Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

pioge7

#6828036 Napisano: 04.12.2021 16:44:41 w PODZIĘKOWANIA
guarania
dziękuję za miłą, uczciwą i szybką wymianę. Dziękuję za serdeczny list <3 POLECAM w 100%!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6828014 Napisano: 04.12.2021 14:27:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Poleci ktoś dobry odkurzacz samochodowy? Taki na akumulator do jednej ręki?
Szukam na necie i oceny są różne.... macie jakieś sprawdzone? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6828013 Napisano: 04.12.2021 14:15:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
sabina11 napisał(a):

Bardzo dziękuję za gratulacje  emotka .

BRAWO!!! Wyświetl w wątku >>
1 sabina11 0

pioge7

#6827830 Napisano: 03.12.2021 16:27:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję bardzo wszystkim za gratulacje tutaj i na priv emotka  fajnie być bohaterem tego wątku, oby częściej, bo aż dziś chodzę nabuzowany emotka  fajnie jest być częścią społeczności, która nie zazdrości (jak niektórzy w realu) a szczerze cieszy się z innym 
jesteście wielcy emotka
mam nadzieję, że nasza przygoda będzie trwać i trwać i trwać emotka  

korzystając też z okazji serdecznie gratuluję wszystkim tutaj nagród z Laysów i Tyskiego. Widziałem też wpisy o 10000 z Rossmanna. Super, że się udaje. 
ostatnimi czasy mało zaglądałem na forum i nie gratulowałem, bo miałem małe problemy ze zdrowiem, ale jak się okazuje, wychodzę na prostą, wyniki badań coraz lepsze, więc mam nadzieję, że magia grudnia będzie trwać dalej.
niech się udaje nam wszystkim   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827826 Napisano: 03.12.2021 16:22:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka emotka emotka a tak se ostatnio myśle. Tyle wpada fajnych nagród na forum a u mnie nico, a tu taka niespodziewajka emotka
od razu uprzedzam. Na to zgłoszenie wpadło 500 zł wcześniej 

Też se tak ostatnio myślę. emotka Ale najwyraźniej muszę to myślenie zintensyfikować, bo o ile listopad był nędzny, to grudzień już w pierwszych trzech dniach tak mi dał w pysk, że heja.emotka
Gratulacje Piotrek! emotka

W temacie - nędzna pocieszajka w postaci 100 zł na Orlen od Avanti. Minus zakup i znaczek, to... emotka .
P.S.
Grudniu witaj, no i nie uciekaj! emotka

A bo jo to prosty chopok nie dość, że z gór to jeszcze ze wsi i se myśle emotka  
i jak tak se napisałaś o karcie, to se sprawdziłem emaila i też karta 100 zł do Orlena 
razem 4/8 chyba nie jest źle emotka  
no i dziękuję za gratulacje 
i przepraszam za rozpisanie się nie na temat emotka  jeśli trzeba przyjąć karniaka wezmę go na klatę emotka  dziękuję i przepraszam, ale dziś mam taki dobry dzień, że chyba mało co jest mi go w stanie popsuć emotka  
tak se myśle  emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827744 Napisano: 03.12.2021 11:55:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
pikawka napisał(a):

Pioge7 Gratulacje! Ale zazdroszczę emotka

Dziękuje bardzo emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6827736 Napisano: 03.12.2021 11:23:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

emotka emotka emotka 

a tak se ostatnio myśle. Tyle wpada fajnych nagród na forum a u mnie nico, a tu taka niespodziewajka emotka
od razu uprzedzam. Na to zgłoszenie wpadło 500 zł wcześniej  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827585 Napisano: 02.12.2021 17:42:37 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7  monika11Dziękuję za pomoc,poszło na Chromieemotka emotka Jeszcze jedno:czy przychodzi powiadomienie na maila o dokonanym zgłoszeniu,czy tylko na stronie wysyłki.Na maila nic nie dostałam?

w tej loterii smolara udziału nie biorę, ale z tego co kojarzę, to oni chyba o zgłoszeniu nie wysyłają emaila.... jedynie przy zwrotach kasy, ale na loterię nie kojarzę...ale mogę się mylić. Ale jeśli miałaś podziękowanie stronie to jest ok.

PO prawej stronie jest Sprawdź swoje zgłoszenie i jak wpiszesz to ci wyjdzie czy jest w bazie u nich czy nie emotka

Tak, o wiem, że można sprawdzić z boku, tylko myślałam, że Smolar wysyła zgłoszenie na mailaemotka

chyba nie, ale tak jak piszę, mogę się mylić. Dawno nie brałem udziału w ich loteriach Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827566 Napisano: 02.12.2021 16:38:48 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

pioge7  monika11Dziękuję za pomoc,poszło na Chromieemotka emotka
Jeszcze jedno:czy przychodzi powiadomienie na maila o dokonanym zgłoszeniu,
czy tylko na stronie wysyłki.Na maila nic nie dostałam?

w tej loterii smolara udziału nie biorę, ale z tego co kojarzę, to oni chyba o zgłoszeniu nie wysyłają emaila.... jedynie przy zwrotach kasy, ale na loterię nie kojarzę...ale mogę się mylić. Ale jeśli miałaś podziękowanie stronie to jest ok.

PO prawej stronie jest Sprawdź swoje zgłoszenie i jak wpiszesz to ci wyjdzie czy jest w bazie u nich czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6827525 Napisano: 02.12.2021 15:21:41 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

Czy na stronie Tymbarka na Orlenie macie formularz do wpisania danych?Klikam ,,WEZ UDZIAL",  a tam -WEZ UDZIAŁ-
                      LOTERIA TRWA OD 01.12.2021 do 31.12.2021 R.
Na stronie Intermarche normalnie jest formularz do wpisania danych

normalnie jest wszystko
może zmień przeglądarkę.
To są dwie różne agencje, więc nie ma co ich wiązać ze sobą... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6827495 Napisano: 02.12.2021 13:07:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Pionas, a czy dałoby się teraz do starszej wersji dodać formularz do zamieszczania foto w wiadomościach prywatnych ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6827302 Napisano: 01.12.2021 19:07:05 w Pomocy!!!!
fbmonika1966 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Diabkate napisał(a):

Cześć. Jestem nowa, więc jeszcze wielu rzeczy nie wiem.Przeglądając forum zauważyłam, że wiele razy pojawia się "itm". Rozszyfrowałam, że pewnie chodzi o Intermarche, ale zastanawia mnie, czemu ten skrót pojawia się przy konkursach, które nie dotyczą tylko tego konkretnego sklepu? Czy z itm jakoś częściej się wygrywa? 😅

Nie wiem o czym konkretnie piszesz, tzn. gdzie pojawia się ten skrót przy konkursach, które go nie dotyczą? Ale nie, z ITM nie wygrywa się częściej emotka  Jeśli konkurs jest w różnych sklepach to miejsce zakupu nie ma żadnego zdarzenia emotka  ITM to Intermarche, C4 to Carrefour, reszta skrótów jest chyba już bardziej oczywista emotka

no nie jestem pewna,mi jakos troche zajelo zanim zakumalam to itm c4emotka

Mi C4 zajęło chyba z pół roku, ale głupio było mi pytać emotka  
itm to jakoś samo weszło ale c4 to sporo czasu emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827212 Napisano: 01.12.2021 15:52:02 w Pomocy!!!!
bonitta napisał(a):

Szukam pomocy w konkursie Minutki (memy) po uzupełnieniu dymka co powinnam dalej kliknąć? Nie mam nic poza krzyżykiem zamykającym dymek...  Tam powinna być jakaś strzałka? Napis?

Spróbuj zmienić przegladarke. U mnie na Mozilli też nic nie było. Na EDGE jest napis pod zdjęciem  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6827102 Napisano: 01.12.2021 11:32:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Danio kaufland
Lays Dino
lays Orlen
Cheetos/ Lays

ciężko ostatnio   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6826831 Napisano: 30.11.2021 16:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

awe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pink086 napisał(a):

danio - kaufland poszło wszystko - na 300 nic? to już dno...

U mnie to samo Nic 

u mnie też nic emotka

czyli nie jestem sama a kilka zgłoszeń wysłałam - i to boli

0/6 emotka u mnie też pustka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6826271 Napisano: 28.11.2021 17:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy jest na forum człowiek, który zrobił multum blików podczas loterii i nie wygrał nic? 

Ok. 250  i nic 

250 to jest nic. emotka

myślałem, że to sporo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pioge7

#6826207 Napisano: 28.11.2021 11:35:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy jest na forum człowiek, który zrobił multum blików podczas loterii i nie wygrał nic? 

Ok. 250  i nic  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6825409 Napisano: 25.11.2021 06:26:37 w Avanti
lolzek napisał(a):

annabozena napisał(a):

Witam,czy ktoś podpowie co jest nr PARAGONU z Orlenu,na Paragonie INFO NUMER PARAGONU JEST PRZED NUMEREM KASY I KODEM KASJERA, NIE OBEJMUJE LITERY F.

W REGULAMINIE

8. W przypadku paragonu fiskalnego wystawionego przez stacje ORLEN Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego pod numerem NIP, po przeciwległej stronie daty zakupu.

U mnie NIP u góry po przeciwległej stronie po prawej nr W36...
Data znajduje się na dole pod suma do zapłaty.
Co wpisujecie?

up, czy w końcu wyjaśniło się który numer ma być? Zawsze wpisywałam ten w górnej części paragonu (nad "PARAGON FISKALNY"), ale po przeczytaniu regulaminu (a dodatkowo paragonu z Orlenu) teraz wydaje mi się, że miał być jednak ten w dolnej części paragonu zaczynający się od "F"? Pytanie czy oba w razie czego zostaną uznane za poprawne? Zapewne znakomita większość zgłoszeń będzie miała ten numer z góry zaczynający się na "W"

U Avanti zawsze numerem paragonu jest ten u góry, po prawej stronie na wysokości daty. Także wpisując ten, na pewno masz dobrze, bo 99,99% jak nie 100% osób ten wpisuje.

Jeśli agencja chce inny numer, zaznacza to i w regulaminie i w przykładowym paragonie, tak jak to robi Fortis czy Karlsbad. Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

pioge7

#6825025 Napisano: 23.11.2021 17:55:35 w Avanti
2rek napisał(a):

Czy Avanti podaje bez problemu info który nr paragonu wysłać?

jak miałem raz taki problem to bez problemu pomogli i udzielili odpowiedzi, który paragon wysłać.

ciotkabernatka napisał(a):

Tak się tylko upewnię, można paragonem z datą z pierwszego etapu, zagrać w późniejszym etapie, prawda? Chodzi o Lay's/Cheetos.

nigdy nie mieli ograniczeń, można było paragonem z pierwszego dnia etapu zagrać w ostatnim dniu ostatniego. Nie było nigdy problemów z tym Wyświetl w wątku >>