Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6751958 Napisano: 14.12.2020 12:10:37 w SZUKAM....
sambolera napisał(a):

Czy Lubella z Auchan wszystkich poinformowała?

Chyba tak, bo już nagrody rozesłane w domach są  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6751866 Napisano: 14.12.2020 05:28:08 w Paragony na trwające konkursy
Zamienię paragon Tesco pepsi (paragon będę mieć jutro) na auchan pepsi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6750522 Napisano: 08.12.2020 10:03:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sznurówki albo przelewy z grześków?  wiadomo do kiedy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6750278 Napisano: 07.12.2020 12:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy na konkurs C4 Rockstar i Tymbark mogę dokonać zakupu w Carrefour Market czy tylko w Hiper?

Konkurs prowadzony będzie w sklepach stacjonarnych Carrefour na terenie Rzeczypospolitej Polskiej oraz w sklepie internetowym Carrefour dostępnym pod https://www.carrefour.pl/. Lista sklepów stacjonarnych Carrefour dostępna jest na https://www.carrefour.pl/sklepy.

więc chyba każdy bierze udział 

bezaczek7 napisał(a):

Czy na loterie bramkowa Knorr trzeba strzelac o rownej godzinie, czy pare minut po pelnej tez jest szansa? Wyslalam juz z 50 zgloszen i same pudla. Chetnie przyjme wskazowki na priv.  emotka

Ja wczoraj trafiłem 13:23 także pełna chyba nie wchodzi w grę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6750038 Napisano: 06.12.2020 09:33:57 w Paragony na trwające konkursy
2x Paragon ROCKSTAR Carrefour
KUPIĘ! Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6749901 Napisano: 05.12.2020 07:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DO jesiennej obfitości nagród w ITM wysyła się OŚWIADCZENIE O WYRAŻENIU ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH? Tam trzeba podać wszystkie dane z DO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6749681 Napisano: 04.12.2020 09:01:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy u was nadal w aplikacji Inpost jest paczka od profika w przygotowaniu? 
pod 2.11 nic nie ruszyło...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6749114 Napisano: 02.12.2020 09:33:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Doładowali już wam delikarty na zakup tyskie z ostatniego i przedostatniego etapu? 
czekam na SMS już drugi tydzień a jak się z nimi kontaktuję to czekają na odp. Z działu technicznego, a do delikatesów mam daleko żeby sprawdzić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6749088 Napisano: 02.12.2020 05:29:46 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Szukam informacji czy w waszych kaufach sa jeszcze kalendarze adwentowe z bonami?  emotka

Tak, po 39.99

A to już cena "wyprzedażowa", czy jeszcze normalna?  emotka

Póki co obniżona z 49.99

Dzięki. Liczyłam na większe obniżki, chyba trzeba jeszcze poczekać. 

W zeszłym roku były podobno ostatecznie po 20 zł, ale u mnie już ich wtedy wcale nie było, więc się nie "załapałam" emotka

Tak właśnie chodziło mi po głowie to 19.99 zł...

Szukam też informacji w jakiej cenie są kremy NIVEA w Biedronce na konkurs z bonami i zawieszkami emotka

jak kupujesz 1 to cena 19.99 chyba a jak dwa to 21 za dwa się płaci i wychodzi 10.49 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747656 Napisano: 26.11.2020 13:24:29 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wejdz na gmail i usun 

ale na gmailu mam tylko WYLOGUJ SIĘ ZE WSZYSTKICH KONT.... nie ma nic USUŃ, są adresy WYLOGUJ DODAJ i ZARZĄDZAJ KONTEM emotka

A co masz w "zarzadzaj kontem" ?

Nie ma tam usun?

jest mozliwość trwalego usunięcia nieaktywnego konta lub usługi, ale nie wiem czy to usługi z danego komputera czy usługi w ogóle...

Boże już wiem....
trzeba się wylogować najpierw z konta potem pojawia się opcja usunięcia emotka
przepraszam za zamieszanie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747652 Napisano: 26.11.2020 13:14:37 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

Wejdz na gmail i usun 

ale na gmailu mam tylko WYLOGUJ SIĘ ZE WSZYSTKICH KONT.... nie ma nic USUŃ, są adresy WYLOGUJ DODAJ i ZARZĄDZAJ KONTEM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747642 Napisano: 26.11.2020 13:10:07 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wie ktoś może, jak usunąć z listy logowań do Google poszczególne konta, tak żeby zostało tylko 1 konto? Próbuję już różnych możliwości a nie da się emotka a dwa pozostałe konta są mojego rodzeństwa, którzy raz zalogowali się na kompie i tak już zostało...

Pomoże ktoś?

A to nie jest synchronized z gmail adresami na tym sprzecie?

tak to są adresy do google gmaila... chciałbym żeby był tylko mój adres bez innych... i nie dam rady tych adresów usunać Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747638 Napisano: 26.11.2020 13:01:27 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wie ktoś może, jak usunąć z listy logowań do Google poszczególne konta, tak żeby zostało tylko 1 konto? Próbuję już różnych możliwości a nie da się emotka a dwa pozostałe konta są mojego rodzeństwa, którzy raz zalogowali się na kompie i tak już zostało...

Pomoże ktoś?

Ja tam na dole pod adresami mam "Usuń konto" i gdy to nacisnę podświetlają się z minusami obok i mogę je usunąć. Dziwne, że u ciebie nie ma, może to zależy od przeglądarki?

no właśnie nie ma na żadnej przeglądarce. Kiedyś to miałem i wiem, że usuwałem. A teraz nic... emotka

A z czego chcesz usuwac?

przeglądarek, chrome i firefox.

Na kompie? 

tak

A nie ma opcji "manage accounts" ?

nie ma nic innego tylko to co na obrazku Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747635 Napisano: 26.11.2020 12:49:38 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pomoże ktoś?

Ja tam na dole pod adresami mam "Usuń konto" i gdy to nacisnę podświetlają się z minusami obok i mogę je usunąć. Dziwne, że u ciebie nie ma, może to zależy od przeglądarki?

no właśnie nie ma na żadnej przeglądarce. Kiedyś to miałem i wiem, że usuwałem. A teraz nic... emotka

A z czego chcesz usuwac?

przeglądarek, chrome i firefox.

Na kompie? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747625 Napisano: 26.11.2020 12:18:36 w Pomocy!!!!
kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pomoże ktoś?

no właśnie nie ma na żadnej przeglądarce. Kiedyś to miałem i wiem, że usuwałem. A teraz nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747586 Napisano: 26.11.2020 10:46:43 w Pomocy!!!!

Pomoże ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747550 Napisano: 26.11.2020 09:07:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Z Disney'a w Biedronce co najtaniej wychodzi? emotka  

Pytasz o konkurs Kiory? Też jestem ciekawa-jakie produkty najtaniej wychodzą... w regulaminie nie ma żadnej rozpiski produktów.

ja kupiłem wodę z Marvela z niespodzianką za 3,49 zł
a soczki były z Krainą lodu za też 3 zł z groszami chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6747376 Napisano: 25.11.2020 14:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy unique oddzwania na nieodebrane i mniej więcej po jakim czasie? Wczoraj dzwonili nie odebralem, oddzwoniłem to zajęte a jak się udało dostać do sekretarki to 15 minut nikt nie odebrał i teraz nie wiem co robić, czekać... Czy próbować dalej... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6746882 Napisano: 24.11.2020 09:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

zoonder napisał(a):

W konkursie Colian "Jesienna Obfitość Nagród" w intermarche w regulaminie widnieje zapis o tym, że należy używać wyłącznie małych liter (aczkolwiek prefiks chcą napisany z dużej litery) no i po wysłaniu zgłoszenia zorientowałam się, że jeden jedyny "wers" zaczęłam od dużego "I" myślicie, że agencje zwracają uwagę na to tak dokładnie i totalnie odrzucą moje zgłoszenie?  emotka

Nie ma sie co załamywać, raczej chodzi im o to, żeby w środku tekstu NIE PISAĆ WIELKIMI LITERAMI. Kto normalny kazałby zaczynać zdania z małej litery? Aczkolwiek dziwny zapis i też go nie zauważyłam.

z rok czy dwa lata temu wygrałem u nich robot kuchenny za tekst wysłany z normalnie dużymi literami, pisanymi po kropce i nazwy własne a dodatkowo był zapis żeby nie używać polskich znaków i wysłałem z polskimi i jakoś się nie przyczepili.
Dla mnie głupi zapis bo jeśli SMS to rozumiem, ale jeśli formularz uzupełniam to czemu mam nie pisać ą, ę, ż skoro to nie skraca jak w smsie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6746459 Napisano: 22.11.2020 15:30:51 w Pomocy!!!!
Nie wiem w którym temacie, dlatego piszę tutaj!
Otóż co roku w jednej z sieci sklepów odbywała się zbiórka dla schronisk. Co roku kupowałem tego trochę (albo wygrywałem) i zanosiłem, kiedy zbiórka się odbywała. Niestety, w tym roku, ze względów COVIDOWYCH zbiórka w tym roku się nie odbyła i nie odbędzie. I tutaj moje pytanie, a zarazem prośba!

Czy ktoś z obecnych tutaj, odwiedza schroniska jako wolontariusz, albo ma blisko i mógłby zanieść karmę ode mnie? Ja bym przesłał do kogoś tą karmę i smakołyki (Pedigree) na kogoś adres.

Wiem, że można to zrobić także, wysyłając bezpośrednio do schroniska, ale na tę chwilę nie chcę im zawracać głowy, tylko wolałbym przez kogoś, jeśli ktoś by się zgodził. Nie ma tego nie wiadomo ile, ale coś mam...
Byłbym wdzięczny. Niestety, ja mam daleko do najbliższego... Wyświetl w wątku >>
0 0