Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

pioge7

#6824365 Napisano: 21.11.2021 12:18:24 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Ktoś może wie, jakie kryteria na Allegro decydują o "załapaniu się" na przedświąteczną promocję - możliwość kupowania ze smartem już od 20 zł?  emotka

to podobno było dla WYBRANYCH. Ponoć nie informowali nikogo, kto się łapie, a użytkownik dowiadywał się dokonując zakupu, że jest w wybranej grupie...
tak gdzieś wyczytałem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6823755 Napisano: 18.11.2021 20:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avantanowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy kody z żabki można łączyć przy 1 zakupach?

Ktoś kiedys pisał ze można 

Mnie się nie udało, ale może to kwestia bystrego sprzedawcy. Pani, u której płaciłam, nie mogła się nadziwić, że są takie kody.

u mnie bez problemu połączył Pan wszystkie bony na raz... jeszcze dopytywał z jakiego to konkursu i sam się chwalił że w zdrapkach wydrapał grę, chyba PS.

ja tam od razu nastawiam na komorce na bon i mowie, ze place bonem Zabki, co, kto, jak, gdzie, skad - nie tlumacze. Niektorzy tam klikaja szukajac, zawsze znajduja, inni ogarnieci widza, ze jest platnosc bonem. A ciekawskim mowie, ze dostalam, chociaz mam ochote powiedziec: kontrola, czy znacie obsluge systemu!

Też nie lubię takiego dopytywania. Ale akurat on to tak w pozytywnym znaczeniu. I jeszcze mi mówi, a że pewnie,  że trzeba brać udział w konkursach, że super że się udało emotka  mówił że na przyszłość też żeby przyjść bo z chęcią zrealizuje…
a tak też czasami myśle powiedzieć cichaczem że jestem tajemniczym klientem i mam ocenić pracę po wyjściu wiec niech się przyłożą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6823749 Napisano: 18.11.2021 20:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy kody z żabki można łączyć przy 1 zakupach?

Ktoś kiedys pisał ze można 

Mnie się nie udało, ale może to kwestia bystrego sprzedawcy. Pani, u której płaciłam, nie mogła się nadziwić, że są takie kody.

u mnie bez problemu połączył Pan wszystkie bony na raz... jeszcze dopytywał z jakiego to konkursu i sam się chwalił że w zdrapkach wydrapał grę, chyba PS. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6823642 Napisano: 18.11.2021 14:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

mr_mac napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał bonu 100 zł z Dino Ruszaj w stronę słońca po rzekomo złej weryfikacji?  Ja złożyłam reklamację gdyż prawidłowy produkt zakupiłam. 

Tak, nawet nie wiedziałem, że już powinny zostać wysłane. Masz może gdzieś zapisany regulamin? Bo ten na stronie odnosi do innego konkursu.

Bony prawidłowo zweryfikowane były już dawno, ja nawet już swój wydałam  emotka

też nie dostałem. Napisałem do nich i ponoć nie odznaczyłem jakiejś zgody... pisali, żeby złożyć podanie do komisji konkursowej. Napisałem, czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6823341 Napisano: 17.11.2021 10:35:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pmww napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

pmww napisał(a):

Cześć,Co DHL dziś wozi? Wiecie może?

szklanki z liptona

Dzięki  emotka  ale w takim razie coś jeszcze, bo szklanek się nie spodziewam. Tak po głębszej analizie wnioskuję, że mogą to być plecaki z wyprawką z Nestle...

To wozi dpd plecaki z nestle  Wyświetl w wątku >>
1 pmww 0

pioge7

#6823260 Napisano: 16.11.2021 20:40:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

W Danio Lidl skąd wiadomo, który paragon podać? Pytam, bo jeszcze nie otwierałam formularza (nie mam jak na tel). Czy w formularzu jest info?

Niestety. Pusty. Dlatego kocham Smolara za ich "Sprawdź, czy wygrałeś"...

W tym wypadku muszę podać oba, skoro wysyłałam dwa razy? Nie orientuję się emotka  

Ja też tak zrobiłam , zeskanowałam 2 paragony i wysłałam

Nie nie nie
nie skan, w regulaminie jest informacja.
ma być foto nie skan 

Laureat traci prawo do Nagrody również w przypadku, gdy przesłany paragon
g. będzie skanem, a nie zdjęciem.
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6822663 Napisano: 15.11.2021 11:43:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
tamarars napisał(a):

Mi się nie podoba że w aplikacji nie ma teraz wyszukiwania konkursów po np nazwie,

Aplikacja na razie tylko jest w takiej formie. 
Pionas ma z nią robić ale w późniejszym czasie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6820115 Napisano: 11.11.2021 08:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Czy Jager informuje mailami?

jeszcze emaili nie było Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pioge7

#6820109 Napisano: 11.11.2021 06:52:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas
przy próbie zgłoszenie postu moderatorom wychodzi błąd wewnętrzny 500 i przenosi na nową wersje strony.  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6820002 Napisano: 10.11.2021 16:52:54 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tymi zmianami dodawania ogłoszeń na olx. Chciałam dodać cos w kategorii dom i ogród z przesyłką olx, wyskoczyło, że mam zapłacić 2,60 zł. Usunęłam przesyłkę olx i niby dodało, ale wisi w oczekujących. Opłaty dodali przy przesyłkach olx czy ogólnie, trochę zgłupiałam.

Kategoria dom i ogród ma limitowaną ilość ogłoszeń, widocznie masz już ją wykorzystaną i dodanie kolejnego wiąże się z opłatą 2,60 zł za ogłoszenie. 
jest w oczekujących, jak sprzedasz coś w tej kategorii, usuniesz i mini okres karencji dla tej kategorii będziesz mogła wystawić ponownie. 
niestety nie działa to od razu jak coś usuniesz z tej kategorii tylko musisz odczekać wtedy ten czas co oni mają, chyba 30 dni  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6819976 Napisano: 10.11.2021 15:30:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 bruce są jakieś rekordy w bazie z błędami, ale nie mogę ich wyłapać dlatego zrobiłem coś takiego że jeśli jest jakiś błąd to Wyświetli się napis:Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD

No ja miałem 2 takie napisy ale je usunąłem :: Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6819963 Napisano: 10.11.2021 14:54:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

ivanotta napisał(a):

mam 30 powiadomień - klikam na powiadomienia na swoim koncie i wyskakuje mi błąd - 500 Wewnętrzny błąd serwera. emotka

Ciągle mamy to samo, od wczoraj tak jest. 

Chyba już jest ok  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6819676 Napisano: 09.11.2021 13:34:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas widzę, że działasz... emotka kolejne co zauważyłem: nie ma w wiadomościach informacji o odczytaniu wiadomości przez osobę, do której się napisało wiadomość. Dałoby się to przywrócić?+ jeszcze jedno
nie da się rozwinąć osób, które dały łapkę.
Widać kilka osób, reszty nie da się rozwinąć emotka

jakiś przykład?

co do informacji o przeczytaniu prywatnej wiadomości to przyznam szczerze że nie wiem, skorzystałem z gotowego systemu, który miał być taki super a widzę że ten który napisałem kiedyś był lepszy i nie wiem czy nie będę próbował do niego wrócić, ale to potrzebuję więcej czasu

A przepraszam… chyba mój błąd… chyba źle patrzyłem emotka  
widac wszystkich oceniających emotka  

co do odczytanych wiadomości, byłoby fajnie jakby to było emotka  jeśli się nie da, czy jest trudne, to ja tam nie zmuszam. Sprawdzam tylko co było, a ze nie ma to sygnalizuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6819657 Napisano: 09.11.2021 12:15:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Ogólnie łapki nie działają - pracuję nad nimi.

ok, pomalutku emotka
a jeszcze jedna uwaga
co prawda nie działa, ale wcześniej tego nie było.
na forum przy każdym wpisie mam:
cytuj, zgłoś, edytuj, X
pola edytuj i x chyba wcześniej nie było, przy wpisach innych niż moje. Co prawda edytuj nie działa, ani ten X przy innych wpisach niż moich, czy dałoby się to usunąć? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pioge7

#6819652 Napisano: 09.11.2021 11:53:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce pionas działa zapewne emotka
przed chwilą przy kliknięciu w łapkę miałem
Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania
teraz mam;
Ocena została dodana.
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie po klinięciu łapki u bruce i kumulacja mam takie nad forum:Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania.+ powiadomienie bruce dodał(a) odpowiedź w: Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Pochwaliłam za wcześnie. 
Teraz kliknęłam w Powiadomienie czerwono zaświecone i przełączyło mnie z Tradycyjnej na Nowoczesną oraz pokazał się komunikat:
Wewnętrzny błąd serwera. emotka

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6819651 Napisano: 09.11.2021 11:52:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

bruce napisał(a):

Też nie mam powiadomień ani o łapkach, ani o odpowiedziach z cytatem.

Teraz kliknęłam w zieloną łapkę przy wypowiedzi bruce i ... do mnie przyszło powiadomienie emotka

Magia, typowa tutaj, Portal najwidoczniej wraca do siebie, bo do mnie teraz też. emotka

tak, pomalutku, powolutku wraca do normy emotka
teraz niestety jak klikam w powiadomienia to przenosi na nową wersję z napisem błąd 500. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6819648 Napisano: 09.11.2021 11:50:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
u mnie po klinięciu łapki u bruce i kumulacja mam takie nad forum:
Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania.
+ powiadomienie bruce dodał(a) odpowiedź w: Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6819645 Napisano: 09.11.2021 11:48:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas widzę, że działasz... emotka
kolejne co zauważyłem: nie ma w wiadomościach informacji o odczytaniu wiadomości przez osobę, do której się napisało wiadomość. Dałoby się to przywrócić?

+ jeszcze jedno
nie da się rozwinąć osób, które dały łapkę.
Widać kilka osób, reszty nie da się rozwinąć emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6819632 Napisano: 09.11.2021 10:48:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Dało się, super avatar.

no faktycznie się udało emotka
teraz kolejna zauważona drobnostka
(sorry pionas, ze teraz a nie wtedy jak mi wysłałeś stronę do testowania, ale wtedy prawie nie siedziałem na kompie,bo w robocie młyn), teraz mam troszkę więcej czasu

widzę, że dostałem od ciebie i bruce łapkę w górę, a powiadomienie z tego mi się nie pokazało w ogóle... ostatnio w ogóle coś mało powiadomień dostaję... o łapkach żadnych, cytowanie, raz mam raz nie.

Kolejne:
pod zdjęciem profilowym na forum są informację: (tu np. o mnie)
Data rejestracji: 25.05.2008
Punkty karne: 0
Konkursy dodane 2
zawsze, jak ktoś kliknął na liczbę postów, bądź konkurów dodanych, przechodził do takiej listy. teraz to nie działa...

kolejne:
wcześniej jak wchodziło się na forum, u góry przy wyszukiwarce było, znajdź moje posty w tym temacie, czy jakoś tak... teraz tego nie ma.

dodatkowo
przeszukując dany temat (dział) wyniki są ustawione od najstarszego. Dało by zmienić, żeby wyskakiwało od ostatnich wiadomości?

kolejna:
brak informacji o edytowanym poście. Nie ma już takiej informacji przy postach.

Wszystko co piszę, chodzi o skórkę tradycyjną Wyświetl w wątku >>
0 0