Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dokłąadnie ten Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
a jest możliwość wrzucić go np. do MAPA SERWISU u dołu strony?
Chodzi o to, żeby był gdzieś do niego odnośnik na głównej stronie, jeśli nie, ok.
i kolejny problem..
otóż skomentowałeś mój post, zacytowałeś mnie, a nie dostałem powiadomienia o tym. Mam powiadomienie, że oceniłeś poprzedni post, a nie mam cytowania. Wcześniej powinno być.
Zauważyłem to wczoraj, ale myślałem, że przez niedopatrzenie usunąłem powiadomienie, ale dziś znowu to samo. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
2 jest
jeszcze tylko ta wyszukiwarka o której andii wspomniała (reszta wyjdzie w praniu) i czekamy na aplikacje
edit:
@pionas teraz zauważyłem
chodzi o bazarek, po wpisaniu kodu do tematu oddam za darmo wychodzi link, że można wejść w bazarek i tam pobrać kod. Link ma końcówkę /bazarek/kody
niestety po wejściu w ten link wychodzi błąd 404
po usunięciu z linku napisu /kody wychodzi bazarek
ponadto
1. po pobraniu kodu była możliwość wysłania podziękowania do osoby, która obdarowuje.
teraz tego nie ma
2. Pobrany kod nie znika z listy, można go pobrać po raz kolejny
3. Nie zapisuje się pobrany kod u mnie w profilu, że został pobrany
4. Czy dałoby się odnośnik do bazarku w wersji tradycyjnej dodać np. Między powiadomienia a notatki, tak żeby był szybki dostęp do bazarku? Menu ma u góry trochę miejsca i by można taki odnośnik tam wprowadzić
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
forum, dowolny temat. Wpisuję w wyszukiwarkę u góry co chce znaleźć w danym temacie.
wyniki wyskakują od najstarszego. Żeby dopchać się do ostatniego, trzeba przeklikać strony.
da się ułożyć wyniki szukania jak w komentarzach… od najnowszego
2. Czy w tradycyjnej wersji da się teraz dodać w wiadomościach prywatnych formularz do wysyłania zdjęć w wiadomościach, tak jak w nowocześniej wersji ? Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
chodzi o komentarze do konkursów w bazie. Dałoby odwrócić kolejność, żeby najnowsze były u góry, a najstarsze u dołu…
czasem konkurs ma sporo komentarzy, a na górze są te najstarsze i trzeba dużo przewijać, żeby dostać się do najnowszego.
na pewno by to ułatwiło
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jeśli nie masz sklepu, a chcesz zagrać, to lepiej "zlecić" zakup, niż obejść się smakiem
sam czasami zlecam zakupy za nawet i 10 zł.
Osoba, która kupuje mi paragon zatrzymuje go u siebie, na emaila wysyła skan. Jeśli trzeba wysłać oryginał pocztą wtedy ustalamy razem szczegóły. Możesz poprosić o wysyłkę też go do siebie, ale wtedy dopłacasz do przesyłki.
każdy wrzuca konkursy przez formularz, a admini go zatwierdzają, np. jeśli ktoś dodał wcześniej już taki konkurs, to admin go nie zatwierdzi. Jeśli chcesz mieć odblokowany dostęp do wszystkich tematów na forum, musisz wrzucić 3 konkursy na chyba 30 dni. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Małgorzata
Ale była Gosia wiec wybrałem Gosia Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki. Ale już nie trzeba
Znajoma znajomej co robi w pepco, dowiedziała się gdzie jeszcze są i poprosiła znajoma z tego pepco o odłożenie.
Będę mieć w sobotę
Dziękuję za chęci Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jedynie co, to faktycznie, jest to możliwe tylko po wydrukowaniu raportu dziennego. Czyli np. Kupisz coś dziś, to ci nie mogę wydrukować dziś kopii tylko jutro. I drugie co: nie wiem czemu kasa nie drukuje wg numerów tych u góry, tylko po tych numerach u dołu, co jest literka F i numerek. Trzeba ten wpisać w system.
wg mnie im się po prostu nie chce, albo tego nie umieją. Kasa, chyba musi mieć opcje wydruku kopii paragonu. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
u mnie w 2 pepco nie ma
Wypowiedź była edytowana 1 raz.