Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6853427 Napisano: 08.04.2022 09:32:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

yaagatka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

z uwagi na zgłoszone na Wyspach przypadki salmonelli, choć nie ma potwierdzenia, że są powiązane ze spożyciem produkowanych przez nas słodyczy, jesteśmy zmuszeni prewencyjnie wycofać dwa inne produkty: Schoko-Bones i Kinder Max.Chodzi o cukierki z mlecznej czekolady sprzedawane w paczkach i jajka niespodzianki w wersji maxi. Ważna jest tu konkretna partia produktów. Wycofane ze sprzedaży są słodycze z datą przydatności do spożycia między 14 lipca a 18 września.

Sprawdźcie swoje piniaty emotka

już dawno przeszły przez układ trawienny emotka

Podbijam wątek - jako że nasze Schoko-Bones z piniaty jeszcze nie zostały skonsumowane, bo - o zgrozo - piniata czeka na urodziny syna, a wspomniane Kinderki mają tu ważnośc do 01-07-2022, SIĘ WIĘC WAS PYTAM, co o tym wszystkim sądzicie? emotka Śmiem twierdzić, że pewnie wszyscy piniatowcy dostali czekoladki z jednej partii, więc jeśli "żyjeta", to jest dobrze emotka   A tak na serio, to tych Schoko-Bones to raczej dzieciom nie podam emotka

U mnie wszyscy żyją, nic nam nie było. 
Ale Jeśli podali że między 14 lipca a 18 września, a produkty są do 1 lipca (u nas niektóre do 28.06) to chyba z nimi wszystko ok  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853414 Napisano: 08.04.2022 05:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam pomóżcie. Wydaje mi się że w konkursie Fantasia nie podawałam w zgloszeniu imienia i nazwiska tylko numer telefonu paragonu i meila. Teraz w protokole odbioru nagrody tez nie było miejsca na imię i nazwisko ? Tylko M.in. adres I telefon. Albo coś pokręciłam a jak nie to Oni bo w jaki sposób zaadresuja nagrodę hmmm 

Było imię i nazwisko 

zresztą nawet w regulaminie piszą 
E. po udzieleniu odpowiedzi na Zadanie konkursowe wypełnić formularz z następującymi danymi:e-mail, nr paragonu, imię i nazwisko .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853387 Napisano: 07.04.2022 19:53:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co robicie z kodem z ZAPPKI po zgłoszeniu? Zwalniacie ten kod?
Bo nie wiem czy klikać w to, czy nie? W regulaminie nic nie widzę na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853272 Napisano: 07.04.2022 11:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanko emotka  w klubie askgfk z ankietami tez macie przekreślone wszystkie nagrody?bo nie wiem czy przekreślone znaczy, że ich nie ma już czy temu, źe mam mało punktów emotka nie wiem czy zbierać tam czy szans nie ma na żadna

Ja mam przekreślone tylko te, na które mnie nie stać emotka

Dziękuję 
Ja mam wszystkie przekreślone emotka ale faktycznie na żadną mnie nie stać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6853226 Napisano: 07.04.2022 06:15:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanko emotka  
w klubie askgfk z ankietami tez macie przekreślone wszystkie nagrody?
bo nie wiem czy przekreślone znaczy, że ich nie ma już czy temu, źe mam mało punktów emotka nie wiem czy zbierać tam czy szans nie ma na żadna Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6852815 Napisano: 04.04.2022 16:24:37 w SZUKAM....
rainbowdash napisał(a):

Szukam rozsądnej podpowiedzi - Komunia 2022, ile powinna dać chrzestna aby nie wyjść na skąpca/Carringtona emotka  prezent nie wchodzi w grę tylko $

Zasady są takie że dajesz tyle, na ile cie stać. Ale jeśli mam doradzić kwotowo... 
Idę na komunię do chrześnicy i w planach mam dać 1500 zł. 
Nie patrze czy wyjdę na biedaka czy bogacza. Poprzednia chrześnica tyle dostała więc ta też tyle dostanie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6852366 Napisano: 01.04.2022 10:08:55 w Pomocy!!!!
Szukam informacji
aktywował ktoś Canal plus online z promocji Lays i mógłby sprawdzić, czy działają wam filmy
Spiderman bez drogi do domu 
oraz Free Guy

nie wiem czy jest sens marnować kod, jeśliby nie działały emotka  będę wdzięczny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6852208 Napisano: 31.03.2022 12:13:02 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Czy może ktoś sprawdzić cenę kawy jacobs kronung 500 g oraz jacobs crema 200 g ? Nie mam dostępu do gazetki...  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6852167 Napisano: 31.03.2022 08:08:16 w Oddam za darmo
Tidal (z Merci) do 1.04
2H6QN4RSU4 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6852060 Napisano: 30.03.2022 13:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Konkurs, w którym pół Polski jest wykluczona, bo brak sklepów Euro w całej północnej części. Nie wiem, czy bardziej mnie to wkurza czy smuci emotka W tamtym roku wygrałam rower dla mamy, w tym - chciałam dla siebie. Nic to, zazdroszczę Wam tam na południu tak licznych sklepów Euro emotka (nie ma w bazie, może ktoś dodać) https://konkurseuro.pl/#home

No niestety tak jest emotka to samo można powiedzieć o konkursach Chaty Polskiej… czy innych sklepów… jedne są na południu, inne na północy itp.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6851798 Napisano: 29.03.2022 00:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
od której pojawiają się zwroty www.kawawraca.pl ??? minuta po północy i dalej 1 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6851013 Napisano: 23.03.2022 15:51:13 w Smolar
monisss napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

marzenier napisał(a):

Jest już brylantowa zakładka.

To ja jednak wolałam, jak jej nie było... emotka

Ja też. Od października nie miałam tak paskudnego miesiąca. 

też wolałam jak jej nie było emotka  w kupie raźniej emotka emotka   ot taki konkurs emotka

Czy ławeczka ma wolne miejsce jeszcze jedno? Usiądę i popsioczę z wami... Nie wiem co mnie podkusiło zagrać skoro że Smolarem nie nadajemy na tych samych falach  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

pioge7

#6850324 Napisano: 18.03.2022 16:08:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Emememe napisał(a):

isana123 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

isana123 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Też pisałam na 3 różne maile i nic, więc wyślę jeszcze na ten, który podała kaka72, jak nie odpiszą, to składam reklamację. 

Tylko reklamacja na ten sam adres mailowy co zgłoszenie emotka Głową muru nie przebijesz

Ło Panie, to faktycznieemotka

Odpisali mi....Dzień dobry,Dziękujemy za kontakt. 
Wszystkie nagrody zostały już wysłane do laureatów konkursu.
Sprawdzimy Pani sytuację i wrócimy z odpowiedzią najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Promocji

Eh jak wszystkie, jak nie wszystkie! Kłamczuchy !!

Pytanie do tych, którzy nagrody otrzymali: czy było jakieś powiadomienie o wysyłce?

Tak, SMS z fedexa że paczka idzie  Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

pioge7

#6850192 Napisano: 17.03.2022 18:45:24 w Smolar
sabanerro napisał(a):

ananaska napisał(a):

Dostałam czekoladki Cherrismo z loterii. Data ważności kwiecień 2022 emotka Czyżby czyszczenie magazynów? Jak dla mnie mega rozczarowanie...

U mnie 10.2022

u mnie też październik Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6850062 Napisano: 17.03.2022 11:20:05 w Wkurza mnie...
pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie, że przez gapiostwo kupiłem dzisiaj w Centrum zwykłe napoje Oshee, które nie liczą się na konkurs, a nie te sygnowane Lewandowskim emotka

U mnie w 5 delikatesach to samo …. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6849555 Napisano: 14.03.2022 21:18:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas dziękuję za szybkie załatwienie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6849540 Napisano: 14.03.2022 19:51:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas 
czy dałoby zmienić w profilu każdego użytkownika napis PODZIĘKOWANIA na OPINIE O UŻYTKOWNIKU. 
Teraz czytam właśnie u jednego z użytkowników Opinie, a tam niektóre negatywne, wiec jako tako to nie są podziękowania…. 
dobrze by było, jeśli jest taka możliwość zmienić ten napis, bo jest mylący emotka   Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6849116 Napisano: 11.03.2022 10:56:07 w SZUKAM....
wanderlust napisał(a):

visserarthur napisał(a):

wanderlust napisał(a):

Szukam informacji, czy kasjer  może mi odmówić sprzedaży danego artykułu na 10 osobnych paragonów? Są jakieś przepisy prawne regulujące tę kwestię?

Niby nie może, ale co zrobisz, jak nie zechce skasować... Ja chyba nigdy takiego problemu nie miałem, może dlatego, że kiedy jest możliwość korzystam z samoobsługowych.U mnie jedynie w Carrefourze mają dziwny problem, jak się kupuje, nawet na jednym paragonie, kilka takich samych produktów z gazetki. Informują, że nie prowadzą sprzedaży hurtowej, ale zazwyczaj im mówię, że nie znają definicji sprzedaży hurtowej i jakoś przechodzi (inna kierowniczka na zmianie, rzadkość takich sytuacji, że kupuję dużo, więc nawet jak ta sama kierowniczka, to nie pamięta, że to ze mną już była taka akcja...) emotka

Rzadko zdarza mi się kupować większe ilości. Dziś był ten dzień, że postanowiłem kupić na 10 paragonów. Kierowniczka stwierdziła, że jako Klient powinienem wykonać jeden zakup i wyjść ze sklepu i ponownie wejść. Stwierdziła, że nie robi mi tego na złość, ale i tak ostatecznie wykonała transakcje 10 razy 😂

Przepisów takich nie ma… tylko sama wola sprzedającego. Czyli wg mniemania kierowniczki… 
ide po chleb i bułkę zapłacę i przypomni mi się, że chce masło i muszę wyjść ze sklepu i wejść ponownie? Dziwna . 
Kupujesz, mają przyjąć płatność i sprzedać towar i powinna się cieszyć, że nie poszło 1 a 10…
ludzie są dziwni  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6848955 Napisano: 10.03.2022 14:59:23 w Gratulacje! Dla wygranych!

pioge7

#6848916 Napisano: 10.03.2022 12:36:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon DELIKATESY CENTRUM oshee. Wyświetl w wątku >>
0 0