Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6814442 Napisano: 12.10.2021 11:30:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

olunka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

barraquito napisał(a):

Wiem że było wcześniej pytanie o vouchery ze śliwki, ale ponawiam-czy ktoś czekał na voucher dłużej niż dobę lub dwie? W spamie nic nie mam tez

Po 4 dniach doszedł 

Ja wygrałam 5.10 i nie mam vouchera, spam tez sprawdzam

To troche długo. Po tygodniu będąc na Twoim miejscu bym chyba napisała do nich 

wygrałem w niedzielę ok. 16 i w niedzielę wieczorem już był voucher na emailu
także ja bym pisał na waszym miejscu... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6814203 Napisano: 11.10.2021 11:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

inicjały też są moje, w tym dniu co grałem, ale e-maila brak. Więc pewnie nie rozsyłali @

Tam akurat nie ma nagród dziennych; może być z dnia grania, ale nie musi (vide regulamin).

Moze… ale widzę, że są przydzielone nagrody wg dat, więc strzeliłem, że to ja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6814122 Napisano: 10.10.2021 15:08:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas
w związku z koniecznością przenoszenia się na nową wersję strony, postanowiłem trochę po niej przed czasem poszperać, żeby się "przyzwyczaić".
Byłaby możliwość pokazania inaczej cytowania? troszkę to nieczytelne wg mnie... W poprzedniej wersji fajnie wszystko widać, w tej niestety nie. Ramki byłyby lepsze... tak jak tam. emotka

czy coś takiego może być?

wydaje mi się, że bardziej czytelniejsze jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6814105 Napisano: 10.10.2021 12:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy Develey poza wynikami na stronie internetowej, rozsyłał już maile do laureatów? 

moje inicjały są na stronie ale żaden mail nie przyszedł więc w sumie nie wiem czy to ja czy nie ja?

Właśnie mam to samo, nie wiem, czy te inicjały to ja, czy nie ja. To czekamy:)

inicjały też są moje, w tym dniu co grałem, ale e-maila brak. Więc pewnie nie rozsyłali @ Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6814093 Napisano: 10.10.2021 11:18:29 w WC - rozmowy o wszystkim
próbował ktoś spieniężyć u jubilera/złotnika lub gdzieś naszyjnik z Bref z Kauflanda (wart niby 899 zł)??? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6814081 Napisano: 10.10.2021 09:53:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas
w związku z koniecznością przenoszenia się na nową wersję strony, postanowiłem trochę po niej przed czasem poszperać, żeby się "przyzwyczaić".
Byłaby możliwość pokazania inaczej cytowania? troszkę to nieczytelne wg mnie... W poprzedniej wersji fajnie wszystko widać, w tej niestety nie. Ramki byłyby lepsze... tak jak tam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6814015 Napisano: 09.10.2021 14:16:11 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomość od Wedla z 1 października znaleziona dopiero teraz w SPAMIE emotka emotka emotka emotka emotka

Wyślij im dane teraz, może przymkną oko i uda się emotka
Ja ostatnio kupiłam kawę Jacobs ziarnistą ,dzień po konkursie. emotka
W tym tygodniu w ITM  Velvet za 17... i okazało się, że na paragonie jest ok.7 zł rabatu,
wiec zamiast 15zł do wysłania zgłoszenia, na paragonie jest 10...
Paragon poszedł "lotać" emotka

wysłałem, ale pewnie nic z tego...

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie olx.. dotąd był to portal całkowicie bezpłatny, a teraz już zaczynają opłaty dodawać  emotka

a jaka opłata się pojawiła?

będzie od 25.10. Zmiana regulaimu portalu. Ile doczytałam to kupujący będzie opłacał za korzystanie z wysyłki i płatności przez portal..

też mnie to wqrza, bezpłatne już nie będzie bezpłatne. Ciekawe ile będzie wynosiła ta opłata serwisowa.

wg regulaminu opłata maksymalna to będzie  50 zł

a minimalna? Ja raczej sprzedaję tam drobne rzeczy typu ubrania po córce, maskotki itp...

Właśnie nie ma takiej informacji. I też bym się skłaniał że to będzie jakiś procent. Pewnie zależy od kategorii czy coś. Z tego co czytam i ja to tak rozumiem że tyczy się to ogłoszeń wstawionych od 25.10 a tych przed to nie, więc trzeba maksymalnie wystawiać wszystko co się da do 25.10  Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6814003 Napisano: 09.10.2021 12:34:16 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

rare85 napisał(a):

samuraj napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czy "przejdzie" w Żabce zrzut kodu z aplikacji żappka? Da się pokazać zdjęcie czy tylko i wyłącznie bezpośrednio z apki?

Tak,wystarczy screen

Kurczę, mama pokazała screen z kodem to sprzedawczyni powiedziała, że nie przechodzi i musi być pokazany kod bezpośrednio z aplikacji. Skaner naprawdę rozpoznaje czy to kod ze zdjęcia czy z aplikacji?

W każdej Żabce daję screen z "karty" i nigdy nie miałam problemu, że nie otwieram tego w aplikacji. 

A może to ma znaczenie, że mama nie ma tej aplikacji tylko ten zrzut? Nie wiem jak to działa

Też posyłam mamie zrzut ekranu i punkty zawsze wpadają.  Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

pioge7

#6813996 Napisano: 09.10.2021 11:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

nikos napisał(a):

ivanotta napisał(a):

zdrapki w delikarcie Wam działają?

Moja tak nie do końca, bo za każdym razem jest info, że byłeś blisko... emotka

ja ostatnio skosiłam aż 1zł i nic wiecej emotka , a mój TŻ to już chyba z 5 fantów za 1gr ma.. 

w nocy nie działały, w ogóle się nie pojawiły, rano były, teraz też działają Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6813994 Napisano: 09.10.2021 11:33:51 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomość od Wedla z 1 października znaleziona dopiero teraz w SPAMIE emotka emotka emotka emotka emotka

Wyślij im dane teraz, może przymkną oko i uda się emotka
Ja ostatnio kupiłam kawę Jacobs ziarnistą ,dzień po konkursie. emotka
W tym tygodniu w ITM  Velvet za 17... i okazało się, że na paragonie jest ok.7 zł rabatu,
wiec zamiast 15zł do wysłania zgłoszenia, na paragonie jest 10...
Paragon poszedł "lotać" emotka

wysłałem, ale pewnie nic z tego...

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie olx.. dotąd był to portal całkowicie bezpłatny, a teraz już zaczynają opłaty dodawać  emotka

a jaka opłata się pojawiła?

będzie od 25.10. Zmiana regulaimu portalu. Ile doczytałam to kupujący będzie opłacał za korzystanie z wysyłki i płatności przez portal..

też mnie to wqrza, bezpłatne już nie będzie bezpłatne. Ciekawe ile będzie wynosiła ta opłata serwisowa.

wg regulaminu opłata maksymalna to będzie  50 zł Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6813974 Napisano: 09.10.2021 08:49:33 w Paragony na trwające konkursy
CHORTEN nałęczowianka
KUPIĘ!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813966 Napisano: 09.10.2021 07:29:43 w WC - rozmowy o wszystkim
lara1983 napisał(a):

Witam. Mam pytanie bowiem jestem nowa i jeszcze się nie orientuję w prawie związanym do końca z konkursami.
Czy będąc na zwolnieniu lekarskim mogę wziąć udział w konkursie lub loterii? Czy to jest zgodne z prawem?

jedno nie wyklucza drugiego emotka
warto zachować jednak zdrowy rozsądek i pamiętać, żeby nie wychodzić z domu na zakupy konkursowe jeśli jesteś chora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813632 Napisano: 07.10.2021 15:07:48 w Wkurza mnie...
wiadomość od Wedla z 1 października znaleziona dopiero teraz w SPAMIE emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813357 Napisano: 06.10.2021 16:26:39 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziękuję za informację. Czyli chyba jestem nie z tego świata emotka pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813322 Napisano: 06.10.2021 15:27:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Powiedzcie mi, bo ja już zgłupiałem…. 
prawda to, że w większych miastach można kupić 1 (słownie: jedną) kromkę chleba w większości sklepów? 
przyszla mi do sklepu klientka i prosi o 1 kromkę, jak jej odpowiedziałem, że nie sprzedajemy na sztuki tylko jak jest ukrojony i zapakowany w piekarni…. Wielce oburzona kupiła, ale powiedziała, że w Krakowie tak można kupować..
i tu pytanie… można? Czy raczej wydziwiała? Pytam tak czysto ciekawsko…. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6813262 Napisano: 06.10.2021 11:35:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony z Lubella Auchan emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813227 Napisano: 06.10.2021 09:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Czy ktoś otrzymał nagrody już ?

1. Halls -moja wygrana z 4 sierpnia
(brak weryfikacji)
2. DPD czekoladki - wygrana 19 sierpień (brak weryfikacji)
3. Bp IV etap płyn do spryskiwaczy również brak weryfikacji
4. Czy ktoś nie dostał jeszcze trampek ?

Czekoladek nie mam jeszcze z 1.08 ani weryfikacji ani czekoladek
Bp z 4 etapu też nie mam weryfikacji (wygrana karta kaufland)
halls też nic, brak przelewów  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813183 Napisano: 05.10.2021 20:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ludzie… o bonach i szkoleniu piszemy w wątku BIEDRONKA….
Nie róbmy bałaganu w kilku wątkach 

Ludzie... Nie wszyscy mają dostęp. Pomyślałeś o tym?

Przepraszam… nie pomyślałem o tym emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6813178 Napisano: 05.10.2021 20:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ludzie… o bonach i szkoleniu piszemy w wątku BIEDRONKA….
Nie róbmy bałaganu w kilku wątkach  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6813175 Napisano: 05.10.2021 20:42:22 w Biedronka
atyde25 napisał(a):

Nie wierzę sekundy temu z przyczyn  technicznych rozpoczynamy wymianę  kodów.I nowy kod mam.Ale z tego bałagan wyszedł widzę:(

A na wykorzystany przy zakupach też? 
bo ja mam smsy tam gdzie mam nie wykorzystane jeszcze… a na numerach co wykorzystałem nie mam nic.  Wyświetl w wątku >>
0 0