Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6841839 Napisano: 01.02.2022 16:28:48 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam kontaktu teleonicznego do OLX w sprawie gabarytów przesyłki przekraczających ich normy... emotka

ostatnio też szukałem do nich telefonu, ten podany gdzieś w internecie niestety nie jest aktywny.
Pozostaje tylko wiadomość email, przez pomoc na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6841765 Napisano: 01.02.2022 13:15:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

czyli chcesz całą funkcjonalność emotka niestety nie jestem w stanie zrobić tego wszystkiego naraz...
odpuszczę sobie formularz i zacznę klepać kod od logowania, to pozwoli na odpisywanie na forum i pobieranie listy prywatnych wiadomości czy powiadomień a potem zobaczymy w którą stronę dalej iść.

Ogólnie wyszukiwarki będą robione na samym końcu, chcę aby były odwzorowaniem wyszukiwania jak na stronie

no powiedzmy, że całą emotka
Jak dla mnie, nie musi być dodawania konkursu i kalendarza emotka i tak nie dodawałem konkursu przez aplikację, z kalendarza nie korzystałem chyba też, wolę wyszukiwarkę
pomału, zaczekam, tylko nie wiem właśnie czy się łudzić, czy porzucić już nadzieję, na apliakcję i przyzwyczajać się do strony przez przeglądarkę.
Temu zapytałem Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6841757 Napisano: 01.02.2022 12:50:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas można się dowiedzieć, na jakim etapie jest aplikacja konkursowa? Bliżej niż dalej ?

niestety zbyt szybko to nie idzie emotka ogólnie idę od góry i poza tym co już jest utknąłem w formularzu ale właśnie teraz zadałem sobie pytanie czy jest on aż tak ważny czy nie są ważniejsze inne zakładki? może napisz co Cię interesuje?

tzn, konkretnie, to to co było.
Korzystałem z niej na telefonie i było super. Przede wszystkim forum i konkursy.
Jakoś będąc w sklepie na zakupach ciężko mi się odnaleźć na stronie jak jest tak powiększona i przewijać lewo/prawo żeby coś odszukać.
Ogólnie ja używałem jej właśnie do forum i szukania konkursów.
W tym momencie co jest, jest dla mnie nieczytelna i jej nie używam a nie wiem czy czekać na jakąś aktualizację czy usunać. Dlatego zapytałem emotka

jak dla mnie (moje zdanie) byłoby super gdyby było tak
wchodzę i mogę się zalogować
KONKURSY i FORUM

Forum mogę odczytać, pisać i ogólnie to co na forum było w poprzedniej wersji

KONKURSY
podział na kategorię i wyszukiwarka do nich, tylko tak jak zwracałem uwagę kiedyś.
Nie jak było w aplikacji, że muszę wejść w kategorię konkursu, żeby coś znaleźć, tylko ogólna. Przeszukuje całą bazę.

Edit:
AAAA
no i oczywiście wiadomości + powiadomienia, tak jak było poprzednio.

i dla mnie by to wystarczyło

chodzi o formularz dodawania konkursów? Na tym stanąłeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6841753 Napisano: 01.02.2022 12:38:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas
można się dowiedzieć, na jakim etapie jest aplikacja konkursowa? Bliżej niż dalej ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6841618 Napisano: 31.01.2022 20:35:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

moninn napisał(a):

mietowa napisał(a):

moninn napisał(a):

Witam, co wpisujecie jako numer paragonu w konkursie " Słodkie Igrzyska z Wawelem" Intermarche.  W regulaminie nie ma wyjaśnienia, ani wizualizacji paragonu.

Numer, który znajduje się w tej samej linii, co data. Ja tak robię, nie wiem, czy inni i czy na 100% słusznie emotka

Dziękuję serdecznie.W niektórych konkursach Fortuny trzeba było wpisywać numer transakcji, systemowy, ten z dołu paragonu, stąd moja wątpliwość.

Hm... a inni? Co wpisujecie? 

Ten naprzeciwko daty, kilka nagród wygranych każda w domu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6841203 Napisano: 29.01.2022 10:59:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
serdeczne gratulacje dla tatusia i mamusi  emotka
kto przebije nagrodę roku ? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Urbanek 0

pioge7

#6841028 Napisano: 28.01.2022 15:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Czy ktoś ma dziś problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Baq ? (problem z captcha)

Ja tak miałem, (problem z captcha) przy ilości 686 znaków takie wyszło i zaświeciło że maks. 700 
skróciłem o parę liter i poszło…  Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

pioge7

#6840696 Napisano: 27.01.2022 08:05:13 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

Dzień dobry andii i jokan oraz wszyscy dzisiejsi Jubilaci, życzę nam kreatywności i czasu na konkursowanie! Imprezujemy Jak zawsze online emotka emotka

Wszystkiego najlepszego emotka
Dużo i dużych wygranych dla każdej z Was dziewczyny !!! zdrowia! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
3 andii, defed, jokan 0

pioge7

#6840623 Napisano: 26.01.2022 19:34:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani cheetos 
Ani piniata 
Ani nawet Pingwinka emotka
Czyli lays tv pewnie też będzie doooopppppaaaaa 

:( Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

pioge7

#6839829 Napisano: 24.01.2022 17:31:00 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#6839718 Napisano: 24.01.2022 12:54:43 w Paragony na trwające konkursy
0 0

pioge7

#6839387 Napisano: 22.01.2022 12:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka

Może zmień taktykę emotka w sumie u mnie 2/2 i jeszcze pomogłam jeden osobie 1/1 emotka  

Pisze co mi ślina na język przyniesie emotka hahaha
Więc obranej taktyki nie mam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6839380 Napisano: 22.01.2022 12:05:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka
W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

pioge7

#6839174 Napisano: 21.01.2022 14:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak nie wygracie zgłoszeniem piniaty to wysyłacie znowu to samo czy wymyślacie nowe? Już nie wiem co pisać... A nie wiem czy to losują czy wybierają... 

:O serio nie załamuj mnie, ja taki epos 3 dni płodziłam ;D co prawda wygrałam, ale jakby było losowanie to aż żal roboty...

No rok temu chyba losowali, bo zgłoszenia nieraz wysyłałem 2 zdaniowe i wygrywało, wysyłałem prawie codziennie to samo i się udawało. A jakoś ciężko mi wierzyć, że zdarzają się konkursy gdzie na rozstrzygnięcie czekamy miesiąc a oni się uporali w parę godzin…

Rok temu była inna agencja emotka

Yyyyy właśnie nie pamiętam kto robił rok temu…

Emememe napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak nie wygracie zgłoszeniem piniaty to wysyłacie znowu to samo czy wymyślacie nowe? Już nie wiem co pisać... A nie wiem czy to losują czy wybierają... 

Po 4 porażkach wpadła mi piniata, więc mogę coś doradzić  emotka  Wymyśliłam wierszyk, w mojej ocenie bardzo fajny, więc postanowiłam go wysłać 3 razy. Niestety za żadnym się nie udało. Ostatnie zgłoszenie to pisanie jakichś głupotek o balu przebierańców, o robienia tortu Kinder itd i w końcu się udało. emotka  Wnioski mam takie, że w sumie nie warto się wysilać emotka

Dziękuję. 
czyli… trzeba wymyślać nowe…  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6839169 Napisano: 21.01.2022 13:56:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daisygirl napisał(a):

pioge7 napisał(a):

:O serio nie załamuj mnie, ja taki epos 3 dni płodziłam ;D co prawda wygrałam, ale jakby było losowanie to aż żal roboty...

No rok temu chyba losowali, bo zgłoszenia nieraz wysyłałem 2 zdaniowe i wygrywało, wysyłałem prawie codziennie to samo i się udawało. A jakoś ciężko mi wierzyć, że zdarzają się konkursy gdzie na rozstrzygnięcie czekamy miesiąc a oni się uporali w parę godzin… Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6839165 Napisano: 21.01.2022 13:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak nie wygracie zgłoszeniem piniaty to wysyłacie znowu to samo czy wymyślacie nowe? Już nie wiem co pisać... A nie wiem czy to losują czy wybierają...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6838991 Napisano: 20.01.2022 17:39:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień bez piniaty emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6838332 Napisano: 18.01.2022 10:43:13 w SZUKAM....
aleksandra008 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanie poza konkursowepowiedzcie mi,czy jak kupię coś co może podlegać późniejszej gwarancji... i mam paragon, mogę sobie go zeskanować, wrzucić na dysk i w razie potrzeby go potem wydrukować i na jego podstawie ubiegać się o gwarancję?
niby mówią, żeby sobie go skserować i trzymać, ale chyba można go trzymać także w formie elektronicznej a oryginał wyrzucić (bo i tak blaknie po czasie)
mam tyle tych paragonów i faktur, a chciłbym się ich pozbyć i trzymać to w chmurze ...

miał ktoś doświadczenia?

jest taka apka pan paragon i tam można zbierać zdjęcia paragonów, oni gdzieś w opisie mają interpretacje przepisów że taki paragon zeskanowany wystarczy

Dziękuję emotka  
ja na razie wszystko w dysk Google wrzucam, tam mam folder i te faktury, które dostaje za zakupy internetowe tam wrzucam, ale nie wiem właśnie co z paragonami. 

ale jeśli gdzieś jest taki zapis to poszperam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6838312 Napisano: 18.01.2022 09:34:41 w SZUKAM....
pytanie poza konkursowe

powiedzcie mi,
czy jak kupię coś co może podlegać późniejszej gwarancji... i mam paragon, mogę sobie go zeskanować, wrzucić na dysk i w razie potrzeby go potem wydrukować i na jego podstawie ubiegać się o gwarancję?
niby mówią, żeby sobie go skserować i trzymać, ale chyba można go trzymać także w formie elektronicznej a oryginał wyrzucić (bo i tak blaknie po czasie)
mam tyle tych paragonów i faktur, a chciłbym się ich pozbyć i trzymać to w chmurze ...

miał ktoś doświadczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6838019 Napisano: 17.01.2022 11:59:10 w Zapowiedzi konkursów
diabkate napisał(a):

greka napisał(a):

diabkate napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Loteria Albedo

Hm. Dziś ma ruszyć loteria, a nie ma jeszcze strony. 

w jakim sklepie?

No właśnie nie wiem, bo widzę tylko to zdjęcie i chciałam przeczytać, czy zakup może być dokonany w dowolnym sklepie czy w konkretnym.

Informacja jest z gazetki z Hebe wiec pewnie w hebe konkurs jest  Wyświetl w wątku >>