Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

pioge7

#6846748 Napisano: 25.02.2022 20:54:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
banka-manka napisał(a):

Oni napisali gratulacje o wygranej pod postem, gdzie ktoś zwraca uwagę, że zgłoszenia są w większości nieregulaminowe  emotka emotka emotka  Przecież oni nawet tego nie czytali, informują pod komentarzami ot tak. 

to mi tak napisali emotka emotka
ale pod moim zgłoszeniem nic, wiec nie wiem czy wygrałem, czy też nie emotka a jeśli to za co emotka
za moje 250 znaków czy za moje zwrócenie uwagi emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6846287 Napisano: 23.02.2022 15:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

wstyd to kraść emotka  kupę robi każdy emotka  

Ależ ja nie w kontekście wstydu, tylko zakupów, których mugole mogą nie zrozumieć  emotka

to ja jestem dziwna emotka  wytłumaczcie mi jak krowie na rowie co jest z tymi zakupami tej pani emotka

Podepnę się, żeby się dowiedzieć, bo też się dziwię, że forum żyje zakupami tej pani emotka  co one mają w sobie emotka   chyba, że to klucz do 500 000 zł, może ma jakiś sens, że kupiła to a nie tamto emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6846155 Napisano: 22.02.2022 18:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Napiszcie mi proszę, gdzie powinna znaleźć się pieczątka ze sklepu na paragonie (w celu potwierdzenia prawidłowego zakupu promocyjnego) i czy powinna być jakaś notatka? 

pieczątka z tyłu paragonu.
Możesz poprosić o dopisek lub dopisać sobie sama. Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

pioge7

#6846136 Napisano: 22.02.2022 16:43:52 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

Czy tylko ja nie lubię konkursów w których trzeba dodać odpowiedz pod postem na Fb? Zazwyczaj nie biorę w nich udziału ale spodobał mi się ten naszyjnik z Eti..,emotka  

też nie lubię. Jakoś wolę nie widzieć ile osób "gra". A później zagrasz, mając paragon, nie wygrasz i będą zwycięzcy wypisywać czy możesz sprzedać paragon jak nie wygrałeś emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6845998 Napisano: 21.02.2022 21:53:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edytkass napisał(a):

Hej, w zeszłym tygodniu wysłałam kilka zgłoszeń na konkurs Kinder Pingui - Wymyśl imię dla pingwina. Dziś otrzymałam informację o wygranej, jednak w e-mailu, który otrzymałam nie ma podane, które imię wygrało, a w formularzu zwrotnym, który należy odesłać wraz z danymi do wysyłki należy wpisać imię pingwina. Czy ktoś miał taką sytuację ?

W żadnym formularzu nie mam informacji że mam podać imię pingwinka…. Dziwne, a było tego kilka  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6845775 Napisano: 21.02.2022 09:33:57 w SZUKAM....
Też polecam Brothera. Poprzedni model działał 10 lat, teraz mam znowu Brothera i działa bezawaryjnie 3 lata (odpukać) niby jest duża i ciężka ale działa super. Zawsze. Może kosztuje dużo (teraz min. 900zl) ale warto.  Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

pioge7

#6845589 Napisano: 19.02.2022 12:19:48 w SZUKAM....
Dziękuję bardzo za rady 
Dezal właśnie mieliśmy lata i siadła chyba po 10 latach używania. 
wziąłem na punkty ale to już nie to.. 
będzie się trzeba rozglądnąć chyba za nią  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6845572 Napisano: 19.02.2022 10:23:38 w SZUKAM....
Poleci ktoś jakiś dobry (naprawdę dobry) model gofrownicy…
jedna mi wysiadła, wziąłem gdzieś na punkty drugą ale taki szajs, że z jednej strony gofry czarne z drugiej niedopieczone. A szukam fajnej porządnej …  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6845234 Napisano: 18.02.2022 09:10:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
kreo42 napisał(a):

Kibicuj z milka, mogliby nr paragonu podawać wygranego, bo trochę poszło  emotka

Jeśli rejestrowaliście Państwo kilka paragonów prosimy o przesłanie WSZYSTKICH,  którymi dysponujecie. 

500 zł Milka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6845222 Napisano: 18.02.2022 08:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

słuchajcie bo zgłupiałamkupiłam dziś bonduellewłasnie weszłam na stronkę, chciałam wziąść udział a tam napis ze loteria zaczyna się za 7 minut ,,,no szok
ale w regulamie nie widzę że trzeba kupic przed godziną 12 .00 17.02.2022 tylko data 17 luty
to mogę wysłać zgłoszenie czy nie?

Podpinam jeszcze raz

Jest jak w loterii milki
kupujesz od 17.02 ale możesz się zgłaszać od 12:00
paragon sprzed 12:00 normalnie bierze udział w loterii ale zgłosić go możesz od 12:00 
moze chodzi o to, żeby ludzie nie myśleli że np. Kupią o 6 jak sklep otworzą, a bramek od północy do 6 były 4 i nikt nie wygrał, bo kto kupi. Dlatego pewnie zrobili bramki od 12:00

w loterii milki z 3 lata temu normalnie kupiłem o 8:00 a zgłosiłem od 12:00 udało się wygrać i dostałem kasę. 
wiec nic się nie martw tylko graj  Wyświetl w wątku >>
2 Agnes, greka 0

pioge7

#6844735 Napisano: 16.02.2022 10:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii prymat z zeszłego roku, zgłaszał się ktoś po zwrot za musztardy? 
dostał ktoś? Zgłaszałem się po 2 zwroty i nic … Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6844528 Napisano: 15.02.2022 10:50:05 w Oddam za darmo
CANAL+ ONLINE na 1 miesiąc w prezencie dla nowych
95TC-OOU4-XN58-RPTO Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6844454 Napisano: 14.02.2022 20:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@anionimowo a no fakt. emotka ale jeśli się boisz i nie masz oryginału, napisz do nich, żeby usunęli zgłoszenie z bazy. Lepiej nie wygrać, niż wygrać i potem nie dostać nagrody.
Ewentualnie opisz całą sytuację, ale wątpię, że coś wskórasz

Ja tak właśnie robię - piszę na maila, by usunęli moje zgłoszenie z konkursu / loterii. Tak zrobiłam w Grześkach, bo kupiłam jedną sztukę zamiast dwóch. 

ja mam to samo.
Raz Avanti robiło konkurs w Stokrotce i Carrefour, zgłosiłem do konkursu Carrefour paragon ze Stokrotki, pech chciał, że wygrałem, a zauważyłem pomyłkę szukając paragonu na konkurs Carrefour w paragonach z Carrefoura.
Nagrody nie przyznali. Dlatego teraz jak się pomylę i zobaczę błąd, piszę od razu... żeby nie było potem akcji, że nagrody mogę nie dostać... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6844450 Napisano: 14.02.2022 20:23:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@anionimowo a no fakt.
:/
ale jeśli się boisz i nie masz oryginału, napisz do nich, żeby usunęli zgłoszenie z bazy. Lepiej nie wygrać, niż wygrać i potem nie dostać nagrody.
Ewentualnie opisz całą sytuację, ale wątpię, że coś wskórasz Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6844426 Napisano: 14.02.2022 18:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anionimowo napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

[quote=

anionimowo]W Lay's widnieje taki zapis:,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''

Więc chyba lipa, jeżeli trafiłaby mi się wygrana ;(

Avanti jest proklienckie, więc szansa na pozytywne załatwienie sprawy zawsze jest. Zachowaj ten zniszczony paragon i póki co nie stresuj się i nie denerwuj. Zaczniesz to robić jak wygrasz emotka

Paragon jest cały rozmazany, przemoknięty i podarty
Nic się z niego nie da odczytać
Tak mnie dziecko załatwiło 😂

I tak pewnie nie wygram
Ale wole mieć jakąś jasność jeżeli się okaże co innego 

Dziękuje wszystkim za pomoc!

Jeśli się bardzo boisz napisz do nich prośbę o usunięcie z bazy zgłoszenia. Kupisz produkt i wyślesz to samo zgłoszenie z nowym paragonem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6844356 Napisano: 14.02.2022 14:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Piniaty były za cały weekend? Dostał ktoś emaila za wczoraj?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6844100 Napisano: 13.02.2022 06:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
greka napisał(a):

byekitty napisał(a):

Czy Carrefour market lub Carrefour Express to dla smolara "dowolny sklep stacjonarny sieci Carrefour"?

też się pytam!

Tak. Ten sklep funkcjonuje pod marką Carrefour więc gra w konkursie. 
Co innego gdyby było wyszczególnione np. Adresy sklep lub np. Napisane, tylko w hipermarketach Carrefour. A zdarzało się emotka   Wyświetl w wątku >>
1 greka 0

pioge7

#6843834 Napisano: 11.02.2022 08:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Keisa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy wam też etykieta z OLX wychodzi na całą stronę? Wcześniej fajnie było ustawione na 1/4 strony a teraz cała strona jest emotka da się to jakoś obejść bez ustawień w drukarce?

Ja drukując etykietę w ustawieniach drukarki na laptopie ustawiam ilość stron na wydruku - 4 i wtedy etykieta drukuje się na 1/4 strony 

No niby można emotka  ja też kombinuję i np. Ustawiam drukowanie na 70% i też wychodzi takie jak powinno. Ale zepsuli coś co działało i powinni to naprawić.
to samo z opcją zapamiętywania danych. Wcześniej zaznaczyłem kwadracik i ni trzeba było uzupełniać za każdym razem tych samych danych. Teraz pomimo zaznaczonego kwadracika, dane się nie zapisują emotka  

zepsuli, powinni naprawić emotka  

Przy drukowaniu trzeba zaznaczyć skaluj i wpisać 92 procent. Wtedy wychodzi etykieta odpowiedniej wielkości.

Niby można emotka  
Ale u mnie był taki myk, że jak drukuję etykietę, to odcinam część etykiety, a reszta kartki idzie dla siostrzenicy i koloruje na niej i rysuje, teraz jak pokombinuję, to etykieta wychodzi na środku kartki i jak obetnę to nie ma na czym rysować emotka
 także czekam na ruch Olx emotka  email poszedł  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6843800 Napisano: 10.02.2022 21:57:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Keisa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy wam też etykieta z OLX wychodzi na całą stronę? Wcześniej fajnie było ustawione na 1/4 strony a teraz cała strona jest emotka da się to jakoś obejść bez ustawień w drukarce?

Ja drukując etykietę w ustawieniach drukarki na laptopie ustawiam ilość stron na wydruku - 4 i wtedy etykieta drukuje się na 1/4 strony 

No niby można emotka  
ja też kombinuję i np. Ustawiam drukowanie na 70% i też wychodzi takie jak powinno. 
Ale zepsuli coś co działało i powinni to naprawić.
to samo z opcją zapamiętywania danych. Wcześniej zaznaczyłem kwadracik i ni trzeba było uzupełniać za każdym razem tych samych danych. Teraz pomimo zaznaczonego kwadracika, dane się nie zapisują emotka  

zepsuli, powinni naprawić emotka   Wyświetl w wątku >>