam fotelik od rodziców dziecka, ale pojedzie 3 innych dzieci i trochę mało miejsca, więc wolałbym podstawkę, a malo się znam, wiec wolę zapytać, tych którzy wiedzą więcej w praktyce emotka  

Nie idź w to. Podstawki nie gwarantują takiego bezpieczeństwa jak fotelik, a o bezpieczeństwo przecież tu chodzi. Lepiej żeby było ciaśniej, ale w fotelikach albo zorganizuj to jakoś inaczej. 

Zorganizowac się inaczej tego nie da już… No chyba jednak będą się w tyle gnieść emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6868085 Napisano: 04.07.2022 13:52:55 w Pomocy!!!!
Prosze o pomoc. 
jutro zamierzam zabrać na wycieczkę swoich siostrzeńców. Proszę o informacje, rodziców, którzy korzystają z fotelików bądź podstawek

czytam te przepisy ale jak czytam te „wyjątki”, to, że wiek, waga itp. Mogą być różne w zależności od czegoś tam… i nic nie wiem… 
mam fotelik od rodziców dziecka, ale pojedzie 3 innych dzieci i trochę mało miejsca, więc wolałbym podstawkę, a malo się znam, wiec wolę zapytać, tych którzy wiedzą więcej w praktyce emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6867530 Napisano: 30.06.2022 12:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

Czy u Was też nie da się wysłać zgłoszenia na loterię Desperados Lewiatan? 

Zgłoszenie wysłane ok. 11.30 bez problemu przeszło x2  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6867512 Napisano: 30.06.2022 11:30:21 w Wkurza mnie...
dany-duszek napisał(a):

jak masz darmowe wpłatomaty w swoim banku to spróbuj najpierw wpłacić do tego bankomatu 20zł, a później z niego wypłacić te 20zł tym kodem.

u mnie w banku bezpłatny jest Planetcash...
ale spróbuję w innym jeszcze, jak znajdę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6867508 Napisano: 30.06.2022 11:20:00 w Wkurza mnie...
sks900 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

luckymen napisał(a):

sks900 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Euronet... niby wypłata 20 zł z Big Milka miała być łatwa, bankomat niby wg strony wypłaci to 20 zł, a klikam i zonk... 50 zł minimum...

Możesz zgłosić brak 20 na infolinii Euronetu.

bo to tylko wybrane bankomaty, na stronie euronetu masz lsitę

sks900 nie wiedziałem, to napiszę do nich

luckymen tak, wiem sprawdziłem na stronie, byłem w 2 podanych, że można wypłacić a info, że tylko od 50 min. a na stronie widnieje, że biorą udział w loterii

Zapytam na wszelki wypadek, próbowałeś wypłacić dokładnie według tej instrukcji z emaila? 

tak, tak jak pisali na stronie czy w emailu... czytałem właśnie jak to ma być... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6867505 Napisano: 30.06.2022 11:15:32 w Wkurza mnie...
luckymen napisał(a):

sks900 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Euronet... niby wypłata 20 zł z Big Milka miała być łatwa, bankomat niby wg strony wypłaci to 20 zł, a klikam i zonk... 50 zł minimum...

Możesz zgłosić brak 20 na infolinii Euronetu.

bo to tylko wybrane bankomaty, na stronie euronetu masz lsitę

sks900 nie wiedziałem, to napiszę do nich

luckymen tak, wiem sprawdziłem na stronie, byłem w 2 podanych, że można wypłacić a info, że tylko od 50 min. a na stronie widnieje, że biorą udział w loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6867494 Napisano: 30.06.2022 10:53:42 w Wkurza mnie...
Euronet... niby wypłata 20 zł z Big Milka miała być łatwa, bankomat niby wg strony wypłaci to 20 zł, a klikam i zonk... 50 zł minimum... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6867008 Napisano: 28.06.2022 07:25:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Otworzył ktoś koc Milki z Intermarche?
Może ktoś podać mi jego wymiar emotka chcę wystawić, a nie chcę otworzyć, bo fajnie zapakowany.
dziękuję za góry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6866738 Napisano: 26.06.2022 11:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wakacje z Lidlem,...
czy u was też po wejściu w formularz wyskakuje tylko imię, nazwisko, email i data urodzenia?
Przez sekundę są inne pola ale znikają... jak oni wyślą ten bon?

elektronicznie mailem

aha, dzięki
ciekawe czy nie bezie problemu z realizacją ... pożyjemy, zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pioge7

#6866733 Napisano: 26.06.2022 10:02:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wakacje z Lidlem,...
czy u was też po wejściu w formularz wyskakuje tylko imię, nazwisko, email i data urodzenia?
Przez sekundę są inne pola ale znikają... jak oni wyślą ten bon? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6866723 Napisano: 26.06.2022 06:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olywka napisał(a):

Oświadczenia Amooco - W miejscu gdzie jest wzmianka "data przekazania i przyjęcia, miejscowość" - wpisujecie datę w której wypisujecie oświadczenie i swoje miejsce zamieszkania czy pozostawiacie to miejsce puste aby z czasem np. organizator mógł wypełnić sobie to indywidualnie?

Zostawiamy puste  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6865857 Napisano: 21.06.2022 13:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noemi82 napisał(a):

Etykiety z kodami Coca-Coli zbieracie, czy po wpisaniu kodu można wyrzucić? Pytam, bo coraz więcej zalega mi wszelkiej maści kapsli, opakowań i innych konkursowych śmieci, więc czas zabrać się za porządki emotka

Wg regulaminu trzeba zostawiać....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6864700 Napisano: 13.06.2022 20:30:14 w SZUKAM....
notta napisał(a):

szukam kieliszków jagera - widoczne na zdjęciu. Może ktoś ma do sprzedania jeszcze. 

A jaka cena cię interesuje? 
Bo jak coś to ja mam siostry zestaw. To bym jej zapytał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0