Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6789205 Napisano: 17.06.2021 18:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy w loterii Intermarche wpisujemy całą wartość paragonu czy po pomniejszeniu o produkty wykluczone?

Pomoże ktoś? emotka

powiem, jak zrobiłem ja, nie wiem czy dobrze
jeśli na paragonie były wykluczenia to odejmowałem od sumy, jeśli było piwo, to nie odejmowałem (jest napisane, że za wyjątkiem piwa). Parę paragonów znalazłem dlatego odliczałem, a jak robiłem zakupy to starałem się, żeby produkty wykluczone, nie były na paragonie.

Ja nie odliczam  emotka bo skoro wartosc dozwolonych produktow jest min. 50zl lub wyzej, to fakt obecnosci mocniejszego alkoholu nie ma zadnego znaczenia  emotka  
1 paragon = 1 los, bez wzgledu czy to zakupy za 50zl czy 500 zlotych. W Aldim odliczam, bo tam jest KAŻDE 50zl daje 1 los  emotka

no chyba, że masz na paragonie 60 zł i mocniejszy alkohol masz za 12 zł emotka wtedy po odliczeniu masz 48 i nie możesz grać Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6789199 Napisano: 17.06.2021 17:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy w loterii Intermarche wpisujemy całą wartość paragonu czy po pomniejszeniu o produkty wykluczone?

Pomoże ktoś? emotka

powiem, jak zrobiłem ja, nie wiem czy dobrze
jeśli na paragonie były wykluczenia to odejmowałem od sumy, jeśli było piwo, to nie odejmowałem (jest napisane, że za wyjątkiem piwa). Parę paragonów znalazłem dlatego odliczałem, a jak robiłem zakupy to starałem się, żeby produkty wykluczone, nie były na paragonie. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6788452 Napisano: 15.06.2021 12:43:28 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

maa napisał(a):

Mam pytanie jak Wasza rodzina i znajomi reagują na to, że gracie w kokursach i czy w ogóle o tym wiedzą.

U mnie, o wszystkich nagrodach, wie tylko mąż i kurier emotka  od czasu do czasu, chwalę się najbliższej rodzinie (teściowie, mama, brat). 
Im ludzie mniej wiedzą, tym lepiej śpią emotka

mam podobnie, u mnie wie tylko mama i tata (którzy jeżdżą ze mną na zakupy konkursowe, jak chcę więcej paragonów) no i kurierzy. Reszta wie, że przestałem grać kilka lat temu, a gram od 14 lat (swoją drogą minęło niedawno). Wcześniej tylko docinki, a masz fajnie, bo masz za darmo, ale ci dobrze, wygraj coś. Teraz już nie słyszę nic, bo powiedziałem, że już w konkursy się nie bawię, bo nie mam czasu. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6786988 Napisano: 09.06.2021 15:11:38 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Auchan Cheetos emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6785797 Napisano: 04.06.2021 12:49:11 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Cheetos Auchan emotka  kupię emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6763203 Napisano: 05.02.2021 10:23:41 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ktoś wie jak to jest z wymiana rozmiaru butów kupionych za bony z Lubisiow?

Dowiedziałaś się jak wygląda wymiana lub zwrot?
Ja będę musiała zwrócić, bo buty zostały już wykupione i ściągnięte ze strony, nie będę miała na co wymienić emotka  

nie wiem jak to w przypadku lubisiów ale ja jak miałem bony z duracell i kupiłem kurtkę, która potem się okazało mi nie pasowała pojechałem do sklepu i oddali kasę bez problemu ale nie w formie bonu tylko gotówki.
Innym razem kupując przez stronę zwróciłem buty i oddali wartosc w bonie.

Jak z wymianą... Pewnie na zasadzie oddajemy w bonie a ty sobie kupisz nowe za tą cenę. Żadnych problemów nie było.

Dzięki za odzew! Dobrze, że bez problemu, wszystko mi jedno czy będzie z powrotem bon czy gotówka. Ważne, że można zwrócić. 

Jeśli się nic nie zmieniło to można. emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6763192 Napisano: 05.02.2021 09:22:27 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ktoś wie jak to jest z wymiana rozmiaru butów kupionych za bony z Lubisiow?

Dowiedziałaś się jak wygląda wymiana lub zwrot?
Ja będę musiała zwrócić, bo buty zostały już wykupione i ściągnięte ze strony, nie będę miała na co wymienić emotka  

nie wiem jak to w przypadku lubisiów ale ja jak miałem bony z duracell i kupiłem kurtkę, która potem się okazało mi nie pasowała pojechałem do sklepu i oddali kasę bez problemu ale nie w formie bonu tylko gotówki.
Innym razem kupując przez stronę zwróciłem buty i oddali wartosc w bonie.

Jak z wymianą... Pewnie na zasadzie oddajemy w bonie a ty sobie kupisz nowe za tą cenę. Żadnych problemów nie było. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6762626 Napisano: 02.02.2021 19:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy wygrał ktoś piniatę 2 razy na te same dane?

na samym początku tak

czyli można wygrać emotka
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6762603 Napisano: 02.02.2021 17:09:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wygrał ktoś piniatę 2 razy na te same dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6762373 Napisano: 01.02.2021 16:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Do kompletu idealnych nagród dochodzi 1200 "wspaniałych" świeczek Glade  emotka
Na ich fb szczegóły, mi się nawet zerkać tam nie chce. Ludzie zagrają, bo autko jedno jest. Ale jaka szansa na nie?  emotka

A jaki to profil na fb? Bo ani glade ani pronto co zerkam nie ma postów od dawna dodanych  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6762046 Napisano: 30.01.2021 17:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
judzika86 napisał(a):

Czy wysyłając zgłoszenie do konkursu Wawel intermarche z poczty o2 lub wp, też nie macie potwierdzenia na mailu o przyjęciu zgłoszenia?

Tak, nie przychodzą potwierdzenia na te skrzynki  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6762028 Napisano: 30.01.2021 12:55:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

Czy ktoś już próbował napełnić piniatę KINDER? Gdzie to cudo ma otwór na cukierasy?:) 

nie nad ogonkiem, na tyłeczku, za naklejką? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6761375 Napisano: 27.01.2021 16:34:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kurczę... nawet kominów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6761218 Napisano: 27.01.2021 09:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Po jakim czasie przychodzi mail z Milki z instrukcją odbioru nagrody? 10 minut i nic nie mam.

U mnie był odrazu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6760964 Napisano: 26.01.2021 08:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ma ktoś oświadczenie  z versus Nivea Biedronka? Kurde na telefonie nie wyświetla mi tego konkursu

https://e319cc51-...841b0af12c25bb9a.pdf
to chyba ten Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6760679 Napisano: 24.01.2021 21:20:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście  już garnki z hitpol? Mieliście obiecaną torbę na zakupy? U mnie garnki i przyprawy... torby brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6760528 Napisano: 23.01.2021 16:07:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

escada napisał(a):

czy po wysłaniu zgłoszenia Haribo pojawia się jakieś potwierdzenie,ze poszło? na stronie lub  w mailu?

Wysłałam 2 zgłoszenia i na żadne nie przyszło potwierdzenie ani nie było komunikatu na stronie, po prostu wszystko zniknęło, ale inni pisali, że mają jakieś potwierdzenia na maila, więc nie rozumiem o co chodzi.

no włąśnie, tez mi się nie pojawiło żadne info po kliknięciu wyślij i się zastanawiam czy nie zmarnowałam paragonu

u mnie na 2 zgłoszenia wczoraj i dziś, podziękowanie na stronie i email z potwierdzeniem, że zgłoszenie przyjęte. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6760447 Napisano: 22.01.2021 19:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Myślałam że klocki:( to nie wiem co bo na nic innego nie czekam. 

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów? 

E nie. Nie zamawiałem jeszcze
na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino
Plecak johnie Walker czy hak się to tam pisze 
więc coś z tego albo jakaś niespodziewajka  emotka  

Jak dla mnie to klocki, mąż ma SMS a w nic innego napewno nie grał emotka

Już się wyjaśniło emotka  
zbieg okoliczności. Smsy praktycznie w tym samym czasie
u was z Wrocławia (Amooco) u mnie z Łodzi emotka  
przepraszam za wprowadzenie w bład

ivanotta napisał(a):

olunka napisał(a):

mam pytanie do tych co wygrali scrabble, po odesłaniu danych na jednym mailu mam informacje zwrotna, że dane wpłynęly a na drugim - nie, czy ktos tez tak ma?

u mnie na dwa maile - dwa potwierdzenia. Poczekaj jeszcze może z dzień czy dwa i może doślą  emotka

Wygrane w tym samym dniu, wysłane dane w tym samym dniu na dwie gry 
potwierdzenie przyszło w poniedziałek, drugie we środę. 
wiec spokojnie trzeba poczekać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6760398 Napisano: 22.01.2021 15:50:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów? 

E nie. Nie zamawiałem jeszcze
na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino
Plecak johnie Walker czy hak się to tam pisze 
więc coś z tego albo jakaś niespodziewajka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6760389 Napisano: 22.01.2021 15:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być.  Wyświetl w wątku >>
0 0