Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6832132 Napisano: 18.12.2021 15:46:02 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam pytanie, kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś?

a co to za nawilżacz? możesz model podać?

https://allegro.p...apachowy-11178251038

dokłąadnie ten Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6832129 Napisano: 18.12.2021 15:15:52 w Pomocy!!!!
mam pytanie,
kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6832097 Napisano: 18.12.2021 10:43:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

1. po pobraniu kodu była możliwość wysłania podziękowania do osoby, która obdarowuje. teraz tego nie ma 
2. Pobrany kod nie znika z listy, można go pobrać po raz kolejny 
3. Nie zapisuje się pobrany kod u mnie w profilu, że został pobrany 
4. Czy dałoby się odnośnik do bazarku w wersji tradycyjnej dodać np. Między powiadomienia a notatki, tak żeby był szybki dostęp do bazarku? Menu ma u góry trochę miejsca i by można taki odnośnik tam wprowadzić emotka  

1. fakt uciekło mi, teraz już powinno być
2. nie znika ale tam na początku był dopisek "Pobrany przez Ciebie", ale trochę mało widoczne to było także teraz pogrubiłem i dałem enter i dodatkowo zmieniłem button po prawej (nowa szata)
3. j.w. dla wszystkich kodów jest jedna lista
4. nie mam już grafik stąd nie ma szans na przerobienie belki

co do 4.
a jest możliwość wrzucić go np. do MAPA SERWISU u dołu strony?
Chodzi o to, żeby był gdzieś do niego odnośnik na głównej stronie, jeśli nie, ok.

i kolejny problem..
otóż skomentowałeś mój post, zacytowałeś mnie, a nie dostałem powiadomienia o tym. Mam powiadomienie, że oceniłeś poprzedni post, a nie mam cytowania. Wcześniej powinno być.
Zauważyłem to wczoraj, ale myślałem, że przez niedopatrzenie usunąłem powiadomienie, ale dziś znowu to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831843 Napisano: 17.12.2021 10:59:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
20 zł z żywca, to dla mnie magia emotka  0/10  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831842 Napisano: 17.12.2021 10:58:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam, czy tylko ja nie widzę w regulaminie Rozgrzej wyobraźnie z Decomorreno ilości znaków ? Hmmm

Faktycznie tez nie widzę. Pewnie ogranicza nas tylko długość SMS, jaki się zmieści, żeby był SMS a nie mms emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831809 Napisano: 17.12.2021 09:44:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

Pytanie za 100 pkt emotka czy wszystkie błędy po migracji już naprawiłem? Jest jeszcze coś o czym zapomniałem? Zgubiłem kartkę i nie wiem czy mogę siadać do aplikacji czy jest jeszcze coś co powinienem naprawić lub napisać że nie da się tego zrobić emotka

1. Zapytam, może jednak da się zrobić. forum, dowolny temat. Wpisuję w wyszukiwarkę u góry co chce znaleźć w danym temacie. 
wyniki wyskakują od najstarszego. Żeby dopchać się do ostatniego, trzeba przeklikać strony.
da się ułożyć wyniki szukania jak w komentarzach… od najnowszego 

2. Czy w tradycyjnej wersji da się teraz dodać w wiadomościach prywatnych formularz do wysyłania zdjęć w wiadomościach, tak jak w nowocześniej wersji ?

1 jest 
2 jest 
jeszcze tylko ta wyszukiwarka o której andii wspomniała (reszta wyjdzie w praniu) i czekamy na aplikacje emotka  bo już się doczekać nie mogę emotka

edit:
@pionas teraz zauważyłem 
chodzi o bazarek, po wpisaniu kodu do tematu oddam za darmo wychodzi link, że można wejść w bazarek i tam pobrać kod. Link ma końcówkę /bazarek/kody 
niestety po wejściu w ten link wychodzi błąd 404 
po usunięciu z linku napisu /kody wychodzi bazarek

ponadto 
1. po pobraniu kodu była możliwość wysłania podziękowania do osoby, która obdarowuje. 
teraz tego nie ma 
2. Pobrany kod nie znika z listy, można go pobrać po raz kolejny 
3. Nie zapisuje się pobrany kod u mnie w profilu, że został pobrany 
4. Czy dałoby się odnośnik do bazarku w wersji tradycyjnej dodać np. Między powiadomienia a notatki, tak żeby był szybki dostęp do bazarku? Menu ma u góry trochę miejsca i by można taki odnośnik tam wprowadzić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831746 Napisano: 16.12.2021 21:07:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Pytanie za 100 pkt emotka czy wszystkie błędy po migracji już naprawiłem? Jest jeszcze coś o czym zapomniałem? Zgubiłem kartkę i nie wiem czy mogę siadać do aplikacji czy jest jeszcze coś co powinienem naprawić lub napisać że nie da się tego zrobić emotka

1. Zapytam, może jednak da się zrobić. 
forum, dowolny temat. Wpisuję w wyszukiwarkę u góry co chce znaleźć w danym temacie. 
wyniki wyskakują od najstarszego. Żeby dopchać się do ostatniego, trzeba przeklikać strony.
da się ułożyć wyniki szukania jak w komentarzach… od najnowszego 

2. Czy w tradycyjnej wersji da się teraz dodać w wiadomościach prywatnych formularz do wysyłania zdjęć w wiadomościach, tak jak w nowocześniej wersji ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831698 Napisano: 16.12.2021 16:38:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Odnoszę dziwne wrażenie, że możliwość dokonywania zmiany loginu dowolną ilość razy doprowadza do dość skutecznego sposobu czyszczenia sobie konta/profilu z niewygodnych ocen. Od początku dziwnym wydawało mi się takie zmienianie i teraz widzę wyraźnie skutki.  emotka

przy zmianie loginu oceny użytkownika znikają? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6831463 Napisano: 15.12.2021 20:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Wawel Groszek https://www.e-kon...s-wawel#.Ybo-Vcnx9Pw
Czy jest tutaj limit znaków w odp?Bo nie widzę w regulaminie,ale ja ogólnie słabo widzę, wiec pytam.

Fortuna chyba nigdy nie dawała limitów w konkursach wawla więc raczej nie ma..  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6831362 Napisano: 15.12.2021 17:01:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo kupy pieniędzy emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6830551 Napisano: 13.12.2021 08:48:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas to może jeszcze ja poproszę emotka  w starej wersji tak było, wiec może uda się przywrócić emotka
chodzi o komentarze do konkursów w bazie. Dałoby odwrócić kolejność, żeby najnowsze były u góry, a najstarsze u dołu… 
czasem konkurs ma sporo komentarzy, a na górze są te najstarsze i trzeba dużo przewijać, żeby dostać się do najnowszego. 
na pewno by to ułatwiło emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6830430 Napisano: 12.12.2021 10:27:16 w WC - rozmowy o wszystkim
giti napisał(a):

Jak działa handel paragonami dokładniej między użytkownikami ? W sensie, jak ktoś kupuje, to wysyłacie normalnie paragon pocztą? a co z kosztami przesyłki? Bo nieraz jakiś paragon za 3 zł to chyba niezbyt się opłaca? Rozumiem, że kupują osoby które chcą wziąć udział w konkursie, a np. nie mają sklepu w pobliżu tak? Bo inaczej to chyba się to mało opłaca?

to już zależy od ciebie, czy ci się opłaca czy nie.
Jeśli nie masz sklepu, a chcesz zagrać, to lepiej "zlecić" zakup, niż obejść się smakiem emotka
sam czasami zlecam zakupy za nawet i 10 zł.
Osoba, która kupuje mi paragon zatrzymuje go u siebie, na emaila wysyła skan. Jeśli trzeba wysłać oryginał pocztą wtedy ustalamy razem szczegóły. Możesz poprosić o wysyłkę też go do siebie, ale wtedy dopłacasz do przesyłki.

giti napisał(a):

A drugie jak to jest z wrzucaniem konkursów na stronkę? Są od tego jakieś wybrane osoby, czy generalnie wszyscy tam dorzucają konkursy, które znajdują i chcą się nimi podzielić z innymi..? Jeśli wrzucający bierze też udział to chyba naraża się na większą konkurencję a korzyści oprócz uznania konkursowiczów chyba nie ma z tego? 

każdy wrzuca konkursy przez formularz, a admini go zatwierdzają, np. jeśli ktoś dodał wcześniej już taki konkurs, to admin go nie zatwierdzi. Jeśli chcesz mieć odblokowany dostęp do wszystkich tematów na forum, musisz wrzucić 3 konkursy na chyba 30 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6830419 Napisano: 12.12.2021 06:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

Czy w konkursie Eurosklep Przygotuj się na święta Brand Space jest limit znaków w zgłoszeniu?Nie mogę się doszukać informacji,a  boję się, że mnie przystopuje przy wysyłaniu zgłoszenia.

Rozwiązanie Zadania konkursowego może składać się z maksimum 300 znaków pisarskich włącznie ze „spacjami”. Dopuszcza się użycie małych i wielkich liter.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6830360 Napisano: 11.12.2021 17:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysyłacie do Jagermeistra paragon? Nic nie piszą w emailu... . Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6829565 Napisano: 09.12.2021 16:26:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
Montezuma i rare85 brawo dla Was! emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6829274 Napisano: 08.12.2021 20:03:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

O co chodzi na stronie Tyskiego z tym imieniem które trzeba podać żeby wejść do formularza? Nie ma tam mojego imienia i w ogóle wielu imion tam nie ma  emotka  Pewnie to nie ma znaczenia ale na wszelki wypadek pytam, może ktoś wie jaki jest sens tego emotka

Mojej mamy też nie było 
Małgorzata 
Ale była Gosia wiec wybrałem Gosia  Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

pioge7

#6828986 Napisano: 08.12.2021 08:29:56 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Bedzie ktoś w pepco i kupi mi skrzata tego za 40 zł i wyśle przesyłką Olx ?u mnie w 2 pepco nie ma emotka  a potrzebuje na prezent

Na allegro można kupować z pepco, bo chyba już tam są

Ale nie ma tych skrzatów… tzn ja nie widzę wiec chyba nie ma 

Dziś powinnam być w pepco, jak będzie skrzat to ci kupię, jeśli nadal jesteś zainteresowany

Hej 
Dzięki. Ale już nie trzeba emotka
Znajoma znajomej co robi w pepco, dowiedziała się gdzie jeszcze są i poprosiła znajoma z tego pepco o odłożenie. emotka
Będę mieć w sobotę emotka  
Dziękuję za chęci  Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

pioge7

#6828906 Napisano: 07.12.2021 20:36:03 w SZUKAM....
magdalena_g napisał(a):

marzenier napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

marzenier napisał(a):

Dalej w moim temacie nieszczęsnego zaginionego paragonu.Poszlam po duplikat/kopie czy jak to tam się nazywa.Pani mnie spławiła mówiąc,że SIE NIE DA,że nie mają drugiej rolki,że to kasa elektoniczna,że raport dobowy czy miesięczny wysyłanany jest do księgowej i że ona nic takiego nie może mi wydać...ktoś z Was to może przerabiał i potwierdzi czy faktycznie się nie da z kas elektronicznym wydrukac duplikatu sprzed 10 dni

Ja w tamtym roku miałam taką sytuację, sklepik ABC mały. Kasjerki powiedziały, że się nie da, szef  też coś mówił o raportach itd, miał się spytać informatyka co mu kasę obsługuje czy coś można zdziałać ale jak zadzwonłam na drugi dzień to już nie odebrał ode mnie telefonu. Niestety bez dobrej woli z ich strony nic nie zdziałasz emotka    Przepadł mi wygrany tysiak ale od tej pory pilnuje paragonów. Tu jednak żadna Twoja wina, więc tym bardziej wkurza. Jednak myślę, że z poóźnieniem ale do nich dojdzie. A jak wyświetlasz śledzenie przesyłki to nie widzisz gdzie utknęła?  

Wiedzę że 1.12 o 21 wyszedł z wawy i jest "w doręczeniu"

Ja jak wpisałam numer przesyłki to wyskoczyło mi kilka punktów jej drogi, więc na bieżąco widziałam gdzie jest 

Nie wiem jakie oni to kasy mają, ale ja pracuje w sklepie i bez problemu można zrobić u nas na kasie duplikat. Wyjdzie wtedy na paragonie KOPIA PARAGONU
jedynie co, to faktycznie, jest to możliwe tylko po wydrukowaniu raportu dziennego. Czyli np. Kupisz coś dziś, to ci nie mogę wydrukować dziś kopii tylko jutro. I drugie co: nie wiem czemu kasa nie drukuje wg numerów tych u góry, tylko po tych numerach u dołu, co jest literka F i numerek. Trzeba ten wpisać w system. 

wg mnie im się po prostu nie chce, albo tego nie umieją. Kasa, chyba musi mieć opcje wydruku kopii paragonu.  Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

pioge7

#6828861 Napisano: 07.12.2021 18:57:31 w WC - rozmowy o wszystkim
siewcazamieszania napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Bedzie ktoś w pepco i kupi mi skrzata tego za 40 zł i wyśle przesyłką Olx ?u mnie w 2 pepco nie ma emotka  a potrzebuje na prezent

Na allegro można kupować z pepco, bo chyba już tam są

Ale nie ma tych skrzatów… tzn ja nie widzę wiec chyba nie ma  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6828855 Napisano: 07.12.2021 18:41:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Bedzie ktoś w pepco i kupi mi skrzata tego za 40 zł i wyśle przesyłką Olx ?
u mnie w 2 pepco nie ma emotka  a potrzebuje na prezent emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0