Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6812724 Napisano: 04.10.2021 10:46:47 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#6812439 Napisano: 02.10.2021 07:05:58 w Biedronka
dałoby może przenieść wszelakie dyskusje na temat
 https://szkolenie.biedronka.pl/   tutaj?
robi się bałagan w innych wątkach... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6812165 Napisano: 01.10.2021 08:50:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
sabanerro napisał(a):

Ja mam wrażenie, że jak włączam jakiś konkurs, to załącza się inny. Na początku myślałam, że jakoś kliknelam trochę za nisko itp. ale to za często się dzieje, żebym aż taki miała problem z trafianiem. I przy włączaniu jakichś tematów na forum włączają się inne, czasami wyskakuje nagle że nie mam uprawnień, nawet nie wiem do czego jak nawet nie kojarzę, żebym coś klikala.  emotka

Niektóre wątki są zablokowane dla użytkowników, jeśli nie dodadzą 3 konkursów do bazy. Więc może dlatego ci wychodzi ten napis w wątkach, bo masz 0 konkursów dodanych do bazy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6811392 Napisano: 28.09.2021 15:00:07 w SZUKAM....
czeka ktoś jeszcze na BON DO SMYKA z GERBER? Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6811359 Napisano: 28.09.2021 13:25:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Ja miałam 9/10 punktów z tego szkolenia z Biedronki.Ale jestem ciekawa, gdyby tak ktos specjalnie zle odpowiadał i miałby 0/10, to też  by otrzymał bon? Czy jest tam jakiś minimalny prog punktowy?

w pierwszym teście miałem 8/10 i dostałem kod Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6811347 Napisano: 28.09.2021 12:50:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkurs black. Oczywiście najpierw wysłałam zgłoszenie, a później dopiero spojrzałam gdzie znajduje się wg wzoru nr paragonu. Co w takich sytuacjach robicie? Wysłać jeszcze raz z poprawnym numerem, czy szansa stracona? Już wcześniej też w innej loterii tak zrobiłam, bo niedoświadczona jestem i za szybko chcę działać.

spróbuj napisać do organizatora prośbę o usunięcie zgłoszenia konkursowego.
Jeśli uda się wygrać na ten numer paragonu, organizator może nie wysłać nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

pioge7

#6811318 Napisano: 28.09.2021 11:28:48 w Informują
Informują z Konkurs "Viscoplast dobrze wpływa na wakacje" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
u mnie wiadomość z główną Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6811153 Napisano: 27.09.2021 18:19:24 w SZUKAM....
Czy wam też dziwnie działa messenger??? W ogóle nie mam dźwięków czata a mam włączone wszędzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6811006 Napisano: 27.09.2021 09:46:03 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

Mam problem z potwierdzeniem zakupu na olx (opcja z przesyłką), pisałam do olx, nie odpisali.
Może ktoś miał podobny problem? Priv

W aplikacji czy przez stronę? 
W aplikacji ja od kilku dni mam tak że potwierdzam, przechodzę przez cały formularz a po potwierdzeniu wraca do pierwszego punktu. 
Ale jak wrócę do przedmiotów sprzedanych to mam że potwierdzone. 
Przez stronę działa normalnie  Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

pioge7

#6810916 Napisano: 26.09.2021 14:53:06 w Wkurza mnie...
FBilona2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

FBilona2 napisał(a):

Wkurza mnie ciągły problem z moim kontem na forum. Jestem tutaj od lat, a ciągle nowicjusz. Dzisiaj pisze odpowiedź i oczywiście pewnie tylko mi robi się tasiemiec, a mój tekst poleciał.... Już mnie to męczy 

A jak się wcześniej logowalaś? Przez emaila, kontem Facebook? A jak teraz? Może w tym tkwi problem… 

Zawsze przez faca

a nie zmieniałaś emaila do Facebooka ostatnio? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6810872 Napisano: 26.09.2021 08:02:17 w WC - rozmowy o wszystkim
sabanerro napisał(a):

A ja mam pytanie. Jeśli robicie zakupy, w których macie kilka produktów na konkursy/loterie to staracie się mieć każde na osobnym paragonie? Często w wyniku wygranej proszą o oryginał dowodu zakupu? Męża raz wysłałam do Lidla, bo było sporo właśnie takich rzeczy do kupienia i mówił, że więcej nie pojedzie, bo go ludzie jechali, że wszystko osobno kasuje  emotka

osobiście zawsze kupuję na osobne paragony. Właśnie przez to, że trzeba nieraz wysyłać oryginały paragonów. Raz przez niedopatrzenie kupiłem 2 na 1 i poprosili w wygranej o oryginał paragonu. Wysłałem, prosząc o zwrot paragonu, którego nie otrzymałem. W drugim konkursie także wygrałem, jednak na szczęście chcieli tylko SKAN.
Co do zakupów w sklepach staram się kupować na MAX. 2 paragony, żeby nie zajmować kolejki. Jeśli mam większą ilość paragonów do zakupów to ktoś z domowników (w 99% mama) jedzie ze mną lub kupuję na 2 paragony, idę do samochodu je zanieść i wracam do sklepu. Właśnie po to by uniknąć komentarzy ludzi. Najlepiej jeśli jest możliwość kupować na kasach samoobsługowych. I dobre też, żeby płacić kartą, co jest znacznie szybsze, niż płatność gotówką. emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

pioge7

#6810868 Napisano: 26.09.2021 06:40:53 w Wkurza mnie...
FBilona2 napisał(a):

Wkurza mnie ciągły problem z moim kontem na forum. Jestem tutaj od lat, a ciągle nowicjusz. Dzisiaj pisze odpowiedź i oczywiście pewnie tylko mi robi się tasiemiec, a mój tekst poleciał.... Już mnie to męczy 

A jak się wcześniej logowalaś? Przez emaila, kontem Facebook? A jak teraz? Może w tym tkwi problem…  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6810287 Napisano: 23.09.2021 17:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jasnoska napisał(a):

izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wbijasz jako kod kreskowy produktu 
Na samoobsługowej poszło bez problemu 

A kiedy wbijać na samoobsługowej? 
jak trzeba już płacić czy w trakcie skanowania towarów jak się ma Np. Już z 20 zł ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809839 Napisano: 22.09.2021 10:23:18 w Konkursy radiowe
gregory napisał(a):

odświeżę woątek i zapytam czy ktoś z szanownych bywalców forum miał szczęście wygrać cos w słynnych loteriach rmf lub radia zet. Pytam o te wielkie nagrody finansowe. Przyznam, że gram już około 20 lat i nigdy nic. rodzina też wysyła wiele lat i nigdy nikt do nas nie zadzwonił. Zaczynam mysleć, że to ściema, ale może ktoś da mi nadzieję i przyzna, że do niego dzwonili...

Na te pieniężne zdarzyło się wysyłać smsy ale bez większego skutku. 
sąsiad mojej siostry wygrał kiedyś 3000 zł w sejfie

ja w RMF wygrałem kiedyś bilety na siatkówkę na narodowym i byłem na antenie, kilka razy też udało się wygrać ale to poboczne nagrody, więc nie dzwonili tylko wysyłali od razu

parę razy byłem także na antenie Radio Złote Przeboje. I udało się wygrać kilka stówek. 

w Zetce nie grałem jak na razie emotka  

w radiu vox udało się „wygrać” gadżety piłkarskie za zdjęcie na euro 2021 (2020).jednak chcieli żebym „wszedł” na antenę ale byłem w pracy i nie mogłem rozmawiać przez telefon, obiecali zadzownić na drugi dzień, ale nie zadzwonili do dziś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809721 Napisano: 21.09.2021 16:54:48 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto prowadzi sklep ABC lub jego znajomy prowadzi i udostępnia opcję odbioru paczek w sklepie??? Mam kilka pytań. Jest tu ktoś taki? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809666 Napisano: 21.09.2021 13:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

kerocna napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

kerocna napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

myślicie, że są jeszcze te bony z biedronki ? czy szykować się na drugi etap?

A wiadomo może kiedy 2 etap?

Bonów już nie ma, druga tura 28.09.

Skąd info że bonów nie ma, jaki byłby sens aby biedronka po zakończeniu informowała że wyślę bon w ciągu 7 dni, gdyby ich już nie było

Wczoraj po ukończeniu szkolenia i po quizie była informacja, że pula bonów się wyczerpała.

Ja robiłam wczoraj o około 15:30 i była informacja, że wyślemy bon w ciągu 7 dni roboczych, a pod spodem że pula wyczerpana

kurcze, nie sprawdziłem czy było coś pod spodem jak grałem ok. 15 emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809626 Napisano: 21.09.2021 11:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Robiłam przed chwilką ten kurs i po wpisaniu nr telefonu miałam info, że bon zostanie wysłany smsem w ciągu 7 dni. Nie wiem czy byłby inny komunikat, gdyby pula się wyczerpała  emotka  

tak, tylko, że jest informacja na początku, że ukończenie kursu nie gwarantuje otrzymania bonu, jeśli pula się wyczerpała....

kerocna napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A wiadomo może kiedy 2 etap?

Bonów już nie ma, druga tura 28.09.

jest gdzieś informacja o wyczerpaniu? Albo chociaż kiedy się wyczerpały? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809614 Napisano: 21.09.2021 11:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myślicie, że są jeszcze te bony z biedronki ? czy szykować się na drugi etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809520 Napisano: 20.09.2021 21:42:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wie ktoś, czy paragonem z C4 Wedel, można zagrać także i w ogólnopolskim? 
czy raczej nie? 

A kto Ci zabroni? emotka  

A nie jest dziwne, że mają te konkursy dwie różne agencję?

To tak samo jak dla RB konkursy organizuje Los Mejores...i Columbit, a teraz jeszcze doszło Tolino.

Dziękuję za informacje. emotka  faktycznie, nie dojrzałem organizatorów, przyzwyczaiłem się że PGI organizuje wedel,  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809446 Napisano: 20.09.2021 16:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś, czy paragonem z C4 Wedel, można zagrać także i w ogólnopolskim? 
czy raczej nie?  Wyświetl w wątku >>
0 0