Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6859074 Napisano: 12.05.2022 17:19:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pioge7

#6858709 Napisano: 11.05.2022 11:28:24 w WC - rozmowy o wszystkim
andzik napisał(a):

Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi wytłumaczyć, na jakiej zasadzie działają karty przepłacone otrzymane jako nagroda.Czy trzeba je blokować, czy po upływie ważności rachunek jest samoistnie zamykany i czy jest przypisany do nas? Ponieważ nie mam rozeznania w tym temacie, a kończy mi się ważność karty?

Karty przedpłacone działają jak zwykle karty bankowe. Jeśli masz na pin powinnaś go otrzymać w kopercie lub ustawić sama. Po wykorzystaniu środków niczym się nie przejmujesz. Kartę możesz wyrzucić. To samo jak się skończy jej termin. Żadnych umów czy czegoś nie zawierasz z bankiem więc nie musisz się przejmować zamknięciem konta czy czegoś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6857682 Napisano: 06.05.2022 11:25:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
Serdeczne gratulacje dużych nagród ostatnim zwycięzcom emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6857566 Napisano: 05.05.2022 20:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Czy z Kinder przychodzi potwierdzenie na @?

U mnie nie ma ani na gmailu ani na op.pl wiec pewnie nie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

pioge7

#6857428 Napisano: 05.05.2022 11:56:56 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

Czy na konkurs Wawel w Carrefour można zrobić zakupy w Carrefour Express?

Wg regulaminu, każdy sklep carrefour na terenie Polski, więc raczej można  Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

pioge7

#6856734 Napisano: 30.04.2022 20:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie dotyczące wygranego kodu na playerchcę zobaczyć filmy ale nie wszystkie można zobaczyć - do większości fajnych filmów trzeba wykupić voucher! Czy  u was tez tak jest - macie dostęp do wszystkiego?? Czy ja coś żle robię? 

Też… jeśli masz kod na player i tylko player, to możesz obejrzeć filmy w pakiecie playera. 
jeśli w miniaturce filmu widzisz HBO albo Canal+ online (bądź samo canal+) to taki film obejrzysz mając wykupioną dodatkową opcję z pakietem hbo lub canal+.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

pioge7

#6855391 Napisano: 22.04.2022 20:13:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nosz kurcze... Nic... Nic i jeszcze raz nic...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6855016 Napisano: 21.04.2022 07:59:00 w Avanti
emi napisał(a):

fineessa napisał(a):

Czy ktoś miał dzisiaj problem z otrzymaniem kodu z Pepsi? Kupiłam 0,5 litra Pepsi Max i z aplikacją dostałam zniżkę z 4,30zł na 2,50zł ale nie dostałam kodu emotka

Sprawdź jeszcze raz u góry aplikacji, u mnie dość długo nie było ale doczłapał się w końcu

Sprobuj się wylogować i zalogować ponownie.. u mnie to pomogło  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6854524 Napisano: 16.04.2022 13:54:04 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowych i spokojnych świąt emotka
Obyśmy się nie przejedli i nie narzekali na dodatkowe kilogramy we wtorek emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6854523 Napisano: 16.04.2022 13:19:29 w Zapowiedzi konkursów
Niebieska_Laguna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W tropicielu jest zła gazetka chyba, bo konkurs kawowy ma datę z 2019 roku, a w aplikacji gazetka z konkursem Milka z kocami i poduszkąTakże ten kawowy jest nieakutualny chyba 

Faktycznie, nie zauważyłam wcześniej... 

No też się dałem nagiąć bo patrze, że zakup za 20 zł a wcześniej w konkursach chcieli z kawą za 10 zł i se myślę że znowu zaś tu podwyżki. Sprawdzam datę kiedy na zakupy, a tu trzeba by cofnąć się w czasie chyba emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6854520 Napisano: 16.04.2022 13:09:15 w Zapowiedzi konkursów

W tropicielu jest zła gazetka chyba, bo konkurs kawowy ma datę z 2019 roku, a w aplikacji gazetka z konkursem Milka z kocami i poduszką

Także ten kawowy jest nieakutualny chyba  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6854317 Napisano: 14.04.2022 16:11:50 w SZUKAM....
Informacja w sprawie bonów netto
 Pytałem ich e-mailowo o swoje bony 2 tyg. Temu 

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6854282 Napisano: 14.04.2022 13:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po zgłoszeniu kodu w konkursie Żabki zwalniacie kod czy zostawiacie go w aplikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853673 Napisano: 10.04.2022 11:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Ja mam 3/3 i kod się nie pojawia.. 

sprawdź w kuponach u góry. Tam jest kod. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853523 Napisano: 08.04.2022 16:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

fineessa napisał(a):

monisss napisał(a):

fineessa napisał(a):

Jak długo czekaliście na pojawienie się kodu w aplikacji Żabki

parę minut - zanim doszłam do tego gdzie ona jest emotka  skomplikowany ten proces... 

ja tez dopiero doszłam gdzie on jest emotka

A czy mozecie zdradzić gdzie on jest? emotka  Szuuuukam i nie widzę emotka

eeee chyba to było w kuponach ? emotka   

Tak, w kuponach u góry na głównej stronie, jako pierwszy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6853455 Napisano: 08.04.2022 11:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

faworek napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Witam pomóżcie. Wydaje mi się że w konkursie Fantasia nie podawałam w zgloszeniu imienia i nazwiska tylko numer telefonu paragonu i meila. Teraz w protokole odbioru nagrody tez nie było miejsca na imię i nazwisko ? Tylko M.in. adres I telefon. Albo coś pokręciłam a jak nie to Oni bo w jaki sposób zaadresuja nagrodę hmmm 

Było imię i nazwisko zresztą nawet w regulaminie piszą E. po udzieleniu odpowiedzi na Zadanie konkursowe wypełnić formularz z następującymi danymi:e-mail, nr paragonu, imię i nazwisko . 

A gdzie mieliście miejsce na imię i nazwisko, bo ja nie podawałam przy zgłoszeniu, bo nie było u mnie takiego pola. Formularz zgłoszeniowy przecież by nawet nie przeszedł bez wszystkich danych emotka  Chyba muszę się pożegnać z kartą do Lidla.

w zgłoszeniu konkursowym nie podawało się imienia i nazwiska, tylko dla kogo ma być kartka i od kogo. W formularzu laureata również nie ma rubryki na Imię i Nazwisko.  Nie wiem jak oni zaadresują te karty ;d

Kurcze, zabijcie mnie, ale mi się zdaje, że było… nawet wymyślałem, na kogo grać, żeby nazwiska nie powtórzyć… Ale mogę się mylić, za co przepraszam…

Nie podawało się imienia i nazwiska emotka

W takim razie przepraszam za zamieszanie  Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

pioge7

#6853447 Napisano: 08.04.2022 11:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Witam pomóżcie. Wydaje mi się że w konkursie Fantasia nie podawałam w zgloszeniu imienia i nazwiska tylko numer telefonu paragonu i meila. Teraz w protokole odbioru nagrody tez nie było miejsca na imię i nazwisko ? Tylko M.in. adres I telefon. Albo coś pokręciłam a jak nie to Oni bo w jaki sposób zaadresuja nagrodę hmmm 

Było imię i nazwisko zresztą nawet w regulaminie piszą E. po udzieleniu odpowiedzi na Zadanie konkursowe wypełnić formularz z następującymi danymi:e-mail, nr paragonu, imię i nazwisko . 

A gdzie mieliście miejsce na imię i nazwisko, bo ja nie podawałam przy zgłoszeniu, bo nie było u mnie takiego pola. Formularz zgłoszeniowy przecież by nawet nie przeszedł bez wszystkich danych emotka  Chyba muszę się pożegnać z kartą do Lidla.

w zgłoszeniu konkursowym nie podawało się imienia i nazwiska, tylko dla kogo ma być kartka i od kogo. W formularzu laureata również nie ma rubryki na Imię i Nazwisko.  Nie wiem jak oni zaadresują te karty ;d

Kurcze, zabijcie mnie, ale mi się zdaje, że było… nawet wymyślałem, na kogo grać, żeby nazwiska nie powtórzyć… 
Ale mogę się mylić, za co przepraszam… Wyświetl w wątku >>
0 0