Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6809257 Napisano: 19.09.2021 19:10:23 w Sport
No i mamy medal… 
chociaż taka osłoda po wczorajszym … Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6809243 Napisano: 19.09.2021 17:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
silvia8 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nałęczowianka lewiatan, przychodzi potwierdzenie? Jest jakiś komunikat na stronie? Bo u mnie po kliknięciu wyślij nadal pojawia się wypełnione danymi zgloszenie emotka

Ktoś pomoże? emotka

Na maila nie otrzymałam potwierdzenia, ale po wysłaniu formularza, pojawił się komunikat z podziękowaniem.

Dziękujemy! Twoje zgłoszenie zostało przesłane.

takie mam podziękowanie na stronie, wysłane w tym momencie zgłoszenie. Na emaila nie otrzymałem nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6809182 Napisano: 19.09.2021 06:38:58 w SZUKAM....
sylwiabe napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy można dzielić konto Polsat Box...
Tak jak w rodzinie netlix? emotka
30 zł na miesiąc to duża kwota emotka

Można zrobić sobie profile dla każdego tak jak na netflixie, a oglądać jednoczenie na 3 różnych urządzeniach 

Teraz możesz oglądać ulubione kanały nawet na trzech urządzeniach mobilnych jednocześnie, w domu i poza domem! 

https://www.polsatbox.pl/polsatboxgo/ Tutaj informacja  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6809165 Napisano: 18.09.2021 22:02:26 w Sport
Niestety. Wyszło jak wyszło. Jutro gramy o brąz i miejmy nadzieje, że będzie inaczej emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6809160 Napisano: 18.09.2021 21:16:06 w Sport
magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Najlepsze jest to że w kwadracie stoją dobrzy zawodnicy, a ci, którym ewidentnie się nie powodzi, grają dalej… kolejny trener, który trzyma się kilku nazwisk i nie potrafi robić zmian… w meczu z Serbią to podziałało, dziś nie dał rady…
niestety, Kubiak, Kurek, Drzyzga czy Leon to zawodnicy, którzy zdobędą parę punktów a potem psują piłkę za piłką a trener ich nie zmienia emotka  To jest przykre, że Fornal, Semeniuk czy Śliwka grzeją ławkę a Ci grają… 

niestety Śliwka też się nie sprawdzał na IO, ale co do wszystkiego powyższego to w 100% się zgadzam. Plus to, że paru kolejnym nazwiskom można było dać szansę. Takiego horroru już dawno nie widziałam....

Niestety meczy z igrzysk nie oglądałem, bo w większości byłem w pracy, także nie widziałem do końca każdego występu.
Co do śliwki bazuję na wypowiedzi komentatorów, którzy sami powiedzieli, że powinien dać Śliwce szansę.

szkoda, że Semeniuk nie miał dziś dłużej szansy, szkoda, że trzymamy się wspaniałych nazwisk (ale to często tylko sentyment), a które teraz nie działają, a np. walczak Kwolek siedzi w fotelu w domu. A Śliwka często chyba bał się piłki.... emotka  jednym szwankuje głowa, inni nie w "mistrzowskiej" formie, ogromna szkoda. Heinen też jakby stracił swój pazur emotka

Niestety emotka  
mnie po mistrzostwach w 2014 ciężko było się pogodzić, że Wlazły czy Winiarski odchodzą… to przecież legendy siatkówki. Jednak znalazło się kilka nazwisk, które godnie ich zastąpiły. Teraz kolejne się znajdują, które bez problemu mogą zastąpić niektórych, ale im nie daje się szansy. nie wiem po co trenerom tylu zawodników, skoro niektórzy na ławce siedzą całe igrzyska czy mistrzostwa… nawet nie chce ich wypróbować… a może by coś zadziałali. Semeniuk tylko wszedł i już punkt. A zaraz zszedł… to jak dla mnie jest niefajne… a co dopiero dla zawodnika, którego trener nie docenia emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6809155 Napisano: 18.09.2021 21:00:42 w Sport

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Najlepsze jest to że w kwadracie stoją dobrzy zawodnicy, a ci, którym ewidentnie się nie powodzi, grają dalej… kolejny trener, który trzyma się kilku nazwisk i nie potrafi robić zmian… w meczu z Serbią to podziałało, dziś nie dał rady…
niestety, Kubiak, Kurek, Drzyzga czy Leon to zawodnicy, którzy zdobędą parę punktów a potem psują piłkę za piłką a trener ich nie zmienia emotka  To jest przykre, że Fornal, Semeniuk czy Śliwka grzeją ławkę a Ci grają… 

niestety Śliwka też się nie sprawdzał na IO, ale co do wszystkiego powyższego to w 100% się zgadzam. Plus to, że paru kolejnym nazwiskom można było dać szansę. Takiego horroru już dawno nie widziałam....

Niestety meczy z igrzysk nie oglądałem, bo w większości byłem w pracy, także nie widziałem do końca każdego występu.
Co do śliwki bazuję na wypowiedzi komentatorów, którzy sami powiedzieli, że powinien dać Śliwce szansę. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6809151 Napisano: 18.09.2021 20:46:49 w Sport
kumulacja napisał(a):

mia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

mia napisał(a):

Mam dziwne wrażenie, że naszym siatkarzom potrzeba grupowej psychoterapii... Jak tylko wmówią sobie jakąś klątwę, to już kaplica. emotka

A ja myślę, że po prostu trafili na świetną drużynę. 

To jest inna sprawa. Ale szkoda, że z dwóch świetnych drużyn to my wyjeżdżamy na tarczy... Przy tak wyrównanym poziomie.

Aż mnie rozbolała głowa od tych emocji. Po pierwszym secie byłam uskrzydlona, teraz jestem rozżalona. Bo jeszcze trzeba mieć trochę szczęścia i tej odrobiny szczęścia nam zabrakło i w końcówce drugiego, i w końcówce czwartego seta. Wielka szkoda!

niestety, Kubiak, Kurek, Drzyzga czy Leon to zawodnicy, którzy zdobędą parę punktów a potem psują piłkę za piłką a trener ich nie zmienia emotka  To jest przykre, że Fornal, Semeniuk czy Śliwka grzeją ławkę a Ci grają…  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6809079 Napisano: 18.09.2021 11:28:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

ja też korzystam z aplikacji i na chwilę obecną nie widzę innego wyjścia.
mam nadzieję że uda mi się do końca roku wyrównać różnice...

mam nadzieję, że uda się do końca roku włączyć aplikację na nowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6808952 Napisano: 17.09.2021 15:35:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
A żeby mieć możliwość testowania nowej wersji to trzeba wejść gdzieś, linka dostać albo coś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6808948 Napisano: 17.09.2021 15:13:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Wyłączone zostaną szaty oraz aplikacja na Androida.

Tylko nie to…. Aplikacja to prawie moje jedyne źródło informacji w tygodniu emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6807990 Napisano: 13.09.2021 16:50:41 w Oddam za darmo
Jeśli ktoś ma w żabce u siebie te m&m które się brało za 1 zappsa z tej ankiety to mogę podesłać komuś skan karty do odbioru. Kupon na m&m ważny do jutra. U mnie brak tych cukierków. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6807924 Napisano: 13.09.2021 12:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

czy z Viscoplast w ITM przychodzi jakas informacja na maila po wysłaniu?

U mnie w czwartek podziękowali po 30 minutach  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6807830 Napisano: 13.09.2021 06:41:14 w SZUKAM....
Wchodzą wam na lipton paragony sprzed 13.09.2021?
ja mam z 6 i 1 września i niepoprawny format daty  a z dzisiejszy przeszedł poprawnie…  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6806795 Napisano: 08.09.2021 09:48:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasq napisał(a):

Dostalam maila z Kiri, w którym był link do formularza na dane do wysyłki plecaka i zdjęcie paragonu 
I wyskakuje mi błąd przy kolor pocztowym 
Miał ktoś taki problem ?

Tam chyba wpisuje się bez kreski, w ciągu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6806069 Napisano: 05.09.2021 05:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Ile zestawów z Myszką Miki Nestle można wygrać na osobę? Wygrałam 1 i nie wiem czy sens grać o drugi emotka  

Trzy

3 na jedno gospodarstwo,
mozna wygrać po 1 na każdego z 3 osób w domu lub 3 na jedną osobę  Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

pioge7

#6806024 Napisano: 04.09.2021 16:35:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dacie radę wysłać zgłoszenie na TIC TAC? "zjeżdżając" na dół strony przycisk DALEJ się chowa i nie da się wysłać emotka też tak macie?

trzeba zmniejszyć stronę - u mnie na 80 już można wysłać , a na większym nie

dziękuję bardzo emotka
pomogło ale przy 60% emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6806020 Napisano: 04.09.2021 16:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dacie radę wysłać zgłoszenie na TIC TAC? "zjeżdżając" na dół strony przycisk DALEJ się chowa i nie da się wysłać emotka też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6805191 Napisano: 01.09.2021 10:05:05 w Pomocy!!!!
nswe69 napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

Może ktoś pomoże rozwiać moje wątpliwości:
Wygrałam vouchery do Energylandii. Chcieliśmy się wybrać we wrześniu ale jak to wygląda w przypadku złej pogody? Słyszałam nawet, że jeśli leje deszcz to zamykają niektóre kolejki... Z tego co znalazłam wszystkie atrakcje są na zewnątrz, a może się mylę? Mamy dosyc daleko do tej Energylandii i nie wiem czy jechać jeśli rzeczywiście mogą zamknąć jakieś atrakcje. Wypowie się ktoś, kto był w złą pogodę ? emotka

20. Urządzenia/atrakcje – których prawidłowe i bezpieczne działanie jest uzależnione od warunków atmosferycznych – są uruchamiane oraz są dostępne dla Gości wyłącznie w warunkach atmosferycznych (pogodowych) umożliwiających bezpieczne korzystanie z urządzeń/atrakcji. W warunkach uniemożliwiających bezpieczne korzystanie z urządzeń/atrakcji (tj. burza, wichura, ulewny deszcz, grad, trzęsienie ziemi, wyładowania atmosferyczne, i inne tego typu zjawiska atmosferyczne) urządzenia/atrakcje są niedostępne dla Gości, przy czym do dyspozycji Gości pozostają atrakcje/urządzenia Parku Rozrywki, których prawidłowe i bezpieczne działanie nie jest uzależnione od warunków atmosferycznych.21. Informacje o urządzeniach/atrakcjach, które w danym momencie nie są dostępne dla Gości są każdorazowo dostępne w Biurze Obsługi Parku.

Ogólnie jeśli nie chce się czekać to taki chłodniejszy pochmurny dzień na tygodniu jest idealną opcją emotka

Zgadza się. 
nieraz czeka się po ponad godzinę na kolejkę a w pochmurne dni, do 10 minut.
co do zamykania kolejek nie wiem, u mnie siostrzenice jeżdżą stale ale jak leje to nie i nie wiem jak z tym jest ale jak jest pochmurno to normalnie korzystają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6805082 Napisano: 31.08.2021 19:37:47 w Wkurza mnie...
https://www.e-kon...mo.html#.YS5ord8wjIV

nie doczytałem że to ma być MĘSKI PRODUKT emotka emotka emotka
wysłane 2 zgłoszenia na paragony z ELSEVE emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6805075 Napisano: 31.08.2021 19:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

UWAGA! Najbezpieczniej nie używać nazw gier ani żadnych marek poza Monsterem oczywiście Zalecane nazewnictwo to np. "strzelanka na konsolę" Powodzenia.

nie wiem czy to pomoże ale osobiście często piszę o Dr Mario, Tetris czy kostce rubika emotka
czasem się wygrywa czasem nie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0